Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Simuute @ 2013 02 04, 17:27)
Man irgi pasidarė įdomu dėl dantų - kurie čia tie aštuoniukės?
Matai, man susirodė iš tavo aprašymo, kad nieko baisaus biggrin.gif Tai belieka paslėpti, kad dieną nepamatytų jos smile.gif

patys paskutiniai aštuoniukas, su kuriais trinamas maistas biggrin.gif pačiam pačiam gale biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos
Na jo ne kokios nuotaikos kai kurių padangėsei.Man kažkaip atrodo, kai grįšim į darbus kitokios mintys jau bus..Nebebus laiko mąstymams, apmąstymams biggrin.gif

Ajo Babyface, gerai skamba tavo artėjančios bemiegės naktys biggrin.gif

Aš praeitą naktį bandžiau vaiko kantrybę ir nedaviau kasų pačiupinėt prieš miegą, na nori jis tą rankytę ištiest į mano plaukus papešt vargšiukas.Išėjau ir iš kambario, ateina verkdamas tuksena duris..Guldau ir žvėriuką jam, meta supykęs, ką čia kišu jam..Na kaip nors reikia atprast.Be to kai jį kas nuliūdina ar neramu, nejauku kai prašosi ant rankų pastebėjau, kad aprimsta įkišęs rankutę ir gniaužydamas plaukus..Matyt toks jau jam įprotis.Plaukai-saugumas-jaukumas...Gaila, kad man tas pešimas, rovimas jau nebepakenčiamas po dienos rutinos tampa..

Roga, neprisigalvok ten žodžių biggrin.gif krūminiai dantukai, krūminiai antrieji tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 02 04, 20:53)
Aš praeitą naktį bandžiau vaiko kantrybę ir nedaviau kasų pačiupinėt prieš miegą, na nori jis tą rankytę ištiest į mano plaukus papešt vargšiukas.Išėjau ir iš kambario, ateina verkdamas tuksena duris..Guldau ir žvėriuką jam, meta supykęs, ką čia kišu jam..Na kaip nors reikia atprast.Be to kai jį kas nuliūdina ar neramu, nejauku kai prašosi ant rankų pastebėjau, kad aprimsta įkišęs rankutę ir gniaužydamas plaukus..Matyt toks jau jam įprotis.Plaukai-saugumas-jaukumas...Gaila, kad man tas pešimas, rovimas jau nebepakenčiamas po dienos rutinos tampa..

Juk pas mus buvo ta pati problema. Gal atsimeni, kaip rasiau FB apie ta iproti ir kaip mes jo atsisakem? Bet dienos metu, kai verkia ir apsikabina mane, tai ir jis kisa dar rankas man i plaukus, ir iskart nusiramina, bet tik tiek. Dziaugiuosi, kad miego metu nebereikia mano plauku ir ramiausiai uzmiega be ju...
O del zaisliuko kisimo vietoj plauku, tai pas mus tas dalykas pasiteisino. Irgi anksciau rasiau, kaip as Doma ipratinau prie zaisliuko. Jei idomu, galesiu vel perpasakoti apie visa tai...
Atsakyti
Labas,
Jei guodžiuosi, guosiuos iki galo.
Šiandien du metai,kaip mudu su vyru susituokę. Ta proga gavau dvi dovanas - rytoj operuoja tėtį, o vyras iš darbo parnešė tokių žinių, kad mąstau,ant kurio medžio geriau pasikorus... Man toks vaizdas, kad lietuva, tėvynė mūsų, nori kad mes greičiau p... iš čia, nes sukuriamos tokios sąlygos, kad elementariai nėra iš ko išgyventi.Ką kalbėti apie moralę ir orumą. Jau seniai šito neliko bananų respublikoj. Vyras optimistiškesnis už mane,sako,kažką sugalvosim.O aš žinau,ką jis sugalvos,kai pusę metų pagyvensim ant bulvių ir kruopų - bėgti iš čia kiek kojos neša. Skaudu.
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 10:20)
Labas,
Šiandien du metai,kaip mudu su vyru susituokę. Ta proga gavau dvi dovanas - rytoj operuoja tėtį, o vyras iš darbo parnešė tokių žinių, kad mąstau,ant kurio medžio geriau pasikorus... Man toks vaizdas, kad lietuva, tėvynė mūsų, nori kad mes greičiau p... iš čia, nes sukuriamos tokios sąlygos, kad elementariai nėra iš ko išgyventi.Ką kalbėti apie moralę ir orumą. Jau seniai šito neliko bananų respublikoj. Vyras optimistiškesnis už mane,sako,kažką sugalvosim.O aš žinau,ką jis sugalvos,kai pusę metų pagyvensim ant bulvių ir kruopų - bėgti iš čia kiek kojos neša. Skaudu.

sveikinu su sukaktuvem 4u.gif dar visai jaunavedziai esat smile.gif clap.gif wub.gif

o kas atsitiko? atleidzia is darbo? visad juk galima ieskotis naujo darbo... kazkaip sioj srityje vyrams lengviau yra... tad nenusimink, tegu pradeda dairytis naujo darbelio, gal nukris koks geras pasiulymas is dangaus... juk buan zmonems ima ir pasiseka wink.gif

o musu naktis nekokia... puse nakties nemiegojau, klausiausi kosuliu choro ir bandziau prakviepuot... bet supratus kad nieko nebus atsikeliau, prabludinau sad.gif

tad LAAABAAAS RYTAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 09:20)
Labas,

Sveikinimai sukaktuvių proga 4u.gif
Tėčiui sveikatos ir kuo greičiau atsigauti po operacijos 4u.gif
O jei kalbi apie vyro atleidimą iš darbo - reiškia pats laikas ieškotis kažko naujo 4u.gif Kaip Gintita rašė vyrams lengviau šiuo klausimu, kad ir neturint pastovaus darbo - padienių darbelių tikrai galima rast 4u.gif P.S. kokia tavo vyro specialybė?
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 05, 10:43)
sveikinu su sukaktuvem  4u.gif  dar visai jaunavedziai esat smile.gif  clap.gif  wub.gif

o kas atsitiko? atleidzia is darbo? visad juk galima ieskotis naujo darbo... kazkaip sioj srityje vyrams lengviau yra... tad nenusimink, tegu pradeda dairytis naujo darbelio, gal nukris koks geras pasiulymas is dangaus... juk buan zmonems ima ir pasiseka wink.gif
o musu naktis nekokia... puse nakties nemiegojau, klausiausi kosuliu choro ir bandziau prakviepuot... bet supratus kad nieko nebus atsikeliau, prabludinau  sad.gif

tad LAAABAAAS RYTAS  4u.gif

QUOTE(zabukas @ 2013 02 05, 10:57)
Sveikinimai sukaktuvių proga  4u.gif
Tėčiui sveikatos ir kuo greičiau atsigauti po operacijos  4u.gif
O jei kalbi apie vyro atleidimą iš darbo - reiškia pats laikas ieškotis kažko naujo  4u.gif  Kaip Gintita rašė vyrams lengviau šiuo klausimu, kad ir neturint pastovaus darbo - padienių darbelių tikrai galima rast  4u.gif  P.S. kokia tavo vyro specialybė?

Ačiū, ačiū, mielosios, už sveikinimus smile.gif Kažkaip atrodo,kad daugiau laiko, nei 2 metai, praėjo. Gal dėl to, kad susipažinom prieš 7 ir visą tą laiką buvom kartu smile.gif Ta proga kepu Babyface FB nurodytus keksiukus.Tikiuosi vyrui patiks. Tik bėda, kad neturiu normalių formelių, tik tokią metalinę formą, kurioje išformuotos 6 vietos keksiukams. O popierėliuose daug gražiau atrodo...Na, bet ką padarysi. Kažkas vis vieną gausis smile.gif
Aš labai labai tikiuosi, kad tėtis lengvai pakels narkozę ir greitai atsigaus. Aš turbūt bijau labiau už jį patį, tik tiek, kad esu labiau apsišvietusi už jį šituo klausimu, tad nebijau operacijos ar pačios narkozės, labiau bijau pooperacinio laikotarpio.Visgi jau amžiuje vyras ir sveikata tikrai ne geležinė, ir kraujospūdis pakyla, ir širdelė palaksto. Duok D jam sveikatos ir stiprybės 4u.gif
Dėl vyro darbo, tai jau geriau būtų, kad būtų atleidę, bent išeitinę būtų išmokėję. O dabar paėmė ir sumažino algą, padarė fiksuotą atlyginimą, tad vyras uždirbs tik ant mokesčių. Maistui nelieka nė lito. Aš nedirbanti, studijų net nepradėjusi galima sakyti, tad jaučiuosi kaip kokia nepilnavertė, kaip invalidė, niekuo negaliu padėti...Vyras irgi susinervinęs, o aš vakar visą vakarą drebėjau, naktį širdį ištisai dūrė...Ir dėl tėčio, ir dėl mūsų gyvenimo pergyvenu. Žinau, kad kažkaip turėsim išsikapstyti.Bet labiausiai nesinori palikti kątik pastatyto namo ir lėkti į svetimus kraštus.Seniau vyro darbas buvo tikrai geras, net nesijaudinom dėl finansų, uždirbavo priklausomai nuo padaryto darbo,tad pasistengdavo ir gaudavo daugiau, jei nesistengdavo - mažiau, bet valgyt visada turėjom už ką. O dabar atrodo, kad tie viršininkai, akcininkai tiesiog išnaudoja žmogų ,išsiurbia ką gali, ir vienas turi dirbti už 10 žmonių ir gauti juokingą algą. Nežinau,turbūt norvegai ar švedai pagyvenę lietuvio sąlygom mėnesį elementariai numirtų nuo širdies smūgių, insultų, stresų ir pan.O mano vyro spec susijusi su kompiuteriais, internetu ir televizija.Šiuo metu dirba interneto ir tv tiekėjo firmoje. O pats yra baigęs kompiuterinės technikos derintojo spec., ar kažkas pan... Vakar apskambino visus pažystamus, gal kur yra darbo, bet visus tas pats - etatų mažinimas, algų mažinimas. O galiausiai darbdaviai sukuria tokias sąlygas, kad nereiktų atleisti, o žmogus neapsikentęs išeitų pats...Man turbūt prasidės depresija...
Papildyta:
O man skaudžiausia,kad tėtį operuos Šakiuose.Mama dirba, ten pas ją karceris, iš darbo net per laidotuves nenori išleisti.Užaugino keturis vaiku, ir nė vieno nebus.Aš neturiu kaip nuvažiuoti, du broliai dirba, o trečias brolis sėdi ir savo kvailai panai tarnauja,blynus kepa, teliką žiūri.Žodžiu nieko neveikia,bet tėvo aplankyti negali, nes arba jam jau smegenys ištižo,arba jo merga kažkokia ragana ir užbūrė jį...
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 02 04, 21:53)
Labas merginos

Roga, neprisigalvok ten žodžių biggrin.gif krūminiai dantukai, krūminiai antrieji tikriausiai biggrin.gif

nugi krūminiai krūminiai, kai tiek pas dantistus vaikščiojau tai ir vadinu kaip jie lotuliukas.gif

QUOTE(gintita @ 2013 02 05, 10:43)

o musu naktis nekokia... puse nakties nemiegojau, klausiausi kosuliu choro ir bandziau prakviepuot... bet supratus kad nieko nebus atsikeliau, prabludinau  sad.gif

tad LAAABAAAS RYTAS  4u.gif

o ką gydytoja sako, kai tiek ilgai kosote ir niekas tikrai nepadeda g.gif
pasidarykite pilna kraujo tyrima ir CRB gal g.gif

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 11:51)
Ačiū, ačiū, mielosios, už sveikinimus  smile.gif  Kažkaip atrodo,kad daugiau laiko, nei 2 metai, praėjo. Gal dėl to, kad susipažinom prieš 7 ir visą tą laiką buvom kartu  smile.gif Ta proga kepu Babyface FB nurodytus keksiukus.Tikiuosi vyrui patiks. Tik bėda, kad neturiu normalių formelių, tik tokią metalinę formą, kurioje išformuotos 6 vietos keksiukams. O popierėliuose daug gražiau atrodo...Na, bet ką padarysi. Kažkas vis vieną gausis  smile.gif
Aš labai labai tikiuosi, kad tėtis lengvai pakels narkozę ir greitai atsigaus. Aš turbūt bijau labiau už jį patį, tik tiek, kad esu labiau apsišvietusi už jį šituo klausimu, tad nebijau operacijos ar pačios narkozės, labiau bijau pooperacinio laikotarpio.Visgi jau amžiuje vyras ir sveikata tikrai ne geležinė, ir kraujospūdis pakyla, ir širdelė palaksto. Duok D jam sveikatos ir stiprybės  4u.gif
Dėl vyro darbo, tai jau geriau būtų, kad būtų atleidę, bent išeitinę būtų išmokėję. O dabar paėmė ir sumažino algą, padarė fiksuotą atlyginimą, tad vyras uždirbs tik ant mokesčių. Maistui nelieka nė lito. Aš nedirbanti, studijų net nepradėjusi galima sakyti, tad jaučiuosi kaip kokia nepilnavertė, kaip invalidė, niekuo negaliu padėti...Vyras irgi susinervinęs, o aš vakar visą vakarą drebėjau, naktį širdį ištisai dūrė...Ir dėl tėčio, ir dėl mūsų gyvenimo pergyvenu. Žinau, kad kažkaip turėsim išsikapstyti.Bet labiausiai nesinori palikti kątik pastatyto namo ir lėkti į svetimus kraštus.Seniau vyro darbas buvo tikrai geras, net nesijaudinom dėl finansų, uždirbavo priklausomai nuo padaryto darbo,tad pasistengdavo ir gaudavo daugiau, jei nesistengdavo - mažiau, bet valgyt visada turėjom už ką. O dabar atrodo, kad tie viršininkai, akcininkai tiesiog išnaudoja žmogų ,išsiurbia ką gali, ir vienas turi dirbti už 10 žmonių ir gauti juokingą algą. Nežinau,turbūt norvegai ar švedai pagyvenę lietuvio sąlygom mėnesį elementariai numirtų nuo širdies smūgių, insultų, stresų ir pan.O mano vyro spec susijusi su kompiuteriais, internetu ir televizija.Šiuo metu dirba interneto ir tv tiekėjo firmoje. O pats yra baigęs kompiuterinės technikos derintojo spec., ar kažkas pan... Vakar apskambino visus pažystamus, gal kur yra darbo, bet visus tas pats - etatų mažinimas, algų mažinimas. O galiausiai darbdaviai sukuria tokias sąlygas, kad nereiktų atleisti, o žmogus neapsikentęs išeitų pats...Man turbūt prasidės depresija...
Papildyta:
O man skaudžiausia,kad tėtį operuos Šakiuose.Mama dirba, ten pas ją karceris, iš darbo net per laidotuves nenori išleisti.Užaugino keturis vaiku, ir nė vieno nebus.Aš neturiu kaip nuvažiuoti, du broliai dirba, o trečias brolis sėdi  ir savo kvailai panai tarnauja,blynus kepa, teliką žiūri.Žodžiu nieko neveikia,bet tėvo aplankyti negali, nes arba jam jau smegenys ištižo,arba jo merga kažkokia ragana ir užbūrė jį...

suprantu kaip tu jautiesi, pas mane tas pats, aš esu niekas negaliu šeimai padėti finansiškai, esu išlaiko, tai mane drasko iš vidaus taip, kad nu supranti ką sakau doh.gif vyro alga ašaros, nes biudžetinėje dirba unsure.gif ai kaip nors išsikapstysime. norėjome išvykti bet negalime, nes vyro išvarža neleidžia daktarai pasakė jokio fizinios darbo unsure.gif kapstysimės čia doh.gif kol Radvilytė paaugs kol galės eiti į darža unsure.gif

o dėl operacijos kaip suprantu, bet tėvukas atlaikys.
tik sunkiausia, kai nėra kas šalia tą žinau, kai pabundi po operacijos norisi, kad kas būtų šalia, bet tikrai atlaikai.
dėl užbūrimo, ne, nes tai vyro prigimtis, jei leidžiasi manipuliuojamas nieko nepadarysi, tol kol pačiam vyrui netrūks kantrybė ir pats neatsimerks, kaip ir su moterimi tas pats. laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
meskiuke... nenuleiskit ranku, tegu dirba toliau bet tegu vis pasidairo darbu...
tikrai sutinku kad darbdaviai naudojasi savo pranasumu, bet cia taip visur yra... net ir didelese imonese... mano vyras dirba vienoj is didziausiu imoniu grupej, bet patikek neteisybes irgi daug, dirba ir savaitgaliais ir naktim, bet virsvalandziu niekas moket nenori, nes jiems neapsimoka... daugiausiai ka duoda tai laisva diena... aisku gerai bent ir tai... doh.gif

buvom pas gydytoja, plauciai svarus, nieko nesigirdi... gerkle jau taisosi, paeme krauja, nzn koki ten dare, kazkoki su nusedimu (jau kaip nesigaudau medicininiuose reikaluose, o ziuriu reikia zinot nemazai). tai ryt dar vaziuosim ir ziures ka kraujas parodys, tada spres ar dar pratest antibus ar kazka kita skirti... tad tas kosulys vel turbut nuo slogos, nes si karta ji gan gausi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 05, 13:07)

buvom pas gydytoja, plauciai svarus, nieko nesigirdi... gerkle jau taisosi, paeme krauja, nzn koki ten dare, kazkoki su nusedimu (jau kaip nesigaudau medicininiuose reikaluose, o ziuriu reikia zinot nemazai). tai ryt dar vaziuosim ir ziures ka kraujas parodys, tada spres ar dar pratest antibus ar kazka kita skirti... tad tas kosulys vel turbut nuo slogos, nes si karta ji gan gausi sad.gif

laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 05, 12:07)
meskiuke... nenuleiskit ranku, tegu dirba toliau bet tegu vis pasidairo darbu...
tikrai sutinku kad darbdaviai naudojasi savo pranasumu, bet cia taip visur yra... net ir didelese imonese... mano vyras dirba vienoj is didziausiu imoniu grupej, bet patikek neteisybes irgi daug, dirba ir savaitgaliais ir naktim, bet virsvalandziu niekas moket nenori, nes jiems neapsimoka... daugiausiai ka duoda tai laisva diena... aisku gerai bent ir tai...  doh.gif

Gerai ten, kur mūsų nėra mirksiukas.gif net ir valstybinėse tas pats mirksiukas.gif aš pati esu VT - dirbau ir naktim, ir savaitgaliais kai reikėjo - žadėjo prieš einant į dekretą duot priedą - gavau š___ą sad.gif Po straipsnių apie VT ir ypač apie tą įstaigą, kur dirbau - norisi sušaudyt žurnalistus...Atlyginimas palyginus su atsakomybe ir darbo krūviu yra laaabai mažas, o ir paskatinimo galimybių mūsų valstybėje nėra..
Vyras mano dirba valstybinėje įmonėje - plikas atlyginimas mažas, bet sukurta priedų sistema - praktiškai gauna vidutinį, krūvis normalus - galim sau leisti dar individualią veiklą...Visumoj per du darbus suirenka gana pusėtiną mūsų poreikiams atlyginimą, bet kai reiks sumokėti mokesčius pavasarį pažiūrėsim kiek iš to naudos bus...

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
zabuk, kas tas VT?
spaudžia visur, mano vyrui ir jo bendradarbiams kaip tik prieš šventes sumažino atlyginimą, nes mat apyvarta sumažėjo. O kai pavasarį ji padidės, spėkit ar padidins? doh.gif šūdžiai ir tiek. bet kur tu žmogus pasidėsi... grįšiu aš į darbą ir tikiuosi susinormalizuos finansai, o dbr spaudžiamės ir išgyvenam. nekenčiu tokio gyvenimo, kai gyveni nuo algos iki algos gun_bandana.gif
Atsakyti