Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(sttropez @ 2013 02 07, 22:21)
Pasiulykit ka nors siam vakarui  nail.gif  vacation4.gif

Aš šiandien ,tuštindama sandėliuką,visai to nesitikėdama,visai ant fainos melodramos užsiroviau.Ir dar su Djačenko..Ir koks gražus trumpais plaukais wub.gif Čia kaip tik pas mane vakarinis repertuaras ir,įtariu,jau miegot neisiu,kol neperžiūrėsiu,nes pirma serija suėjo taip lengvai ir nepastebimai smile.gif Tai,jei tinka melodrama ir,jei nematyta,prašom http://kinozal.tv/de...s.php?id=920555
Atsakyti
Su didziausiu malonumu ziuriu praeitoj temoj jusu aptarta ,,Vkus granata", jei duos D dakalsiu visas serijas, taip idomu kaip ten baigsis ax.gif Net asara nubraukiau, kai Adomaicio ,,dukra" nuo boksto nusoko
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 22:45)
Aš šiandien ,tuštindama sandėliuką,visai to nesitikėdama,visai ant fainos melodramos užsiroviau.Ir dar su Djačenko..Ir koks gražus trumpais plaukais  wub.gif  Čia kaip tik pas mane vakarinis repertuaras ir,įtariu,jau miegot neisiu,kol neperžiūrėsiu,nes pirma serija suėjo taip lengvai ir nepastebimai  smile.gif Tai,jei tinka melodrama ir,jei nematyta,prašom http://kinozal.tv/de...s.php?id=920555

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

kaip tik ziurinejau filmus su Djacenko, rinkausi kuri ziureti blink.gif

sito pirma serija permeciau, nusprendziau, kad nekabino, nerealus sutapimas doh.gif jei buciau ta pradejusi ziureti... is tukstanciu filmu issirinkti ta pati... ka tai turetu reiksti? lotuliukas.gif

dabar ziuriu su juo Dеревенская история ....

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 02 07, 22:46)
Su didziausiu malonumu ziuriu praeitoj temoj jusu aptarta ,,Vkus granata", jei duos D dakalsiu visas serijas, taip idomu kaip ten baigsis ax.gif Net asara nubraukiau, kai Adomaicio ,,dukra" nuo boksto nusoko

Aš jau neatsimenu jo,tik žinau,kad labai patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sttropez @ 2013 02 07, 22:49)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

kaip tik ziurinejau filmus su Djacenko, rinkausi kuri ziureti  blink.gif

sito pirma serija permeciau, nusprendziau, kad nekabino, nerealus sutapimas  doh.gif jei buciau ta pradejusi ziureti... is tukstanciu filmu issirinkti ta pati... ka tai turetu reiksti?  lotuliukas.gif

dabar ziuriu su juo Dеревенска я история ....

lotuliukas.gif thumbup.gif Neužkabino? Matai kaip skirtingai..O man labai tiko.O Dеревенска я история kažin aš mačius g.gif Pavadinimas tai girdėtas g.gif Einu pasižiūrėsiu
Papildyta:
Mačius ax.gif Djačenko pijokėlį vaidina..Visai nieko ir buvo smile.gif
Atsakyti
Klausimas-jūs kaip nors registruojate kokius filmus žiūrėjote?Man jau būna-pradedu žiūrėt ir suprantu,kad mačius. doh.gif

Prieš savaitę baigiau "Viktoriją",šiaip,nieko,atgaiva akims buvo kitokia gamta ir buitis,bet kliuvo tai,kad aktoriai tokiomis sąlygomis keliaudami,gražūs,švarūs,moterys su makiažais.Jūms kaip?Ar aš viena priekabi.

Labiausiai į širdį įstrigo "Tеррор любовью" ir "Анна Герман".Dar "Долгая дорога в дюнах". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 23:45)
Aš šiandien ,tuštindama sandėliuką,visai to nesitikėdama,visai ant fainos melodramos užsiroviau.Ir dar su Djačenko..Ir koks gražus trumpais plaukais  wub.gif  Čia kaip tik pas mane vakarinis repertuaras ir,įtariu,jau miegot neisiu,kol neperžiūrėsiu,nes pirma serija suėjo taip lengvai ir nepastebimai  smile.gif Tai,jei tinka melodrama ir,jei nematyta,prašom http://kinozal.tv/de...s.php?id=920555

sita rekomenduoju, nes man jis patiko.
As jau tu filmu pavadinimu, net nebeprisimenu doh.gif doh.gif pagal aprasyma irgi ne visada atgaminu matytas ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 22:45)

Greit sakyk, kuris bus Djačenka - tikiuosi kad ne бывший жених ?

QUOTE(sttropez @ 2013 02 07, 22:49)
dabar ziuriu su juo Dеревенская история  ....

Šitas taip vidutiniškai patiko. Labiau patiko dainos ir muzika wub.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 22:55)
Aš jau neatsimenu jo,tik žinau,kad labai patiko  smile.gif
Papildyta:
Mačius  ax.gif  Djačenko pijokėlį vaidina..Visai nieko ir buvo smile.gif

Nu nu, visai nesenai diskutavom, koks jis ten didelis ir grėsmingai gražus, anot Visgi, kaip priplotų prie sienos doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 02 07, 23:09)
Klausimas-jūs kaip nors registruojate kokius filmus žiūrėjote?Man jau būna-pradedu žiūrėt ir suprantu,kad mačius. doh.gif

Labiausiai į širdį įstrigo "Tеррор любовью" ir "Анна Герман".Dar "Долгая дорога в дюнах"rolleyes.gif

1. Aš dar ne tiek daug žiūrėjus kad man painiotusi. Kaip kitos, nežinau smile.gif
2. Oooooo rolleyes.gif Šitas tai tiesiog thumbup.gif Pamenu mokykloj po eilinės serijos mergos iš pat ryto diskusija sir aptarimus darydavom smile.gif Visos aišku mylėjo J. Kisielių cool.gif
Atsakyti

Neregistruoju,bet tikrai papuola,kad pradedu žiūrėt ir prisimenu,kad jau matytas./ Va dabar įsirašiau Šapavalovo kelias serijas,o jau kirba mintis,ar tik nebūsiu mačius ,nes truputį prasukau ir pagrindinio herojaus posakis ''до новых волнующих встреч'' man jau girdėtas g.gif
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 01:25)
1Greit sakyk, kuris bus Djačenka - tikiuosi kad ne бывший жених ?

2. Oooooo rolleyes.gif Šitas tai tiesiog  thumbup.gif Pamenu mokykloj po eilinės serijos mergos iš pat ryto diskusija sir aptarimus darydavom smile.gif Visos aišku mylėjo J. Kisielių cool.gif

1.будущий smile.gif Ir toks romantiškas,poeziją mėgstantis wub.gif O su trumpais plaukais ,kai pirmą akį užmečiau,kokią sekundę man į Žaliaakį panašus buvo blush2.gif Kaip melodrama prieš miegą man labai patiko thumbup.gif Iki 1val žiūrėjau ir dar paskui ilgokai neužmigau-smegenyse antrą kartą filmas sukosi tongue.gif
2. drinks_cheers.gif Kisielius tai jo wub.gif Man dar Martos šukuosena labai patiko-vis stengdavausi kirpčiukus atsiaugint,kad galėčiau taip susisegt,bet mama vėl nukirpdavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kažkaip tyku šiuos namuos. Nieks nieko nežiūri?
Aš niekaip negaliu pabaigti žiūrėti Грозовые ворота doh.gif Žinoma ne todėl, kad nepatinka, bet dėl laiko stokos. Na bet nieko, tikiu, kad greit ateis šventė ir į mano kiemą rolleyes.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 02 07, 19:01)

Vienas iš mano favoritų. Niekad nepraleidžiu progos pažiūrėti filmus su jo vaidyba. O ir kiek peržiūrėta su juo- oi daug

Klausimas-jūs kaip nors registruojate kokius filmus žiūrėjote?

Aš registruoju jau antrus metus.

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 08, 01:25)
Djačenka -
Nu nu, visai nesenai diskutavom, koks jis ten didelis ir grėsmingai gražus, anot Visgi, kaip priplotų prie sienos  doh.gif  lotuliukas.gif

Teip teip teip, sakiau, ir dar sakiau, kad reiktų jau tadum nuo sienos trafaretą gramdyti (kai priplotų) smile.gif
Vnž vyras placiu peciu

Bet tai reik taip sutapti, jus čia vakar kalbėjot apie Александр Дьяченко, o aš prieš porą gerų dienų, kaip tik baisiai susidomėjau vienu filmu su jo vaidyba. Sakiau būtinai pažiūrėsiu. Pasidalinsiu dabar ir su jumis smile.gif

Mano radybos:
''Богиня прайм-тайма'' /2006/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=679798
Kadangi treilerio neradau, tai teko apsiriboti tik фрагмент
Puslapio apačioj šio filmo komentarai-atsiliepimai Net smalsu- ar jau tikrai toks vertas dėmesio. Pagyvensim pamatysim, kai pažiūrėsiu smile.gif

user posted image

user posted image

Kitos radybos, kurios pasirodė man vertos dėmesio, tai:
''Охотники за караванами'' /2010/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=761735
трейлер
Turbūt bus pirmas mano matytas filmas toookio žanro, kur vaidina ir moterys, nes visad lyg šiol pagrinde tokiose filmuose tik vyrai makalavosi rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Tai kol kas tiek iš mano horizonto smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Supratau pioneer.gif ,teks užsivesti žurnalą.

Visgi,ačiū,už rekomendacijas.

Žiūriu,tą "Ilgą kelionę per kopas" jaunystėje žiūrėjot.O aš tik dabar susizgribau,kad esu nemačius. biggrin.gif Tiesą pasakius paskutiniais metais pradėjau žiūrėt filmus,anksčiau laiko ir noro nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 08, 10:23)

Mano radybos:
''Богиня прайм-тайма'' /2006/

Po vakar vakaro ir aš siunčiuosi..Nu žinokit aš dar šiandien kaip ant sparnų po vakarykščio žiūrėjimo.Jau kaip jis man patiko,toks milžiniškas,o Jeseniną skaito,prirovęs iš darželio gvazdikėlių pasveikint mažytę puokštę atneša..O jau tie pečiai pečiai wub.gif Jau čia turbūt mane RST užpuolė,bet kaip ta mūs Iowa,duočiau ir dainuočiau,jei šiandien pasimaišytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 08, 10:55)
Jau čia turbūt mane RST užpuolė,bet kaip ta mūs Iowa,duočiau ir dainuočiau,jei šiandien pasimaišytų  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
As dar su Capajevu kariauju biggrin.gif
Atsakyti