QUOTE(Eddii @ 2013 02 13, 22:23)
o kas teciui buvo? man tavo vaikas kazkaip nepanasus i hiperkiuka... tiesiog neramus ir tiek...
as irgi blogai jauciuosi, kad neatnesu pinigu i seima... o baisiausia, kad dar pusantru metu neanesiu nieko... o baisiau uz baisiausia, kad nerasiu cia darbo arba rasiu lievakiska, del kurio nevertejo tiek kenteti.
o cia kazkokia krize arteja ar kas? kazkokia atsilikus as. dabar mane i depresija varot, kad visiems tik atlyginimus mazina, is darbu atleidzia... o jeigu mums taip, taigi sakes.
as irgi blogai jauciuosi, kad neatnesu pinigu i seima... o baisiausia, kad dar pusantru metu neanesiu nieko... o baisiau uz baisiausia, kad nerasiu cia darbo arba rasiu lievakiska, del kurio nevertejo tiek kenteti.
o cia kazkokia krize arteja ar kas? kazkokia atsilikus as. dabar mane i depresija varot, kad visiems tik atlyginimus mazina, is darbu atleidzia... o jeigu mums taip, taigi sakes.
Labutis,
Tėčiui kirkšnyje buvo išvarža. Prieš 10 metų atsirado ir vis didėjo, didėjo, kol galiausiai padidėjo tiek,kad skausmuose nebetvėrė ir galvojo,kad žarnos plyšo...Ačiū D nieks ten neplyšo, bet užtat dėl tokio ilgo delsimo operacija buvo kiek sudėtingesnė ir pjūvis kur kas didesnis. Dabar jau atsigavinėja po operacijos.
Nežinau,krizė, ne krizė...Bet kaip pasakė mano mama, kad nuo tos dienos, kai Lietuva tapo laisva, viskas tik blogyn ir blogyn. Gal ir tiesa.Kaip savarankiška ir laisva šalis Lietuva pakankamai jauna, tad ji ir klysta, vis klysta ir klumpa. Kažin ar kada ir bus stipri.
O jus mielosios, sveikinu su Meilės diena! Pamirškim pinigus, negandas ir nesėkmes. Meilei tereikia dviejų širdžių