Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 11:55)
.O jau tie pečiai pečiai  wub.gif  Jau čia turbūt mane RST užpuolė,bet kaip ta mūs Iowa,duočiau ir dainuočiau,jei šiandien pasimaišytų  blush2.gif

hihihi.gif

o as vis negaliu pabaigti Freido,vakar vyras neleido ziureti,siandien vaikai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 15:30)
**Aš galvoju, nu kas ten per pečiai (krosnys), musėt susirgo, ir kas ten dar per liga ta RST, kažkodėl pirma man asociacija- nauja Roto viruso rūšis siaučia lotuliukas.gif Va taip ir gaunas su tais trumpiniais.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atleiskit,nu bet juokingai nuskambejo lotuliukas.gif as jeigu nezinociau irgi nezinau ka pagalvociau biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, o mano abiem vaikams, tiek patiko filmas apie desantininkus (Bratsvo desantury), kad kas vakara praso manes, jog kazka tokio vel ziuretume blink.gif
kai pamastau, tai jiems dar tik 3 ir 5 metai, o patiko TOKS filmas
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 15:16)

* Buvo buvo Edgaras.
** Vaikas Martos ir Kisieliaus (viešpatie, vardą personažo pamiršau blink.gif )
*** Ir man dar kažkodėl atrodo, kad rusų kalba turtingesnė išraiškos priemonėmis...

* Vadinas dar ne visą atmintį išbarsčiau rolleyes.gif
** Ot pravalas, marš žiūrėt per nauja biggrin.gif
*** Pritariu

QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 15:21)
Man ir atodo,kad išraiškai tai rusų turtingesnė..

Ir aš taip manau.

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 08, 15:29)
Grom'a paziurejau, apsiverkiau ir darau pertrauka cool.gif

Nu va, tai reik nuotaiką taisyt kuom nors smile.gif
Atsakyti
*Tuoj darysim žodžių trumpinių žodyną/koduotę biggrin.gif
**Aš galvoju, nu kas ten per pečiai (krosnys), musėt susirgo, ir kas ten dar per liga ta RST, kažkodėl pirma man asociacija- nauja Roto viruso rūšis siaučia lotuliukas.gif Va taip ir gaunas su tais trumpiniais.
O man atvirkščiai, su poilgiais jam geriau tinka. Su trumpais labai jau jis te man DZ (dziediškas(dziedas)

Siūlau naujso temos pradžioje dėti santrumpų-trumpinių sąrašą bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip juokingai nuskambėjo lotuliukas.gif

Dėl plaukų tai man ilgi tinka tokiems labiau romantiškiems, prie meno vyrukams, tokiems ploniems, vėjo perpučiamiems, nusistekenusiems....O jau Djačenka į tokį nė pro kur nepanašus mirksiukas.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 08, 15:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atleiskit,nu bet juokingai nuskambejo lotuliukas.gif as jeigu nezinociau irgi nezinau ka pagalvociau biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 15:39)
** Ot pravalas, marš žiūrėt per nauja biggrin.gif

Nugi Arturas, Arturas (kirtis ant A). Ir kaip aš galėjau pamiršti doh.gif
Atsakyti

Man reik aiškint kaip tai žirafai:lotuliukas:

lotuliukas.gif reikėj man parašyt "o jau rėmas rėmas.." tongue.gif
Atsakyti
Nu va šiandien tik pašnekėjom ir taip ir yra: Šapavalovą jau antrą kartą parsisiunčiau doh.gif Nu ne velika potieria-trinu lauk ir pradedu Moskva 3vokzala 5-tą sezoną ax.gif
Atsakyti
Laba,
o as neturiu ka ziureti verysad.gif turiu visa sarasa..bet visi dar tik bus isleisti...apiekara man ziauriainepatinka tainei 1941 nei 1942 tikrai neziuresiu ir apie tas Lastackas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 02 08, 20:02)
Laba,
o as neturiu ka ziureti  verysad.gif  turiu visa sarasa..bet visi dar tik bus isleisti...apiekara man ziauriainepatinka tainei 1941 nei 1942 tikrai neziuresiu ir apie tas Lastackas  schmoll.gif

Ir as maniau, kad apie kara man ziauriai nepatinka, kol nepaziurejau 1941 ir 1942 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 02 08, 19:26)
Ir as maniau, kad apie kara man ziauriai nepatinka, kol nepaziurejau 1941 ir 1942  4u.gif

NU tai siūlau, gal dar kas nematėt Рябиновый вальс 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 21:38)
Рябиновый вальс..

4u.gif aciu 4u.gif

atsisveikinu ir iseinu su kompu i lova ziuredama_Pravo na pravdu_32 serijos. Detektyvai...kam patinka. (jau 6 serijoj)

gero vakaro 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 02 08, 20:02)
Laba,
o as neturiu ka ziureti  verysad.gif  turiu visa sarasa..bet visi dar tik bus isleisti...apiekara man ziauriainepatinka tainei 1941 nei 1942 tikrai neziuresiu ir apie tas Lastackas  schmoll.gif

O apie meile patinka ziureti? Tai va, 1941 ir 1942 tai filmas apie meile, o ne apie kara mirksiukas.gif Karas tik siaip sau, del fono. Na kas gali buti graziau uz vokieciu leitinanto meile rusu kaimo merginai? wub.gif Kai nei vienas nesupranta kito kalbos, kai kalba akimis, gestais? Kai savi smerkia tokia meile?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 08, 22:16)
O apie meile patinka ziureti? Tai va, 1941 ir 1942 tai filmas apie meile, o ne apie kara mirksiukas.gif Karas tik siaip sau, del fono. Na kas gali buti graziau uz vokieciu leitinanto meile rusu kaimo merginai? wub.gif Kai nei vienas nesupranta kito kalbos, kai kalba akimis, gestais? Kai savi smerkia tokia meile?

O man tai buvo ten graziausia Vasios ir Masos meile wub.gif
Atsakyti