Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Eddii @ 2013 02 13, 22:23)
o kas teciui buvo? man tavo vaikas kazkaip nepanasus i hiperkiuka... tiesiog neramus ir tiek...
as irgi blogai jauciuosi, kad neatnesu pinigu i seima... o baisiausia, kad dar pusantru metu neanesiu nieko... o baisiau uz baisiausia, kad nerasiu cia darbo arba rasiu lievakiska, del kurio nevertejo tiek kenteti.

o cia kazkokia krize arteja ar kas? kazkokia atsilikus as. dabar mane i depresija varot, kad visiems tik atlyginimus mazina, is darbu atleidzia... o jeigu mums taip, taigi sakes.

Labutis,
Tėčiui kirkšnyje buvo išvarža. Prieš 10 metų atsirado ir vis didėjo, didėjo, kol galiausiai padidėjo tiek,kad skausmuose nebetvėrė ir galvojo,kad žarnos plyšo...Ačiū D nieks ten neplyšo, bet užtat dėl tokio ilgo delsimo operacija buvo kiek sudėtingesnė ir pjūvis kur kas didesnis. Dabar jau atsigavinėja po operacijos. smile.gif
Nežinau,krizė, ne krizė...Bet kaip pasakė mano mama, kad nuo tos dienos, kai Lietuva tapo laisva, viskas tik blogyn ir blogyn. Gal ir tiesa.Kaip savarankiška ir laisva šalis Lietuva pakankamai jauna, tad ji ir klysta, vis klysta ir klumpa. Kažin ar kada ir bus stipri.

O jus mielosios, sveikinu su Meilės diena! Pamirškim pinigus, negandas ir nesėkmes. Meilei tereikia dviejų širdžių wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, mamukai, kaip gyvenat? smile.gif

mane mama šįryt išlaido į polikliniką, o pati su Amelija išėjo į kiemą. Grįžtu po valandos - o kieme pusė vaikučių ne su mamomis, o su močiutėm/seneliais thumbup.gif Kažkokia diedukų diena gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Mes gyvenam blogai verysad.gif
Mano maze vel susirgo doh.gif tik praeita savaite baigem koseti, siandien vel serga ir stipriai verysad.gif tempa, gerkle, taip koseja kad atrodo kad springsta.Gersim jau trecius antibus per menesi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 02 18, 23:09)
Mano maze vel susirgo  doh.gif  tik praeita savaite baigem koseti, siandien vel serga ir stipriai  verysad.gif  tempa, gerkle, taip koseja kad atrodo kad springsta.Gersim jau trecius antibus per menesi verysad.gif  verysad.gif

Sveikite,
Reiktu pasistengti atrasti priezasti ligu, nors aisku,kai pavaratoji antibus, jauciu, cia kaip uzburtas ratas, pagydo, bet nusilpnina imuniteta, tada maziausias nukrypimas nuo normos ir vel serga. Reiketu labai, labai pasistengti, kad daugiau nereiketu sirgti.
Sveikite, sveikite ir dar karteli sveikite...
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 02 19, 00:09)
Mano maze vel susirgo  doh.gif  tik praeita savaite baigem koseti, siandien vel serga ir stipriai  verysad.gif  tempa, gerkle, taip koseja kad atrodo kad springsta.Gersim jau trecius antibus per menesi verysad.gif  verysad.gif

o siaube... sad.gif nenorit leidziamu antibu... man kiek isaiskino, kad geriami nevisada suveikia, o leidziami veikia daug greiciau ir tikrai veikia... maniskei po dvieju doziu tempa jau visai nebekilo, kai pries tai savaite beveik karsciavo... doh.gif

Labas rytas 4u.gif
kas uzsake ziema vel? vakar maniau tikrai nepasieksiu tikslo... sad.gif taip slidu, masina ciuozia, pries akis avarija ivyko... ir isvis avariju kaune bile kiek... nekenciu kelininku sad.gif vaziavau namo ant 70... ech... doh.gif
Atsakyti

sveikit 4u.gif daug daug sveikatytės 4u.gif

ir butinai reikia ieškoti priežasties kas yra 4u.gif gal pas pulmonologa, gal pas alergologa. laikykitės ir tau daug stiprybės mergyt. 4u.gif

QUOTE(gintita @ 2013 02 19, 10:26)

Labas rytas  4u.gif
kas uzsake ziema vel? vakar maniau tikrai nepasieksiu tikslo... sad.gif taip slidu, masina ciuozia, pries akis avarija ivyko... ir isvis avariju kaune bile kiek... nekenciu kelininku sad.gif vaziavau namo ant 70...  ech...  doh.gif

kaip jūs jaučiatės, jau namie kiek suprantu g.gif

jo tie keliai doh.gif MB į kolegija važinėja siaubiakas sakė doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif 4u.gif

Vakar kaip uzmigo apie 20.40 taip iki pat dabar miega blink.gif pavargus matyt is po vakar tokios sunkios dienos.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 02 19, 10:59)
Aciu merginos  4u.gif  4u.gif

Vakar kaip uzmigo apie 20.40 taip iki pat dabar miega blink.gif  pavargus matyt is po vakar tokios  sunkios dienos.

aš esu iš tų bjauriųjų mamų, pas mane viskas pagal grafika, jei per ilgai miega ir jei laiku užmigo keliu blush2.gif nes tada išsiderina visa diena blush2.gif ir mano mergina būna pikta kaip širšė, jei per ilgai miega blush2.gif o kai serga tada man visos mintys puola blogiausios blush2.gif
Atsakyti

Vajej... Gal pirmieji nepadėjo? Pasėlio nedarė gydytoja? Sveikatytės mažytei 4u.gif
Aš irgi jau pradėsiu įvesdinėt režimą, nes jau kartais neįmanoma darosi nei pietų užmigdyt, nei paskui nueit miegot naktį. Vakar ėjom 23 val miegot, tai tokią isteriją pakėlė doh.gif Dbr parpia dar, bet jau einu žadint. O kai serga, tai turi pailsėt ir išmiegot į valias vaikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 19, 10:38)
sveikit 4u.gif daug daug sveikatytės 4u.gif

ir butinai reikia ieškoti priežasties kas yra 4u.gif gal pas pulmonologa, gal pas alergologa. laikykitės ir tau daug stiprybės mergyt. 4u.gif
kaip jūs jaučiatės, jau namie kiek suprantu g.gif

jo tie keliai  doh.gif MB į kolegija važinėja siaubiakas sakė doh.gif

mes gerai, jau nuo vakar namie...
taip gerai namie smile.gif nors vakar tik kelias valandas pasidziaugiau namuciais ir i kauna isdumiau iki nakties g.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 02 19, 10:59)
Aciu merginos  4u.gif  4u.gif

Vakar kaip uzmigo apie 20.40 taip iki pat dabar miega blink.gif  pavargus matyt is po vakar tokios  sunkios dienos.

ohooo.. mane tai nerimas apimtu jeigu tiek miegotu, bet taviskei juk cia ne naujiena tiek miegot, ane? o tempos nematavai mieganciai? nes maniske jeigu turi daug tempos tai irgi miega miega miega... g.gif

QUOTE(Simuute @ 2013 02 19, 11:34)
Vajej... Gal pirmieji nepadėjo? Pasėlio nedarė gydytoja? Sveikatytės mažytei  4u.gif
Aš irgi jau pradėsiu įvesdinėt režimą, nes jau kartais neįmanoma darosi nei pietų užmigdyt, nei paskui nueit miegot naktį. Vakar ėjom 23 val miegot, tai tokią isteriją pakėlė  doh.gif Dbr parpia dar, bet jau einu žadint. O kai serga, tai turi pailsėt ir išmiegot į valias vaikas  mirksiukas.gif

pas mus rezimas butinas, neisivaizduoju kaip be rezimo... as jau nuo pat pat pradzios stengiausi i rezima ivest vaika, nes ziuriu jai taip lengviau ir uzmigt ir pavalgyt, nes kitaip tai balaganas.. doh.gif tad sekmes ivedinejant, manau bus geriau visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus jau nusistovejes rezimas: 7val keliasi, 13val eina pietu miego. 21val eina nakties miego.
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 02 19, 12:00)
Pas mus jau nusistovejes rezimas: 7val keliasi, 13val eina pietu miego. 21val eina nakties miego.

pas mus panašiai, tik keliamės tarp 8-9 pietūs miegot 13 val ir nakties miego einame 21 val. ir valgom kaip laikrodukas pagrindinius maitinimus blush2.gif
Atsakyti