QUOTE(Mamamvika @ 2013 02 04, 21:53)
Labas merginos
Roga, neprisigalvok ten žodžių
krūminiai dantukai, krūminiai antrieji tikriausiai
nugi krūminiai krūminiai, kai tiek pas dantistus vaikščiojau tai ir vadinu kaip jie
QUOTE(gintita @ 2013 02 05, 10:43)
o musu naktis nekokia... puse nakties nemiegojau, klausiausi kosuliu choro ir bandziau prakviepuot... bet supratus kad nieko nebus atsikeliau, prabludinau
tad LAAABAAAS RYTAS
o ką gydytoja sako, kai tiek ilgai kosote ir niekas tikrai nepadeda
pasidarykite pilna kraujo tyrima ir CRB gal
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 02 05, 11:51)
Ačiū, ačiū, mielosios, už sveikinimus
Kažkaip atrodo,kad daugiau laiko, nei 2 metai, praėjo. Gal dėl to, kad susipažinom prieš 7 ir visą tą laiką buvom kartu
Ta proga kepu Babyface FB nurodytus keksiukus.Tikiuosi vyrui patiks. Tik bėda, kad neturiu normalių formelių, tik tokią metalinę formą, kurioje išformuotos 6 vietos keksiukams. O popierėliuose daug gražiau atrodo...Na, bet ką padarysi. Kažkas vis vieną gausis
Aš labai labai tikiuosi, kad tėtis lengvai pakels narkozę ir greitai atsigaus. Aš turbūt bijau labiau už jį patį, tik tiek, kad esu labiau apsišvietusi už jį šituo klausimu, tad nebijau operacijos ar pačios narkozės, labiau bijau pooperacinio laikotarpio.Visgi jau amžiuje vyras ir sveikata tikrai ne geležinė, ir kraujospūdis pakyla, ir širdelė palaksto. Duok D jam sveikatos ir stiprybės
Dėl vyro darbo, tai jau geriau būtų, kad būtų atleidę, bent išeitinę būtų išmokėję. O dabar paėmė ir sumažino algą, padarė fiksuotą atlyginimą, tad vyras uždirbs tik ant mokesčių. Maistui nelieka nė lito. Aš nedirbanti, studijų net nepradėjusi galima sakyti, tad jaučiuosi kaip kokia nepilnavertė, kaip invalidė, niekuo negaliu padėti...Vyras irgi susinervinęs, o aš vakar visą vakarą drebėjau, naktį širdį ištisai dūrė...Ir dėl tėčio, ir dėl mūsų gyvenimo pergyvenu. Žinau, kad kažkaip turėsim išsikapstyti.Bet labiausiai nesinori palikti kątik pastatyto namo ir lėkti į svetimus kraštus.Seniau vyro darbas buvo tikrai geras, net nesijaudinom dėl finansų, uždirbavo priklausomai nuo padaryto darbo,tad pasistengdavo ir gaudavo daugiau, jei nesistengdavo - mažiau, bet valgyt visada turėjom už ką. O dabar atrodo, kad tie viršininkai, akcininkai tiesiog išnaudoja žmogų ,išsiurbia ką gali, ir vienas turi dirbti už 10 žmonių ir gauti juokingą algą. Nežinau,turbūt norvegai ar švedai pagyvenę lietuvio sąlygom mėnesį elementariai numirtų nuo širdies smūgių, insultų, stresų ir pan.O mano vyro spec susijusi su kompiuteriais, internetu ir televizija.Šiuo metu dirba interneto ir tv tiekėjo firmoje. O pats yra baigęs kompiuterinės technikos derintojo spec., ar kažkas pan... Vakar apskambino visus pažystamus, gal kur yra darbo, bet visus tas pats - etatų mažinimas, algų mažinimas. O galiausiai darbdaviai sukuria tokias sąlygas, kad nereiktų atleisti, o žmogus neapsikentęs išeitų pats...Man turbūt prasidės depresija...
Papildyta:
O man skaudžiausia,kad tėtį operuos Šakiuose.Mama dirba, ten pas ją karceris, iš darbo net per laidotuves nenori išleisti.Užaugino keturis vaiku, ir nė vieno nebus.Aš neturiu kaip nuvažiuoti, du broliai dirba, o trečias brolis sėdi ir savo kvailai panai tarnauja,blynus kepa, teliką žiūri.Žodžiu nieko neveikia,bet tėvo aplankyti negali, nes arba jam jau smegenys ištižo,arba jo merga kažkokia ragana ir užbūrė jį...
suprantu kaip tu jautiesi, pas mane tas pats, aš esu niekas negaliu šeimai padėti finansiškai, esu išlaiko, tai mane drasko iš vidaus taip, kad nu supranti ką sakau
vyro alga ašaros, nes biudžetinėje dirba
ai kaip nors išsikapstysime. norėjome išvykti bet negalime, nes vyro išvarža neleidžia daktarai pasakė jokio fizinios darbo
kapstysimės čia
kol Radvilytė paaugs kol galės eiti į darža
o dėl operacijos kaip suprantu, bet tėvukas atlaikys.
tik sunkiausia, kai nėra kas šalia tą žinau, kai pabundi po operacijos norisi, kad kas būtų šalia, bet tikrai atlaikai.
dėl užbūrimo, ne, nes tai vyro prigimtis, jei leidžiasi manipuliuojamas nieko nepadarysi, tol kol pačiam vyrui netrūks kantrybė ir pats neatsimerks, kaip ir su moterimi tas pats. laikykis mergyt