[quote=JJN,2013 04 23, 16:57]
Sveikutes
Nu kaip matau burelis Jusu nemazas, tai noretume ir mes prisijungti..
As ir mano mergyte 11m.07 28d.
Taip kazkaip gyvenam atsiskyrusios nuo viso pasaulio, sakau gana reikia pradet bendrauti, nes ne tik vaikas bet jau greit ir pati pradesiu bijoti zmoniu ir nebemokesiu bendrauti
Tai tikiuos priimsit i savo tarpa dar dvi moterskaites
[quote=JJN,2013 04 26, 15:26]
Oi.. galiu paguosti, kad dar nera taip jau blogai Jum
. pvz.. kai kas jau 2,5 metu is vis nuo visuomenes izoliuoti.. aplink vien miskai.. o didziausia pramoga isvaziavimas apsipirkti maisto i parduotuve.. beja ir bendravimas su zmonemis tik parduotuveje su pardavejomis.. draugu nera.. pinigu i kazkokius burelius ar uzsiemimus vykti nera..nes vien kelione iki miesto kainuoja..tai net ir i zaidimu aikstelese lankytis nera galimybes..
Ka tokiu atveju bekalbeti?
[/quote]
svveikos, merginos
is kur esat?
o autobusai nevazineja? mes kartais taupymo ir pramogu tikslais su autobusais varinejam, maziui patinka ir pigiau.
[quote=ingiote,2013 04 27, 13:19]
Tobulos salygos - susiejimus organizuoti pas save
[/quote]
[quote=Simuute,2013 04 28, 14:52]
Meškiuke, gerų atostogų rūgpienių kaime
Aš buvau pradėjusi nujunkymo procesą, bet tos ligos viską sustabdė
O dbr sanatorijoj nenoriu jos rikdyti ir kitiems trukdyti gyventi.
Tai va, dbr kiekviena dienos valanda surikiuota, tik vakare liūdesys, nes nei procedūrų, nei šiaip kokios veiklos. Tik neramu, nes prieš porą dienų palatos kaimynė susirgo, vakar dar vienas berniukas iš gretimos palatos, o Amelijai naktį sloga prasidėjo
Kad neišsirutuliotų į kažką daugiau...
[/quote]
ale kas cia jums uzejo su tom ligom
svarbiausia, bailviai reaguok. vienas is streso valdymo budu - atskirti dalykus, kurie nuo taves priklauso ir kurie nuo taves nepriklauso. Amelijos ligos nuo taves nepriklauso, tad susigyvenk, nieko nepakeis nervai. svarbiausia, kad nieko rimtu nesirgtu, o visa kita - baika, praeis. juk daug maziuku serga.
[quote=Oresta3,2013 04 29, 09:32]
Labas rytas, seniai cia nebuvau, nes laiko kaip ir ner, bet jau nebeistveriu, kazkam pasipasakoti.
Vsikos bedos prasidejo nuo to kad sugalvojom per mokyklines atostogas i Lt nuskristi, ten mazasis pradejo smarkiai koset, po to viena nakti pries isskrendant pakilo tempe islekem i priimamaji, pagulde i ligonine. O diena isskristi turim, bilietai , nuomota masina, musu masina parkinge zodziu, pasikalbejom su daktare, sako plauciu uzdegimas, bet proto ribose , nu israse mums Zinat antibu ir tiesiai is ligonines i oro uosta, o ligoninej tempe kaip numuse taip ji mums daugiau nekilo. Grizom namo ir atrodo viskas lyg susitvarke mazius lengvai atsikosedavo o po keliu dienu isvis koset nustojo. Cia bac vyresneli isbere - vejaraupiai .Sedim namie, o mazasis koset sausai pradejo nieko neatkosti, bet net iki raudomumo, ir vis daznyn daznyn, plius atsikeliu viena ryta, pas mane po raktikauliu guzas, o krutine skauda unuejom pas daktara - tas tipo praeis nieko cia rimto, o man krutine kairej pusej skauda o tas kietas guzas link krutinkaulio eina, o jie nieko rimto cia nemato. Aceit miegojai nepatogiai,Bet jei jau taip manau per pora dienu praeiti turejo, oas ketvirta diena su skausmu atsikeliu, mazius kosti nakti.
sian bandysiu vel pas daktarus eiti. Nu tegu daro ka nors.
[/quote]
labas, tikrai seniai buvai cia... kada tas guzas issoko?
Papildyta:
kodel man taip lievai pacitavo....