Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(tuatra @ 2013 01 30, 21:46)

Fainai kaip! 4u.gif
Atsakyti
Merginos, i pastuka imeciau usiuku, lupyciu, akinuku ir t.t. Atsirinksite kas reikalinga biggrin.gif mes tai naudojom per baliuka, tai labai patiko visiems smile.gif labiausiai useliai ir lupytes ant siaudeliu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(ausryte25 @ 2013 01 30, 19:29)
KAIP MANOT VAKARUI TOSTUS REIKIA ISMOKT ATMINTINAI AR SKAITYT IS PAPKUTES? BEJE GAL KAS PARASYSIT SLAPTAZODI PASTUKO? ACIU

Aš tai viską bandau sakyti savai žodžiais, bet visą scenarijų vistiek turiu pasirašiusi papkutei. kaip sakoma dėl viso pikto, jei pamirščiau biggrin.gif ir dar scenarijaus gale visada turiu papildomu žaidimų, jeigu prireiktu rolleyes.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 19:33)

siandien supirkau moters remeliui daiktelius, beliks suklijuoti smile.gif

jau pilneja mano lentyna, galesiu tuoj pasirodyt ka turiu jau

O kokius daiktelius pirkai? bigsmile.gif lauksim foto su tavo lobiais mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Saunuoles, visos taip ruosiates, as tai kiek sustojau su tais planavimais, tai tik senas temas skaitau ideju semiuosi doh.gif

Neina niekaip su jaunaisiais susitikt, aptart visko, tai ir sedim, nieko nezinodami kas kaip kur doh.gif doh.gif

Maciau buvo kalba apie vainikeli...as irgi savo vienos jaunosios uzklausiau ar desis, tai jetus pasisiause, mazdaug nejuokauk, kam cia to reikia schmoll.gif na nezinau sakau, man tai irgi cia nera nekaltybes zenklas ar atributas, as asmeniskai irgi laikau ji nerupestingu dienu simboliu, atseit seimyninis gyvenimas ipareigoja atsisakyti to tokio vejavaikiskumo, dalinai laisves, reikia palikti tevu seima, net kazkiek nuo ju nutolti, galu gale prisiimti vyro pavarde g.gif man tai cia grazi tradicija....tuo labiau ka tuomet 12 val daryt? jei nebus nei vainikelio, nei zidinio...vienose vestuviu muzikantai planuoja vogt jaunaja...ka as zinau del tokios idejos unsure.gif

Ir isvis, kazkokia mane apatija apemus, viena jaunoji isvis nesirodo ir nesireiskia, kita rodos nieko nenori ir nieko nereikia jai doh.gif ka man daryt tada blink.gif

Issiliejau, sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmyte @ 2013 01 31, 09:37)
Labas rytas,
Aš tai viską bandau sakyti savai žodžiais, bet visą scenarijų vistiek turiu pasirašiusi papkutei. kaip sakoma dėl viso pikto, jei pamirščiau  biggrin.gif ir dar scenarijaus gale visada turiu papildomu žaidimų, jeigu prireiktu rolleyes.gif
O kokius daiktelius pirkai?  bigsmile.gif lauksim foto su tavo lobiais  mirksiukas.gif

Toms, kurios ketinate daryti tuos remus su vyro/moters tikslais, gal pravers :

Tikras vyras per savo gyvenimą turi pasodinti medį, pastatyti namą ir užauginti sūnų. O ką daryti toliau, pasako žmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 01 31, 09:49)
Toms, kurios ketinate daryti tuos remus su vyro/moters tikslais, gal pravers :

Tikras vyras per savo gyvenimą turi pasodinti medį, pastatyti namą ir užauginti sūnų. O ką daryti toliau, pasako žmona smile.gif

Fainai thumbup.gif
Atsakyti
ir man taip buvo su vienais jaunaisiais 4u.gif atrode, kad jau kai spjausiu, kad tuos ju norus teksiu i sona, pasiouliau net kitu pirksliu paieskot, bet paskui nudegiau...pagalvojau, kad jau jei mus pakviete, tai tegul ir dziaugiasi tuo, ka padarysim biggrin.gif laikausi to, akd nenori pirkslio kart, dar kazko, bet visa kita ax.gif jie labai jauni, nezino patys ko nori, todel ka padarysim - manau bus ir nematyta, ir negrideta dar jiems..apsiraminau ir toliau ruosiuosi..pagalvojau, kad jei jau kviete, tai as eisiu taip, akd nebutu geda, pasiruosiu tiek, kiek reikia, kaip reikia ir viskas, visiems geras nebusi juk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorian) @ 2013 01 31, 10:43)
Maciau buvo kalba apie vainikeli...as irgi savo vienos jaunosios uzklausiau ar desis, tai jetus pasisiause, mazdaug nejuokauk, kam cia to reikia schmoll.gif
...tuo labiau ka tuomet 12 val daryt? jei nebus nei vainikelio, nei zidinio...vienose vestuviu muzikantai planuoja vogt jaunaja...ka as zinau del tokios idejos unsure.gif

Ir isvis, kazkokia mane apatija apemus, viena jaunoji isvis nesirodo ir nesireiskia, kita rodos nieko nenori ir nieko nereikia jai doh.gif ka man daryt tada blink.gif

Issiliejau, sorry 4u.gif

As tai patarciau isiklausyti i norus. Gal tikrai zmonems vienokie, ar kitokie dalykai nepriimtini, nepatinka, bet kaip sakoma, nera padeties be iseities.

Nebus rutu vainikelio, seimos zidinio - nu ir nereikia. 12 val. padarykit su ginatro dulkemis/ helio balionais/uzdekit inicialus, rastus, ornamentus iszvakuciu/ leiskit vandens zibintus, zvakutes i vandeni/ padarykit power point pasaka apie jaunuosius ar koki visu sveciu palinkejima, o gal kokia dienos apzvalga/
12 val turesit ka veikti, nes greiciausiai jaunieji tada pjaus torta.

As pati per savo vestuves labai norejau, kad zidinio perdavimas butu is karto po ceremonijos. Nes man tiesiog labai nepatinka, kai 12 val perduoda. Neva baliavojo, baliavojo, gal kas ikauso ir prisimine, kad ups, neprdavem seimos zidinio. Ikause veseiliotojai dar pradeda kokius komentarus laidyti to perdavimo metu, ar apskritai erzeliuoja ir tas sventinis momentas praranda daug zavesio.

Tik nepykit tos, kurios seimos zidini, ketinate perduoti 12 val. Cia tiesiog mano asmenine nuomone.

Kita vertus, gal jaunosios nesikisa i jusu reikalus, arba sako to, ano nenoriu, tiesiog kad jau daugybe kartu visa tai mate ir savo vestuvese nori ko nors naujo, kazkokiu siurprizu, maloniu smulkmenu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 31 sausio 2013 - 11:10
del tarimosi su jaunaisiai, tai as savo busena atsimenu, pasimeti pati nzn ko nori, vien tas pasako kad geles rinkausi menesi.... doh.gif viena diena vienaip atrodo kita kitaip, sakes tokia beprotybe.... su manim pirsliai nieko nesitare nieko neklause, dare viska kaip jiems atrode gerai, o as neturiu kuom skustis tikrai
bet va daba busim draugu vestuvese pirsliais tai pati tarsiuos del visko, nes jauciu jaunieji nores kuo maziau tu ceremoniju

todel darau isvada kad jei neturi laiko jauniejo tartis darykit taip kaip jums atrodo gerai, nes jie TIKRAI neturi laiko yra pasimete ir pan smile.gif

tiesa ideja su usais jauciu vogsiu

dar norejau paklausti mane i sarasa itrauksit kai tiksliai zinosiu data? nes daba tik zinau kad rugpjucio pabaigoj, dar konkreciai net nebuvom del tu vestuviu susitike
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 01 31, 11:08)

Nebus rutu vainikelio, seimos zidinio - nu ir nereikia. 12 val. padarykit su ginatro dulkemis/ helio balionais/uzdekit inicialus, rastus, ornamentus iszvakuciu/ leiskit vandens zibintus, zvakutes i vandeni/ padarykit power point pasaka apie jaunuosius ar koki visu sveciu palinkejima, o gal kokia dienos apzvalga/
12 val turesit ka veikti, nes greiciausiai jaunieji tada pjaus torta.

12 val vogs jaunaja doh.gif biggrin.gif as mielu noru isiklausyciau, jei mum ka nors sakytu bigsmile.gif durna tokia situacija, norisi jau ruostis, ir kartu nesinori savo nuomones pirsti nes tikrai juk darom viska kad JU svente butu tokia kokios JIE nori, o cia paklausi ko nors, atsako nezinau, aisku pradedi siulyt - jie sutinka doh.gif poto apsigalvoja doh.gif tai ir norisi, kad visi norai eitu is ju....o mes jau paklusniai vykdysim wub.gif

Sakykit, kaip jus randat tas senas temas, nes man puse neatsidaro, ir sokineju taip nuo vienos prie kitos..kaip jas nuosekliai visas atsidaryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorian) @ 2013 01 31, 13:53)
Sakykit, kaip jus randat tas senas temas, nes man puse neatsidaro, ir sokineju taip nuo vienos prie kitos..kaip jas nuosekliai visas atsidaryt? 4u.gif

Kažkas tikrai keista, man irgi nepavyko kelių atidaryti, bet ne pačių seniausių, o vėlesnių. Bet šiaip didelis sąrašas temų yra čia
Atsakyti
O čia netikras bažnytinis santuokos liudijimas smile.gif
Bet tokį visai nesunku pasidaryti su kompu ir atspausdinti ant panašaus popieriaus.
Aš dariau santuokos rūmų liudijimą, tai tėvai vartė vartė ir niekaip neatskyrė kur tikras, o kur ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALMUŠKA: 31 sausio 2013 - 16:32