Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 14:17)
Aš tai noriu prie stalo ir tą stiklainį įteikti jaunosios tėvui, kaip prisiminimui, kad dukra turėjo tėvo pavardę ir dabar atėjo ta diena kada pasirinko kitą pavardę ar kažkaip panašiai kažką pasakyti, dar nesusidėlioja mintys, ai dar duosiu jaunikiui stiklaini užsukti  biggrin.gif

Mūsų jaunieji tuoksis tik bažnyčioj noriu iškrėst pokštą bet reikia santuokos liudijimo, kaži kur galima gauti tą bažnytinį? arba teks atsisakyti tos minies  g.gif

Taip taip, as irgi galvoju ta pacia minti, bet lyg tai tevai kartu i gamta vaziuos, tai teveliui gamtoj ir perduosim konservus, nors dar gal perkelsiu ta vieta ir prie stalo, bus matyt biggrin.gif As jau ta dali apsideliojau tik kurioj vietoj nezinau tai darysiu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 17:23)
na, uztaikiau siandien varpeliu pirkti, griebiau abejoms vestuvems po 5, bus komendantams, kad kai uzeis noras isgert - paskambintu biggrin.gif

Sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
galima tikrai koncervuoti pavarde po baznycios, gamtoje, o iteikti grizus prie stalo teveliams, tik kad nenusimestu tas stiklainis biggrin.gif
Atsakyti
Aš šian ir apie komendantus galvoju, neišsivaizduoju kiek jų bus su jaunąja pakalbėjom gal 6 užteks,viso apie 80 žmonių, kaip manot šešių užteks g.gif ar rezerve dar turėt?
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 19:19)
galima tikrai koncervuoti pavarde po baznycios, gamtoje, o iteikti grizus prie stalo teveliams, tik kad nenusimestu tas stiklainis biggrin.gif

nu va o jei suduš g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 19:23)
Aš šian ir apie komendantus galvoju, neišsivaizduoju kiek jų bus su jaunąja pakalbėjom gal 6 užteks,viso apie 80 žmonių, kaip manot šešių užteks  g.gif ar rezerve dar turėt?
Papildyta:

nu va o jei suduš  g.gif  lotuliukas.gif

joo, lieka klaustukas biggrin.gif

as 60 zmoniu - parinkau 5 komendantus ir dar bus kokie 3-4 kitu pareigybiu atstovai
Atsakyti
SVEIKOS. IR MES ESAME SIEMET PAKVIESTI BUTI LIUDININKAIS. LIEPOS 27. PAS MUS VAKARA VES MUZIKANTAI, TACIAU VISTIEK KAZKA REIKIA MINIMALIAI PASIRUOST. O AS NESU LABAI ISKALBI 4u.gif KAIP MANOT VAKARUI TOSTUS REIKIA ISMOKT ATMINTINAI AR SKAITYT IS PAPKUTES? BEJE GAL KAS PARASYSIT SLAPTAZODI PASTUKO? ACIU
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 29, 18:59)
Pasirodau, ka perdariau is originalo, nepatiko man labai ta soske melyna, radau namuoe mazu ciulptuku nuo krikstynu, nuplesiau ta senaji ir vietose, kur matesi klijai, priklijavau siuos, maniskis sako nesiziuri, nes raso uzauginti vaika, o as priklijavau 5 soskius doh.gif  lotuliukas.gif
ivertinkit

o man visai nieko atrodo 4u.gif aš tai manau kad nekeiskit, nes paskui kai pradėsit klijuot-plėšt tai visą paveiksliuką tuoj reikės išmest smile.gif o dabar nėra jau taip blogai kad prašytųsi būtinai pakeitimo, man pvz patinka ir taip 4u.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 12:33)
Kažkas ieškojo didelių balionų
http://eshop.svenciu...iniai-balionai/

ačiū, tai aš ieškojau 4u.gif
Atsakyti
aciu, merginos uz palaikyma biggrin.gif

siandien supirkau moters remeliui daiktelius, beliks suklijuoti smile.gif

jau pilneja mano lentyna, galesiu tuoj pasirodyt ka turiu jau
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 12:32)
Jaunieji nori daugiau žaidimų kad svečiam linksma būtų ir kuo mažiau jiems nereikalingų  pribambasų pridovanot, bet sakiau neišvengiama visvien gausit simbolinius. lotuliukas.gif

Iš tų pribambasų ir susideda šventė. MJ irgi sako, kad nenori, jog lentynoj dulkėtų, bet aš sakau, kad čia jau ne mano bėdos biggrin.gif

O dėl vainikėlio tai išvis pize biggrin.gif jaunąją vis paerzinu, kad segsim jai jį, bet kad kažkas jį rimtai segasi, niekad nepatikėčiau doh.gif nenoriu nieko įžeisti, aišku. Gal dar yra skaisčių mergelų ant svieto biggrin.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 14:17)
Mūsų jaunieji tuoksis tik bažnyčioj noriu iškrėst pokštą bet reikia santuokos liudijimo, kaži kur galima gauti tą bažnytinį? arba teks atsisakyti tos minies  g.gif

Gal galima plačiau?

QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 17:23)
na, uztaikiau siandien varpeliu pirkti, griebiau abejoms vestuvems po 5, bus komendantams, kad kai uzeis noras isgert - paskambintu biggrin.gif

Pas mus bus tradiciškai švilptukai mirksiukas.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 19:23)
Aš šian ir apie komendantus galvoju, neišsivaizduoju kiek jų bus su jaunąja pakalbėjom gal 6 užteks,viso apie 80 žmonių, kaip manot šešių užteks  g.gif ar rezerve dar turėt?

turbūt reikia žiūrėti pagal stalų sustatymą ir kiek vienas komendantas sugebės ištiesti ranką. Nes jei atskiri staliukai, tada ne kažką smile.gif

QUOTE(ausryte25 @ 2013 01 30, 19:29)
KAIP MANOT VAKARUI TOSTUS REIKIA ISMOKT ATMINTINAI AR SKAITYT IS PAPKUTES?

aš manau, kad tostai turi būti sakomi iš širdies, o ne atminties ar papkutės mirksiukas.gif
Atsakyti
na, joptararai, man kaip juokinga, kai rutas lygina tik su nekaltybe doh.gif doh.gif doh.gif tai apskritai, jaunu dienu, aites pavardes palikimas, nebutinai juk nekaltybe akcentuot, mano jaunosios segsis, tik kalba bus visai ne apie nekaltybe...nematau nieko juokingo, jukinga tada, kai isega ruta, o svocia, kad pila apie nekaltas dieneles, o dar jaunoji su pilvu, vat tada juokinga, bet siaip, grazu saka..ir reikia tik gerai pagalvot kaip isrutuliot graziai pasakyt ir viskas

as pirkau liudijimus is vestuvininkas.lt

mano pribumbasai bus tik varpeliai, atributika tiem gaisrininkams ir panasiai..isakymai jauniesiems ir viskaas..daugiau jokiu sveciu apdovanojimu, jokiu diplomu, visa kita akcentuojama i jaunuosius, ai, dar buciniu dezutes su smulkmena maza viduje..viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 sausio 2013 - 19:35
dar bandysiu pagamint ūsų, akinių, lūpų, jei jaunieji norės user posted image
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 20:31)
jukinga tada, kai isega ruta, o svocia, kad pila apie nekaltas dieneles, o dar jaunoji su pilvu, vat tada juokinga

vat žinok būtent tokias vestuves su vainikėliais ir prisimenu... cool.gif
Atsakyti
tai nereikia cia prisiminti tokiu atveju, tieiosg galima sugalvoti kazka idomesio ir naujesnio, pateikima kitoki to pacio seno, bet perdaryti gal net i nauja..viskas imanoma, arba tiesiog akcentuoti ta ruta su sena pavarde tik, bet ginkdie, ne su nekaltybe..musu jaunieji abeji gyvena kartu, bet ta ruta pasilieka, nes pateikem kitaip-patiko abiems
Atsakyti
Na, atsimenu tai, ką teko patirti ir negalėčiau pasakyti savo smegenims to neatsiminti. Bet jeigu sugebėjai viską pateikti tokia forma kaip aprašei, ir jaunieji netgi sutiko, tuomet šaunuolė. Tikra super svočiutė mirksiukas.gif
Atsakyti