Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 02 04, 21:26)
Ojėj  unsure.gif  Kas nutiko? Na ir laikykitės  4u.gif

Na, jau rudenį gulėjo, berods guodžiausi čai...Tada buvo blogai su gastro reikalais...Paskui plaučių uždegimas...O iš esmės - dar vasara pilnu tempu važinėjo į sodą, dirbo, dainavo chore, po namus sukosi, ištisai kryžiažodžius sprendė, sudoku tai jau ne, nes jau apsidarė visi per lengvi....o dabar guli, nevaikšto, nejuda, nekalba, vienu žodžiu....Baisu ir galvot kažką...Paguldė į gastro skyrių nes vemia tulžim....Mes turim tokių įtarimų kad gal galvoj problemos, kraujagyslės ar dar kas, kad taip staigiai toks pasidarė......Bet - senatvė juk verysad.gif Koks siaubas, siaubų siaubas... verysad.gif Julsita, tu supranti. Ir kitos manau taip pat....Ir mamos gaila.....Et...
Atsakyti
Ramsius console.gif laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Ramsius stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Ramsiau,net labai suprantu... verysad.gif Laimykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 02 04, 00:05)
Pagaliau ir as perziurejau visu isgirtaji "Андрейка"  smile.gif  patiko.Nezinau kurio labiausiai gaila is heroju  unsure.gif  ir tos Masos gaila,ir to Andreikos, ir to Staso......galetu siaip tesinys koks buti  rolleyes.gif

Aha tikrai man irgi visu gaila. unsure.gif Labai noreciau kad butu tesinys,labai patiko visi aktoriai,labai gera vaidyba thumbup.gif
Atsakyti
Ramsiau 4u.gif

baiginėju Angel v serdce wub.gif pradedu įsimylėti tą aktorių blush2.gif (nors aš ir Peterburgo banditus dėl jo žiūrėjau,jei nemaišau,kad jis ten vaidino,nes senei tas buvo blush2.gif )
Atsakyti
Labas,

Ačiū už balioniukus visoms. šiandien jau tėtis geriau atrodo po ištisai lašinamų lašelinių. Žiūrėsim kaip toliau. Skyriuj palatos gydytoja pasakė kad jos nuomone skubiai reikai tulžį pjauti. Nu galvojam, va, bus priežastis atrasta....Atėjo chirurgas ir pasakė kad jo nuomone nereikia pjauti doh.gif Vienžu, vienam vienaip, kitam kitaip atrodo bigsmile.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 05, 10:04)
baiginėju Angel v serdce  wub.gif pradedu įsimylėti tą aktorių  blush2.gif (nors aš ir Peterburgo banditus dėl jo žiūrėjau,jei nemaišau,kad jis ten vaidino,nes senei tas buvo  blush2.gif )

Aga wub.gif Man Bandituose jis irgi labai patiko, bet tas buvo seniai seniai. o kaip žinia, kai kurie vyriškos lyties asmenys kaip sakoma, su metais vis gražėja юНекоторые мужчины – как хорошее вино: с возрастом становятся только лучше tongue.gif
Nežinau ar matei Moi kapitan, ten jis irgia labai nieko, ir Lektor.
Paklausyk šitos ir pažiūrėk http://www.youtube.c...h?v=NsVOekCtycE

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 13:09)
* šiandien jau tėtis geriau atrodo po ištisai lašinamų lašelinių.
**Aga wub.gif Man Bandituose jis irgi labai patiko, bet tas buvo seniai seniai. o kaip žinia, kai kurie vyriškos lyties asmenys kaip sakoma, su metais vis gražėja юНекоторые мужчины – как хорошее вино: с возрастом становятся только лучше  tongue.gif
Nežinau ar matei Moi kapitan, ten jis irgia labai nieko, ir Lektor.
Paklausyk šitos ir pažiūrėk http://www.youtube.c...h?v=NsVOekCtycE

* 4u.gif
** drinks_cheers.gif
laukia eilėje,vadinasi dabar bus jo eilė wub.gif

tik šaukit garsiai kai pasirodys naujas VGS wub.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 05 vasario 2013 - 13:14
QUOTE(Tisan @ 2013 02 04, 20:32)
]Путь к себе[/
lengvas,gyvenimiskas,neistestas  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 04, 21:27)
siandien  pradesiu Грозовые ворота

siunciuos ir as. aciu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 04, 22:03)
Tėtį į ligoninę paguldėm...

stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 14:09)
Man Bandituose

kokiuose bandituose? prasom nuoroda g.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 05, 14:14)

kas cia? g.gif

laba visoms smile.gif vaikai darzelyje. Vakar i Ugnes grupe nunesem saldainiu "medi", tai po pusryciu aukletoja su vaikais suruose mini spektakli, kas pavaidino, kas eileresciu padeklamavo, dainele padainavo ir paskui kiekvienas vaikas "nusiskyne" po saldaini nuo medzio wub.gif Aukletojai labai patiko mano ideja su tuo saldainiu "medziu", sake, kad labai thumbup.gif sugalvota. Savo ruoztu aukletoja mano Ugnei iteike spalvinimo knygute su irasu, kad nuosirdus sveikinimai nuo "Geniuku" grupes. Dukrele vakar buvo kaip ant sparnu wub.gif

pradejau sita_
user posted image

baltus vilkus siunciuos doh.gif dar tik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 05 vasario 2013 - 13:58
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 13:09)
Labas,

Ačiū už balioniukus visoms. šiandien jau tėtis geriau atrodo po ištisai lašinamų lašelinių. Žiūrėsim kaip toliau. Skyriuj palatos gydytoja pasakė kad jos nuomone skubiai reikai tulžį pjauti. Nu galvojam, va, bus priežastis atrasta....Atėjo chirurgas ir pasakė kad jo nuomone nereikia pjauti doh.gif Vienžu, vienam vienaip, kitam kitaip atrodo bigsmile.gif

Kai papasakojai,tai prieš 15 metų tas pat buvo su mano prosenele,bet ji senučiukė buvo-87metų. Ir taipogi,vienas gyd.sakė,kad reik pjaut,o kitas sakė nepjaus,nes ji neatlaikys operacijos..Ir nepjovė..
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 05, 13:14)
tik šaukit garsiai kai pasirodys naujas VGS  wub.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Kas tas?

QUOTE(Sim@ @ 2013 02 05, 13:26)
kokiuose bandituose? prasom nuoroda g.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1020276

QUOTE(Julsita @ 2013 02 05, 13:39)
Kai papasakojai,tai prieš 15 metų tas pat buvo su mano prosenele,bet ji senučiukė buvo-87metų. Ir taipogi,vienas gyd.sakė,kad reik pjaut,o kitas sakė nepjaus,nes ji neatlaikys operacijos..Ir nepjovė..

Mano tėčiui 82.
O dėl pjovimo tai irgi sakė kad rizikinga, amžius toks jau
Tiesa, mano didysis šiandien su temperatūra, atriodo kad gripas bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 vasario 2013 - 14:20
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 05, 14:09)
Skyriuj palatos gydytoja pasakė kad jos nuomone skubiai reikai tulžį pjauti. Nu galvojam, va, bus priežastis atrasta....Atėjo chirurgas ir pasakė kad jo nuomone nereikia pjauti doh.gif Vienžu, vienam vienaip, kitam kitaip atrodo bigsmile.gif

Vadinas reikia trečios, o gal ir ketvirtos nuomonės 4u.gif
Atsakyti