Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

jo, indaplovė ir kompas gėėris. Aš neįsivaizduoju kiek man reiktų krūvų indų suplaut. Jau vien puodų ir skardų užtenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 05, 15:32)
Babyface, viskas bus gerai, dar ir antro vaikelio pinigėlius gausit. be to, Domui juk ir sauskelnių nebereikės tuoj. Kaip jums su puodu sekasi draugauti?

Sunkiai kolkas su puodu doh.gif Atejo toks laikotarpis, kai visai nebesiseda ant puodo doh.gif Tik vedu prie puodo ar WC, tai klykia baisiausiai. Kuri laika laikiau su pampersais, galvojau padarysim pertrauka, bet vistiek nepadeda, vistiek klykia vos uzsiminus apie puoduka... Nesuprantu, kas jam pasidare unsure.gif Nes buvo anksciau periodas, kai labai graziai ant puodo padarydavo. Tai siandien nebeapsikenciau, nebedejau pampersu, tai viska varo i kelnes. Jauciu negreit mes atprasim nuo pampersu... Auginsim du pampersinius doh.gif lotuliukas.gif Nors nuejus kur i svecius, tai nuvedus i WC, padaro sysiuka, kaku, o va namie, tai neimanoma priprasyt... Charakteri savo rodo namuose ir viskas. Bandem jau ir skanestus duot, kai pasisioja i puoda, bet neveikia ta sistema... Nezinau, kaip pratinti... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 05 vasario 2013 - 17:33
QUOTE(Simuute @ 2013 02 05, 16:32)
jo, paskui pati susiprotėjau  doh.gif biggrin.gif nu kiek aš pažįstu dirbančių VT, tai visai neblogai jiems ten... atlyginimas stabilus, be vėlavimų, mažinimų, o dar su laiku ir gauna klasę.

Babyface, viskas bus gerai, dar ir antro vaikelio pinigėlius gausit. be to, Domui juk ir sauskelnių nebereikės tuoj. Kaip jums su puodu sekasi draugauti?

Aj merginos, taip liūdnai šnekant ir depresiją galima įsivaryti  verysad.gif Aš stengiuosi kasdien mažų malonumų susirasti, Amelijos mažais pasiekimais su vyru džiaugiamės, spindulėlis ji mūsų  wub.gif Bet kokiu atveju, neliūdžiu, kasdien džiaugiuosi, kad ją turiu, o visa kita praeina wink.gif

mano abudu tevai valstybinese dirba... dabar gal sakyciau ir nebloga situacija, bet buvo laikas, kai s... buvo... doh.gif

pas mus tiesiog sunkus dabar laikas sad.gif tos ligos susidejo, mano tie mokslai, jau net nzn ka as ten veikiu ir isvis kodel sugalvojau ten eit...
o siaip tai irgi dziuagiuosi savo vaiku, kokia yra, dziaugiuosi geru vyru, tik per ta itampa nevisada iseina parodyt to g.gif
juokas per asaras, bet jau turiu du darbo pasiulymus biggrin.gif tik viena maza bedele... nemoku dar nieko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

merginos, pavydu skaityti apie jusu planus del namuku... thumbup.gif niu gal metu ar dvieju begyje irgi pradesim judinti sita reikala... unsure.gif
Atsakyti
Mamamvika, prajuokino tas plaukuotas miegojimo draugas lotuliukas.gif teks tau dali savo seveliuros paaukoti, kokiam eziui priauginimo operacija padaryt biggrin.gif
Atsakyti
išlėkiau su mašina pas drauge, nerealiai galva pravėdinau ir mintys geresnės. kai prisimenu kad valgyti neturėjau, apie vaikyste tyliu ir nieko išgyvenau. ir dabar išgyvensime, tik kartais taip sunku kai tiek visko reikia bet dėja sau negalime leisti nieko schmoll.gif

anyta turi indaplovė ką tik pirko, nu nerealus, pyst indus sudedu ir einu prie kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamamvika, as prie miego zaislo pratinau po trupuciuka. Is pradziu paguldydavau i jo lovyte, sakydavau, kad eziukas nori miegucio, tai jis kaldryte uzklodavo. Taip vis bandydavom ta eziuka uzmigdyti smile.gif Paskui kasdien pastebejau, kad atsitempia ta zaisla ir antklode ir bando ji uzkloti, palinguoti smile.gif Kai pamaciau, kad jam jau jis kaip ir patinka, tai ememes atpratinimo nuo plauku. Tiesiog nebedaviau nakti liesti savo plauku, o jau kisau jam ta eziuka, sakiau, kad jis nori kartu su juo miegoti, prasydavau, kad jis eziuka apsikabintu ir miegotu. Tai taip per keleta dienu ir priprato vaikas miegot su eziuku ir nebereikejo mano plauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 05, 18:16)
Mamamvika, prajuokino tas plaukuotas miegojimo draugas  lotuliukas.gif teks tau dali savo seveliuros paaukoti, kokiam eziui priauginimo operacija padaryt biggrin.gif

hah.gif hihihi.gif

QUOTE(Roga @ 2013 02 05, 18:30)
išlėkiau su mašina pas drauge, nerealiai galva pravėdinau ir mintys geresnės. kai prisimenu kad valgyti neturėjau, apie vaikyste tyliu ir nieko išgyvenau. ir dabar išgyvensime, tik kartais taip sunku kai tiek visko reikia bet dėja sau negalime leisti nieko schmoll.gif

nu va ne badas dar ir pinigų ant kuro yra ir dar mašina.. lotuliukas.gif

QUOTE(babyface @ 2013 02 05, 18:36)
Mamamvika, as prie miego zaislo pratinau po trupuciuka. Is pradziu paguldydavau i jo lovyte, sakydavau, kad eziukas nori miegucio, tai jis kaldryte uzklodavo. Taip vis bandydavom ta eziuka uzmigdyti smile.gif Paskui kasdien pastebejau, kad atsitempia ta zaisla ir antklode ir bando ji uzkloti, palinguoti smile.gif Kai pamaciau, kad jam jau jis kaip ir patinka, tai ememes atpratinimo nuo plauku. Tiesiog nebedaviau nakti liesti savo plauku, o jau kisau jam ta eziuka, sakiau, kad jis nori kartu su juo miegoti, prasydavau, kad jis eziuka apsikabintu ir miegotu. Tai taip per keleta dienu ir priprato vaikas miegot su eziuku ir nebereikejo mano plauku thumbup.gif

Jo jo šauniai atpratinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 02 05, 22:21)

nu va ne badas dar ir pinigų ant kuro yra ir dar mašina.. lotuliukas.gif

ne badas, paskutine išmoka iš darbo biržos baigėsi jau lotuliukas.gif
Atsakyti
zabukas, kaip suprantu kartais dar moteriskai pasielvartauji del namo, pasuki vis galva, kaip cia viska geriau susitvarkius ir pan., tai paskaityk savo postus, ten rasi visus atsakymus. Kai tu pasakoji apie savo planus, viskas atrodo labai paprasta ir realu wink.gif
Atsakyti
As turiu klausima nelabai susijusi su vaiku prieziura toms, kas turistauja. Palapines vidus vasara nuo saules ikaista, ten gaunasi kaip pirtis?
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 02 07, 15:01)
As turiu klausima nelabai susijusi su vaiku prieziura toms, kas turistauja. Palapines vidus vasara nuo saules ikaista, ten gaunasi kaip pirtis?

Bent jau man kiek teko buti ir nzn su tokia neypatinga palapine, tai ta pirtis labiau jauciasi ryte, nes dregmes budavo laseliai is vidaus ir siluma tokia, tai prativnas jausmas, o palapine jeigu pavesyje po medziais bent jau man normaliai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 02 07, 16:01)

jei gerai supratau klausimą, tai atsakau - taip, jei saulėkaitoje pasistatai, tai net labai įkaista. Jūs čia dėl tų statybų? wink.gif
Atsakyti