Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 02 05, 23:02)

Vakar vakare kaip tik su šita aktore pradėjau filmą "Nebylo by sčiastja". Kai vakare galėdavau peržiūrėt visą 4-serijų filmą,tai vakar po pusantros išjungiau,Nu jau ir pats filmas banalybė,meilė-seilė,bet jau šita aktorė kaip mane erzina,nemoku apsakyt

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 06, 08:24)
Tikrai butinai ziurekit, ir as rekomenduoju drinks_cheers.gif Mes kremtam vakarais su vyru, liko paskutine serija. Dienos metu ziuriu Sklifa.

Aš ir šiandien pradėsiu,va Strana 03 liko tik 3 serijos,tai dabar jau noriu detektyvo ir jūsų aprašymas suviliojo . O kaip Sklifas?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 10:16)
Aš ir šiandien pradėsiu,va Strana 03 liko tik 3 serijos,tai dabar jau noriu detektyvo ir jūsų aprašymas suviliojo . O kaip Sklifas?

Jusu-musu tongue.gif Taigi susitarem, kad sios temos dalyves viena i kita kreipsis-tu 4u.gif
Sklifas patiko labiau nei "Samara" drinks_cheers.gif Vis tik "Samaroj" pagrindinis veikejas netinka buti daktaru, nu netikras man jis ten, pas toki nesigydyciau ir suns gydyti neduociau blush2.gif
Sklifas-greitosios pagalbos priimamasis Sklifasovskio gatveje. I si priimamaji ateina dirbti jauna, talentinga, issiskyrusi ir paaugli sunu auginanti moteris. Tuo tarpu tame paciame skyriuje dirba chirurgas, be proto patyres,gabus, greitas, bet cinikas ir moteru myletojas-Braginas. Dar tame paciame skyriuje dirba mediku pora, niekaip negalinti susilaukti vaiku, ateina dirbti ir internu porele. Kasdienes situacijos, kai gelbejami zmones, kaip kurie mirstantys ant operacinio stalo, tuo paciu pagrazinama viskas ir tu paciu daktaru gyvenimiskomis istorijomis, klaidomis, nuopoliais, bedomis ir dziaugsmais.
Man patinka, uzsikabliavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 06, 09:34)
Jusu-musu tongue.gif Taigi susitarem, kad sios temos dalyves viena i kita kreipsis-tu 4u.gif

Sutarėm-tu mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif Daugėja laukiančiųjų antro sezono smile.gif Ir galėtų greičiau būt,nes perkračiau savo sandėliuką,ir rezerve tik vieną daktarišką filmą turiu "Voienyj gospital" (kad daktariškas sprendžiu tik iš pavadinimo g.gif ).Dar kažkoks Piataja grupa krovi yra,bet kiek supratau,paskaičius aprašymą,ten jau ne daktariškas g.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 09:16)
Vakar vakare kaip tik su šita aktore pradėjau filmą "Nebylo by sčiastja"
,bet jau šita aktorė kaip mane erzina,nemoku apsakyt

O mane ji kazkodel labiausiai erzino seriale ''Дыши со мной'' /2010/, net nzn kodel...tokia mirstanti gulbe...
user posted image

Tai esu paziurejusi tik pirma filma o antro taip ir neziurejau ''Дыши со мной. Счастье взаймы'' /2012/
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 vasario 2013 - 10:27
QUOTE(Julsita @ 2013 02 06, 09:49)
Piataja grupa krovi yra,bet kiek supratau,paskaičius aprašymą,ten jau ne daktariškas  g.gif

Tikrai ne schmoll.gif Meilės-seilės, bet nieko, žiūrėt galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 06, 09:24)
Mes kremtam vakarais su vyru, liko paskutine serija. Dienos metu ziuriu Sklifa.

Kaip aš jums pavydžiu, kad galima dieną žiūrėti vieną filmą, vakare kitą doh.gif Aš vakare vos išgaliu pažiūrėti kokias 2 serijas, nu nebent labai labai jau tai kokias 3 savo miego sąskaita. Nu savaitgaliais kartais atsiimu, bet ir tai ne visada išeina.
O Sklifas man thumbup.gif Man labai patinka ten Averinas (Bragin): ir kaip vaidina, ir jo personažas man patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 11:27)
''Дыши со мной'' /2010/
''Дыши со мной. Счастье взаймы'' /2012/

pirma macius. o antra reiks atsiusti. aciu 4u.gif

baigineju_Grom'a_kareivelio meile kaimo merginai, mylinciai arkli Groma. Gyvenimas, meile, arklio gaudynes, ieskojimas ir t.t.
vaidina dar 1 simpatukas_Anton Makarskyj ax.gif man jo balso tembras patinka cool.gif
user posted image

rekomenduoju, kas nemate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 02 06, 12:38)
Kaip aš jums pavydžiu, kad galima dieną žiūrėti vieną filmą, vakare kitą  doh.gif

Tai siandien paskutine diena tokia, biuletenis baigiasi, nuo rytojaus ir as vakare begalesiu po pora seriju pasiziureti biggrin.gif Ale "Metod freida: baigsim sivakar, jei pasistengsiu, tai ir Sklifa siandien "suvalgysiu". drinks_cheers.gif
Beliks vakarais tik "Svetofor" ir kas savaite po "Internu" serija. biggrin.gif

Braginas is Sklifo ir man patinka, isskyrus jo mergininkavima. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 02 06, 10:27)

O mane ji kazkodel labiausiai erzino seriale ''Дыши со мной'' /2010/, net nzn kodel...tokia mirstanti gulbe...

Geresnio palyginimo jai nesugalvosi thumbup.gif O aš dar realybėj pažįstu labai į ją panašią moterį(ne tik išvaizda,bet ir manieromis),kurios nelabai mėgstu,tai gal todėl man ir šita aktorė "nelimpa" g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 06, 09:34)
Sklifas patiko labiau nei "Samara" drinks_cheers.gif Vis tik "Samaroj" pagrindinis veikejas netinka buti daktaru, nu netikras man jis ten, pas toki nesigydyciau ir suns gydyti neduociau blush2.gif
Sklifas-greitosios pagalbos priimamasis Sklifasovskio gatveje. I si priimamaji ateina dirbti jauna, talentinga, issiskyrusi ir paaugli sunu auginanti moteris. Tuo tarpu tame paciame skyriuje dirba chirurgas, be proto patyres,gabus, greitas, bet cinikas ir moteru myletojas-Braginas. Dar tame paciame skyriuje dirba mediku pora, niekaip negalinti susilaukti vaiku, ateina dirbti ir internu porele. Kasdienes situacijos, kai gelbejami zmones, kaip kurie mirstantys ant operacinio stalo, tuo paciu pagrazinama viskas ir tu paciu daktaru gyvenimiskomis istorijomis, klaidomis, nuopoliais, bedomis ir dziaugsmais.

Ne Sklifasovskio gatveje bet Sklifasovskio ligonineje tongue.gif

Labas diena.

Siandien namie visi, su broliu jau ir mazasis serga, tempos nera bet kosi baisiiai verysad.gif doh.gif Boze boze, kada tai baigsis blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 06, 13:03)
Siandien namie visi, su broliu jau ir mazasis serga, tempos nera bet kosi baisiiai verysad.gif  doh.gif Boze boze, kada tai baigsis blink.gif

Na šakės blink.gif Ligų maratonas tęsiasi blink.gif
O aš šiandien, po trijų savaičių (vaiko ligos), pagaliau į darbą išėjau, tai žinokit kaip į kokią šventę važiavau. Per tas tris savaitės čiut vos ne kokia bedarbe pasijutau. Dar būtų šilta, bent koks pavasaris, o dabar žiemą tris savaites namuos tarp sienų. Kasdien šildymų, masažų procedūros- vežiojimai tūdasiūda, tai aršiau pavargau nei darbe. Jau geriau aš dabar padyyyrbsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 06, 13:03)

Siandien namie visi, su broliu jau ir mazasis serga, tempos nera bet kosi baisiiai verysad.gif  doh.gif Boze boze, kada tai baigsis blink.gif

O pas jus neuždarytos mokyklos? Pas mus jau savaitė ir dar pratęsė iki pirmadienio.Tai visa chebra,neskaitant tėvelio,kariaujam per dienas namie ax.gif
Atsakyti