Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 21:38)
NU tai siūlau, gal dar kas nematėt Рябиновый вальс 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 08, 21:16)
Na kas gali buti graziau uz vokieciu leitinanto meile rusu kaimo merginai? wub.gif Kai nei vienas nesupranta kito kalbos, kai kalba akimis, gestais? Kai savi smerkia tokia meile?

pritariu visu 100proc. Mane gal būtent šitos poros likimas labiausiai ir domintų..Tiksliau norisi,kad jie išgyventų iki 1945-ųjų ir neišsiskirtų toliau.. Kažin buvo tokių šeimų,kad karas suvedė,nors buvo skirtingose konfrontuojančiose pusėse g.gif Jaučiu,kad buvo ...
O aš šiandien negavau pradėt savo vokzalų.Juliukas nė artyn nedaleido.Tik atsisėdu,mezginį į rankas-vaikas iškarto prie manęs,už rankos ir vedasi į kitą kambarį.Bet nieko-užtai pašokom abudu ir zumbą,ir gangnamą,ir du gaidelius,ir,galiausiai,visas gumio daineles ax.gif Vis gal kokį 10g numečiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 vasario 2013 - 22:16
atsizymiu, iki kurios vietos perskaiciau, nes isiterpti ner laiko biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif einu prigulsiu keletai val. biggrin.gif
ech tie serialai...
Atsakyti
user posted image
paziurejau. thumbup.gif
buvau pamirsus parekomenduot ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O aš vakar vakare žiūrėjau Билет в VEGAS. Nežinau.. Kelis sykius nusišypsojau..Bet jei vertint balais,tai aš daugiau kaip 6iš10 neduočiau..Labai jau amerikietiška. Šiandien vakare Univeras,tikiuosi,skaniau eis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ikeliu;
http://www.youtube.c...h?v=i0lNAnvEBYI
Rekomeduoju
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 08, 22:16)
O apie meile patinka ziureti? Tai va, 1941 ir 1942 tai filmas apie meile, o ne apie kara mirksiukas.gif Karas tik siaip sau, del fono. Na kas gali buti graziau uz vokieciu leitinanto meile rusu kaimo merginai? wub.gif Kai nei vienas nesupranta kito kalbos, kai kalba akimis, gestais? Kai savi smerkia tokia meile?

Baigiau žiūrėti abi dalis, tai likau sužavėta ta meile, nors šiaip nemėgstu filmų apie meilę. Kai kuriuos jų pokalbius rusiškai/vokiškai klausiausi kelis kartus blush2.gif Meilei kalbų žinoti nereikia ax.gif
Bet baigėsi tai kažkaip be pabaigos - nėra pratęsimo?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2013 02 09, 10:47)
Baigiau žiūrėti abi dalis, tai likau sužavėta ta meile, nors šiaip nemėgstu filmų apie meilę. Kai kuriuos jų pokalbius rusiškai/vokiškai klausiausi kelis kartus  blush2.gif  Meilei kalbų žinoti nereikia ax.gif
Bet baigėsi tai kažkaip be pabaigos - nėra pratęsimo?

Balandzio menesi turi pasirodyti "1943" 4u.gif Visos laukiam drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jigsaw @ 2013 02 09, 10:13)

Matau, kad geras filmas ikeltas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

pažiūrėjau brak po zavisčeniju. ujjj, geras thumbup.gif nors antra dalis kažkaip sunkiai žiūrėjos, pirma labiau patiko. dabar apmąstymuose ką žiūrėt.

ilga kelionė per kopas wub.gif nostalgija, labai geras, ir lopšinė wub.gif kažkada labai seniai mokyklos dainų dainelės atrankoj dainavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 02 09, 11:41)
kažkada labai seniai mokyklos dainų dainelės atrankoj dainavau  biggrin.gif

As tai ir Dainu daineles laurete buvau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 09, 10:44)
As tai ir Dainu daineles laurete buvau tongue.gif

man be šansų buvo išeit toliau, nes tuo metu mokykloj mokės vienos žinomos daininkės dukterėčia, tai ji eidavo visam rajone be konkurencijos, niekas nežiūrėjo, kad baubia bile baubt cool.gif tik tada po tos lopšinės, kai paskelbė, kad ne aš, o ji eina toliau, viena mokytoja didelį šumą buvo pakėlus. labai jau širdelę paglostė

aš į temą, atsisiunčiau čia su trumpaplaukiu djačenka serialą, įsikėliau į flešą ir pasirodo, kad aš jį jau mačius lotuliukas.gif
Atsakyti