Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(iriska83 @ 2013 06 19, 21:41)
Labuka mamytes wink.gif ilendai cia po ilgo tarpo zvilgtelt,o cia tokia tyla,net temute dar nuo ziemos biggrin.gif    man FB kaip tik patogiau sekti,kai laiko nera,prie kiekvieno klausimo ar aptarinejimo ,buna visi komentarai ir nereikia iekoti per visus puslapius.O ir kur dalyvauji ar bent jau yra idomu,kiekviena karta ismeta ,kai kazkas paraso thumbup.gif  nuo vakar prisijungiau dar prie gruodinukiu mamu smile.gif bus idomu pabendrauti,paliginti nestumus ir siaip  blush2.gif

As ir bandziau prisijungti prie rugpjutinuku, bet nesuprantu ar ieskoti nemoku ar temos nera pakurta smile.gif idomu irgi kaip kitoms klostosi, nes dabar kaip ir vel viskas trukt uz vadziu vel is pradziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 06 20, 13:37)
As ir bandziau prisijungti prie rugpjutinuku, bet nesuprantu ar ieskoti nemoku ar temos nera pakurta smile.gif idomu irgi kaip kitoms klostosi, nes dabar kaip ir vel viskas trukt uz vadziu vel is pradziu smile.gif

SM tema rugpjūtinukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 06 19, 22:03)
pritariu del FB , o as buvau ilindus i liepinuku tema, tai man nepatiko, neprilimpa nauji liepinukai man nors tu ka  doh.gif  per daug geros cia liepinukes, kad prilygtu dabartines  lotuliukas.gif

O tai ka tiu ten veikei ? smile.gif siaip paskaityti ar pabendrauti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MiretaJ @ 2013 06 20, 12:37)

Ieskojai NESTUKIU PASNEKESIAI ? smile.gif Gal ne i ten tiesio nuklydus buvai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 06 19, 23:03)
pritariu del FB , o as buvau ilindus i liepinuku tema, tai man nepatiko, neprilimpa nauji liepinukai man nors tu ka  doh.gif  per daug geros cia liepinukes, kad prilygtu dabartines  lotuliukas.gif

tai aisku biggrin.gif cia net megint neverta musu lygint cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mergaites,pasakykit kaip Segina laikosi,ar dar nepagimde.
As dar ligoninej ir negaliu prisijungti prie fb,siandien jau zadejo namo paleisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 07 04, 07:16)
Labas rytas 4u.gif
Mergaites,pasakykit kaip Segina laikosi,ar dar nepagimde.
As dar ligoninej ir negaliu prisijungti prie fb,siandien jau zadejo namo paleisti thumbup.gif

Ne dar nepagimdė mirksiukas.gif
Kaip tavo sveikata? Viskas gerai pavyko?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 06 20, 10:44)
Tai zinoma, mes nepakeiciamos biggrin.gif

jus pacios geriausios drinks_cheers.gif

QUOTE(iriska83 @ 2013 06 20, 17:23)
O tai ka tiu ten veikei ? smile.gif siaip paskaityti ar pabendrauti?  ax.gif

kaip tai ka??? bandziau nauju draugu susirast lotuliukas.gif maniau, kad 2013 liepinukes bus kaip ir jus, bet ....

QUOTE(Eddii @ 2013 07 03, 19:03)
tai aisku  biggrin.gif cia net megint neverta musu lygint  cool.gif

tai va va, ner geresniu tad nemeginu net lyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 07 04, 10:58)
jus pacios geriausios  drinks_cheers.gif
kaip tai ka??? bandziau nauju draugu susirast  lotuliukas.gif maniau, kad 2013 liepinukes bus kaip ir jus, bet ....
tai va va, ner geresniu tad nemeginu net lyginti  4u.gif

Gerai ,kai yra su kuo lyginti;) o ypac ,kai pirmas susipazinimas buvo pats mieliausias ir toks isliko iki siol blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 20, 13:03)

Aciu smile.gif pagal tai ir atradau as juos ten, jau gal 4 temos pabaigtos smile.gif
Atsakyti
To dar nebuvo. Buvo "svenciam kaledas" vasari, buvo "rudeneja" gruodi. Bey kad butu "ziemos malonai rugpjuti biggrin.gif gal iki kitos ziemos temute nutisim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 08 03, 12:58)
To dar nebuvo. Buvo "svenciam kaledas" vasari, buvo "rudeneja" gruodi. Bey kad butu "ziemos malonai rugpjuti biggrin.gif gal iki kitos ziemos temute nutisim biggrin.gif

Tikra tiesa, sakiau as pagyvinsiu pranesdama gera naujiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 08 03, 13:01)
Tikra tiesa, sakiau as pagyvinsiu pranesdama gera naujiena smile.gif

Laukiam naujienu is taves 4u.gif Nebedaug beliko laukti iki naujo mazo rugpjutinuko wub.gif Kaip tavo savijauta? Kaip nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti