Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Upjora @ 2013 02 08, 11:53)

Žiūriu,tą "Ilgą kelionę per kopas" jaunystėje žiūrėjot.O aš tik dabar susizgribau,kad esu nemačius. biggrin.gif Tiesą pasakius paskutiniais metais pradėjau žiūrėt filmus,anksčiau laiko ir noro nebuvo.

Taip,čia jaunystės filmas..O jau ta lopšinė wub.gif Kiek klausau,tiek ašaras tramdau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 10:58)
Taip,čia jaunystės filmas..O jau ta lopšinė  wub.gif  Kiek klausau,tiek ašaras tramdau  wub.gif

Ahaaa,ta lopšinė griebia už širdies.
Ir iš vis-rusų kalba man labai graži.Džiaugiuos,kad moku ją. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 02 08, 11:53)
Žiūriu,tą "Ilgą kelionę per kopas" jaunystėje žiūrėjot. O aš tik dabar susizgribau,kad esu nemačius.

Aš, kad ir mačiusi, ir tikrai žinau, kad ne vieną kartą, bet nieko dabar nepamenu iš jo, apart tos lopšinės, ir lyg ten buvo vardas Edgaras g.gif Ar buvo toks vardas? Gal sumaišiau su kitu filmu mastau.gif Nenuostabu, kad nepamenu, tai buvo taip seniai, kai vaiku buvau.
Bet tikiu, kad pradėjus jį žiūrėti- atmintis sugrižtų (gal) rolleyes.gif
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 11:55)

Ir kas gi čia per koduotė mat tokia? Prašom man tundrai paaiškinti biggrin.gif Nes, ką reiškia VGV tai jau žinau (jo nežiūrėjus, bet užtai žinau, va kokie mano pasiekimai) biggrin.gif
QUOTE(Upjora @ 2013 02 08, 12:14)
Ir iš vis-rusų kalba man labai graži. Džiaugiuos,kad moku ją. didis.gif

Pritariu. Sutinku.

Man kartais sunku suvokti- kaip galima nemokėti-nesuprasti rusų kalbos. Atrodo gi taip paprasta ir savaime suprantama. Bet tai tik todėl, kad kai pats moki tai ir atrodo kitaip, maždaug_ir ko čia nemokėti?
Iki dabar vis dar nepasimiršta- galiu laisvai ne tik skaityti, bet ir rašyti šia kalba (kaip ir vokiečių), nors šeimoje pas mus net nėra rusakalbių.
Tačiau puikiai suprantu, kad visa esmė slypi tame, jog skirtingos kartos skirtinguose laikmečiuose augo.
Galim sakyti ačiū tam laikmečiui smile.gif
Atsakyti
As Ilga kelione per kopas megstu viena karta i metus paziuret, nezinau gal cia nostalgija kalta, bet man jis filmu filmas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vakar nebaigiau, bet dabar priespaskutinej serijoj ,,vkus granata", nu fainuolis, reiskia man po meiliu-seiliu reikejo rytietisko filmo.
Atsakyti
Pramogai savišvieta smile.gif

Papasakosiu, kaip išmokti geografiją,
neišeinant iš namų.

Rūbų spinta- tai Kinija. Nesvarbu, kas
parašyta - Hugo Boss, Cavalli, Gucci - viskas yra Kinija.

Spintos antresolės - Mongolija. Niekas
nežino, kas ten sukrauta ir apskritai nesupranta, kas ten vyksta.

Virtuvė - tai Artimieji Rytai. Ten šnypščia
dujos, žvanga peiliai, taškosi faršas ir teka ašaros. O viskam
vadovauja diktatorius su chalatu.

Šaldytuvas yra Europos Sąjunga. Tik pažiūrėk,
kiek ten visokių gėrybių, tvarkingai sudėliotų į lentynėles, žiūri
šviesoje.

Močiutės kambarys yra JAV. Va, sėdi vadovas.
Nors ir nelabai supranta, kas vyksta, bet vis tiek viskam vadovauja.
Ir jei tik kas nors pabandys be močiutės žinios lįsti į Artimuosius
Rytus, karo neišvengs.

Palėpė yra Egiptas.Ten sukrautos piramidės
visokių senienų.

Televizorius yra Ukraina. Kas turi valdymo
pultelį, tas ir įjungia. Ir programos keičiasi po kiekvieno pultelio
spustelėjimo.

Plaktukas yra Liuksemburgas. Tarp kitko, kur
jis apskritai yra?

Dujų čiaupas rūsyje - Rusija. Jį sukinėja
girtas kiemsargis. Nori - užsuka, gauna pinigų buteliui šnapso -
atsuka. Ir nieko jam nepaaiškinsi.

O garažas yra Paryžius. Viduryje stovi toks
metalinis gargaras, po kuriuo galėtum praleisti visą gyvenimą.

Tu pats esi Lietuva. Rengiesi rūbais iš
Kinijos, šypsaisi ir bijai erzinti JAV, pavalgyti lendi į Europos
Sąjungą, žiūri, kokia programa dabar Ukrainoje ir svajoji, kada galėsi
nuvykti į Paryžių.

А мне ничего не надо. Только, может
быть, гору шоколада, какой-нибудь
торт огромный, и пребольшой-
большой кулёк конфет, всё...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 14:09)

Ir kas gi čia per koduotė mat tokia? Prašom man tundrai paaiškinti biggrin.gif Nes, ką reiškia VGV tai jau žinau (jo nežiūrėjus, bet užtai žinau, va kokie mano pasiekimai) biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Čia žinok ją sukūrė(bent aš tai ten pirmą kartą sužinojau) tl.reisų vairuotojų žmonų temoj.O išsišifruoja kaip ryškus sekso trūkumas
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 14:54)
Pramogai savišvieta smile.gif

thumbup.gif Oi geras thumbup.gif
O man liko 2 serijos Freido metodo.Nu man tai jis toks per vidurį.Tikrai neblogas,bet net nemoku pasakyt-man gal nuobodokas. Jei ne Bykovas-Freidas,tai aš jau jį turbūt išjungus būčiau..O gal,kad aš žiūriu su mezginio g.gif Gal reiktų atidžiau biškiuką jį sekt,nes kartais net pamesdavau aš kas vyksta..
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 10:03)
1.будущий  smile.gif  O su trumpais plaukais ,kai pirmą akį užmečiau,kokią sekundę man į Žaliaakį panašus buvo  blush2.gif  Kaip melodrama prieš miegą man labai patiko  thumbup.gif 
2. drinks_cheers.gif Kisielius tai jo  wub.gif  Man dar Martos šukuosena labai patiko

1. Žiūrėsiu wub.gif Ieškosim panašumų tongue.gif
2. Aga, Marta ir šiaip man labai graži buvo. Nu kaip jau suaugau, tai supratau, kad visgi Ramanauskas už Kisielių buvo 100 kart gražesnis tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 10:23)
Teip teip teip, sakiau, ir dar sakiau, kad reiktų jau tadum nuo sienos trafaretą gramdyti (kai priplotų) smile.gif
Vnž vyras placiu peciu
Mano radybos:
''Богиня прайм-тайма'' /2006/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=679798

Kokia man ta aktorė graži wub.gif Nusižiūrėjau ją jau Одна тень на двоих Statau į eilę thumbup.gif
Po vakar vakaro ir aš siunčiuosi..Nu žinokit aš dar šiandien kaip ant sparnų po vakarykščio žiūrėjimo.Jau kaip jis man patiko,toks milžiniškas,o Jeseniną skaito,prirovęs iš darželio gvazdikėlių pasveikint mažytę puokštę atneša..O jau tie pečiai pečiai  wub.gif  Jau čia turbūt mane RST užpuolė,bet kaip ta mūs Iowa,duočiau ir dainuočiau,jei šiandien pasimaišytų  blush2.gif

Pečiai žinote ir mane įkvėpė bigsmile.gif kai jis ten Derevenskoj istorijoj pirty su tėvu maudėsi bigsmile.gif Tik plaukai turi būti trumpi, ne ilgi schmoll.gif

RST? Kas tai? Gal ir pas mane RST, gal ir aš duočiau?

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 11:58)

QUOTE(Upjora @ 2013 02 08, 12:14)
Ahaaa,ta lopšinė griebia už širdies.
Ir iš vis-rusų kalba man labai graži.Džiaugiuos,kad moku ją. didis.gif

Jo...lopšinė tai ašarą spaudžia wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 14:09)
1. Aš, kad ir mačiusi, ir tikrai žinau, kad ne vieną kartą, bet nieko dabar nepamenu iš jo, apart tos lopšinės, ir lyg ten buvo vardas Edgaras g.gif Ar buvo toks vardas?
2. Ir kas gi čia per koduotė mat tokia? Prašom man tundrai paaiškinti biggrin.gif Nes, ką reiškia VGV tai jau žinau (jo nežiūrėjus, bet užtai žinau, va kokie mano pasiekimai) biggrin.gif
3. Man kartais sunku suvokti- kaip galima nemokėti-nesuprasti rusų kalbos. Atrodo gi taip paprasta ir savaime suprantama. Bet tai tik todėl, kad kai pats moki tai ir atrodo kitaip, maždaug_ir ko čia nemokėti?
Tačiau puikiai suprantu, kad visa esmė slypi tame, jog skirtingos kartos skirtinguose laikmečiuose augo.
Galim sakyti ačiū tam laikmečiui smile.gif

1. Buvo buvo Edgaras. Vaikas Martos ir Kisieliaus (viešpatie, vardą personažo pamiršau blink.gif )
2. Su mumis susidėjus daug koduočių išmokai lotuliukas.gif
3. Tikra tiesa. Rusų kaip antroji gimtoji kalba juk buvo. Tiesa, dabar šiek tiek pasimiršo, bet kai pradedi rašyti ir skiatyti, atsigamina. Man labai gerai dabar kai pradėjau VK bendrauti, vien rusiškai, ir nėr jokių problemų, tai jau kartasi save pagaunu kad ir mąstyti rusiškai pradedu doh.gif Kaži ar namie greit nepašneksiu rusiškai g.gif
Ir man dar kažkodėl atrodo, kad rusų kalba turtingesnė išraiškos priemonėmis...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 15:16)

Mesk akį postu aukštyn mirksiukas.gif
Man ir atodo,kad išraiškai tai rusų turtingesnė..Kas liečia kalbas,tai bet kokios kalbos mokėjimas yra didelė vertybė. Kažkada aš ir ,kaip rusų kalbos mokytoja rusė sakė,kalbėjau net be akcento.Mat augau tarp rusakalbių.O dabar suprast suprantu,parašyt galiu,bet kai reikia su gyvu žmogum kalbėt,kartais koks žodis va sukasi ant liežuvio galiuko ir niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 20:01)

thumbup.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 23:45)
Tai,jei tinka melodrama ir,jei nematyta,prašom http://kinozal.tv/de...s.php?id=920555

siunciuos ir as sita. nes nepamenu, ar macius? blush2.gif
aciu 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 11:23)
''Богиня прайм-тайма'' /2006/
''Охотники за караванами'' /2010/

aciu uz radybas 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 15:54)
Papasakosiu, kaip išmokti geografiją,

thumbup.gif thumbup.gif nusikopinau, gal vaikams prisireiks kada. aciu. aciu 4u.gif 4u.gif

laba visoms smile.gif as jau 2 para jk filmo neziuriu. Grom'a paziurejau, apsiverkiau ir darau pertrauka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 15:16)

Na, viską gerai apsvarsčius ir įvertinus tai manau, kad pas mane RST. Tai, vadinasi, duočiau ir aš lotuliukas.gif

Ką radau, kaip tik apie Djačenką kalbam tongue.gif :
Антиго - Матовый мир
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 15:05)
*išsišifruoja kaip  ryškus sekso trūkumas

**...O jau tie pečiai pečiai  wub.gif Jau čia turbūt mane RST užpuolė

O vaikyti, tai man tik šviestis ir šviestis biggrin.gif
*Tuoj darysim žodžių trumpinių žodyną/koduotę biggrin.gif
**Aš galvoju, nu kas ten per pečiai (krosnys), musėt susirgo, ir kas ten dar per liga ta RST, kažkodėl pirma man asociacija- nauja Roto viruso rūšis siaučia lotuliukas.gif Va taip ir gaunas su tais trumpiniais.
Man reik aiškint kaip tai žirafai:lotuliukas:

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 15:14)
Tik plaukai turi būti trumpi, ne ilgi schmoll.gif

O man atvirkščiai, su poilgiais jam geriau tinka. Su trumpais labai jau jis te man DZ (dziediškas(dziedas)
Atsakyti