Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(babyface @ 2013 10 15, 17:39)
Nevisur taiso pieninius dantis. Reikia pasidometi, kur taiso.
O matosi juoda demele ar balta? Taip greit juoda demele man atrodo neatsiranda. Is pradziu lygtai pabala, o paskui pradeda juoduot, jei neklystu.

Juoda, tokia ruda, o baltos gal as nepastebejau. Uzrasem i zveryna rytoj vaziuojam, paziures gydytoja ir pasakis kas ten ar gydyti reikia ar ne, ir dar ar pavyks mums taip lengvai, duok die, neeiketu jokiu narkoziu, nors musiskis tikrai ne is tu sukalbamu leliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

šiemet mane išrinko į tėvelių komitetą ir gavau užduotį pasiūlyti ką galima mūsų vaikams padovanoti. Kadangi gyvename kaime, tai daugumos mamyčių prašymu orientuojuos į 5 Lt vaikui biudžetą smile.gif Gal turite kokių idėjų? Pasidalinkite prašau patirtimi ir sumanymais wub.gif
Atsakyti
Hmmm, uz 5Lt, tai net neisivaizduoju, ka cia imanoma nupirkti g.gif Gal tada kokia spalvinimo knygute?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 12 03, 00:38)
Hmmm, uz 5Lt, tai net neisivaizduoju, ka cia imanoma nupirkti g.gif Gal tada kokia spalvinimo knygute?

Nugi žinok radau knygos.lt blitz akciją. Knyga Smurfai 256 psl. 1,16 Lt, tai ilgai sėdėjau išsišiepus, kad man pavyko prasisukti pigiai thumbup.gif Už likusius nupirksiu saldumynų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzejau pasilabinti, vis FB sedziu dazniau, prie kompo reciau , paziuret kaip sekasi uzejau. 4u.gif
QUOTE(Mimukas @ 2013 12 03, 05:59)
Nugi žinok radau knygos.lt blitz akciją. Knyga Smurfai 256 psl. 1,16 Lt, tai ilgai sėdėjau išsišiepus, kad man pavyko prasisukti pigiai thumbup.gif Už likusius nupirksiu saldumynų smile.gif

Nieko sau, thumbup.gif dar ir tokiu kainu buna bigsmile.gif
Atsakyti
seikos mamytes,simtas metu cia nesilankiau,kazkaip tikrai fb tapo tuo puslapiu kuri dazniausiai aplankau,oskaras auga gerai,labai aktyvus,isdykes beproto gudrus...museika ir kas tik nori viename...bet nieko.... biggrin.gif linkejimai nuo oskaro visiems liepinukams smile.gif
Atsakyti
Sveiki, atsiprašau už įsibrovimą 4u.gif

Kreipiuos su paieška vienos mamytės iš Kauno.
Pirmadienį (rugsėjo 22d.) Kaune vaikų žaidimų kambaryje "Karkarlandas" viena mamytė sumaišė vaikų striukes ir išėjo su svetima -keliais dydžiais didesne striuke. Saviškę paliko.
Žinom tik tiek, kad vaiko vardas Vakarė ir jai 3 metukai. Mama tamsių plaukų.
Bandau ieškot per bendraamžius.
Jeigu čia dalyvauja pokalbiuose Vakarės mama ar tokią pažįstat, lauksiu žinutės.
Dėkoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 09 24, 13:09)
Sveiki, atsiprašau už įsibrovimą 4u.gif

Kreipiuos su paieška vienos mamytės iš Kauno.
Pirmadienį (rugsėjo 22d.) Kaune vaikų žaidimų kambaryje "Karkarlandas" viena mamytė sumaišė vaikų striukes ir išėjo su svetima -keliais dydžiais didesne striuke. Saviškę paliko.
Žinom tik tiek, kad vaiko vardas Vakarė ir jai 3 metukai. Mama tamsių plaukų.
Bandau ieškot per bendraamžius.
Jeigu čia dalyvauja pokalbiuose Vakarės mama ar tokią pažįstat, lauksiu žinutės.
Dėkoju.  smile.gif

As nepazystu tokios schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi nei vienos Vakarės nepažįstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja77: 24 rugsėjo 2014 - 13:01
Sveikos,
Be FB 3 dienos, liko dar 11 dienų biggrin.gif
Jaučiuosi keistai, kaip be rankų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 03, 21:42)
Sveikos,
Be FB 3 dienos, liko dar 11 dienų biggrin.gif
Jaučiuosi keistai, kaip be rankų biggrin.gif

Jau grizk,taves visos pasiilgom ir labai daug praleidai dramu ir melodramu,net praretinom nariu skaiciu
Atsakyti
Akys išvarvės tau, Roga, kai pamatysi, kiek pripliurpėm, kol tavęs nebuvo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti