Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

Man tai valgymai buvę nebuvę, dzin kada, svarbu, kad miegas susireguliuotų...
Atsakyti
Rezima mes turim nuo 7 gyvenimo dienos ax.gif tik siandien leidau miegoti, nes vakar visa diena dejavo, verke ir t.t. verysad.gif o mano ir iegale dar visada budavo ax.gif
Gintita kazka praleidau, is kur gryzai g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 02 19, 13:32)
Rezima mes turim nuo 7 gyvenimo dienos ax.gif  tik siandien leidau miegoti, nes vakar visa diena dejavo, verke ir t.t. verysad.gif  o mano ir iegale dar visada budavo ax.gif
Gintita kazka praleidau, is kur gryzai g.gif

is "relaxiniu atostogu" ligoninej biggrin.gif angina mazajai gydem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 19, 13:17)
is "relaxiniu atostogu" ligoninej biggrin.gif angina mazajai gydem  unsure.gif

Oi, irgi negerai unsure.gif Jau pasveikot?
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 02 19, 14:19)
Oi, irgi negerai unsure.gif  Jau pasveikot?

negerai negerai... sad.gif bet ka darysi, reikejo gydyt vaika. gydytoja jau nebesiule geriamu antibu, nes jau pries pora savaiciu buvo gerti irgi nuo anginos. tad tegu gultis ir leidziamu gavo. dabar jau sveika, istikro po dvieju doziu antibu aju tempa nebekilo smile.gif
Atsakyti
kaip man baisu pagalvoti apie ta diena, kai bakterijos taps atsparios antibiotikams... zmogus jau prisitaikes "tinginiauti"... tikriausiai, labai daug zmoniu ismirs nuo paprasciausiu infekciju.
mes be rezimo. vaikas pats nusistates sau rezima su 1 - 2 val paklaida
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
Kaip savaitgalis?
Apžiūrėjau burną vaikui, tai visi keturi iltiniai kalasi..Nepasakyčiau, kad dirglus būtų, gal tiesiog pirmomis naktimis miegant pasiblaškydavo daugiau, o šiaip ne..
Vakar toks oras(na ir užvakar) kaip pavasarį, paukščiukai čiulba ulba...Ak greičiau ta šilumėlė.
Atsakyti
Labas rytas mielosios 4u.gif

mes jau po atostogų kalnuose ir po žarnyno viruso. Visa praeita savaitė buvo subiniukų plovimo ir tarpuose maitinimo. Visai pavargau ir nebesijaučiu pailsėjus biggrin.gif Penktadienį Zbitkutei jau pradėjau duot Biseptolį, tai ačiū Dievui jau nebe viduriuoja, pradėjo valgyt ir nebėra "piktas keksas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 02 25, 11:28)
Labas rytas mielosios  4u.gif

mes jau po atostogų kalnuose ir po žarnyno viruso. Visa praeita savaitė buvo subiniukų plovimo ir tarpuose maitinimo. Visai pavargau ir nebesijaučiu pailsėjus  biggrin.gif Penktadienį Zbitkutei jau pradėjau duot Biseptolį, tai ačiū Dievui jau nebe viduriuoja, pradėjo valgyt ir nebėra "piktas keksas"  biggrin.gif

Sveikute,
jau žadėjau skelbti paieška biggrin.gif

sveikite ir stiprėkite 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas smile.gif

mes savaitgalį turėjom mano sesę svečiuose, tai kepėm picas, žiūrėjom serialą, lauke bastėmės, plepėjom ir t.t. Toks jaukus seseriškas savaitgalis wub.gif
Man irgi jau vakar taip pavasariu kvepėjo bigsmile.gif O ir atsibudus ryte taip šviesu, saulutė vis šviečia, kaifas bigsmile.gif
Tiesa, žiūriu, kad skundžiausi dėl vaiko miego kažkada - nugi susitvarkėm šitą reikalą per kokią savaitę thumbup.gif Dbr keliasi 9-9:30, eina miegot 22 val. Pietukų irgi nebe problema užmigdyt smile.gif
Atsakyti
sveikos sveikos smile.gif

musu savaitgalis irgi toks uzimtas buvo. 5dieni ejom i kina" Valentinas vienas" rekomenduoju, gera juoko doze gavom... visas filmas apie sexa, bet man tiko ir patiko biggrin.gif vyras isvis iki asaru prisijuoke, niu netikejom kad lietuviai gali tokia komedija susukt lotuliukas.gif
va po kino su draugais pasisedejom, isnaudojom mociute pagal paskirti biggrin.gif

6dieni laukem mano tevu atvaziuojant i svecius, 7dieni tik teko sest mokintis, tai vyra su vaiku issiunciau pas vyro tevus... namie buvo tylu ir ramu thumbup.gif

tik va vaikas isvis subludo su miegais... pradejo keltis 7 val. kartais po 7. tai jau pikta esu doh.gif pietu irgi trumpiau miega... vel kazkoks jai nemiego etapas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 25, 13:40)
musu savaitgalis irgi toks uzimtas buvo. 5dieni ejom i kina"  Valentinas vienas" rekomenduoju, gera juoko doze gavom... visas filmas apie sexa, bet man tiko ir patiko biggrin.gif vyras isvis iki asaru prisijuoke, niu netikejom kad lietuviai gali tokia komedija susukt  lotuliukas.gif

tik va vaikas isvis subludo su miegais... pradejo keltis 7 val. kartais po 7. tai jau pikta esu  doh.gif pietu irgi trumpiau miega... vel kazkoks jai nemiego etapas sad.gif

As irgi buvau tame kine, tai irgi patiko biggrin.gif

Maniskis kasdien keliasi 7val ax.gif Tai ir man tenka su juo keltis...

Atsakyti