Labas rytelis
QUOTE(sapniukass @ 2013 01 29, 21:52)
aciu uz tema.
Snd taip netiketai paziurejau ,,Dieti stiepi", nu liuksiskas filmas, jei kam nepatiks, nesibarkit labai
Pas mane dar eilės laukia
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 29, 22:29)
Žinai, aš jau niekuo nebesistebiu
Sveikit greičiau, ką padarysi. Aš aktyviai girdau saviesiems žuvų taukus (pulmonologė liepoė apie 2 mėn gerti), Imunital kapsules ir Aflubin lašiukus....Nors kažkokia gal nauda bus
Mano mažasis karalaitis vakar vakare jau ir pradėjo kosuliuot,tai eisiu vaistinėn ir kokio Aflubino,ar Tonsilgono prigriebt,garinsimės-maž prasisuksim,nes labai nenoriu eit poliklinikon-dukra sakė sergančių net juoda,o kai mano tos neatsparus,tai ir gripą parsinešim
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 29, 23:59)
Pasijuokiau,pabandžius įsivaizduot,kaip prasibrauni į grimiorkę ir plėši skiautę marškinių Žaliaakiui
QUOTE(Sim@ @ 2013 01 30, 01:48)
niekaip nesuvokiu, kaip vyrai yra tokie genijai, kad sugeba ir su zmona, ir dar i sona nueit, ir darban suspet. Kazkokie keisti sutverimai tie vyrai. Ir kas juos tokius sutvere? Nesuvokiu, kam tada kuria seima, veda ir pan.? Jei viskas gerai, kam dar tas kitas sonas?
O tie genijai ne visada eina su netekėjusiom panelėm.Sėkmingai "vairuoja" ir su vaikus,vyrus,darbus turinčiom moterim
Taip,kad manau,jog kai noro yra-lytis nesvarbi
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 30, 07:27)
Tai gal ne tiek vokieciai patinka, o uniformuoti ir susitvarke vyrai?
Butu jie tokie triju dienu apsepusiom barzdom kaip "Moi kapitan", tai visi nuo vokieciu gal spjaudytusi
O man kai kuriems vyrams labai tinka ta trijų dienų barzdelė.Pavyzdžiui Gradauskas,Livijos vyras,koks dabar nežinau,bet jau koks jis man gražus būdavo
Bet,kiek pastebėjau,gražu,bent jau man,tik tamsiaplaukiam. Maniškis kartais po reiso ir grįžta taip apžėlęs,bet jis šviesus,tai man jau viau viau
O mane po Samaros vėl užkabino daktariški reikalai,prasikuičiau savo sandėliuke ir radau
Страна 03. Irgi greitoji pagrinde su tom mėlynom uniformom,bet yra šiek tiek ir chirurginio skyriaus,na ir dar daktarų tarpusavio santykių (melės,intrigų,niekšybių). Ne toks kaip Samara,(nors vienas iš ekipažų gal ir panašus),bet man patiko.Vakar atsigulus kai pradėjau,tai išjungt prisiverčiau tik po 4-ių serijų .Nors miegai buvo išsilakstę,bet jau jungiau,nes tikrai ir iki ryto būčiau žiūrėjus
http://kinozal.tv/de....php?id=1018506