Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Ramune4 @ 2013 01 30, 02:58)
Juk šitie irgi plastmasiniai? O gal juos eina nudažyti (nupūsti) su auksiniais dažais? Tada jie gal geriau žiūrėtųsi

na, taip, aisku, ne kristoliniai, bet vaizdo negadina man, nes permatomi, prabangiau ziurisi nei tas nuk soskis ..nu man supigino jis visa varianta..paliksiu sitaip ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kraustausi ir aš į naujus namučius.

Dėl išvažiavimo iš skirtingų namų, tai galiu pasidalint savo patirtim. Per savo vestuves mes išvažiavom kiekvienas iš savo namų. Pas mane rinkosi visos pamergės ir piršlienė, o pas jaunikį - pabroliai ir piršlys. prieš išvažiuojant truputį užkandom, piršlienė pasakė kažkokius žodžius, pamergės papozavo fotografui, kaip atseit puošia mašiną, išgėrėm šampo ir visos išvažiavom į bažnyčia, kur jau mūsų laukė jaunikis su piršliu ir pabroliais.
pas jaunikį viskas vyko irgi taip pat. tik jaunikis piršliui dar užrišo juostą. gėlę jaunikis buvo įsisegęs pats.
puokštę jaunikis man įteikė kaip atėjau prie altoriaus.
tai tiek iš mano praktikos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 10:14)
na, taip, aisku, ne kristoliniai, bet vaizdo negadina man, nes permatomi, prabangiau ziurisi nei tas nuk soskis ..nu man supigino jis visa varianta..paliksiu sitaip ax.gif

Man tai gražu ir nieko netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmyte @ 2013 01 30, 10:30)
piršlienė pasakė kažkokius žodžius

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif geras šitas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 10:14)

na čia kaip kam biggrin.gif man su soskiu gražiau originaliau žiūrisi, o į šitas permatomas dar reikėjo įsižiūrėt kad kas ten per daiktai lotuliukas.gif tad jau geriau vaikiškos kojinytės, bet čia tik mano nuomonė blush2.gif

Papildyta:
Norėjau paklaust ar kuri konservuosite jaunosios pavardę ? kuria dieną reikia tai daryti? pirmą ar antrą? aš tai galvoju daryti juolab kad tėvai ištekina savo vienturtę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 30 sausio 2013 - 10:53
Dar jaunajai kazka sugalvosiu ir bus abiems remeliai biggrin.gif

man viskas graziau, kas subtiliau padaryta ax.gif

as galvoju, akd pavarde koncervuosim tuomet, kai nusegsiu vainikeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 sausio 2013 - 11:17
Pas mano jaunąją vainikėlio nebus biggrin.gif pora jau keli metai kartu gyvena tai sakė nebejuokinkim žmonių, ir dar nežino ar veliumą dėsis, o jei dėsis tai antrą dieną nebesidės ir vėl man nebėra ko nusekti biggrin.gif , tai galvoju gal pirmą dieną po 12 val reikia nusegti ir pirmai pamergei uždėt tas veliumas g.gif ir tada ta pavardę užkonservuot. Dabar jau pradedu viską dėliot labai pagelbėjo paštukuose esama info. Jaunieji nori daugiau žaidimų kad svečiam linksma būtų ir kuo mažiau jiems nereikalingų pribambasų pridovanot, bet sakiau neišvengiama visvien gausit simbolinius. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 10:51)
Norėjau paklaust ar kuri konservuosite jaunosios pavardę ? kuria dieną reikia tai daryti? pirmą ar antrą? aš tai galvoju daryti juolab kad tėvai ištekina savo vienturtę  biggrin.gif

Palnuoju konservuot ir tą darysim, kai nusegsim veliumą, t.y. pirmą dieną prieš dvyliktą val. berods. Vainikėlio irgi neturės biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas ieškojo didelių balionų
http://eshop.svenciu...iniai-balionai/
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 12:32)
Pas mano jaunąją vainikėlio nebus  biggrin.gif pora jau keli metai kartu gyvena tai sakė nebejuokinkim žmonių, ir dar nežino ar veliumą dėsis, o jei dėsis tai antrą dieną nebesidės ir vėl man nebėra ko nusekti  biggrin.gif , tai galvoju gal pirmą dieną po 12 val reikia nusegti ir pirmai pamergei uždėt tas veliumas  g.gif  ir tada ta pavardę užkonservuot. Dabar jau pradedu viską dėliot labai pagelbėjo paštukuose esama info. Jaunieji nori daugiau žaidimų kad svečiam linksma būtų ir kuo mažiau jiems nereikalingų  pribambasų pridovanot, bet sakiau neišvengiama visvien gausit simbolinius. lotuliukas.gif

As galvoju pavarde gal gamtoj konservuot, o nuometa imsim irgi po 12 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merepop @ 2013 01 30, 13:36)
As galvoju pavarde gal gamtoj konservuot, o nuometa imsim irgi po 12 val. smile.gif

Aš tai noriu prie stalo ir tą stiklainį įteikti jaunosios tėvui, kaip prisiminimui, kad dukra turėjo tėvo pavardę ir dabar atėjo ta diena kada pasirinko kitą pavardę ar kažkaip panašiai kažką pasakyti, dar nesusidėlioja mintys, ai dar duosiu jaunikiui stiklaini užsukti biggrin.gif

Mūsų jaunieji tuoksis tik bažnyčioj noriu iškrėst pokštą bet reikia santuokos liudijimo, kaži kur galima gauti tą bažnytinį? arba teks atsisakyti tos minies g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Oi kaip sukasi galva nuo visu ideju ir minciu, nezinau net nuo ko pradeti.

Gal kuri mergina galetu atsiusti slaptazodi pastuko?
Atsakyti
na, uztaikiau siandien varpeliu pirkti, griebiau abejoms vestuvems po 5, bus komendantams, kad kai uzeis noras isgert - paskambintu biggrin.gif
Atsakyti