Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XV Tema)

QUOTE(TaGre @ 2013 02 04, 16:43)
Pradėjau žiūrėti 1941. Nepasakyčiau, kad labai labai, bet dar žiūrėsiu toliau.

jį tikrai reik žiūrėt toliau..Mane pvz.pirma serija užkabino,paskui,kai jau prasidėjo karo baisybės,tai visaip buvo,net ir mest norėjau.O paskui jau buvo taip,kaip rašiau jau:ir žiūrėt sunku,ir nežiūrėt negaliu..Ir taip iki galo..
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 04, 17:38)
Na aš dar kartą su padėka Visgi,ir vis už tą patį-už "1942"  4u.gif ką tik pabaigiau ir dabar tai jau gaila,kad iškarto po ranka neturiu tęsinio... Teks laukt  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

perziurejau ir as 1941,1942,labai patiko (jei taip galima sakyt,ziurint filma tokia tematika doh.gif ) lauksiu tesinio 4u.gif

Siandien su mezginiu rankose perziurejau sita Путь к себе
user posted image

lengvas,gyvenimiskas,neistestas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 02 04, 19:32)
user posted image

man sita aktore nepatinka schmoll.gif na tik Gromovai su ja patiko,o daugiau- schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
siandien pradesiu Грозовые ворота,vyras rekomendavo smile.gif daug geru aktoriu vaidina smile.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=207554
Atsakyti

Siandien su mezginiu rankose perziurejau sita

O kokį šitam filme vaidina tas aktorius,kur priekyj (su atsegta striuke ir šaliku): gerietį,ar nelabai?
O aš tai pabaigus karinį,paėmiau pribaiginėt ir daktarinį Strana 03. Ramsiau,ar tu jį dar žiūri? Kaip tu supranti serijų pradžias? Kas per velniava su tais žaibais? Man niekaip nedaeina g.gif
Atsakyti
user posted image

Nemėgstu šitos aktorės schmoll.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 02 04, 20:33)
.... Strana 03. Ramsiau,ar tu jį dar žiūri? Kaip tu supranti serijų pradžias? Kas per velniava su tais žaibais? Man niekaip nedaeina  g.gif

Dabar nežiūriu. Vakar seses pageidavimu baiginėjom Неотложкą. Gal šivakar pažiūrėsiu kažkiek...

Šnd sunki diena. Tėtį į ligoninę paguldėm, tai nuo ryto 10 val ten prasitrynėm iki 16 popiet doh.gif
Atsakyti
O kokį šitam filme vaidina tas aktorius,kur priekyj (su atsegta striuke ir šaliku): gerietį,ar nelabai?

vaidina "mamytes suneli" (paliko nescia drauge,mamytes ikalbetas),nei labai blogas,nei labai geras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 04, 19:49)
man sita aktore nepatinka schmoll.gif na tik Gromovai su ja patiko,o daugiau- schmoll.gif  blush2.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 04, 21:03)
Nemėgstu šitos aktorės schmoll.gif

o kodel? Na ji tokia savotiska,bet ziuret galima biggrin.gif

as dar labai noreciau konors panasaus i 1941...gal ka pasiulysit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 04, 21:33)
O aš tai pabaigus karinį,paėmiau pribaiginėt ir daktarinį Strana 03.
Kas per velniava su tais žaibais? Man niekaip nedaeina  g.gif

Ir as ziuriu Strana 03, sedziu 5 serijoj. Nemirstu kaip del Sklifo, bet ziuret galima, gal dar kibsiu labiau. Aha, tie zaibai idomiai ten g.gif
Atsakyti

Taigi čia šitas mūsų negerietis Finiaginas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 04, 21:03)
Tėtį į ligoninę paguldėm, tai nuo ryto 10 val ten prasitrynėm iki 16 popiet doh.gif

Ojėj unsure.gif Kas nutiko? Na ir laikykitės 4u.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 02 04, 21:14)
Ir as ziuriu Strana 03, sedziu 5 serijoj. Nemirstu kaip del Sklifo, bet ziuret galima, gal dar kibsiu labiau. Aha, tie zaibai idomiai ten  g.gif

Nu man iš pradžių ir kažkaip labiau buvo,dabar jau (aš 13 serijų peržiūrėjau) man per daug ištampyta:intriga ant intrigos,o niekas neaiškėja,o tik dar daugiau intrigų randasi,kurios,greičiausiai ,visos išsispręs paskutinėj serijoj g.gif Tai iš miegamojo ir perkrausčiau į virtuvę jau šitą filmą ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 02 04, 21:15)
Taigi čia šitas mūsų negerietis Finiaginas bigsmile.gif

Teeeeeeeeeeeeip smile.gif Todėl ir paklausiau smile.gif
Atsakyti
Ojetau,nu ir kaip viską suspėt g.gif Vėl kokią gerą naujieną radau thumbup.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1056358
user posted image
Pirmas sezonas tai žinau,kad patiko ax.gif
Atsakyti