Laba
Ramsiau o gal ta baisioji liga vezys ? stirpybes tau ir tavo seimai...baisi tai liga..galetu gyd visus visus imanomus tyrimus padaryti....
Man tas "Sila serdci" lb patiko tik kai kurie aktoriai tai nervino tas vyr gydytojas jau tooookiu balsu visa filma kalbejo,kad dieve dieve, galvojau zumigsiu per jo dialogus ....ir ta pagrindine aktore, nemaciau as ten jos grozio,kad visi vyrai alptu
QUOTE(Sim@ @ 2013 02 05, 13:26)
kas cia?
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 14:08)
Kas tas?
VGV suklydau vieną raidę
Vsegda Gavari Vsegda
QUOTE(svelni @ 2013 02 05, 14:51)
[color=yellow] o gal ta baisioji liga vezys ? stirpybes tau ir tavo seimai...baisi tai
Mūsų bobutei tada šitą ligą ir įtarinėjo,bet paskui jau nieks netyrė,kai pasakė,kad vis tiek neoperuos
QUOTE(svelni @ 2013 02 05, 15:51)
Man tas "Sila serdci" lb patiko
paziurejau. geras, idomus, lengvas filmas.
REKOMENDUOJU, kas nematet
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 05, 16:02)
Vsegda Gavari Vsegda
Sveikos
Esu tyli jūsų temos sekėja. Ačiū už rekomendacijas.
Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.
Pabaigoj bus aišku kodėl ten žaibuoja prieš kiekvieną seriją.
Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko.
Esu tyli jūsų temos sekėja. Ačiū už rekomendacijas.
Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.
QUOTE(ErikaN @ 2013 02 04, 20:14)
. Aha, tie zaibai idomiai ten
QUOTE(Julsita @ 2013 02 04, 20:26)
Nu man iš pradžių ir kažkaip labiau buvo,dabar jau (aš 13 serijų peržiūrėjau) man per daug ištampyta:intriga ant intrigos,o niekas neaiškėja,o tik dar daugiau intrigų randasi,kurios,greičiausiai ,visos išsispręs paskutinėj serijoj ]
Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko.
QUOTE(Upjora @ 2013 02 05, 18:15)
Sveikos
1.Esu tyli jūsų temos sekėja. Ačiū už rekomendacijas.
2.Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.
3.Pabaigoj bus aišku kodėl ten žaibuoja prieš kiekvieną seriją.
4.Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko.
1.Esu tyli jūsų temos sekėja. Ačiū už rekomendacijas.
2.Gal yra jau pabaigusių žiūrėt "Strana 03"? Paskutinė serija kažkokia keista.Likau nesupratus.
3.Pabaigoj bus aišku kodėl ten žaibuoja prieš kiekvieną seriją.
4.Va va ir man ištempta pasirodė ir "nedadirbta" -parodo kokią smulkmeną,kuri atrodo,bus svarbi ir tuoj tuoj kas nors nutiks,ir nieko.
1.Ogi prašom tapt ir girdima
2.Nu tai gal bus kitas sezonas Aš dabar 19-oj lyg serijoj,tai ryt jau turėčiau ir užbaigt,šiandien nespėsiu
3.Taip ir pagalvojau,kad vis tiek turi ''surišt''prie ko jie čia,tie žaibai
4. ir tas erzina.Va ir šiandien žiūrėjau,kur moteris pogimdyvinėj depresijoj nuduria vyrą,dukrą,paskui lyg suprantu,kad ir narkomaną..Ale taip ir neaišku-ji ėjo ir nuėjo
http://onkuno.net/ Оазис любви (2012) paziurejau, toks nuosirdus, man patiko.
QUOTE(Upjora @ 2013 02 05, 18:15)
QUOTE(Julsita @ 2013 02 05, 18:35)
2.Nu tai gal bus kitas sezonas Aš dabar 19-oj lyg serijoj,tai ryt jau turėčiau ir užbaigt,šiandien nespėsiu
4. ir tas erzina.Va ir šiandien žiūrėjau,kur moteris pogimdyvinėj depresijoj nuduria vyrą,dukrą,paskui lyg suprantu,kad ir narkomaną..Ale taip ir neaišku-ji ėjo ir nuėjo
Vienu žodžiu, Neotložka geriau
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 19:47)
Vienu žodžiu, Neotložka geriau
Ko gero,jei ne tas garsas Antro sezono jau neįveikiau..O gal jau yra atsiradęs normaliu garsu?