Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(gintita @ 2013 02 10, 20:10)

bet dar turiu beda, nebejauciu nei kvapu nei skonio... kazin ar gali nuo slogos taip??? sloga jau i pabaiga istikro, bet kodel nieko nejauciu, net cesnako ir to nejauciu... koks lievas jausmas valgyt ir nieko nejaust doh.gif

gali gali, man labai stipri sloga buvo pries naujaka, tai irgi atjunge visus receptorius. keista taip buvo isties, pirmakart ne tik kvapai, bet ir skoniai atsijunge. privalumas, kad gali dbr cesnaku prisivalgyt i valia biggrin.gif

as tai po teatro, pirmakart turbut po gimdymo nuejau thumbup.gif Amelija su teciu pas anyta, sedziu dbr viena, net keista, kad tusti namai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 10, 21:54)
gali gali, man labai stipri sloga buvo pries naujaka, tai irgi atjunge visus receptorius. keista taip buvo isties, pirmakart ne tik kvapai, bet ir skoniai atsijunge. privalumas, kad gali dbr cesnaku prisivalgyt i valia biggrin.gif

as tai po teatro, pirmakart turbut po gimdymo nuejau  thumbup.gif  Amelija su teciu pas anyta, sedziu dbr viena, net keista, kad tusti namai biggrin.gif

as net nevalgau isvis, nes koks tikslas valgyt kai nejauti skonio... kazin kada "isijungs atgal" mano skoniai ir kvapai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 10, 22:17)
as net nevalgau isvis, nes koks tikslas valgyt kai nejauti skonio... kazin kada "isijungs atgal" mano skoniai ir kvapai?  g.gif

o kada atsijunge? man kokias pora dienu neveike, jauciu, kol buvo baisioji sloga su uzgulimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 10, 22:23)
o kada atsijunge? man kokias pora dienu neveike, jauciu, kol buvo baisioji sloga su uzgulimais  g.gif

net nepastebejau kada bet ajuciu kai sloga prasidejo... tai koki gal antradieni... g.gif pats laikas jau butu atgaut man savo jutimus unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 10, 17:43)
Sveikos gyvos,
Savaitgalis kaip ir baigėsi. Buvom išvažiavę pas mano tėvus. Aplankiau tėtuką po operacijos. Nuvažiau lauktuvių bananinio pyrago ir šokolado. Tėtis pasislėpė pyragą, nes sakė toks skanus, kad su niekuo nesidalins  lotuliukas.gif Gulinėja tėtukas, mažai vaikšto, silpnokai jaučiasi, pjūvis baisiai didelis, skaudena dar. Na bet jau ištvėrė kas baisiausia ir sunkiausia,belieka tik kad sugytų viskas sėkmingai ir sutiprėtų tėtis. O Poviliukas ten gerų nuotaikų seneliams įnešė: mamai "apgenėjo" gėles, tėčiui išardė pultą ir nutraukė teliko laidą, nukankino katę su neaprėpiama meile, pasakojo visko labai daug ir labai sunkiai suprantamo, vis mylu mylu darė, tuo pačiu ir atsišnekinėjo, slėpėsi zbitkų prikrėtęs, o kai mano mama bandydavo Povilui sakyti, kad taip nereikėtų daryti, jis imdavo rėkti "NEEEEE" ir bėgdavo kažką balbatuodamas po nosimi. biggrin.gif  lotuliukas.gif  Seneliai liko labai patenkinti anūko vizitu, sakė dabar dviems savaitėms turės įspūdžių ir džiaugsmo, prisimindami Povilėlį  smile.gif  Ir dar mano mama, kaip užauginusi 4 vaikus, pasakė, kad Povilas valgo LABAI gerai, yra visai neišrankus, jis tik renkasi sveiką maistą.Juk mėsa, daržovės ir juodas šokoladas labai sveika ir naudinga  biggrin.gif  Kam tos košės, tik pilvą užkemša, jokios naudos  biggrin.gif (Aišku aš visai nieko prieš košes,verdu kasdien...Dažniausiai pati ir susiėdu biggrin.gif ) Tai vaikas kirto pas močiutę nesikuklindamas, visus mus apvalgė  smile.gif  Ir tegul, kad tik sveikas būtų  smile.gif  Kai jis šitiek dūksta,nesustoja nė sekundei, išdegina viską, ką suvalgo  smile.gif
O su miegu tai buvo visai ne kas, vaikas naktį beveik nemiegojo, aš irgi nemiegojau,nėjo užmigti...Sunku man užmigti pasikeitus aplinkai, jautri esu miego atžvilgiu. doh.gif
Kaip jūsų savaitgalis?

Koks Poveliukas saunuolis wink.gif dedukui su gerom emocijoms greiciau pades pasveikti 4u.gif
Mes irgi pas senelius buvom,ten mazei rojus nes viskas leista!!! Dar anyta kazkur pamate laida kur daktare pasake ,kad jei vaikas nori ant ranko ,tai reikia imt ir nesiot!!! Tai dabar pastoviai sako apie tai biggrin.gif namiokas ,kad mes mokinam ne APINTIS ,o TAPINTIS lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis ir tik praeita savaite atrado, kad sniegas linksma smile.gif Kasa issijuoses didziausius kalnus smile.gif O taip tai eidavo tik takuciais ir pykdavo, kad negali paeiti biggrin.gif
Atsakyti
Žiema žiema, bėk iš kiemo!! Skanių blynų essen.gif
Atsakyti
Prisiblynaukit ir persivalgykit - siandien ne griekas smile.gif
Atsakyti
Apie vardus Geruliu yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 12, 14:44)

Jo smile.gif ypac su skaiciais smile.gif

Pas mus tokios naujienos, jau antra savaite gyvename be papulio smile.gif, visai neblogai pasiseke,tikva pradejo apatiniai iltinukai kaltis, tai dabar biski pabludina nakti, bet tuoj praeis, pas mus krizines naktys per dantu dyigma buna 2-3, tai pagal ideja sianakt turetu bti trecioji naktele smile.gif. S pacio uzmigimu, tai nezinau net kaip pavadinti, keleta kartu pavyko prie teletabiu ziurint, o kitus kartus, jeigu neperdaug nuvarges neisguli ilgai, pradeda grustis, lipti per galva, tai paimu ant keliusededame ant lovos ir pasupu, gana greitai uzmiega tada, bet mums da mokytis mokytis ir dar karta mokytis uzmigimo reikia smile.gif kartais atrodo, kad cia bus be sansu, supsim iki mokyklos smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiretaJ: 13 vasario 2013 - 13:55
labukas panelytes smile.gif ech suriete gripas taip ziauriai kad vos is lovos lipau, deja teko nes ir kamile susirgo kita diena, zodziu nesmagu buvo tokios savijautos vaiku rupintis, bet nieko mum jau gereja, bent mano ozkytei jau geriau, as dar kaip maisu trenkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 04, 14:52)

O mano vyras irgi savaitgalį abi dienas dirbo, tai man dar streso, nes turėjau prižiūrėti vaiką vieną, nors tuo momentu, kai tėtį į greitąją vežė, man nėjo nieko daryt,tik apie jį galvot.Gal vaikui tas irgi persidavė, nes ištisai verkšleno ir ant rankų prašė, jau ėmiau baimintis,kad tik tas nesusirgtų.
Papildyta:
Bet taip bijau vežti tirti, kad to nepatvritintų...Vis guodžiu save,kad jis tiesiog labai aktyvus,žingeidus ir dirglus.Kad išaugs...Kad praeis.. Jau net su vyru ištisai pykstamės.Iš to nuovargio...Paskui pykstam ant vaiko....Ir gyvenimas pasidaro kažkokia karo lauko zona...Va ir vėl išsiliejau...Atsiprašau. verysad.gif

o kas teciui buvo? man tavo vaikas kazkaip nepanasus i hiperkiuka... tiesiog neramus ir tiek...

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 10:20)
Labas,
Jei guodžiuosi, guosiuos iki galo.
Šiandien du metai,kaip mudu su vyru susituokę. Ta proga gavau dvi dovanas - rytoj operuoja tėtį, o vyras iš darbo parnešė tokių žinių, kad mąstau,ant kurio medžio geriau pasikorus... Man toks vaizdas, kad lietuva, tėvynė mūsų, nori kad mes greičiau p... iš čia, nes sukuriamos tokios sąlygos, kad elementariai nėra iš ko išgyventi.Ką kalbėti apie moralę ir orumą. Jau seniai šito neliko bananų respublikoj. Vyras optimistiškesnis už mane,sako,kažką sugalvosim.O aš žinau,ką jis sugalvos,kai pusę metų pagyvensim ant bulvių ir kruopų - bėgti iš čia kiek kojos neša. Skaudu.

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 11:51)
Dėl vyro darbo, tai jau geriau būtų, kad būtų atleidę, bent išeitinę būtų išmokėję. O dabar paėmė ir sumažino algą, padarė fiksuotą atlyginimą, tad vyras uždirbs tik ant mokesčių. Maistui nelieka nė lito. Aš nedirbanti, studijų net nepradėjusi galima sakyti, tad jaučiuosi kaip kokia nepilnavertė, kaip invalidė, niekuo negaliu padėti...Vyras irgi susinervinęs, o aš vakar visą vakarą drebėjau, naktį širdį ištisai dūrė...Ir dėl tėčio, ir dėl mūsų gyvenimo pergyvenu. Žinau, kad kažkaip turėsim išsikapstyti.Bet labiausiai nesinori palikti kątik pastatyto namo ir lėkti į svetimus kraštus.Seniau vyro darbas buvo tikrai geras, net nesijaudinom dėl finansų, uždirbavo priklausomai nuo padaryto darbo,tad pasistengdavo ir gaudavo daugiau, jei nesistengdavo - mažiau, bet valgyt visada turėjom už ką. O dabar atrodo, kad tie viršininkai, akcininkai tiesiog išnaudoja žmogų ,išsiurbia ką gali, ir vienas turi dirbti už 10 žmonių ir gauti juokingą algą. Nežinau,turbūt norvegai ar švedai pagyvenę lietuvio sąlygom mėnesį elementariai numirtų nuo širdies smūgių, insultų, stresų ir pan.O mano vyro spec susijusi su kompiuteriais, internetu ir televizija.Šiuo metu dirba interneto ir tv tiekėjo firmoje. O pats yra baigęs kompiuterinės technikos derintojo spec., ar kažkas pan... Vakar apskambino visus pažystamus, gal kur yra darbo, bet visus tas pats - etatų mažinimas, algų mažinimas. O galiausiai darbdaviai sukuria tokias sąlygas, kad nereiktų atleisti, o žmogus neapsikentęs išeitų pats...Man turbūt prasidės depresija...

as irgi blogai jauciuosi, kad neatnesu pinigu i seima... o baisiausia, kad dar pusantru metu neanesiu nieko... o baisiau uz baisiausia, kad nerasiu cia darbo arba rasiu lievakiska, del kurio nevertejo tiek kenteti.

o cia kazkokia krize arteja ar kas? kazkokia atsilikus as. dabar mane i depresija varot, kad visiems tik atlyginimus mazina, is darbu atleidzia... o jeigu mums taip, taigi sakes.
Atsakyti