QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 10:03)
1.будущий
O su trumpais plaukais ,kai pirmą akį užmečiau,kokią sekundę man į Žaliaakį panašus buvo
Kaip melodrama prieš miegą man labai patiko
2.
Kisielius tai jo
Man dar Martos šukuosena labai patiko
1. Žiūrėsiu
Ieškosim panašumų
2. Aga, Marta ir šiaip man labai graži buvo. Nu kaip jau suaugau, tai supratau, kad visgi Ramanauskas už Kisielių buvo 100 kart gražesnis
QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 10:23)
Teip teip teip, sakiau, ir dar sakiau, kad reiktų jau tadum nuo sienos trafaretą gramdyti (kai priplotų)
Vnž vyras
placiu peciu
Mano radybos:
''Богиня прайм-тайма'' /2006/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=679798
Kokia man ta aktorė graži
Nusižiūrėjau ją jau
Одна тень на двоих Statau į eilę
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 11:55)
Po vakar vakaro ir aš siunčiuosi..Nu žinokit aš dar šiandien kaip ant sparnų po vakarykščio žiūrėjimo.Jau kaip jis man patiko,toks milžiniškas,o Jeseniną skaito,prirovęs iš darželio gvazdikėlių pasveikint mažytę puokštę atneša..O jau tie pečiai pečiai
Jau čia turbūt mane RST užpuolė,bet kaip ta mūs Iowa,duočiau ir dainuočiau,jei šiandien pasimaišytų
Pečiai žinote ir mane įkvėpė
kai jis ten Derevenskoj istorijoj pirty su tėvu maudėsi
Tik plaukai turi būti trumpi, ne ilgi
RST? Kas tai? Gal ir pas mane RST, gal ir aš duočiau?
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 11:58)
O jau ta
lopšinė
QUOTE(Upjora @ 2013 02 08, 12:14)
Ahaaa,ta lopšinė griebia už širdies.
Ir iš vis-rusų kalba man labai graži.Džiaugiuos,kad moku ją.
Jo...lopšinė tai ašarą spaudžia
QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 14:09)
1. Aš, kad ir mačiusi, ir tikrai žinau, kad ne vieną kartą, bet nieko dabar nepamenu iš jo, apart tos lopšinės, ir lyg ten buvo vardas
Edgaras Ar buvo toks vardas?
2. Ir kas gi čia per koduotė mat tokia? Prašom man tundrai paaiškinti
Nes, ką reiškia VGV tai jau žinau (jo nežiūrėjus, bet užtai žinau, va kokie mano pasiekimai)
3. Man kartais sunku suvokti- kaip galima nemokėti-nesuprasti rusų kalbos. Atrodo gi taip paprasta ir savaime suprantama. Bet tai tik todėl, kad kai pats moki tai ir atrodo kitaip, maždaug_ir ko čia nemokėti?
Tačiau puikiai suprantu, kad visa esmė slypi tame, jog skirtingos kartos skirtinguose laikmečiuose augo.
Galim sakyti
ačiū tam laikmečiui
1. Buvo buvo Edgaras. Vaikas Martos ir Kisieliaus (viešpatie, vardą personažo pamiršau
)
2. Su mumis susidėjus daug koduočių išmokai
3. Tikra tiesa. Rusų kaip antroji gimtoji kalba juk buvo. Tiesa, dabar šiek tiek pasimiršo, bet kai pradedi rašyti ir skiatyti, atsigamina. Man labai gerai dabar kai pradėjau VK bendrauti, vien rusiškai, ir nėr jokių problemų, tai jau kartasi save pagaunu kad ir mąstyti rusiškai pradedu
Kaži ar namie greit nepašneksiu rusiškai
Ir man dar kažkodėl atrodo, kad rusų kalba turtingesnė išraiškos priemonėmis...