Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Roga @ 2015 03 07, 17:53)
O kaip jums liepė gydyti sloga g.gif  ar ir nasonex israse g.gif
Pasveiksite ir viskas pasimirė.

Israse kazkoki hormonini purskala, bet sake jis nebaisus hormonas, nepatenka i krauja ir pan. Pavadinimo dabar iskart nepasakysiu, nes maitinu mazaji ir negaliu nueit prie vaisto biggrin.gif Reiks ji vartot 2men. Ir paskui purksti humeri ir pusti.
Atsakyti
QUOTE(Orchideja77 @ 2015 03 07, 19:57)
Israse kazkoki hormonini purskala, bet sake jis nebaisus hormonas, nepatenka i krauja ir pan. Pavadinimo dabar iskart nepasakysiu, nes maitinu mazaji ir negaliu nueit prie vaisto biggrin.gif Reiks ji vartot 2men. Ir paskui purksti humeri ir pusti.

Jei mano atmintis gera tai tik nasonex tokiame amžiuje skiria hormonus.
Žodžių gydomes ir sveikstama.
Atsakyti
QUOTE(Rami* @ 2015 03 05, 22:42)
Kur perkat?  ax.gif

QUOTE(Roga @ 2015 03 07, 19:49)
Jei mano atmintis gera tai tik nasonex tokiame amžiuje skiria hormonus.
Žodžių gydomes ir sveikstama.

Paziurejau, tai pas mus Mometasone Teva, bet veiklioji medziaga ta pati kaip ir Nasonex. Nors anotacijoje rasoma, kad Mometasone Teva vartot nuo 6metu, bet ispejo, kad isties galima vartot jau nuo 2metu. Nors abu purskikliai yra vienodos sudeties, bet vienur raso, kad nuo 6metu, o kituose, kad nuo 3metu smile.gif O man gydytoja sake, kad galima jau nuo 2metu biggrin.gif O jus irgi ta purskala naudojot? Po 1 ipurskima i kiekviena snerve viena karta dienoje? Kiek ilgai naudot? Mums sake, kad 2men purksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja77: 07 kovo 2015 - 22:56
QUOTE(Orchideja77 @ 2015 03 07, 23:54)
VU
Paziurejau, tai pas mus Mometasone Teva, bet veiklioji medziaga ta pati kaip ir Nasonex. Nors anotacijoje rasoma, kad Mometasone Teva vartot nuo 6metu, bet ispejo, kad isties galima vartot jau nuo 2metu. Nors abu purskikliai yra vienodos sudeties, bet vienur raso, kad nuo 6metu, o kituose, kad nuo 3metu smile.gif O man gydytoja sake, kad galima jau nuo 2metu biggrin.gif O jus irgi ta purskala naudojot? Po 1 ipurskima i kiekviena snerve viena karta dienoje? Kiek ilgai naudot? Mums sake, kad 2men purksti.

Tiek ir reikia 3 ar 2 mėn. Nes tai hormonas jis lėtai kol pradeda veikti. Karta dienoje, mes rinkomes ryte, nes visada uzgulusi nosis. Keista ši karta tik i ausį ir lasai i nosį galazolin, kažin LOR nieko daugiau nesakė. Bet jau uzsirasiau kovo 30 diena i Kauno klinikas, kad patikrintų klausa gal ten ką pasakys, nes čia prigasdino, kad negirdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 08, 07:54)
Tiek ir reikia 3 ar 2 mėn. Nes tai hormonas jis lėtai kol pradeda veikti. Karta dienoje, mes rinkomes ryte, nes visada uzgulusi nosis. Keista ši karta tik i ausį ir lasai i nosį galazolin, kažin LOR nieko daugiau nesakė. Bet jau uzsirasiau kovo 30 diena i Kauno klinikas, kad patikrintų klausa gal ten ką pasakys, nes čia prigasdino, kad negirdi doh.gif

O jei sloga baigiasi, tai vistiek reik purksti ta hormona? g.gif Kazkaip nebepaklausiau...
Atsakyti
Bent jau nauda gyvenant be FB lotuliukas.gif
Suknele, liko apdaila ir isplauti blush2.gif
user posted image

Tunika, kelnes pakeliui blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Orchideja77 @ 2015 03 08, 11:54)
O jei sloga baigiasi, tai vistiek reik purksti ta hormona? g.gif Kazkaip nebepaklausiau...

Aha reikia sąžiningai purkšti kiek sake. Tik jis toks hormonas, kurio nereikia palaipsniui mažinti nutraukti ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 08, 12:01)
Bent jau nauda gyvenant be FB lotuliukas.gif
Suknele, liko apdaila ir isplauti blush2.gif
user posted image

Tunika, kelnes pakeliui blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Aha reikia sąžiningai purkšti kiek sake. Tik jis toks hormonas, kurio nereikia palaipsniui mažinti nutraukti ir viskas.

Jetus kaip grazu,gal ir man fb istrint biggrin.gif gal irgi bus nauda
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2015 03 10, 01:45)

trinkis trinkis, bus kaip man, po keliu val vel prisijungsi lotuliukas.gif

Erika, tik del taves atejau cia. kaip gyvuojat? kodel nenori naujo fb profilio susikurti ir pas mus ateiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2015 03 10, 01:45)

nu jau kam tau trintis mirksiukas.gif

QUOTE(Lietaus mama @ 2015 03 10, 18:13)
trinkis trinkis, bus kaip man, po keliu val vel prisijungsi  lotuliukas.gif

Erika, tik del taves atejau cia. kaip gyvuojat? kodel nenori naujo fb profilio susikurti ir pas mus ateiti?  smile.gif

bijau, kad dvi Rogos susidubliuos ir į nauja virusas ateis, juk liko iki pirmadienio laukti. ir antra pakilau pareigose tai dabar apmokymai tai be šansų prisėsti prie kompo. kaip ten bebūtų grįšiu bigsmile.gif
Atsakyti