Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(babyface @ 2013 08 03, 13:34)
Laukiam naujienu is taves 4u.gif Nebedaug beliko laukti iki naujo mazo rugpjutinuko wub.gif Kaip tavo savijauta? Kaip nuotaikos? 4u.gif

Is vienos puses laukiu nesulaukiu, is kitos- baisu, kaip antras maziukas cia pas mumis apsigyvens, kaip pirmagimis reaguos, kaip as su dviem apsieisiu, na tokios naturalios baimes. O sveikata, savijauta - puikios thumbup.gif thumbup.gif
Kaip jus laikotes smile.gif augat, vis didejat, stiprejat smile.gif
Pati kur gimdei antraji mazyli ?
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 08 03, 17:51)
Is vienos puses laukiu nesulaukiu, is kitos- baisu, kaip antras maziukas cia pas mumis apsigyvens, kaip pirmagimis reaguos, kaip as su dviem apsieisiu, na tokios naturalios baimes. O sveikata, savijauta - puikios  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip jus laikotes smile.gif augat, vis didejat, stiprejat smile.gif
Pati kur gimdei antraji mazyli ?

Kai gims antras, kažkaip viskas savaime susidėlios smile.gif Didysis tada apsipras su nauju gyventoju smile.gif Aišku, gali būti ir pavydo, o gali ir nebūti jo - jau laikas parodys, kaip vaikai sutars smile.gif Šaunu, kad tavo savijauta gera, tad tikiuosi, kad ir pats gimdymas praeis gerai, sklandžiai ir greitai smile.gif

Aš gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose (Tyzenhauzuose). Mažasis auga, vis stipresnis darosi, vartosi, viskas įdomu, tyrinėja aplinką smile.gif Labai greitai laikas bėga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 08 03, 21:12)
Kai gims antras, kažkaip viskas savaime susidėlios smile.gif Didysis tada apsipras su nauju gyventoju smile.gif Aišku, gali būti ir pavydo, o gali ir nebūti jo - jau laikas parodys, kaip vaikai sutars smile.gif Šaunu, kad tavo savijauta gera, tad tikiuosi, kad ir pats gimdymas praeis gerai, sklandžiai ir greitai smile.gif

Aš gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose (Tyzenhauzuose). Mažasis auga, vis stipresnis darosi, vartosi, viskas įdomu, tyrinėja aplinką smile.gif Labai greitai laikas bėga smile.gif

O pas gydytoja koki, jei nepaslaptis, nes as ir pirmaji ten pat ir antraji taip pat rengiuosi, si karta buvau ale tartis, nuvaziavom visi, parodem kokiam stebuklui gyvybe isgelbejo smile.gif pas ta pati ir si karta noriu, tik tas pas ta pati gaunasi, kad mane ten vos ne 4 gydytojai priziurejo, nes ir pamaina keitesi ir siaip komplikuotas buvo gimdymas, uzbaigtas cp.
Dziaugiuosi, kad Jus taip greitai augate, stiprejate thumbup.gif , o mums- taip laikas teka kaip vandeniukas.
Atsakyti
Gal kas ispudzius apie liepinuku Grand meetuka gali pakomentuoti, kaip ar smagu ir faina buvo. Gaila, kad man taip ir nepavyko susibendrauti, abu kartus planavau 100 proc. Dalyvauti, siemet kitos bedos uzklupo, jau taip brasketi pradejau, kad pabijojau is sodybos 30 km viena atvairuoti, o dar vaikas su dygstanciais dantukais nedovanele, galvojau prasysis ant ranku, gi nepritusysiu per daug, o jei paejeti teks, taigi nesk maziuli. Namie kitaip, dar panesioju, bet nebe tokiais atstumais jau smile.gif)) 4u.gif cia forume tokia tyluma, na nieko su savimii paplepejau ir gana lotuliukas.gif
Nostalgija vasareliai, nors man ji dar nesibaigia, planuoju cia pasilikti iki spalio pirmos, ir maze atsivesti dar pabuti, isnaudoti gamta "polnastju" kad kuo trumpesnis laikas butu praleistas inkilelyje lotuliukas.gif . Jolab simet nemazai darzoviu visokiu prisodinau, derlius yra.... Hmmm... Praeita savaite ir sulciu sezona atidariau. Pasaka ne gyvenimas, tik pagimdyti beliko lengvai ir pavyzdingai, gana jau man tu cp smile.gif noriu kitokios patirties smile.gif mirksiukas.gif - naturaliai, be jokiu stresu ir ekstriniu sprendimu..., saremiauti ir laukti stumimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 08 04, 23:38)
tik pagimdyti beliko lengvai ir pavyzdingai, gana jau man tu cp smile.gif noriu kitokios patirties smile.gif  mirksiukas.gif - naturaliai, be jokiu stresu ir ekstriniu sprendimu..., saremiauti ir laukti stumimo smile.gif

Linkiu tau to 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 08 05, 00:38)
Gal kas ispudzius apie liepinuku Grand meetuka gali pakomentuoti, kaip ar smagu ir faina buvo. Gaila, kad man taip ir nepavyko susibendrauti, abu kartus planavau 100 proc. Dalyvauti, siemet kitos bedos uzklupo, jau taip brasketi pradejau, kad pabijojau is sodybos 30 km viena atvairuoti, o dar vaikas su dygstanciais dantukais nedovanele, galvojau prasysis ant ranku, gi nepritusysiu per daug, o jei paejeti teks, taigi nesk maziuli. Namie kitaip, dar panesioju, bet nebe tokiais atstumais jau smile.gif))  4u.gif  cia forume tokia tyluma, na nieko su savimii paplepejau ir gana  lotuliukas.gif
Nostalgija vasareliai, nors man ji dar nesibaigia, planuoju cia pasilikti iki spalio pirmos, ir maze atsivesti dar pabuti, isnaudoti gamta "polnastju" kad kuo trumpesnis laikas butu praleistas inkilelyje  lotuliukas.gif . Jolab simet nemazai darzoviu visokiu prisodinau, derlius yra.... Hmmm... Praeita savaite ir sulciu sezona atidariau. Pasaka ne gyvenimas, tik pagimdyti beliko lengvai ir pavyzdingai, gana jau man tu cp smile.gif noriu kitokios patirties smile.gif  mirksiukas.gif - naturaliai, be jokiu stresu ir ekstriniu sprendimu..., saremiauti ir laukti stumimo smile.gif

Grand gimtadienis buvo šaunus, geras oras, mažyliai palakstė, pasimušė prisivalgė, nugulėjo kai kurie.Tvarkėm maistą, kurio liko net "išsinešimui" ir žinomą pjovėm gražuolį ir skanų tortą..Na o tėveliai pasibėdavojom, pasidžiaugėm, pasižiūrėjom vieni į kitus ir atsisveikinome iki kito karto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 08 07, 10:08)
Grand gimtadienis buvo šaunus, geras oras, mažyliai palakstė, pasimušė prisivalgė, nugulėjo kai kurie.Tvarkėm maistą, kurio liko net "išsinešimui" ir žinomą pjovėm gražuolį ir skanų tortą..Na o tėveliai pasibėdavojom, pasidžiaugėm, pasižiūrėjom vieni į kitus ir atsisveikinome iki kito karto bigsmile.gif

Labai saunu, dziaugiuosi uz jus visus smile.gif
Atsakyti
Na bet ir tyluma ramuma čia pas jus, FB visiškai nukonkuravo SM...
Atsakyti
Sveikos,
Siūlytė pateko į lopšelį, todėl perleidžiam puikią auklę. Jei pačioms neaktualu, gal galėtumėte savo rate paplatinti žinią - gal kas ieško. Ačiū! 4u.gif
Susidomėjus rašykite až, papasakosiu daugiau ir duosiu auklės kontaktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siūlelis: 02 rugsėjo 2013 - 09:13
MiretaJ, sveikinu susilaukus dukrytės wub.gif 4u.gif Kaip gimdymas praėjo? Kaip savijauta? Kaip sūnelis reaguoja į sesutę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 09 02, 14:16)
MiretaJ, sveikinu susilaukus dukrytės wub.gif  4u.gif Kaip gimdymas praėjo? Kaip savijauta? Kaip sūnelis reaguoja į sesutę? ax.gif

Prisidedu prie sveikinimų wub.gif ir laukiu įspūdžių smile.gif
Atsakyti
MiretaJ, šilčiausi sveikinimai susilaukus dukros! Saldaus pienelio, ramių naktelių, jaukių akimirkų ir daug daug sveikatėlės, kantybės bei sėkmės! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti