Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

Laba 4u.gif
Ramsiau o gal ta baisioji liga vezys ? stirpybes tau ir tavo seimai...baisi tai liga..galetu gyd visus visus imanomus tyrimus padaryti....
Man tas "Sila serdci" lb patiko tik kai kurie aktoriai tai nervino doh.gif tas vyr gydytojas jau tooookiu balsu visa filma kalbejo,kad dieve dieve, galvojau zumigsiu per jo dialogus biggrin.gif ....ir ta pagrindine aktore, nemaciau as ten jos grozio,kad visi vyrai alptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 15:08)

dekui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 05, 13:26)

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 14:08)

doh.gif blush2.gif VGV suklydau vieną raidę ax.gif
Vsegda Gavari Vsegda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 02 05, 14:51)
[color=yellow] o gal ta baisioji liga vezys ?  stirpybes tau ir tavo seimai...baisi tai

Mūsų bobutei tada šitą ligą ir įtarinėjo,bet paskui jau nieks netyrė,kai pasakė,kad vis tiek neoperuos
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 05 vasario 2013 - 16:42
QUOTE(svelni @ 2013 02 05, 15:51)
Man tas "Sila serdci" lb patiko

paziurejau. geras, idomus, lengvas filmas.
REKOMENDUOJU, kas nematet 4u.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 05, 16:02)
Vsegda Gavari Vsegda  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Esu tyli jūsų temos sekėja. smile.gif Ačiū už rekomendacijas.

Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.

QUOTE(ErikaN @ 2013 02 04, 20:14)
. Aha, tie zaibai idomiai ten  g.gif

Pabaigoj bus aišku kodėl ten žaibuoja prieš kiekvieną seriją.

QUOTE(Julsita @ 2013 02 04, 20:26)
Nu man iš pradžių ir kažkaip labiau buvo,dabar jau (aš 13 serijų peržiūrėjau) man per daug ištampyta:intriga ant intrigos,o niekas neaiškėja,o tik dar daugiau intrigų randasi,kurios,greičiausiai ,visos išsispręs paskutinėj serijoj  ]

Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 02 05, 18:15)
Sveikos
1.Esu tyli jūsų temos sekėja.  smile.gif Ačiū už rekomendacijas.
2.Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.
3.Pabaigoj bus aišku kodėl ten žaibuoja prieš kiekvieną seriją.
4.Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko. irnesakyk.gif

1.Ogi prašom tapt ir girdima mirksiukas.gif
2.Nu tai gal bus kitas sezonas g.gif Aš dabar 19-oj lyg serijoj,tai ryt jau turėčiau ir užbaigt,šiandien nespėsiu
3.Taip ir pagalvojau,kad vis tiek turi ''surišt''prie ko jie čia,tie žaibai
4. drinks_cheers.gif ir tas erzina.Va ir šiandien žiūrėjau,kur moteris pogimdyvinėj depresijoj nuduria vyrą,dukrą,paskui lyg suprantu,kad ir narkomaną..Ale taip ir neaišku-ji ėjo ir nuėjo g.gif
Atsakyti
http://onkuno.net/ Оазис любви (2012) paziurejau, toks nuosirdus, man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 05 vasario 2013 - 19:36
QUOTE(Upjora @ 2013 02 05, 18:15)
Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.
Pabaigoj bus aišku kodėl ten žaibuoja prieš kiekvieną seriją.
Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko. irnesakyk.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 02 05, 18:35)
2.Nu tai gal bus kitas sezonas  g.gif  Aš dabar 19-oj lyg serijoj,tai ryt jau turėčiau ir užbaigt,šiandien nespėsiu
3.Taip ir pagalvojau,kad vis tiek turi ''surišt''prie ko jie čia,tie žaibai
4. drinks_cheers.gif  ir tas erzina.Va ir šiandien žiūrėjau,kur moteris pogimdyvinėj depresijoj nuduria vyrą,dukrą,paskui lyg suprantu,kad ir narkomaną..Ale taip ir neaišku-ji ėjo ir nuėjo  g.gif

Vienu žodžiu, Neotložka geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 02 05, 20:32)
[/url] Оазис любви (2012)

4u.gif siunciuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 19:47)
Vienu žodžiu, Neotložka geriau  tongue.gif

Ko gero,jei ne tas garsas doh.gif Antro sezono jau neįveikiau..O gal jau yra atsiradęs normaliu garsu?
Atsakyti