O mums su yamaha karjiera pasibaige, palankeme 4 menesius Povileliui labai patiko, bet viena diena nuejus tenai is pamokos pradejo begti, atsidare duris ir lauk, nu nieko siaip netaip atbuvom ta pamokele, o kita pamokele jau viskas buvo zyzimas lauk ir viskas, isejom is pamokos daolnas iki ausu. Supratau, kad pradejo nebepatikti disciplina. Pradejome lankyti kita bureli seimos studija, va cia tai rojus, lankomes jau 3 menesius ir jauciames labai puikiai. Cia dirba psichologe uzsiemimuose, vaikai uzsiima kas sau, o mamos diskutuoja su psichologe visa valanda, fantastinis dalykas
Mums pradejo dykti paskutiniu kruminuku partija, nakti truputuka pazyzia atropojas pas mus i lova. Ryt isvaziuojame in Kauna su reikalais, po to pas mama in Kazlu Ruda, vyras gavo pora iseiginiu, va taip ir gyvename, tevas darbe uzsikases iki ausu, atostogu ziema savaite gavo, o po to iseiginem po diena po dvi, o vasara arostogu nei iseiginiu be sansu. Siuo metu pavargau moraliskai. Namai, butis, atrodo daugiau nieko nebematau tik puodus, bliudus. Iseinam i lauka, bendraujam su lelem su mamom, vazinejam du kartus i savaite i vaiku baseina, vaikstom i bureli, bet visa tai del vaiko, nors prasiblaskau kazkiek, bet... To nepakanka, reikia mylimos veiklos sau, o laiko tam visiskai nebelieka, kai gims antras is vis paskesiu butyje ir kaip reikes istverti dar kokius tris metelius nezinau. Vaiku tokiu mazu i darzeli atiduoti neplanuoju- man atrodo per mazi. Povilas is vis bus paaugintas, o antrasis na kokiu triju metuku manyciau bandysiu pratinti.
Sveikinu Meskiuke_mini zengus toki zingsni, kalbu apie vairavima, tai prideda nemazai pasitikejimo savmi, atrodo ikopusi i auksciausia kalna ir jautiesi galinti viska labai malonus jausmas.
Noreciau mokytis kalbos, bet lietuviu kalba nera gramatikos, bent jau neradau, o, kad gauti kazkokia medziaga reikia sukomnikuoti su profesoriumi is VU, bet sakoma jeigukazko nori rasi iseiti, na pameginsiu kazkaip tai isspresti. Alva irgi pilna visokiu ideju, bent jau pradejau matti vizija ko as noriu apsie is gyvenimo, isivaizduokite sulaukiau 30 metu ir supratau, kad i buvusi darba sugrizti nebenoriu, nekenciu jo, pinigai dar ne viskas, alga ganetinai pataukli buvo. Noriudirbti tiktai kas miela sirdziai, atsjo dabar gyvenime toksai etapas kai galiu sau tai leisti )) finansine prasme, bet atsirado teukdziai laiko stoka. Zmogus kartais buna kaip uzburtam rate is vienos kilpos issineria, tada atsiranda kita, kartais atrodo, kad ir as kovoju s vejo malunais )) noriu kitaip gyventi, o ka reikia pakeisti- nesuvokiu. Sedziu, analizuoju ir visur ta pati problema- laiko stoka.
QUOTE(MiretaJ @ 2013 04 24, 23:01)
Siuo metu pavargau moraliskai. Namai, butis, atrodo daugiau nieko nebematau tik puodus, bliudus. Iseinam i lauka, bendraujam su lelem su mamom, vazinejam du kartus i savaite i vaiku baseina, vaikstom i bureli, bet visa tai del vaiko, nors prasiblaskau kazkiek, bet... To nepakanka, reikia mylimos veiklos sau, o laiko tam visiskai nebelieka, kai gims antras is vis paskesiu butyje ir kaip reikes istverti dar kokius tris metelius nezinau. Vaiku tokiu mazu i darzeli atiduoti neplanuoju- man atrodo per mazi. Povilas is vis bus paaugintas, o antrasis na kokiu triju metuku manyciau bandysiu pratinti.
Oi.. galiu paguosti, kad dar nera taip jau blogai Jum . pvz.. kai kas jau 2,5 metu is vis nuo visuomenes izoliuoti.. aplink vien miskai.. o didziausia pramoga isvaziavimas apsipirkti maisto i parduotuve.. beja ir bendravimas su zmonemis tik parduotuveje su pardavejomis.. draugu nera.. pinigu i kazkokius burelius ar uzsiemimus vykti nera..nes vien kelione iki miesto kainuoja..tai net ir i zaidimu aikstelese lankytis nera galimybes..
Ka tokiu atveju bekalbeti?
Sveikutes,
FB si karta man veikia. Tai prisijungiau cia. Varom visur. Visom buckis.
FB si karta man veikia. Tai prisijungiau cia. Varom visur. Visom buckis.
QUOTE(JJN @ 2013 04 26, 15:26)
Oi.. galiu paguosti, kad dar nera taip jau blogai Jum . pvz.. kai kas jau 2,5 metu is vis nuo visuomenes izoliuoti.. aplink vien miskai.. o didziausia pramoga isvaziavimas apsipirkti maisto i parduotuve.. beja ir bendravimas su zmonemis tik parduotuveje su pardavejomis.. draugu nera.. pinigu i kazkokius burelius ar uzsiemimus vykti nera..nes vien kelione iki miesto kainuoja..tai net ir i zaidimu aikstelese lankytis nera galimybes..
Tobulos salygos - susiejimus organizuoti pas save
o mane monotonija ir lėkimas visur užknisa - namai, darbai, reikalai Pavargau nuo lėkimo, nuo žmonių, noriu ramybės - kad bent kokią savaitę niekas neatvažiuotų, niekur man nereikėtų, bijau pagalvot, kad jau tuoj ir į pagrindinį darbą grįžt reikės - tada išvis jokios ramybės...Taip norėtųsi namie su vyru pasivartyt nieko neveikiant, bet jau seniai seniai taip nėra Kad ir šiandien - jis iš ryto išvažiavo darbuotis, grįš vakare, o aš turiu turiu viską susiruošti svečių priėmimui vakare (duok dieve vyras grįš greičiau, nei kad atvažiuos svečiai)... Su nostalgija prisimenu kelionę, kai savaitę buvom be vaikų ir be jokių įprastinių rūpesčių
QUOTE(zabukas @ 2013 04 27, 14:11)
o mane monotonija ir lėkimas visur užknisa - namai, darbai, reikalai Pavargau nuo lėkimo, nuo žmonių, noriu ramybės - kad bent kokią savaitę niekas neatvažiuotų, niekur man nereikėtų, bijau pagalvot, kad jau tuoj ir į pagrindinį darbą grįžt reikės - tada išvis jokios ramybės...Taip norėtųsi namie su vyru pasivartyt nieko neveikiant, bet jau seniai seniai taip nėra Kad ir šiandien - jis iš ryto išvažiavo darbuotis, grįš vakare, o aš turiu turiu viską susiruošti svečių priėmimui vakare (duok dieve vyras grįš greičiau, nei kad atvažiuos svečiai)... Su nostalgija prisimenu kelionę, kai savaitę buvom be vaikų ir be jokių įprastinių rūpesčių
ar as praleidau, ar keliones ispudziais nepasidalinai??? kaip mazasis su seneliais pabuvo? kaip pacios nuotaika buvo? sazines grauzaties nejautei???
QUOTE(gintita @ 2013 04 27, 14:38)
ar as praleidau, ar keliones ispudziais nepasidalinai??? kaip mazasis su seneliais pabuvo? kaip pacios nuotaika buvo? sazines grauzaties nejautei???
na per daug nesigyriau grįžom prieš savaitę, važiavom į Paryžių su vyro darbu, iš viso 8 paros buvo Labai smagu ir gražu Sunku net apibūdint aišku, buvo trūkumėlių, bet vis tiek atsipalaidavom - pamiršom savaitės dienas ir kiek liko kelionės Dabar dėl to ir sunku į ritmą sugrįžt
Vaikai pas senelius buvo be problemų, Povilas tik vieną naktį prastai miegojo ir vieną dieną prastai valgė Sutiko irgi gana normaliai, tik paskui 3 dienas nepaleido niekur, matyt, kad nedingčiau
QUOTE(zabukas @ 2013 04 27, 16:08)
na per daug nesigyriau grįžom prieš savaitę, važiavom į Paryžių su vyro darbu, iš viso 8 paros buvo Labai smagu ir gražu Sunku net apibūdint aišku, buvo trūkumėlių, bet vis tiek atsipalaidavom - pamiršom savaitės dienas ir kiek liko kelionės Dabar dėl to ir sunku į ritmą sugrįžt
Vaikai pas senelius buvo be problemų, Povilas tik vieną naktį prastai miegojo ir vieną dieną prastai valgė Sutiko irgi gana normaliai, tik paskui 3 dienas nepaleido niekur, matyt, kad nedingčiau
Sveikute,
Na matai,kaip šauniai viskas gavosi Iš tiesų, kuriam laikui atitrūkus nuo kasdienybės ir rutinos tampa be proto sunku į ją grįžti.Man užtenka, kai mes su vyru nueiname į kiną ir 5 valandas nematau sūnaus, tai paskui aš tokia pakylėta vaikštau ir sekančią dieną, ir niekaip negaliu nusiteikti namų ruošos darbams Po savaitės atostogų prasidėtų marazmai,kai reiktų kuopti namus, keltis n kartų naktį, gamint valgyt, plauti užpakalį ir pan. Žodžiu poatostoginė depresija būtų
O aš šį vakarą išvažiuoju su Povilu pas savo tėvus į kaimą savaitei, nes rytoj atvažiuoja apdailininkai, ruoš pirmą aukštą ir dažys, tai nutarėm su vyru,kad verčiau nei aš jiems, nei jie man po kojom nesimaišys.Nes abejoju, kad jie labai apsidžiaugtų, jei aš, vos tik jiems pradėjus įsidirbt, ateičiau ir sakyčiau "Na ką, mielieji, vaikas miega, tai man dabar 3 valandas nė cypt." Ir darbas užsitęstų, ir įtampa jaustųsi. O mano mama kaip tik atostogauja, tai galėsiu atsipūsti nuo kulinarės ir namų tvarkytojos pareigų. Užsiauginsiu pilvą, paskui pyksiu,kad esu stora, bet ką jau padarysi. Mano mama man siūlė išvis Povilą bent porai parų palikti tiesiog vieną pas juo, o pačiai likti Kaune, tipo čia būtų puiki proga atjunkyti, pripratink gerai miegoti ir man pailsėti. Bet aš tikrai nesiilsėčiau.Aš vaikščiočiau iš kampo į kampą ir galvočiau,o ką jaučia mano vaikas dabar.O naktį man sustotų širdis, jei bandyčiau pagalvoti,kaip jis drąskosi. Gal išties būtų puiki proga, gal vaikas netgi atsijunkytų.Bet čia didelis GAL. Nes žinant mano vaiko visas fobijas, nervų sistemos įpatumus ir charakterį, nujaučiu,kad ne tik neatjunkyčiau, bet ir padaryčiau taip,kad vaikas mane žystų dieną naktį. Aišku,jeigu būčiau tvirta kaip akmuo ir atsilaikyčiau jo isterijoms, po savaitės kitos atsijunkytų. Bet man tai atrodo pernelyg drąstiška. O gal kitoks būdas ir neįmanomas? Na, ateis man į galvą idėja kažkokia. O dabar esu nusiteikus tiesiog pailsėti.Kiek leis Povilas, žinoma. Nes mano vaikui dabar po skiepo vėl super mamos etapas.Net sisiot negaliu nueiti nepalikusi jo klykiančio....
Ką gi, gražios savaitės jums visoms, jei netyčia neprisijungčiau.
Meškiuke, gerų atostogų rūgpienių kaime Aš buvau pradėjusi nujunkymo procesą, bet tos ligos viską sustabdė O dbr sanatorijoj nenoriu jos rikdyti ir kitiems trukdyti gyventi.
Tai va, dbr kiekviena dienos valanda surikiuota, tik vakare liūdesys, nes nei procedūrų, nei šiaip kokios veiklos. Tik neramu, nes prieš porą dienų palatos kaimynė susirgo, vakar dar vienas berniukas iš gretimos palatos, o Amelijai naktį sloga prasidėjo Kad neišsirutuliotų į kažką daugiau...
Tai va, dbr kiekviena dienos valanda surikiuota, tik vakare liūdesys, nes nei procedūrų, nei šiaip kokios veiklos. Tik neramu, nes prieš porą dienų palatos kaimynė susirgo, vakar dar vienas berniukas iš gretimos palatos, o Amelijai naktį sloga prasidėjo Kad neišsirutuliotų į kažką daugiau...
QUOTE(Simuute @ 2013 04 28, 14:52)
Meškiuke, gerų atostogų rūgpienių kaime Aš buvau pradėjusi nujunkymo procesą, bet tos ligos viską sustabdė O dbr sanatorijoj nenoriu jos rikdyti ir kitiems trukdyti gyventi.
Kokias proceduras gaunat? Nes jei drusku kambarys turi organizmas valytis, nes mums ta7 pats bega nosis, svarbhpausia tempos nera. Stiprekite, saugokites ir viskas bus gerai
meskiuke, geros kelines ir gero poilsio....daug mamai daugiau su vaiku pabuti, o pati miegok miegok ir kaifuok.....
QUOTE(Roga @ 2013 04 28, 16:10)
Kokias proceduras gaunat? Nes jei drusku kambarys turi organizmas valytis, nes mums ta7 pats bega nosis, svarbhpausia tempos nera. Stiprekite, saugokites ir viskas bus gerai
Einam į mankštas, šildymus, masažą ir į druskų kambarį. Sakai taip turi būti... Labai Amelija pyksta ant tos nosies, ant rankų tik prašosi popiet. Laikau kumščius, kad ir mums, ir jums nekiltų