Sveikos gyvos,
Savaitgalis kaip ir baigėsi. Buvom išvažiavę pas mano tėvus. Aplankiau tėtuką po operacijos. Nuvažiau lauktuvių bananinio pyrago ir šokolado. Tėtis pasislėpė pyragą, nes sakė toks skanus, kad su niekuo nesidalins
Gulinėja tėtukas, mažai vaikšto, silpnokai jaučiasi, pjūvis baisiai didelis, skaudena dar. Na bet jau ištvėrė kas baisiausia ir sunkiausia,belieka tik kad sugytų viskas sėkmingai ir sutiprėtų tėtis. O Poviliukas ten gerų nuotaikų seneliams įnešė: mamai "apgenėjo" gėles, tėčiui išardė pultą ir nutraukė teliko laidą, nukankino katę su neaprėpiama meile, pasakojo visko labai daug ir labai sunkiai suprantamo, vis mylu mylu darė, tuo pačiu ir atsišnekinėjo, slėpėsi zbitkų prikrėtęs, o kai mano mama bandydavo Povilui sakyti, kad taip nereikėtų daryti, jis imdavo rėkti "NEEEEE" ir bėgdavo kažką balbatuodamas po nosimi.
Seneliai liko labai patenkinti anūko vizitu, sakė dabar dviems savaitėms turės įspūdžių ir džiaugsmo, prisimindami Povilėlį
Ir dar mano mama, kaip užauginusi 4 vaikus, pasakė, kad Povilas valgo LABAI gerai, yra visai neišrankus, jis tik renkasi sveiką maistą.Juk mėsa, daržovės ir juodas šokoladas labai sveika ir naudinga
Kam tos košės, tik pilvą užkemša, jokios naudos
(Aišku aš visai nieko prieš košes,verdu kasdien...Dažniausiai pati ir susiėdu
) Tai vaikas kirto pas močiutę nesikuklindamas, visus mus apvalgė
Ir tegul, kad tik sveikas būtų
Kai jis šitiek dūksta,nesustoja nė sekundei, išdegina viską, ką suvalgo
O su miegu tai buvo visai ne kas, vaikas naktį beveik nemiegojo, aš irgi nemiegojau,nėjo užmigti...Sunku man užmigti pasikeitus aplinkai, jautri esu miego atžvilgiu.
Kaip jūsų savaitgalis?
Mes irgi pas senelius buvom,ten mazei rojus nes viskas leista!!! Dar anyta kazkur pamate laida kur daktare pasake ,kad jei vaikas nori ant ranko ,tai reikia imt ir nesiot!!! Tai dabar pastoviai sako apie tai