Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

Gerbkime viena kitą, mielos svočiutės. Ši tema nėra skirta Jūsų el.pašto adresams vardinti ir prašymams ką nors atsiųsti - tam yra AŽ (asmeninė žinutė).
Visų pirma perskaitykite nors kelias temas, pažiūrėkite, kas turi Jus dominančią medžiagą ir kreipkitės į SM'ietį/ -ę asmeniškai.

SVOČIOS TURI SAVO PAŠTUKĄ
adresas: svociuciupastas@gmail.com
Norinčios gauti slaptažodį, kreipkitės į bet kurią ilgesnį laiką bendraujančią svočiutę pasinaudojant až (asmenine žinute).

giengiux – kovo 23
ega - balandžio 27 d.
Ony - geguzes 4
Notte - gegužės 17d.
lili* - birželio 1
Ronera - birželio 1 d.
Sauliki - birželio 1 d.
kibirelis - birželio 22
ashinga - birželio 22
Lorian) – birželio 15
Knopke* - birzelio 29
gelmyte – birželio 29
Lora27 - liepos 6
tuatra - liepos 6
Lorian) – liepos 20 antros vestuves bigsmile.gif
sandrėja - liepos 27
Merepop - rugpjucio 3
Dollilyte - rugpjūčio 10
Knopke* - rugpjucio 24 antros vestuves bigsmile.gif
Dolla* - rugsėjo 6 d.

Pasirodau, ka perdariau is originalo, nepatiko man labai ta soske melyna, radau namuoe mazu ciulptuku nuo krikstynu, nuplesiau ta senaji ir vietose, kur matesi klijai, priklijavau siuos, maniskis sako nesiziuri, nes raso uzauginti vaika, o as priklijavau 5 soskius doh.gif lotuliukas.gif
ivertinkit
user posted image
Atsakyti
ačiū už namučius, aš irgi sukūriau, tad teko prašyti, kad ištrintų biggrin.gif

na, aš nežinau dėl tų soskių g.gif man kažkaip nesižiūri... g.gif man taip norėtųsi kažko prie spalvinės gamos tinkančio. O gal kokį barškutį dėti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 29 sausio 2013 - 19:14
"kad gal nebuvo rašyta apie tokią situaciją, nes pas mus irgi nebus tradicinio jaunikio atvažiavimo pas jaunąją, kaip bus dar nenusprendė jaunieji, arba kartu iš vienų namų išvažiuos, arba irgi tik bažnyčioj susitiks , kol kas nulis minčių, tai aš net scenarijų dėliojuosi nuo grįžimo į sodybą .

O situacija mūsų jaunųjų tokia,kad abu grįžta iš užsienio, jaunojo visi svečiai taip pat tik prieš vestuves į LT sugrįžta ir jaunojo namų LT nebėra mama jo tik išvakarėse parskris į LT, taip ,kad išleidimas iš jo namų tiesiog neįmanomas plius atstumas mums iki jaunojo būtų 100km, tada pas jaunąją 150km tai vien dėl atstumų "

Tai vat, kad ir man atrodo, kad nebuvo... sad.gif Gal kas pasipasakos, kas dalyvavo kazkur panasaus... 4u.gif

Atsakyti
ten buvo iklijuotas melynas toks soskis, gadino man visa reikala, viskas auksines spalvos, o ten - melyna ir cia taip gan prabangus remeliai, o ta plastikine soske doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merepop @ 2013 01 29, 20:30)
O situacija mūsų jaunųjų tokia,kad abu grįžta iš užsienio, jaunojo visi svečiai taip pat tik prieš vestuves į LT sugrįžta ir jaunojo namų LT nebėra mama jo tik išvakarėse parskris į LT, taip ,kad išleidimas iš jo namų tiesiog neįmanomas plius atstumas mums iki jaunojo būtų 100km, tada pas jaunąją 150km tai vien dėl atstumų "

Tai vat, kad ir man atrodo, kad nebuvo... sad.gif Gal kas pasipasakos, kas dalyvavo kazkur panasaus...  4u.gif

Nematau bėdos, tegu susitinka bažnyčioj, nebent labai jau nori išlydėjimo, bet aš išvis nematau reikalo ašaros be reikalo lieti, o kai bažnyčioj susitinka jaunieji man taip gražu wub.gif

knopke, atsimenu aš tą soskę. Nelabai kaip ir man ji atrodė. O gal tada mažą medinį šaukštelį dėti? rolleyes.gif
Atsakyti
ech, jei jau nulupti soskes, tai bus sss lotuliukas.gif liks plemai, kuriu jau neuzklijuosiu niekuo verysad.gif
Atsakyti
Ačiū už naujus namučius 4u.gif

QUOTE(Merepop @ 2013 01 29, 20:30)
"kad gal nebuvo rašyta apie tokią situaciją, nes pas mus irgi nebus tradicinio jaunikio atvažiavimo pas jaunąją, kaip bus dar nenusprendė jaunieji, arba kartu iš vienų namų išvažiuos, arba irgi tik bažnyčioj susitiks , kol kas nulis minčių, tai aš net scenarijų dėliojuosi nuo grįžimo į sodybą .

Tai vat, kad ir man atrodo, kad nebuvo... sad.gif Gal kas pasipasakos, kas dalyvavo kazkur panasaus...  4u.gif

Man atrodo galima tarti kelis gražius žodžius tėveliams, paprašyti palaiminimo ir viskas, į bažnyčią ax.gif
Na pas nuotaką dar galima būtų padaryti, kad pamergės ant batelio vardus savo surašytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 29, 18:59)
Pasirodau, ka perdariau is originalo, nepatiko man labai ta soske melyna, radau namuoe mazu ciulptuku nuo krikstynu, nuplesiau ta senaji ir vietose, kur matesi klijai, priklijavau siuos, maniskis sako nesiziuri, nes raso uzauginti vaika, o as priklijavau 5 soskius doh.gif 

Man tai žiūrisi 4u.gif nebent tik kažkokios kitos (ryškesnės) spalvos norėtųsi. Arba vietoje jų manau dar tiktų vilnonės kojnytės ar tiapukai, bet tokie miniatiūriniai smile.gif
Atsakyti
Merepop, dabar prisiminiau, kad dalyvavom vestuvėse, kur merginos išvažiavo iš jaunosios namų, o vaikinai - iš jaunikio. Pirmiausia padėjom nuotakai apsirengti, tėvelis papilstė šampano su aukso dulkėm, sušokom paskutinį crazy šokį basos visos ir išvažiavom į bažnyčią smile.gif jokio streso, jokių virkdančių kalbų, nors jaunoji, tiesa, panikavo blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jungiuosi prie Jūsų būrio. Esam pakviesti paliudyt santuoką birželio pradžioje. Pirmą kartą būsim liudininkais smile.gif Jaunieji patys tik pradėjo vestuves planuoti, tai nieks dar neaišku. Nors žinom, kad vestuvių vesti nereiks (planuojamas vedėjas), bet kokių gražių tostukų ir siurprizų, numanau, kad tikisi iš mūsų.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 29, 20:35)
ten buvo iklijuotas melynas toks soskis, gadino man visa reikala, viskas auksines spalvos, o ten - melyna ir cia taip gan prabangus remeliai, o ta plastikine soske doh.gif

Juk šitie irgi plastmasiniai? O gal juos eina nudažyti (nupūsti) su auksiniais dažais? Tada jie gal geriau žiūrėtųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune4: 30 sausio 2013 - 01:58
Pasirodau, ka perdariau is originalo, nepatiko man labai ta soske melyna, radau namuoe mazu ciulptuku nuo krikstynu, nuplesiau ta senaji ir vietose, kur matesi klijai, priklijavau siuos, maniskis sako nesiziuri, nes raso uzauginti vaika, o as priklijavau 5 soskius doh.gif lotuliukas.gif
ivertinkit

Man visai nebogai ir su tom soskytem, prideta tavo ranku darbelio, manau nieko nebereikia cia keisti smile.gif Saunuole smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuatra @ 2013 01 30, 00:14)
Merepop, dabar prisiminiau, kad dalyvavom vestuvėse, kur merginos išvažiavo iš jaunosios namų, o vaikinai - iš jaunikio. Pirmiausia padėjom nuotakai apsirengti, tėvelis papilstė šampano su aukso dulkėm, sušokom paskutinį crazy šokį basos visos ir išvažiavom į bažnyčią smile.gif jokio streso, jokių virkdančių kalbų, nors jaunoji, tiesa, panikavo blush2.gif

Dekui wink.gif Na bandysiu kazka pagalvot, visai nieko cia su tuo sokiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merepop: 30 sausio 2013 - 08:11