Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Mamamvika @ 2013 06 03, 12:23)
Bet kiek tokių yra doh.gif

Yra tongue.gif Man čia mieliau bendrauti, tik gaila nebėra su kuo lotuliukas.gif grįžkit į namus mamytės mirksiukas.gif Deja, bet į "veidų sieną" visai nebeužeinu. Nėra laiko, nespėju gaudytis apie ką ir kas rašo. Grįžkit mamytės čia, grįžkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 06 03, 12:57)
Yra  tongue.gif Man čia mieliau bendrauti, tik gaila nebėra su kuo  lotuliukas.gif grįžkit į namus mamytės  mirksiukas.gif  Deja, bet į "veidų sieną" visai nebeužeinu. Nėra laiko, nespėju gaudytis apie ką ir kas rašo. Grįžkit mamytės čia, grįžkit  4u.gif

As taves jau buvau pasigedusi, pagalvodavau vis, kaip tavo vaikuciai begyvena, kaip mazasis auga? ax.gif Smalsu labai butu pamatyti, kaip uzaugote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 06 03, 13:57)
Yra  tongue.gif Man čia mieliau bendrauti, tik gaila nebėra su kuo  lotuliukas.gif grįžkit į namus mamytės  mirksiukas.gif  Deja, bet į "veidų sieną" visai nebeužeinu. Nėra laiko, nespėju gaudytis apie ką ir kas rašo. Grįžkit mamytės čia, grįžkit  4u.gif

sveikute, mamyte devyndarbe, kaip laikaisi? gal sudalyvausi Liepininkų gimtadienyje g.gif
Atsakyti
Sakykite mamytes, kaip pas Jus reikalai su oziais. Pas mus prasidejo tokiu oziu kolekcijos, kad nebezinau, ar mano klaidos kazkur padarytos, ar be to neapsieinama. Ir gal zinote psichologine prasme, ka galetu reiksti, ar per mazai vaikui demesio, o gal vystosi nuostabi asmenybe su sava stipria nuomone, ar kas nors panasaus gali buti.
Atsakyti
manau visi turiu ožiukus biggrin.gif http://www.tevu-darz...uolius-oziukus/

mes ir iš jų, tik mano dama namie ožius rodo, kad namai skleidžiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 06 03, 14:17)
manau visi turiu ožiukus biggrin.gif http://www.tevu-darz...uolius-oziukus/

mes ir iš jų, tik mano dama namie ožius rodo, kad namai skleidžiasi biggrin.gif

Neblogas straipsnis, tik vat as ne visada galiu islikti rami... Labai gaila del to.
Atsakyti
Pas mus irgi pilni namai oziu, net visi kaimynai turbut girdi, kiek pas mus ju biggrin.gif NIu bet ka, paklykia, pacypia ir nurimsta. Bando taip vaikai savo ribas.
Atsakyti
mes kiekvienas turime savo ribas ir kantrybė nėra geležinė. pas mane gal kiek stipresnė, man patinka mano mergytės ožiukai. vakar Megoje guli ant grindų aš žiūriu, ji guli, man reikia eiti aš ją po pažastymi ir nešuosi, paverkė ir nustojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 06 03, 13:55)
Ar neimanoma sukurti tokia taisykle, kad jeigu nesi aktyvus, kad pasalinti galima butu tokius narius ir niekas del to nepyktu.

Manau gali supykti smile.gif
Pas mus irgi pilna troba ožiukų, paskui juos, jei jie neišeina atsiranda didelė rėksnė ožka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 03 birželio 2013 - 16:31
QUOTE(babyface @ 2013 06 03, 13:19)
As taves jau buvau pasigedusi, pagalvodavau vis, kaip tavo vaikuciai begyvena, kaip mazasis auga?  ax.gif Smalsu labai butu pamatyti, kaip uzaugote smile.gif

blush2.gif malonu, kad pagalvoji ir apie mus. Mes augam puikiai. Zbitkutei teko pasamdyti auklę, kuri 3 val. būna su ja miške, vaikšto iš paskos, bėgioja ir t.t. Priėmėm tokį sprendimą ne šiaip, kad man sunku, o tiesiog jos pačios labui. Ji išsibėgioja, pavargsta, tada greit užmiega pietukų ir išmiega kokias 2 - 3 val. Anksčiau būdavo bėda... neidavo miegot, zbitkindavo namie, išvesdavo mane iš pusiausvyros, o tada kentėdavo visi biggrin.gif Mažajam jau pusmetis wub.gif Vartosi, kočiojasi, turi 6 dantis thumbup.gif
QUOTE(Roga @ 2013 06 03, 13:26)
sveikute, mamyte devyndarbe, kaip laikaisi? gal sudalyvausi Liepininkų gimtadienyje g.gif

O kada bus? Gal aš tau kada paskambinsiu, tu man papasakosi mirksiukas.gif
QUOTE(MiretaJ @ 2013 06 03, 14:07)
Sakykite mamytes, kaip pas Jus reikalai su oziais. Pas mus prasidejo tokiu oziu kolekcijos, kad nebezinau, ar mano klaidos kazkur padarytos, ar be to neapsieinama. Ir gal zinote psichologine prasme, ka galetu reiksti, ar per mazai vaikui demesio, o gal vystosi nuostabi asmenybe su sava stipria nuomone, ar kas nors panasaus gali buti.

O taip, Ožiai... Parduodam dideliais kiekiais. Gal kam reikia??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 06 03, 18:55)
blush2.gif malonu, kad pagalvoji ir apie mus. Mes augam puikiai. Zbitkutei teko pasamdyti auklę, kuri 3 val. būna su ja miške, vaikšto iš paskos, bėgioja ir t.t. Priėmėm tokį sprendimą ne šiaip, kad man sunku, o tiesiog jos pačios labui. Ji išsibėgioja, pavargsta, tada greit užmiega pietukų ir išmiega kokias 2 - 3 val. Anksčiau būdavo bėda... neidavo miegot, zbitkindavo namie, išvesdavo mane iš pusiausvyros, o tada kentėdavo visi  biggrin.gif Mažajam jau pusmetis  wub.gif Vartosi, kočiojasi, turi 6 dantis  thumbup.gif

O kada bus? Gal aš tau kada paskambinsiu, tu man papasakosi  mirksiukas.gif

O taip, Ožiai... Parduodam dideliais kiekiais. Gal kam reikia???  lotuliukas.gif

manau tikrai dėl auklytės geras sprendimas thumbup.gif

kai turėsi laiko paskambink, 4u.gif

nu jau užtenka ir savų ožių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 06 03, 17:55)
Mažajam jau pusmetis  wub.gif Vartosi, kočiojasi, turi 6 dantis  thumbup.gif

Pusmetis, o jau 6 dantis turi??? bigsmile.gif Nieko sau bigsmile.gif O tai kada pirmasis isdygo?
Atsakyti