Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

VT - valstybės tarnyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 05, 14:20)
zabuk, kas tas VT?
spaudžia visur, mano vyrui ir jo bendradarbiams kaip tik prieš šventes sumažino atlyginimą, nes mat apyvarta sumažėjo. O kai pavasarį ji padidės, spėkit ar padidinsdoh.gif šūdžiai ir tiek. bet kur tu žmogus pasidėsi... grįšiu aš į darbą ir tikiuosi susinormalizuos finansai, o dbr spaudžiamės ir išgyvenam. nekenčiu tokio gyvenimo, kai gyveni nuo algos iki algos  gun_bandana.gif

patikek tikrai ne lotuliukas.gif
pas mano vyra darbe, tai buna kas metinaii susitikimai su profsajungom aptaria metus, pelnus ir pan. tai siais metais pareiske kad imone dirba pelningai, gauna milijoninius pelnus, bet atlyginimu nedidis nes mat kaupia atsargas ateinanciai krizei, tipo kjad per kita krize nereiketu vel mazint algu lotuliukas.gif nu man tai juoka toks pasiteisinimas sukele doh.gif

as pakolkas irgi neprisidedu visai prie seimos biudzeto sad.gif bet tikiuosi jau greit situacija pasikeis... nes uzkniso... poreikiaim dideja, norai dideja, o va pajamos kazkiap stovi vietoj n metu doh.gif
gerai kad nereikia jokiu apskolu moketis, todel galim gyvent normaliai, nesispausdami per daug... dar ir pasitaupyt galim, bet vasara juk nusiims uz vaika pinigeliai ir bus liudna g.gif

Papildyta:
zabukas jei ne paslaptis kokia veikla uzsiima vyras tavo? jeigu nenori nesakyk, cia tik siaip smalsu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintita: 05 vasario 2013 - 14:13
QUOTE(gintita @ 2013 02 05, 14:16)
zabukas jei ne paslaptis kokia veikla uzsiima vyras tavo? jeigu nenori nesakyk, cia tik siaip smalsu  blush2.gif

mano vyras miškininkas mirksiukas.gif pagal individualią veiklą daro privataus miško projektus, inventorizuoja ir vertina, rėžia biržes, daro želdinimo projektus, gali daryti rekonstrukcinius ir rekreacinius projektus, želdinių tvarkymą ir t.t. Be to tarpininkauja parduodant mišką - suranda geriausią variantą už tam tikrą procentą, gali padėti įvertinti kainą/būklę ir t.t. jei kam reikia - kreipkitės mirksiukas.gif dirbam visoje Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Sunku visiems smile.gif Net nezinau ar uzsienyjelengviau, ar sunkiau - nebuvau. Turbut kaip ir Lietuvoje priklauso nuo gabumu, noru ir sekmes.

Mes gyvenam kukliai, bet kol kas nesiskundziam. Cia turbut dar ir del to, kad turim su kuo lyginti, as, pvz., vaikysteje gyvenau pakankamai nemazam nepritekliuje, tai dabar mano finansine bukle puiki.

As vis blogai jauciuosi, kad nedirbu. Galvoju, vyras dirba, privargsta, o vakar susimasciau - gi zmones aukles, namu tvarkytojas, virejus, sodininkus samdosi - oas viena visas tas pareigas namuose atlieku. Suvokiau, kad as labiau savo veiklas vertinciau, jeigu uz tai gauciau pajamas. Bet dabar tas pavadinimas - vaiko prieziuros atostogu ismokos, na ka as zinau - manes painioja.

Mes vat pavasari pradesim nama statyti. Kaip zabukas, jau kelis metus vis ieskojom optimalaus varianto, keitem nuomones ir nusorendem, kad reikia statytis nama savo sodo sklype (12 aru), nepatiks - parduosim, kita busta susirasim. Tai vyras dabar baigineja piesti projekta, as nesiu i savivaldybe suderinti ir prasidejus pavasriui kasim pamatus jau. O be to dar darzininkystes planu kiek turim, kiek papildomu visokiu planu prisikure... Juokiames kartais, kad pinigu kiekis musu problemos neissprestu, nes mes megstam viska daryti patys, mums laiko pritruktu norint igyvendinti visas svajones.

Povilas irgi vis dar miega ant manes - kartais visa nakti, kartais tik paryciais ateina. Kartais pikta, kartais - nekreipiu i tai demesio. Kai atsibos jo nemiegojimai - zmonai atiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Dar kol gavau uz pirmus metus 70proc uz vaiko prieziuros atostogas, tai dar dar, bet kai antraisiais metais pradejo moket po 40proc., tai iskart pasijaute. Taip ir ziuri, kaip ta menesi pratempt... unsure.gif O dabar kai atsiras antras vaikas, tai ir islaidu daugiau visokiu bus. Bet kaipnors pratempsim...
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 02 05, 14:51)
Sunku visiems smile.gif Net nezinau ar uzsienyjelengviau, ar sunkiau - nebuvau. Turbut kaip ir Lietuvoje priklauso nuo gabumu, noru ir sekmes.

Mes gyvenam kukliai, bet kol kas nesiskundziam. Cia turbut dar ir del to, kad turim su kuo lyginti, as, pvz., vaikysteje gyvenau pakankamai nemazam nepritekliuje, tai dabar mano finansine bukle puiki.

As vis blogai jauciuosi, kad nedirbu. Galvoju, vyras dirba, privargsta, o vakar susimasciau - gi zmones aukles, namu tvarkytojas, virejus, sodininkus samdosi - oas viena visas tas pareigas namuose atlieku. Suvokiau, kad as labiau savo veiklas vertinciau, jeigu uz tai gauciau pajamas. Bet dabar tas pavadinimas - vaiko prieziuros atostogu ismokos, na ka as zinau - manes painioja.

Mes vat pavasari pradesim nama statyti. Kaip zabukas, jau kelis metus vis ieskojom optimalaus varianto, keitem nuomones ir nusorendem, kad reikia statytis nama savo sodo sklype (12 aru), nepatiks - parduosim, kita busta susirasim. Tai vyras dabar baigineja piesti projekta, as nesiu i savivaldybe suderinti ir prasidejus pavasriui kasim pamatus jau. O be to dar darzininkystes planu kiek turim, kiek papildomu visokiu planu prisikure... Juokiames kartais, kad pinigu kiekis musu problemos neissprestu, nes mes megstam viska daryti patys, mums laiko pritruktu norint igyvendinti visas svajones.

Povilas irgi vis dar miega ant manes - kartais visa nakti, kartais tik paryciais ateina. Kartais pikta, kartais - nekreipiu i tai demesio. Kai atsibos jo nemiegojimai - zmonai atiduosiu biggrin.gif

oi kaip smagu skaityt, kad kai kas gyvena taip pat kaip mes smile.gif Mes irgi gyvenam gana kukliai, taupiai, bet nesiskundžiam...Buvo sunkesnių metų, kai atiduodavom viską ką uždirbdavom mokesčiams, turėjom vartojamųjų prisiėmę, nes kitaip neišgyvenom - aš nedirbau, nes dičkio nepriėmė į darželį, vyras tuo metu gavo tik 1200 į rankas, o važinėt toli, mokesčiai už butą dideli, šeima neseniai sukurta - visko reikia, na bet prasisukom ir kuo toliau, tuo sakyčiau normaliau, kad tik sveikatos kojų nepakištų smile.gif Tik planų turim finansams imlių smile.gif nežinau ar realu įsikelt į namuką sudėjus visas išlaidas (sklypas, statybos,apdaila) - iki 300 -350 t. Bėda ta, kad patys nieko nedarysim - tik juodus darbus, nes daugiau nieko statybose neraukiam smile.gif draugai visi drąsina, o jau ir mudu galvojam kad reikia... Namo norim nediduko, šilto, ekonomiškai pastatomo, bet su prabangos elementais - pvz. židiniu, nes man namas be židinio - ne namas smile.gif kūrensim kietu kuru, kiek kur galėsim dėsim medį, nes medienos turim ir galim gaut dar smile.gif norim terasos lauke, reiktų ir garažo...Vitrininių langų, kalvių dirbinių, užuolaidų po 14 t. tikrai nedėsim smile.gif
Užsieny aš nebuvau, vyras buvo. Buvo tuo metu kai apsimokėjo - per 3 mėn. tikrai uždirbo daug, ir sakyčiau, tai buvo didelė paspirtis gyvenimo pradžiai...Turim daug draugų išvažiavusių - gyvent ir išgyvent gal ir gerai ten, bet nei su vienais nesikeisčiau vietomis...Tačiau, kai nėra pasirinkimo - nėra ir kito kelio...Apie išvykimą nesvarstom, nes yra tokių priežasčių, kurios nelabai leistų tą padaryt...
Povilas labai reikalauja dėmesio, labai neklauso, o dabar kai sloguoja, tai tikrai nežinau kur dėtis - piktas kaip širšė, blogai miega, nori ant rankų ir t.t.
Su dičkiu kariauju smile.gif
Su savim nesusitvarkau - va dabar galėčiau eit ką nudirbt, bet sėdžiu prie kompo ir nervinuos - esu sprendimo etape - sąžinė graužia, bet valios nėr smile.gif Tuoj reiks į miestą važiuot susirinkt vyrus, pasiimt užsakymus ir t.t.
Su vyru dabar įsitempę abu, reiks tam Paryžiuj židinį šeimos pakurstyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabukas: 05 vasario 2013 - 15:15
QUOTE(zabukas @ 2013 02 05, 14:27)
VT - valstybės tarnyba smile.gif

jo, paskui pati susiprotėjau doh.gif biggrin.gif nu kiek aš pažįstu dirbančių VT, tai visai neblogai jiems ten... atlyginimas stabilus, be vėlavimų, mažinimų, o dar su laiku ir gauna klasę.

Babyface, viskas bus gerai, dar ir antro vaikelio pinigėlius gausit. be to, Domui juk ir sauskelnių nebereikės tuoj. Kaip jums su puodu sekasi draugauti?

Aj merginos, taip liūdnai šnekant ir depresiją galima įsivaryti verysad.gif Aš stengiuosi kasdien mažų malonumų susirasti, Amelijos mažais pasiekimais su vyru džiaugiamės, spindulėlis ji mūsų wub.gif Bet kokiu atveju, neliūdžiu, kasdien džiaugiuosi, kad ją turiu, o visa kita praeina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 05, 15:32)
jo, paskui pati susiprotėjau  doh.gif biggrin.gif nu kiek aš pažįstu dirbančių VT, tai visai neblogai jiems ten... atlyginimas stabilus, be vėlavimų, mažinimų, o dar su laiku ir gauna klasę.

Aš nesiskundžiu tikrai, bet tai nėra aukso kasykla taip pat smile.gif Lyginant su privačiu sektorium - už tą patį atlyginimą privačiam dirbau mažiau, bet darbo valandos buvo ilgesnės ir už atostogas nemokėjo, darbo metu parašiau magistrinį smile.gif valstybinėj neblogai, bet krūvis kartais tikrai viršija galimybes, tik nelabai kas tiki tuo smile.gif Aišku, čia kaip kur, yra tokių vietų, kur tik sėdėt reikia ir viskas smile.gif Atostogų mums neduodavo 28 d. - reikdavo du kartus po 14 imt, už biuletenio metu praleistą laiką vis tiek reikėdavo atidirbt - pas mus nelabai įmanoma būdavo pradėtų darbų perskirt kitiems, alga balta ir laiku. O visumoj aš labai mėgstu savo darbą, neįsivaizduoju į ką norėčiau iškeist - jau antram kurse žinojau, kad noriu ten dirbti ir ėjau link to smile.gif Laukiu kada grįšiu smile.gif tik nelaukiu to adaptacijos periodo...
Atsakyti
Ačiū,brangiosios, už palaikymą ir pasidalinimą savo išgyvenimais. Tą akimirką, kai viskas susideda krūvon, atrodo, kad pasaulis su visom negandom griūna ant manęs ir kėsinąsi sutraiškyti visą mūsų šeimą. Bet kai praeina šiek tiek laiko, imu atsijoti visas problemas atskirai ir tada jos neatrodo tokios tragiškos. Vyras šį mėnesį gaus dar normalią algą. Vadinasi pasispausim, stengsimės kiek įmanoma mažiau išleist,kad liktų bent vienas kitas litas kito mėnesio rezervui. Tėčio operacija ryt ryte.Vadina apie pietus jau žinosiu,kaip viskas pavyko. Tada beliks mėnuo sveikimo, kada mano mamai bus labai sunku.Bet gal grįšim, padėsim bent savaitgaliais. Vyras darbe nuo kitos sav pasiėmė atostogas, nes praeitų mėnsių atlyginimo vidurkis didelis,tad ir atostoginiai dideli.O vassarą,kaip palanavo, neapsimokėtų imti,nes jau pinigai dvigubai mažesni. Aišku iki to laiko dar nežinia,kaip bus.Gal dirbs čia pat,plius darydamas kažką individualaus, o gal kitur dirbs,Bet kuriuo atveju dabar finansiškai palankiausias metas pasiimt atostogas.O tai reiškia,kad vasarą,kaip planavau,nevažiuosim savaitei į Nidą. Na, jeigu nors kokį savaitgalį paatostogausim,bus gerai.Nes paskutinį kartą atostogavom prieš 4 metus.Porą dienų nidoj, dviese...Atrodo,kad to net nebuvo.Gyvenimas apsivertė aukštyn kojom.Atrodo, kad gyvenam kažkokiam nuolatiniam darbe,kur nėra kada pasijusti žmogum,vyru ir žmona.Aš dažniau jaučiuosi indaplove... biggrin.gif Kai tik bus finansinės galimybės,įsigysiu indaplovę.Nes indus plaunu 6 kartus dienoje.Rankų oda - tragiška.Ech,žemiškos problemos... Norėčiau pabėgti į kokią girią su vaiku ir vyru ir gyventi ten atskirtiems nuo civilizacijos,o kartu ir nuo visų rūpesčių...Vat atostogos būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskiuke_mini: 05 vasario 2013 - 15:55
zabukas, jusu biudzetas dar didesnis namui, aisku mum daug susitaupo, nes vyras turi teise pats darytis projekta (architektui moketi nereikia), ir darys viska pats. Antra vertus, mes visas medziagas pirksimes. Tai turbut tas ant to iseina. Mum gal kazkiek paprasciau, nes mes abu krapstukai. Pvz., buta pirkom visiskai neremontuota, kelemes i ji is karto ir gyvendami daremes remonta - musu negasdina tai, kad isikeslim i ne pilnai suremontuota busta, isvalytais langais ir garuojancia vakariene. O turint noru, manau viskas imanoma. Mum ir garazo reikia butinai, nes dvi masinos, ir milijonas vyro statybiniu zaislu turi tilpt, o dar garaze jis megsta tureti kaip mini dirbtuvele. Tai bus namas iki 80 kv m ir garazas po keliu metu iki 80 kv m smile.gif Tik mes nesitikim labai greitai isikelti. Per sia vasara greiciausiai nespesim net dezutes galutinai pasistatyti, nes laikas labai ribotas, o norisi dar ir darzininkyste uzsiimti man, o vyras dar ir darbuosis, prie namo tik savaitgaliai. Bet ramiai pagalvojus - po galais, gi dar visas gyvenimas pries akis. O tai mano tevai vis plesesi, plesesi, kol mes mazi buvom, o dabar gyvena dviese 4 kambariu bute ir galvoja jau apie keitima i mazesni.
Papildyta:
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 16:53)
Ačiū,brangiosios, už palaikymą ir pasidalinimą savo išgyvenimais. Tą akimirką, kai viskas susideda krūvon, atrodo, kad pasaulis su visom negandom griūna ant manęs ir kėsinąsi sutraiškyti visą mūsų šeimą. Bet kai praeina šiek tiek laiko, imu atsijoti visas problemas atskirai ir tada jos neatrodo tokios tragiškos. Vyras šį mėnesį gaus dar normalią algą. Vadinasi pasispausim, stengsimės kiek įmanoma mažiau išleist,kad liktų bent vienas kitas litas kito mėnesio rezervui. Tėčio operacija ryt ryte.Vadina apie pietus jau žinosiu,kaip viskas pavyko. Tada beliks mėnuo sveikimo, kada mano mamai bus labai sunku.Bet gal grįšim, padėsim bent savaitgaliais. Vyras darbe nuo kitos sav pasiėmė atostogas, nes praeitų mėnsių atlyginimo vidurkis didelis,tad ir atostoginiai dideli.O vassarą,kaip palanavo, neapsimokėtų imti,nes jau pinigai dvigubai mažesni. Aišku iki to laiko dar nežinia,kaip bus.Gal dirbs čia pat,plius darydamas kažką individualaus, o gal kitur dirbs,Bet kuriuo atveju dabar finansiškai palankiausias metas pasiimt atostogas.O tai reiškia,kad vasarą,kaip planavau,nevažiuosim savaitei į Nidą. Na, jeigu nors kokį savaitgalį paatostogausim,bus gerai.Nes paskutinį kartą atostogavom prieš 4 metus.Porą dienų nidoj, dviese...Atrodo,kad to net nebuvo.Gyvenimas apsivertė aukštyn kojom.Atrodo, kad gyvenam kažkokiam nuolatiniam darbe,kur nėra kada pasijusti žmogum,vyru ir žmona.Aš dažniau jaučiuosi indaplove... biggrin.gif  Kai tik bus finansinės galimybės,įsigysiu indaplovę.Nes indus plaunu 6 kartus dienoje.Rankų oda - tragiška.Ech,žemiškos problemos... Norėčiau pabėgti į kokią girią su vaiku ir vyru ir gyventi ten atskirtiems nuo civilizacijos,o kartu ir nuo visų rūpesčių...Vat atostogos būtų  smile.gif

O kaip tada su indaplove? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 02 04, 21:47)
Juk pas mus buvo ta pati problema. Gal atsimeni, kaip rasiau FB apie ta iproti ir kaip mes jo atsisakem? Bet dienos metu, kai verkia ir apsikabina mane, tai ir jis kisa dar rankas man i plaukus, ir iskart nusiramina, bet tik tiek. Dziaugiuosi, kad miego metu nebereikia mano plauku ir ramiausiai uzmiega be ju...
O del zaisliuko kisimo vietoj plauku, tai pas mus tas dalykas pasiteisino. Irgi anksciau rasiau, kaip as Doma ipratinau prie zaisliuko. Jei idomu, galesiu vel perpasakoti apie visa tai...

Atsimenu, labai įsidėmėjau, nes aktualu, bet būtum mačius kaip sviedė jis tą minkštą žaislą, kur kišau, matyt ne laiku tai dariau lotuliukas.gif Reikia dar gal nemiegant kokį surast ilgais plaukais, kad galėtų pagniaužyt..O dar naujas bajeris vakare nenori pėdkelnių nusimaut, aprengiu pižamytę, tai jis traukia kelnes tempia pėdkelnes ir verkia, kad neleidžiu..nu baisu, kas jam susivaidena, kiba, dar miegot nenorėtų ruoštis

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 10:51)

Na sveikatos tavo tėčiui.Ar jaudinsies ar ne, vis tiek viskas įvyks kaip lemta wink.gif O apie tuos darbdavius patyliu, geriausia matyt, kai darbdavys esi pats sau..
Na su dviem meteliais judu 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2013 02 05, 11:15)
nugi krūminiai krūminiai, kai tiek pas dantistus vaikščiojau tai ir vadinu kaip jie lotuliukas.gif

Aj nu jo per pusę padalinus dantis ir gaunasi 8 biggrin.gif

QUOTE(Simuute @ 2013 02 05, 13:20)
zabuk, kas tas VT?
spaudžia visur, mano vyrui ir jo bendradarbiams kaip tik prieš šventes sumažino atlyginimą, nes mat apyvarta sumažėjo. O kai pavasarį ji padidės, spėkit ar padidins?  doh.gif šūdžiai ir tiek. bet kur tu žmogus pasidėsi... grįšiu aš į darbą ir tikiuosi susinormalizuos finansai, o dbr spaudžiamės ir išgyvenam. nekenčiu tokio gyvenimo, kai gyveni nuo algos iki algos  gun_bandana.gif

Nu bet ot tokius darbdavius ant gėdos stulpo pomidorais apmėtyt doh.gif
Va man irgi nepatinka tas gyvenimas nuo pašalpos iki pašalpos, gerai, kad dar skolintis nereikia, bet tas atsipūtimas gavus pašalpą ir jos laukimas nu baisu...O paskolų jokių neturiu..

QUOTE(zabukas @ 2013 02 05, 15:11)
oi kaip smagu skaityt, kad kai kas gyvena taip pat kaip mes smile.gif Mes irgi gyvenam gana kukliai, taupiai, bet nesiskundžiam...Buvo sunkesnių metų, kai atiduodavom viską ką uždirbdavom mokesčiams, turėjom vartojamųjų prisiėmę, nes kitaip neišgyvenom - aš nedirbau, nes dičkio nepriėmė į darželį, vyras tuo metu gavo tik 1200 į rankas, o važinėt toli, mokesčiai už butą dideli, šeima neseniai sukurta - visko reikia, na bet prasisukom ir kuo toliau, tuo sakyčiau normaliau, kad tik sveikatos kojų nepakištų smile.gif Tik planų turim finansams imlių smile.gif nežinau ar realu įsikelt į namuką sudėjus visas išlaidas (sklypas, statybos,apdaila) - iki 300 -350 t.  Bėda ta, kad patys nieko nedarysim - tik juodus darbus, nes daugiau nieko statybose neraukiam smile.gif draugai visi drąsina, o jau ir mudu galvojam kad reikia... Namo norim nediduko, šilto, ekonomiškai pastatomo, bet su prabangos elementais - pvz. židiniu, nes man namas be židinio - ne namas smile.gif kūrensim kietu kuru, kiek kur galėsim dėsim medį, nes  medienos turim ir galim gaut dar smile.gif norim terasos lauke, reiktų ir garažo...Vitrininių langų, kalvių dirbinių, užuolaidų po 14 t. tikrai nedėsim smile.gif
Užsieny aš nebuvau, vyras buvo. Buvo tuo metu kai apsimokėjo - per 3 mėn. tikrai uždirbo daug, ir sakyčiau, tai buvo didelė paspirtis gyvenimo pradžiai...Turim daug draugų išvažiavusių - gyvent ir išgyvent gal ir gerai ten, bet nei su vienais nesikeisčiau vietomis...Tačiau, kai nėra pasirinkimo - nėra ir kito kelio...Apie išvykimą nesvarstom, nes yra tokių priežasčių, kurios nelabai leistų tą padaryt...
Povilas labai reikalauja dėmesio, labai neklauso, o dabar kai sloguoja, tai tikrai nežinau kur dėtis - piktas kaip širšė, blogai miega, nori ant rankų ir t.t.
Su dičkiu kariauju smile.gif
Su savim nesusitvarkau - va dabar galėčiau eit ką nudirbt, bet sėdžiu prie kompo ir nervinuos - esu sprendimo etape - sąžinė graužia, bet valios nėr smile.gif Tuoj reiks į miestą važiuot susirinkt vyrus, pasiimt užsakymus ir t.t.
Su vyru dabar įsitempę abu, reiks tam Paryžiuj židinį šeimos pakurstyt smile.gif

židinys anokia prabanga, gi juo apsikūrena visus namus wink.gif (pas Mimuką lyg ir židinys taip) Svarbu pasiryžot, išsikapstysit būtinai, svarbu nesvajot jau o veikt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 02 05, 15:56)
zabukas, jusu biudzetas dar didesnis namui, aisku mum daug susitaupo, nes vyras turi teise pats darytis projekta (architektui moketi nereikia), ir darys viska pats. Antra vertus, mes visas medziagas pirksimes. Tai turbut tas ant to iseina. Mum gal kazkiek paprasciau, nes mes abu krapstukai. Pvz., buta pirkom visiskai neremontuota, kelemes i ji is karto ir gyvendami daremes remonta - musu negasdina tai, kad isikeslim i ne pilnai suremontuota busta, isvalytais langais ir garuojancia vakariene. O turint noru, manau viskas imanoma. Mum ir garazo reikia butinai, nes dvi masinos, ir milijonas vyro statybiniu zaislu turi tilpt, o dar garaze jis megsta tureti kaip mini dirbtuvele. Tai bus namas iki 80 kv m ir garazas po keliu metu iki 80 kv m smile.gif Tik mes nesitikim labai greitai isikelti. Per sia vasara greiciausiai nespesim net dezutes galutinai pasistatyti, nes laikas labai ribotas, o norisi dar ir darzininkyste uzsiimti man, o vyras dar ir darbuosis, prie namo tik savaitgaliai. Bet ramiai pagalvojus - po galais, gi dar visas gyvenimas pries akis. O tai mano tevai vis plesesi, plesesi, kol mes mazi buvom, o dabar gyvena dviese 4 kambariu bute ir galvoja jau apie keitima i mazesni.
Papildyta:
O kaip tada su indaplove?  lotuliukas.gif

mano vyras irgi krapštukas tik prie kitų dalykų - darysis saulės baterijas, kolektorius ir visokius kitokius bajerius kai bus pinigų. Mes irgi įsikėlėm į baisų butą, remontavom po biškį, negasdina ir manęs šiek tiek netvarkos ir dulkių smile.gif nebijau ir ilgų statybų - sakyčiau optimalu būtų po 4 metų keltis, šiais metais tikslas - sklypas, popieriai ir geriausiu atveju pamatas, kitais dėžutė, dar kitais dalinė ir pan...Garažas ar sandėlys pas mus būtinas, nes daug visokių aparatų susijusių su mišku... Dar galvojam kiek kvadratų gyvenamo ploto reiktų - norim vaikams kambario, sau miegamo, virtuvės ir svetainės, dar reiktų tėvams kambariuko (jie su tą salyga finansuoja dalį) ir nediduko darbo kambario brėžiniams daryti ir kompiuterinei technikai, nes dabar vargsta maniškis vos ne ant grindų projektuodamas...Kažkiek name pats darys darbų - plyteles klijuot moka, gal ir elektrą pats vedžiosis, na bet laikas parodys...Iš tikrųjų padrąsino su statybom draugai - pamatėm kiek padaryta, kiek pinigų įdėta ir supratom, kad viskas realu tik noro reikia...
Daržas manęs irgi laukia, tik pas mane jis nedidelis - kokie 4 arai smile.gif, dar laukia pasodinto miško ugdymas ir papildymas ir dar reikia kaime savo kampą visiškai sutvarkyt - atrinkt reikalingus ir ne daiktus, paruošt pardavimui - atrodo nieko, bet su vaikais neprieinu...O rudenį jau į darbuką eisiu...
Papildyta:
Meškiuke, indaplovė stebuklas žinok :)pati geriausia vyro dovana buvo smile.gif Va dabar sėdžiu ir plepu su jum ir tuo pat metu skalbiu, indus plaunu ir kotletus kepu smile.gif Povilas miega - tikra idilė, bet jau reik į miestą važiuot...Gaila vaiką kelt, bet jei dar pusvalandį lauksiu - tuoj pat kamščiai prasidės sad.gif
Atsakyti