Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

Kokios jūs čia dainingos thumbup.gif Šaunuolės 4u.gif
QUOTE(arden @ 2013 02 09, 11:26)

aš į temą, atsisiunčiau čia su trumpaplaukiu djačenka serialą, įsikėliau į flešą ir pasirodo, kad aš jį jau mačius  lotuliukas.gif

tongue.gif Būna..Čia vakar kai kam ir taip buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tai bent pamiegojau, atsikeliau 12:15val, puse dienos ir ner doh.gif Einu kavos uzsiplikyti

''Моё любимое чудовище'' /2012/
Трейлер. Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1057830
user posted image

QUOTE(Jigsaw @ 2013 02 09, 09:13)

Imu Тихий Дон smile.gif Man tokie filmai ui kaip patinka.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

user posted image
Atsakyti
Aprašymas mane labai sudomino.Lauksiu visų serijų Моё любимое чудовище
user posted image
Papildyta:
Nu jo,Visgi,čia ko tai pamėgom vienu metu tą patį darbą dirbt g.gif lotuliukas.gif Ale prieš rašydama postą pažiūrėjau,apačioj tuščia,tai galvoju nesudėsim vienodai abidvi lotuliukas.gif
Atsakyti
perziurejom 1941 mums su vyru patiko,o torentose nera 1942 pirmu seriju,per kur atsisiust?online nenorim ziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 02 09, 14:19)
perziurejom 1941 mums su vyru patiko,o torentose nera 1942 pirmu seriju,per kur atsisiust?online nenorim ziuret unsure.gif

Prašom rinktis mirksiukas.gif https://www.google.l...&...360&bih=614
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 09, 14:04)
Nu jo,Visgi,čia ko tai pamėgom vienu metu tą patį darbą dirbt  g.gif  lotuliukas.gif  Ale prieš rašydama postą pažiūrėjau,apačioj tuščia,tai galvoju nesudėsim vienodai abidvi  lotuliukas.gif

Tai cia Julsita is geros dusios viskas smile.gif Pamatai ir keli, nu negi gaila, gal pats ir neziuresi, bet uztai kitas gal paziures smile.gif
Man irgi taip buna, paziuriu is anksto, na lyg ner. O kol parasai- tik pliast ir jau atsirado. Tai negi dabar trinsi ir jo vietoj balioncika tik paliksi biggrin.gif Nei sis nei tas ane?

As irgi palauksiu visu seriju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 09, 15:02)
Imu Тихий Дон smile.gif Man tokie filmai ui kaip patinka.

Siunciuos pirmaja serija "Mojo liubimoje ciudovische", paziuresiu, ivertinsiu, jums pasakysiu, ar verta drinks_cheers.gif

Paziurejau online "Tikyj Don" ir...nesusizavejau unsure.gif O juk man taip patinka tokio lygio filmai, bet bent jau pirma serija ziauriai nuobodi blush2.gif Paskaiciau atsiliepimus-ir ten nusivylimo gaidos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 09 vasario 2013 - 14:34
QUOTE(adriu @ 2013 02 09, 14:19)

cia nera pirmuju seriju?
http://kinozal.tv/de....php?id=1053350
http://kinozal.tv/de....php?id=1053562
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 09, 14:33)
Siunciuos pirmaja serija "Mojo liubimoje ciudovische", paziuresiu, ivertinsiu, jums pasakysiu, ar verta drinks_cheers.gif

Gerai,Sena pažįstama,lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Paziurejau online "Tikyj Don" ir...nesusizavejau unsure.gif O juk man taip patinka tokio lygio filmai, bet bent jau pirma serija ziauriai nuobodi blush2.gif Paskaiciau atsiliepimus-ir ten nusivylimo gaidos...

Man sikart uzkliuvo ivertinimas filmo. Siekia vos 4.6-5.1 is 10. Niekad tu ivertinimu labai nesureiksminu ir ypatingai demesio nekreipiu, kaip ir del komentaru. Bet sikart vistik kazkaip nustebino mane g.gif
Vnz ner geresnio vertintojo uz pati save. Butinai paziuresiu is smalsumo.

Papildyta:
Siunciuos pirmaja serija "Mojo liubimoje ciudovische", paziuresiu, ivertinsiu, jums pasakysiu

Niu kaip? Ar jau pradejot?
Man kazkodel atrodo, kad jis bus istestas g.gif Paziuresim ar pasitvirtins mano nuojauta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 22:14)
pašokom abudu ir zumbą,ir gangnamą,ir du gaidelius,ir,galiausiai,visas gumio daineles  ax.gif  Vis gal kokį 10g numečiau  g.gif

thumbup.gif Triguba nauda tongue.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 09, 03:16)
labas rytas 4u.gif  einu prigulsiu keletai val. biggrin.gif
ech tie serialai...

Na taip, pažįstama būsena bigsmile.gif (Moterų daktarą ir Ličnyje obstojatelstva kažkada iki 8 ryto žiūrėjau doh.gif )

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 09, 04:51)

Nu taigi nelabai ir prigulei tongue.gif

QUOTE(arden @ 2013 02 09, 10:41)
kažkada labai seniai mokyklos dainų dainelės atrankoj dainavau  biggrin.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 09, 10:44)
As tai ir Dainu daineles laurete buvau tongue.gif

QUOTE(arden @ 2013 02 09, 11:26)
man be šansų buvo išeit toliau, nes tuo metu mokykloj mokės vienos žinomos daininkės dukterėčia, tai ji eidavo visam rajone be konkurencijos, niekas nežiūrėjo, kad baubia bile baubt  cool.gif tik tada po tos lopšinės, kai paskelbė, kad ne aš, o ji eina toliau, viena mokytoja didelį šumą buvo pakėlus. labai jau širdelę paglostė

aš į temą, atsisiunčiau čia su trumpaplaukiu djačenka serialą, įsikėliau į flešą ir pasirodo, kad aš jį jau mačius  lotuliukas.gif

Nu mano tik didysis Dainų dainelėj dalyvavo su berniukų choru 4u.gif
Koks su Djačenka? Į tas krosnis pažiūrėt visai nieko yr tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 09, 14:02)
Tai bent pamiegojau, atsikeliau 12:15val, puse dienos ir ner doh.gif Einu kavos uzsiplikyti

drinks_cheers.gif Aš lygia tokiu pat metu iš lovos išlipau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 09, 15:17)
Aš lygia tokiu pat metu iš lovos išlipau lotuliukas.gif

Nu va kaip grazu, vienu ritmu gyvenam biggrin.gif

Ziurekit kaip viskas graziai ir tvarkingai ant lekstutes padeta smile.gif Net graziu visu 11 puslapiu... Romantika wub.gif 14 февраля - День Всех Влюбленных *Список раздач* wub.gif
Bliamba, as jau seniai kazko toookio va beziurejau. Mazum reiks ka su drugeliais issirinkti paveizeti ax.gif
Vsio, einu 'tingini' daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 vasario 2013 - 15:38