Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 06, 17:31)
na ka,jau paziurejau dvi serijas Freido,patinka kad kiekviena serija-kita byla,tikrai nesigailiu pradejus ziureti smile.gif "Bykov" (nu man jis Bykov biggrin.gif ) kaip visada  ax.gif

Ir man jau rašosi į diską mpirmos 6 serijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 17:32)
Ir man jau rašosi į diską mpirmos 6 serijos  ax.gif

Nu jau geras -formatu negeru parsisiunčiau-grotuvas nerodo doh.gif Siunčiuosi iš naujo lotuliukas.gif Bet gi ten ta "mirštančioji gulbė" vaidina.Viešpatėliau aukščiausias doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 06 vasario 2013 - 17:42
suintrigavot su Freidu ir Bykovu, gal kur nors online galima pažiūrėti bigsmile.gif , arba iš kur siunčiat?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 02 06, 18:14)
suintrigavot su Freidu ir Bykovu, gal kur nors online galima pažiūrėti  bigsmile.gif , arba iš kur siunčiat?

http://kinozal.tv/de....php?id=1046759
https://www.google.l...lient=firefox-a
Atsakyti
wow 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 13:47)
O pas jus neuždarytos mokyklos? Pas mus jau savaitė ir dar pratęsė iki pirmadienio.Tai visa chebra,neskaitant tėvelio,kariaujam per dienas namie  ax.gif

Neuždarytos schmoll.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 14:31)

Aga, jau girdėjau, įdomu bus įvertinti.

QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 16:04)

Ojezau, ir kaip daužo per galvą blink.gif
Tėvų vietoj būčiau tikriausiai ją vietoj pribaigus...

QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 17:41)
Bet gi ten ta "mirštančioji gulbė" vaidina.Viešpatėliau aukščiausias  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 16:16)
drinks_cheers.gif
O aš pabaigiau Strana03 ir taipogi pikta kaip širšė.Nu jau pabaiga  doh.gif ir jei nebus tęsinio,tai jau geriau išvis nestatytų tokių filmų  doh.gif
Einu pagooglint,gal bus kas apie tai  g.gif
Bus tęsinys: ФИНАЛ,остался незаконченным и продолжения ожидайте оринтеровочно в мае 2013

Nu,tada lauksim gegužės,jei nepamiršim,kad laukiam. hihihi.gif

Pradėjau "Hеотложка " bet erzino garsas.Pilna mematytų filmų,kam kankintis su tokia kokybe,tai peršokau prie "Страсти по Чапаю" kol kas patenkinta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 02 06, 19:14)

Pradėjau "Hеотложка " bet erzino garsas.

drinks_cheers.gif mane ir..
Atsakyti
''Билет на Vegas'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1056919
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 15:44)
* Kadangi abi dar tik zuikius auginate, tai savaime suprantama, sėdėkit tik namuos jei sėdisi, ir kaifuokite.

NUOSIRIDZIAI aciu uz palinkejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 17:41)
Nu jau geras -formatu negeru parsisiunčiau-grotuvas nerodo  doh.gif

o kaip žinot kokiu formatu siųstis,nes man TV dažnai neskaito doh.gif tai gaunu per kompą akis varvinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 19:26)
''Билет на Vegas'' /2012/

thumbup.gif O šito tai laukiau thumbup.gif Aš fb Galustianą drauguose turiu,tai labai jau jis reklamavo šitą filmą smile.gif Siunčiuosi,sulauksiu vyro ir pažiūrėsim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 06, 19:29)
o kaip žinot kokiu formatu siųstis,nes man TV dažnai neskaito  doh.gif tai gaunu per kompą akis varvinti  doh.gif

Mano pencininkai grotuvai tai visų ,kur geresnės vaizdo kokybės,jau ir neskaito.Žiūriu ,kad būtų SATRip,DVDRip dar kažkokie,neatsimenu,bet jei tik formate yra HD ir jau šakės.Dar DVD-9,DVD-5 neskaito.Šiaip nelabai aš susigaudau tuose formatuose,tiksliau visai nesusigaudau,bet jau pastebėjau,kad jei pusantyros val.filmas telpa į 1,37GB,tai tvarkoj viskas smile.gif Tai va taip ir paaiškint tesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 19:35)
Mano pencininkai grotuvai tai visų ,kur geresnės vaizdo kokybės,jau ir neskaito.Žiūriu ,kad būtų SATRip,DVDRip dar kažkokie,neatsimenu,bet jei tik formate yra HD ir jau šakės.Dar DVD-9,DVD-5 neskaito.Šiaip nelabai aš susigaudau tuose formatuose,tiksliau visai nesusigaudau,bet jau pastebėjau,kad jei pusantyros val.filmas telpa į 1,37GB,tai tvarkoj viskas  smile.gif Tai va taip ir paaiškint tesugebu  blush2.gif

na reiks ir man pasižiūrėti kokius formatus tv skaito ir žiūrėti siunčiantis
4u.gif
Atsakyti