Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Simuute @ 2013 04 28, 17:02)
Einam į mankštas, šildymus, masažą ir į druskų kambarį. Sakai taip turi būti... Labai Amelija pyksta ant tos nosies, ant rankų tik prašosi popiet. Laikau kumščius, kad ir mums, ir jums nekiltų smile.gif

Kada sloga prasidejo, jautu po paros laiko po drusku kambario, ar klystu. Jei taip tai tada tempa ir nekils, tik valyk, kad ant bronchu nenusileistu. Viskas bus gesai pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 28, 17:16)
Kada sloga prasidejo, jautu po paros laiko po drusku kambario, ar klystu. Jei taip tai tada tempa ir nekils, tik valyk, kad ant bronchu nenusileistu. Viskas bus gesai pamatysi.

Nu žinok ne, mes į druskų kambarius visą savaitę vaikščiojom, o sloga atsirado tik šeštadienio naktį. Jau ir tempa nemaža naktį buvo, lėksim pas gydytoją. Atsibodo tos ligos gun_bandana.gif
Atsakyti
Labas rytas, seniai cia nebuvau, nes laiko kaip ir ner, bet jau nebeistveriu, kazkam pasipasakoti. verysad.gif Vsikos bedos prasidejo nuo to kad sugalvojom per mokyklines atostogas i Lt nuskristi, ten mazasis pradejo smarkiai koset, po to viena nakti pries isskrendant pakilo tempe islekem i priimamaji, pagulde i ligonine. O diena isskristi turim, bilietai , nuomota masina, musu masina parkinge zodziu, pasikalbejom su daktare, sako plauciu uzdegimas, bet proto ribose , nu israse mums Zinat antibu ir tiesiai is ligonines i oro uosta, o ligoninej tempe kaip numuse taip ji mums daugiau nekilo. Grizom namo ir atrodo viskas lyg susitvarke mazius lengvai atsikosedavo o po keliu dienu isvis koset nustojo. Cia bac vyresneli isbere - vejaraupiai .Sedim namie, o mazasis koset sausai pradejo nieko neatkosti, bet net iki raudomumo, ir vis daznyn daznyn, plius atsikeliu viena ryta, pas mane po raktikauliu guzas, o krutine skauda unuejom pas daktara - tas tipo praeis nieko cia rimto, o man krutine kairej pusej skauda o tas kietas guzas link krutinkaulio eina, o jie nieko rimto cia nemato. Aceit miegojai nepatogiai,Bet jei jau taip manau per pora dienu praeiti turejo, oas ketvirta diena su skausmu atsikeliu, mazius kosti nakti. cray.gif sian bandysiu vel pas daktarus eiti. Nu tegu daro ka nors.
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 04 29, 08:46)
Nu žinok ne, mes į druskų kambarius visą savaitę vaikščiojom, o sloga atsirado tik šeštadienio naktį. Jau ir tempa nemaža naktį buvo, lėksim pas gydytoją. Atsibodo tos ligos  gun_bandana.gif

Sveikos,
laikykites mergytes. ka gydytojas sake.
nors paz mus ant bronchu nekrenta esu laiminga.

Oresta laikykis, daug sveikateles jums
Atsakyti
[quote=JJN,2013 04 23, 16:57]
Sveikutes 4u.gif

Nu kaip matau burelis Jusu nemazas, tai noretume ir mes prisijungti.. smile.gif
As ir mano mergyte 11m.07 28d. smile.gif Taip kazkaip gyvenam atsiskyrusios nuo viso pasaulio, sakau gana reikia pradet bendrauti, nes ne tik vaikas bet jau greit ir pati pradesiu bijoti zmoniu ir nebemokesiu bendrauti blush2.gif Tai tikiuos priimsit i savo tarpa dar dvi moterskaites biggrin.gif
[quote=JJN,2013 04 26, 15:26]
Oi.. galiu paguosti, kad dar nera taip jau blogai Jum wink.gif. pvz.. kai kas jau 2,5 metu is vis nuo visuomenes izoliuoti.. aplink vien miskai.. o didziausia pramoga isvaziavimas apsipirkti maisto i parduotuve.. beja ir bendravimas su zmonemis tik parduotuveje su pardavejomis.. draugu nera.. pinigu i kazkokius burelius ar uzsiemimus vykti nera..nes vien kelione iki miesto kainuoja..tai net ir i zaidimu aikstelese lankytis nera galimybes..
Ka tokiu atveju bekalbeti? smile.gif
[/quote]
svveikos, merginos 4u.gif is kur esat?
o autobusai nevazineja? mes kartais taupymo ir pramogu tikslais su autobusais varinejam, maziui patinka ir pigiau.

[quote=ingiote,2013 04 27, 13:19]
Tobulos salygos - susiejimus organizuoti pas save wink.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif

[quote=Simuute,2013 04 28, 14:52]
Meškiuke, gerų atostogų rūgpienių kaime smile.gif Aš buvau pradėjusi nujunkymo procesą, bet tos ligos viską sustabdė doh.gif O dbr sanatorijoj nenoriu jos rikdyti ir kitiems trukdyti gyventi.
Tai va, dbr kiekviena dienos valanda surikiuota, tik vakare liūdesys, nes nei procedūrų, nei šiaip kokios veiklos. Tik neramu, nes prieš porą dienų palatos kaimynė susirgo, vakar dar vienas berniukas iš gretimos palatos, o Amelijai naktį sloga prasidėjo unsure.gif Kad neišsirutuliotų į kažką daugiau...
[/quote]
ale kas cia jums uzejo su tom ligom doh.gif
svarbiausia, bailviai reaguok. vienas is streso valdymo budu - atskirti dalykus, kurie nuo taves priklauso ir kurie nuo taves nepriklauso. Amelijos ligos nuo taves nepriklauso, tad susigyvenk, nieko nepakeis nervai. svarbiausia, kad nieko rimtu nesirgtu, o visa kita - baika, praeis. juk daug maziuku serga.
[quote=Oresta3,2013 04 29, 09:32]
Labas rytas, seniai cia nebuvau, nes laiko kaip ir ner, bet jau nebeistveriu, kazkam pasipasakoti. verysad.gif Vsikos bedos prasidejo nuo to kad sugalvojom per mokyklines atostogas i Lt nuskristi, ten mazasis pradejo smarkiai koset, po to viena nakti pries isskrendant pakilo tempe islekem i priimamaji, pagulde i ligonine. O diena isskristi turim, bilietai , nuomota masina, musu masina parkinge zodziu, pasikalbejom su daktare, sako plauciu uzdegimas, bet proto ribose , nu israse mums Zinat antibu ir tiesiai is ligonines i oro uosta, o ligoninej tempe kaip numuse taip ji mums daugiau nekilo. Grizom namo ir atrodo viskas lyg susitvarke mazius lengvai atsikosedavo o po keliu dienu isvis koset nustojo. Cia bac vyresneli isbere - vejaraupiai .Sedim namie, o mazasis koset sausai pradejo nieko neatkosti, bet net iki raudomumo, ir vis daznyn daznyn, plius atsikeliu viena ryta, pas mane po raktikauliu guzas, o krutine skauda unuejom pas daktara - tas tipo praeis nieko cia rimto, o man krutine kairej pusej skauda o tas kietas guzas link krutinkaulio eina, o jie nieko rimto cia nemato. Aceit miegojai nepatogiai,Bet jei jau taip manau per pora dienu praeiti turejo, oas ketvirta diena su skausmu atsikeliu, mazius kosti nakti. cray.gif sian bandysiu vel pas daktarus eiti. Nu tegu daro ka nors.
[/quote]
labas, tikrai seniai buvai cia... kada tas guzas issoko?
Papildyta:
kodel man taip lievai pacitavo....
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 29, 09:47)
Sveikos,
laikykites mergytes. ka gydytojas sake.
nors paz mus ant bronchu nekrenta esu laiminga.
Oresta laikykis, daug sveikateles jums

ir sanatorijoj, ir mūsiškė gydytoja sakė, kad virusas pavasarinis, gerklė + sloga. Jei negerės iki trečiadienio, gert antibus. Nenoriu aš jų duot, jau antri būtų per mėnesį doh.gif Plaučiai švarūs, nors tiek.
Eddii, ačiū tau už protingus žodžius 4u.gif Aš išties per daug jaudinuosi kartais dėl to, ko negaliu pakeisti.
Tikrai kaip čia tau nenormaliai pacitavo g.gif
Oresta, nu ir periodas jums juodas doh.gif Sveikatytės visiems 4u.gif
Roga, kaip oras Palangoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 04 29, 17:40)
ir sanatorijoj, ir mūsiškė gydytoja sakė, kad virusas pavasarinis, gerklė + sloga. Jei negerės iki trečiadienio, gert antibus. Nenoriu aš jų duot, jau antri būtų per mėnesį  doh.gif Plaučiai švarūs, nors tiek.
Eddii, ačiū tau už protingus žodžius  4u.gif Aš išties per daug jaudinuosi kartais dėl to, ko negaliu pakeisti.
Tikrai kaip čia tau nenormaliai pacitavo  g.gif
Oresta, nu ir periodas jums juodas  doh.gif Sveikatytės visiems  4u.gif
Roga, kaip oras Palangoj? smile.gif

Laikykites mergytes, sveikit ir stiprekite.

vienos dejuoja kad viskas blogai. mums viskas puiku, oras nuostabus, kambarys sildomas, oras dregnnas tinkamas pasivaikscioti po palanga, tik vejas yra neinu prie juros vesu, daugiau viskas puiki stiprinti organizmui biggrin.gif
Atsakyti
Ligoniukams sveikatytes... bjauru tos ligos, o ypac kai eina viena po kitos doh.gif doh.gif doh.gif

Roga... net pavydziu as jnums tos palangos... oras grynas, gaivus... wub.gif jura osia... mmm... greiciau ta vasarele smile.gif
Kaip Radvilei? nebeuzeina ten priepuoliu? geriau jau negu kad praeita karta buvo? idomu net kodel ana karta taip jai negerai buvo toj sanatorijoj, gal sutapimas tiesiog? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 04 29, 21:37)
Ligoniukams sveikatytes... bjauru tos ligos, o ypac kai eina viena po kitos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Roga... net pavydziu as jnums tos palangos... oras grynas, gaivus...  wub.gif jura osia... mmm... greiciau ta vasarele smile.gif
Kaip Radvilei? nebeuzeina ten priepuoliu? geriau jau negu kad praeita karta buvo? idomu net kodel ana karta taip jai negerai buvo toj sanatorijoj, gal sutapimas tiesiog?  g.gif

Turim sloga leng a, praeita syki buvo blogai, nes nesupratome, jad tai astma ir plius bronchitas. Bet sanatorija labai sustiprina.
jo oras geras, dabar vejas didelis, bet ilysime i pusyna ir bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 29, 19:22)
Laikykites mergytes, sveikit ir stiprekite.

vienos dejuoja kad viskas blogai. mums viskas puiku, oras nuostabus, kambarys sildomas, oras dregnnas tinkamas pasivaikscioti po palanga, tik vejas yra neinu prie juros vesu, daugiau viskas puiki stiprinti organizmui biggrin.gif

Aš tavimi žaviuosi, šaunuolė, kad sugebi optimistiškai į viską žiūrėt 4u.gif
O aš pasidarius viena iš tų niurzgų, baisu doh.gif Bet pradėjau dirbti su savimi ir tikėkit ar ne, bet net ir vaikui sveikata pasitaisė, kai pradėjau ieškot teigiamų dalykų ir šviesių emocijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 05 01, 13:59)
Aš tavimi žaviuosi, šaunuolė, kad sugebi optimistiškai į viską žiūrėt  4u.gif
O aš pasidarius viena iš tų niurzgų, baisu  doh.gif Bet pradėjau dirbti su savimi ir tikėkit ar ne, bet net ir vaikui sveikata pasitaisė, kai pradėjau ieškot teigiamų dalykų ir šviesių emocijų smile.gif

o pameni kokia aš baisi niurzga buvau, dabar nerealu, kaip gera, ,šiandiena atvyko visa šeimyna, taip gera visa diena lauke, vėjas saulė nerealus oras, parėjome tik dabar namo išsidavę, Radvilė visa basanke praėjo pėstute raudona gražutė, nosytė, kad ir bėga, bet balta, tai likučiai valosi vis geryn ir geryn mums biggrin.gif

viskas bus gerai, kai vaikas daug serga todėl ir varo į neviltį po truputuka atsigausite ateis vasara sušils sužalios viskas ir akys prašvėsės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 04 29, 11:06)
svveikos, merginos  4u.gif is kur esat?
o autobusai nevazineja? mes kartais taupymo ir pramogu tikslais su autobusais varinejam, maziui patinka ir pigiau.
:sutink

labas, tikrai seniai buvai cia... kada tas guzas issoko?
Papildyta:
kodel man taip lievai pacitavo....

Jau beveik antra savaite, o atsirado per nakti, atsikeliau, ko cia man taip po raktikauliu skauda? blink.gif Pries veidrodi atsistojau blink.gif nuejau pas daktara , o jis konkreciai priciuozes, vizualiai paziurejo, ir pradejo aiskinti kad cia gal kokia kraujagysle uzsikiso, ar kazka prispaudziau, miegodama, sutriko kraujoaka ir patino, ale laikos jau dvi savaites, ir dingti nesiruosia, dar link krutinkaulio nuejo, dabar turiu tokia ilga iskilusia juosta nuo raktikaulio vidurio per krutinkauli, skausma aplink krutine, kai maziau ka darau tei jaucias o kai ka padirbeju, tai be vaistu negaliu. Neraukiu kam tie seimos gyd reikalingi? Taip nieko nedaro, nesiaiskina, o kai jau visai susuka, tai isvaziuosi su greitaja. Tai uz ka jam pinigus moket?
Tarpkitko buvau ligoninej, tai vienas su apendiksu supuliavusiu baisius skausmus laukiamajam kente, pabaigoj net apsiveme, ir ka manot eilej su visais pas daktara lauke, raitesi 4 val. O daktaras dar ir po priemimo neskuba 40 min praejo kol lapa nukreipima i chirurgini atspausdino. Tas kankinas, o sitas dar iseina, sako jau pusvalandi negaliu suprast kaip cia printeris nedirba, nuejo recepsioniste mygtuka paspaude - spausdina. Nu sakes. doh.gif O vaikinas ten tikriausiai visus 9 pragaro ratus per tas 40 min perejo.
Atsakyti