Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 17, 16:05)
Tai aš irgi noriu dar kartą nuvesti, bet jeigu nuvesiu dar kartą, turėsiu sumokėti už visą mėnesį ir vienkartinį stojimo mokestį.Ir dar sutartyje yra punktas, kad nutraukti sutartį galima tik praėjus trims mėnesiams po pirmos pamokos (t.y. pradėjus lankyti reikia lankyti tris mėnesius). Keistas man tas punktas, bet jis manau yra dėl finansinių priežasčių, kad būtų susikrautas pelnas.
Tai man dėl to vieno karto mokėti arti 100lt kažkaip labai gaila, nes pinigų ir taip nėra.

as siulau nueiti i kita mokyklele parodomaja, taip nereikes moketi pinigu ir gal kita pamokeliu pakraipa labiau sudomins , nes matau, kad dainos nepatiko
Atsakyti
Tai aš irgi noriu dar kartą nuvesti, bet jeigu nuvesiu dar kartą, turėsiu sumokėti už visą mėnesį ir vienkartinį stojimo mokestį.Ir dar sutartyje yra punktas, kad nutraukti sutartį galima tik praėjus trims mėnesiams po pirmos pamokos (t.y. pradėjus lankyti reikia lankyti tris mėnesius). Keistas man tas punktas, bet jis manau yra dėl finansinių priežasčių, kad būtų susikrautas pelnas.
Tai man dėl to vieno karto mokėti arti 100lt kažkaip labai gaila, nes pinigų ir taip nėra.

hmmm... o gal eitu pakartot parodomaja nemokama... g.gif
nes moket pinigu tai aiskiai neapsimoka tokioj situacijoj... arba rimtai kita pasieskok mokyklele, kaune tikrai yra kitu... ir paziurek kaip seksis smile.gif
Atsakyti

Berods megoje vyksta nemokami uzsiemimai.
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 04 17, 21:59)
Berods megoje vyksta nemokami uzsiemimai.

Labutis,
Megoje pamokėlės vaikams mokamos.Mėnesiui 99lt berods. Vyksta tik kartą į mėnesį mamyčių klubas toks, bet ten jau labiau mamoms, nei vaikams.Nemokama.
Galvojau gal nueiti į kitą Yamahos pamokėlę nemokamai, į kitą rajoną, bet galvoju,kad neverta kaitalioti aplinkas, vis tiek iš esmės bus tas pats. Mėginsiu susirasti išbandyti kąnors visai kitos pakraipos.Bet beveik neabejoju, kad vaikas visur pradžioje verks.Tiesiog toks jau mano vaikas yra - kupinas keistų baimių... Sunku išties, kada negali niekur ramiai apsilankyti.Bet persilaužti reikia, nes nežadu laikyti namie uždaryto iki pilnametystės.
Atsakyti
Manau, geriausia jums dabar butu susirasti kokia gera vaiku zaidimu aikstele ir pabandyt pavazinet ten, kad ir karta per savaite. Pradzioj galit ieskot maziau populiarios, jei mazius bijo vaiku, o paskui ziurek, ir pats ieskos, kur ju daugiau smile.gif Vis vien i mokyklele vaziuotumet, o cia dar ir pinigu veltui nesvaistysit. Dabar ypatingai geras metas, taip staigiai atsilus, tai tu vaiku pilni kiemai. Vat ir siandien, savo maziaus po dvieju valandu buvimo kieme dar nejo issitempt namo smile.gif
Nepykit, jei kisuosi ne i savo reikalus. Pas jus prisiregistravusi nesu, taciau retkarciais paskaitineju, bo maniskis gimes birzelio pabaigoj, tai tos pacios aktualios problemos...
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 17, 15:11)
Tai va, man dabar ir yra didžiausia dilema, ar pratintinti, ar nepratinti. Dar kitas dalykas, kad iškart reikia sumokėti už visą mėnesį, nesvarbu ar eisi, ar neisi. Tai būtų gaila pinigėlių, jei nelankytumėm.Tad reikia nuspręsti iki kito trečiadienio. Iš tiesų galvoju, ar nepadarysiu tik blogiau vesdama ten vaiką...Na jeigu jam iš tiesų kažkodėl baisu, jis ten verkia ir ropščias ant manęs, tai gal ne laikas, gal netinkama vieta...Bet tada kas jam tiktų?Juk visur tas pats, visur yram okytoja ir kitų vaikų bei mamų. Į darželį vadinasi dabar dar būtų baisiai anksti, nes jeigu net pas mane ant rankų jam baisu ir ašaros rieda...

tavo vietoje tiesiog dazniau vaika i vaiku kompanijas vesciau, kaip minejo "neprisiregsitravusi nare", galima ir geresne aikstele surasti. juolab, atsilo orai, vaikai lauke daugiau laiko praleidzia. tos mokykleles tai man labai jau komercines atrodo... kai privilioja vien tuo, kad vaikai butu su vaikais...

QUOTE(vilmutera @ 2013 04 19, 18:36)
Manau, geriausia jums dabar butu susirasti kokia gera vaiku zaidimu aikstele ir pabandyt pavazinet ten, kad ir karta per savaite. Pradzioj galit ieskot maziau populiarios, jei mazius bijo vaiku, o paskui ziurek, ir pats ieskos, kur ju daugiau smile.gif Vis vien i mokyklele vaziuotumet, o cia dar ir pinigu veltui nesvaistysit. Dabar ypatingai geras metas, taip staigiai atsilus, tai tu vaiku pilni kiemai. Vat ir siandien, savo maziaus po dvieju valandu buvimo kieme dar nejo issitempt namo  smile.gif
Nepykit, jei kisuosi ne i savo reikalus. Pas jus prisiregistravusi nesu, taciau retkarciais paskaitineju, bo maniskis gimes birzelio pabaigoj, tai tos pacios aktualios problemos...

tai galima ir "prisiregsitruoti", mes draugiskos, priimam ir birzelinukus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Nu kaip matau burelis Jusu nemazas, tai noretume ir mes prisijungti.. smile.gif
As ir mano mergyte 11m.07 28d. smile.gif Taip kazkaip gyvenam atsiskyrusios nuo viso pasaulio, sakau gana reikia pradet bendrauti, nes ne tik vaikas bet jau greit ir pati pradesiu bijoti zmoniu ir nebemokesiu bendrauti blush2.gif Tai tikiuos priimsit i savo tarpa dar dvi moterskaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 23, 16:57)
Sveikutes  4u.gif

Nu kaip matau burelis Jusu nemazas, tai noretume ir mes prisijungti..  smile.gif
As ir mano mergyte 11m.07 28d. smile.gif Taip kazkaip gyvenam atsiskyrusios nuo viso pasaulio, sakau gana reikia pradet bendrauti, nes ne tik vaikas bet jau greit ir pati pradesiu bijoti zmoniu ir nebemokesiu bendrauti  blush2.gif Tai tikiuos priimsit i savo tarpa dar dvi moterskaites  biggrin.gif

Žinoma, junkis smile.gif 4u.gif
Kuo vardu tavo mažoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 23, 16:57)
Sveikutes  4u.gif

Nu kaip matau burelis Jusu nemazas, tai noretume ir mes prisijungti..  smile.gif
As ir mano mergyte 11m.07 28d. smile.gif Taip kazkaip gyvenam atsiskyrusios nuo viso pasaulio, sakau gana reikia pradet bendrauti, nes ne tik vaikas bet jau greit ir pati pradesiu bijoti zmoniu ir nebemokesiu bendrauti  blush2.gif Tai tikiuos priimsit i savo tarpa dar dvi moterskaites  biggrin.gif

sveikas prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 23, 17:08)
Žinoma, junkis  smile.gif  4u.gif
Kuo vardu tavo mažoji?  smile.gif

Vilte wub.gif
Va katik gryzom is lauko, biskiuka katinus pavaikem biggrin.gif Bet zinokit turiu problema.. mazoji mano yra is nevalgiuku (ir laaabai isranki maistui) doh.gif nebeismastau ka jai ir beduoti, ka pasiulyti, kad valgytu.. kosiu ir pan.. kas valgoma su sauksteliu is vis nevalgo.. dabar surelius dar valge bet ir tu jau nebenori.. desreles dar biskiuka eina(bet zinant ju sudeti is vis nesinori ju duoti vaikui) zodziu liudni reikaliukai..
Gal kas patartumet ka jusu mazyliai megsta?
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 23, 17:51)
Vilte  wub.gif
Va katik gryzom is lauko, biskiuka katinus pavaikem  biggrin.gif Bet zinokit turiu problema.. mazoji mano yra is nevalgiuku (ir laaabai isranki maistui)  doh.gif  nebeismastau ka jai ir beduoti, ka pasiulyti, kad valgytu.. kosiu ir pan.. kas valgoma su sauksteliu is vis nevalgo.. dabar surelius dar valge bet ir tu jau nebenori.. desreles dar biskiuka eina(bet zinant ju sudeti is vis nesinori ju duoti vaikui) zodziu liudni reikaliukai..
Gal kas patartumet ka jusu mazyliai megsta?

Labutis,
Mes kieme irgi kates ir šunis vaikom, bei po balas teškenamės.Kai neliks balų, nežinau, ką reiks veikti. Bet nujaučiu mano vyriokas netruks sugalvoti sau pramogą biggrin.gif
Dėl valgymo. Oj, žinau, ką reiškia tas nevalgymas ir jo įtaka nuotaikai,nervams ir taip toliau. Visos mamos trokšta,kad jų vaikai būtų sveiki,laimingi ir sotūs. O tu saviškę dar žindai? Jei žindai, natūralu, kad valgo mažiau ir yra išranki maistui.Mano ponaitis pusę metų nevalgė nieko,apart MP, makaronų, uogų ir sausainių. Dabar tris kart tfu, bet valgo vaikinas tikrai gerai ir nebėra toks išrankus. Aš atradau,kad jam dystant dantims skauda valgyti kietą maistą.Pradeda kramtyt ir pradeda verkt, o tuomet jau ir nebevalgo, tik pienelio prašo. Išsprendžiau šią problemą trindama maistą vėl į tyreles, nors maistą gabaliukais jau nuo 8 mėn valgė. Gavosi žingsnelis atgal, bet vaikas trintą maistą valgė be probelmų, pama-u vėl sugrįžome prie smulkinto ir stambaus maisto. Dabar valgo galima sakyti viską ir tikrai nemažais kiekiais. Gal taviškei tiesiog nepatinka konsistencija? Pamėgink maistą gardinti kokiomis žolelėmis, uogomis,vaisiais. Ar mėginai? Dešrelėse ir sūreliuose iš tiesų mažai naudos, bet ir maniškis kurį laiką valgė dešreles, kai jau nieko nebevalgė. Dabar nei dešrelių, nei sūrelių negauna, o vyras kažkurią dieną pats valgė sūrelį, pasiūlė vaikui,tai tas metė ant žemės ir graužė toliau savo juodą duoną biggrin.gif
O kalbant apie mėgstamus patiekalus, tai mano vaikas dievina visokiausius troškinius ir daržovienes su paukštiena,jautiena ar kiauliena,patinka balandėliai. Labai mėgsta sriubas su burokėlių lapais ar rūgštynėmis(esu prisišaldžiusi). Taip pat mėgsta ir saldumynus,bet stengiuosi,kad jų gautų kuo mažiau. O uogos jam išvis yra šventas reikalas. Džiaugiuosi,kad pernai prisimėlyniavau,prisibraškiavau, prisiserbentavau ir viską užšaldžiau, nes uogienių vistiek nevalgo,o šaldytose uogose ir vitaminų liekia daugiau,nei virtose. Tai va tokie tie mūsų mėgstami patiekalai. smile.gif o grūdinės košės pas mus kaip ir neegzistuoja, kiek išverdu,tiek pati ir suvalgau. Vaikas iki 9 mėn dar valgė košes, o dabar niekaip neįkiši. Mėgsta tik ryžius ir makaronus, kartais dar manų ar kukurūzų košę. Bet tai tik labai retais kartais.
Atsakyti
nu va troskinukai ir pan.. gerai jum.. mes tik kieta maistuka, ir tai kasniukais turiu valgydinti, ir tik vienos rusies tuo metu.. nes pries tai istyrineja ka cia duodu tada tik valgo.. o jei tik ka nors kitka idedu i burnyte tuoj ispjauna pradeda raukytis ir vsio.. visas valgymas baigtas, nieko nebeima i burna.. O pienuko jau senai senai nebegeriam.. o koseles ko tik nebandziau..ir gardinau ir viska.. bet esme ta kad ji net neragauja.. pamato sauksteli bliudeli ir vsio.. lekia i sona doh.gif O del dantuku tai jau senokai visi isauge (na aisku liko dar tie paskutinieji patys, kur apie 2m isauga ar veliau) gal uz tai ir nebenori kosiu, kai turi suo kramtyt biggrin.gif nu nieko.. tikiuos, kad tai laikina..pradejau dar duoti vaistukus ten su biciu pikiu ar pan.. atseit pagerina imunine sistema ir virskinima, tai biskiuka lyg ir padeda..jau vakar va ir duonos isiuliau, visa rieke sukramsnojo smile.gif
Atsakyti