Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 13:18)
Per tas tris savaitės čiut vos ne kokia bedarbe pasijutau. Dar būtų šilta, bent koks pavasaris, o dabar žiemą tris savaites namuos tarp sienų. tai aršiau pavargau nei darbe. Jau geriau aš dabar padyyyrbsiu rolleyes.gif

labutis,

as jau ketvirti metai namuose auginu zuikius, tai ka man bekalbeti doh.gif bet i darba vistiek nenoriu, nes ne tas, i kuri eiciau kaip i svente deja verysad.gif

kelias dienas buvau dingusi, tai skaitau skaitau ir nebesuprantu, apie ka diskutuojate, nes filmai nematyti ax.gif ale bandau suprasti kaip kokia kinieciu kalba vistiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 06 vasario 2013 - 14:16
QUOTE(sttropez @ 2013 02 06, 15:14)
as jau ketvirti metai namuose auginu zuikius..

vadinas, esam koleges mirksiukas.gif
as 6 metai auginu savo pyplius ir esu registruota Kauno darbo birzos bedarbe (nuo 2012.02.07 d.), ir kiek pgl darbo skelbimus skambinau, teiravaus del darbo, tai vienintelis MINUSAS yra mano mazameciai vaikai blink.gif doh.gif ABSURDAS kazkoks bigsmile.gif rodos, patys darbdaviai vaiku mazu niekad neturejo? ar neturi?

pradejau ziuret_Edinstvienyj moj griech_kol kas nieko ax.gif
Atsakyti
Nukrypsiu nuo temos.

Kadangi mūsų šeima TV žiūri minimaliai, tai net neatkreipiau ypatingo dėmesio, nes net anonsą per TV iki galo neišbaigdavau žiūrėti. Dabar žiūriu gi, ir negaliu patikėt ''....nuo vasario 8d. plačiuose ekranuose mūsų tautiečių romantinė komedija ''Valentinas Vienas'' /2013/...''
user posted imageuser posted image
Kaip suprantu - su pikantiškom detalėm
user posted image
Net smalsu kaip mūsų tautiečiams pavyks ta romantinė komedija. Kažkas naujo. Na, bent jau už pastangas pagyrų verti, mano galva smile.gif
Tačiau, man ''Zero'' /2006/ žanras: drama; ir ''Zero 2'' /2010/ žanras: komedija, veiksmo; fe kaip nepatiko schmoll.gif
''Aurora'' /2011/ žanras: fantastinė drama su M. Jampolskiu, dar nesu žiūrėjusi. Įvairių atsiliepimų skaičiau- vieniem patiko. kitiem- ne. Smalsu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 14:31)
Nukrypsiu nuo temos.

Kadangi mūsų šeima TV žiūri minimaliai, tai net neatkreipiau ypatingo dėmesio, nes net anonsą per TV iki galo neišbaigdavau žiūrėti. Dabar žiūriu gi, ir negaliu patikėt ''....nuo vasario 8d. plačiuose ekranuose mūsų tautiečių romantinė komedija

na, sitas filmas dabar labai placiai reklamuojamas ir anonsuojamas, sukama gera vadyba, a la yra dvi pabaigos filmo, skirtingiose miestuose bus rodomi skirtingi variantai. pagrindine filmo "vinis" erotika ir daugybe pikantisku atviru scenu biggrin.gif ar komedija jiems pavyko, nezinau, bet kad dauguma eis ziureti del filmo skandalingumo, tai faktas, nes to ir buvo siekiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 02 06, 14:14)
*as jau ketvirti metai namuose auginu zuikius, tai ka man bekalbeti  doh.gif bet i darba vistiek nenoriu, nes ne tas, i kuri eiciau kaip i svente deja  verysad.gif

**kelias dienas buvau dingusi, tai skaitau skaitau ir nebesuprantu, apie ka diskutuojate, nes filmai nematyti  ax.gif ale bandau suprasti kaip kokia kinieciu kalba vistiek  biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 06, 14:26)
*vadinas, esam koleges mirksiukas.gif

* Kadangi abi dar tik zuikius auginate, tai savaime suprantama, sėdėkit tik namuos jei sėdisi, ir kaifuokite. Mano jau seniai nebe zuikiai, tai užtai man taip keista buvo namie. Matomai atpratus jau aš biggrin.gif

** Jo sttropez, čia su tais filmais migracija kaip reikalas visų tempu vyksta- vieni jau pažiūrėjo, kiti tebežiūri, treti jau naujus lukštena, ketvirti prie senesnių grįžo biggrin.gif Aš pati jei kokius porą puslapių praleidžiu, tai paskui reik susikaupus skaityti ir atsekti kas ten prie ko ir kaip unsure.gif Bet yra privalumas to, spėju, kad dėmesys ir atmintis lavinama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 02 06, 14:14)
labutis,

as jau ketvirti metai namuose auginu zuikius, tai ka man bekalbeti  doh.gif bet i darba vistiek nenoriu, nes ne tas, i kuri eiciau kaip i svente deja  verysad.gif

Kaip apie mane parašei,tik,kad aš balandžio pabaigoj bus 2 metai.Liepos 2 jau turėčiau eit darbukan,bet dar truputuką pabūsiu už dyką,nes pas mus mieste vasarą naujų vaikučių darželiai nepriima,tik nuo rugsėjo,na ir dar kokį mėnesiuką pasiliksiu adaptacijai ir viskas..Eisiu katorgon sad.gif ,jei nieko kito nerasio ,ko nesitikiu...
Atsakyti
Pamačiau, ir nejučiom nusišypsojau smile.gif Tikrai, kaip viskas vaikystėj paprasta
user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 04, 20:27)

Pamiršau padėkot už 'užrodymą' šio filmo. Aš vakar pažiūrėjau pirmas dvi serijas. Taip, geri aktoriai į vieną krūvą surinkti. Kol kas nieko labai ypatingo, bet tikrai toliau tęsiu, nes man patinka tokie filmai. Po viskam parašysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 15:15)
Pamačiau, ir nejučiom nusišypsojau smile.gif Tikrai, kaip viskas vaikystėj paprasta
user posted image
Pamiršau padėkot už 'užrodymą' šio filmo. Aš vakar pažiūrėjau pirmas dvi serijas. Taip, geri aktoriai į vieną krūvą surinkti. Kol kas nieko labai ypatingo, bet tikrai toliau tęsiu, nes man patinka tokie filmai. Po viskam parašysiu rolleyes.gif

man Грозовые ворота pabaigai artėjant liūdna buvo ,kai juos apsupo, o pati pabaiga patiko thumbup.gif

Visgi, gera nuotrauka kaip ir kitos tavo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 06 vasario 2013 - 15:56
Žinau, kad laaabai ne į temą, bet negaliu kaip pikta ir koks įtūžis apima!
Pažiūrėjus man net negera pasidrė
Krasnojarske kambaryje paslėpta kamera nufilmuoti šokiruojantys kadrai, kaip auklė žiauriai muša vaiką

QUOTE(saulyte525 @ 2013 02 06, 15:55)
man Грозовые ворота  pabaigai artėjant liūdna buvo ,kai juos apsupo, o pati pabaiga patiko  thumbup.gif

O tai ačiū už atsiliepimą smile.gif Knieti jau dabar pažiūrėt iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 16:04)
Pažiūrėjus man net negera pasidrė.

doh.gif kokia padla senė doh.gif
jaučiu mažai jai neparodė grįžę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 06, 16:23)
doh.gif  kokia padla senė  doh.gif
jaučiu mažai jai neparodė grįžę  cool.gif

drinks_cheers.gif
O aš pabaigiau Strana03 ir taipogi pikta kaip širšė.Nu jau pabaiga doh.gif ir jei nebus tęsinio,tai jau geriau išvis nestatytų tokių filmų doh.gif
Einu pagooglint,gal bus kas apie tai g.gif
Bus tęsinys: ФИНАЛ,остался незаконченным и продолжения ожидайте оринтеровочно в мае 2013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 06 vasario 2013 - 17:18
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 15:15)

smagu kad patiko smile.gif man is pradziu irgi buvo nieko ypatingo smile.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2013 02 06, 15:55)
man Грозовые ворота  pabaigai artėjant liūdna buvo ,kai juos apsupo, o pati pabaiga patiko  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

na ka,jau paziurejau dvi serijas Freido,patinka kad kiekviena serija-kita byla,tikrai nesigailiu pradejus ziureti smile.gif "Bykov" (nu man jis Bykov biggrin.gif ) kaip visada ax.gif
Atsakyti