Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

Pavėlavau su savo nuomone?
Iš tavo rašliavų supratau, kad tu nori turėti antrą vaikiuką ir namie sėdėti..Į darbą visai nenori, o nei į mokslus...Taip, kad atsakymas kaip ir aiškus...O tavo vyras persirašęs ant savęs antrų metų išmokas?Vis šiokie tokie pinigėliai..

Na pagaliau mergytės pavasaris, jau vakar ėjau su pavasarine striuke...jėėėė, bet vis tiek perkaitau parduotuvėje..Dar jie nesusireguliavo savo šildymų.. lotuliukas.gif
Atsakyti
As dar su kepure, bet jau pavasaris biggrin.gif

As auginu ukinyyyyyykaaaa lotuliukas.gif

Mano migdymo metodas toks: atsigulu i lova ir apsimetu, kad miegu, kartais taip ir nuluztu blush2.gif Siandien guliu lovoje, Povilas nuejo "per langa paziureti". Ir kalbasi su savimi: "sitas? Ne. Sitas? Taip". Ir taip kuri laika. O pas mane ant palanges auga tagetes, ankstyvu kopustu daigai ir zemuoges. Nubundu. Povilas jau miega salia manes. Einu uztraukti roleta, kad nesviestu saule i veida ir man akys ant kaktos. Pasirodo jis ten dizaineriavo. Isroves visus mano kopustu daigus ir sudeliojes i kitus indelius. Su tagetem ta pati padares. Eisiu is naujo seti lotuliukas.gif

Beje, pinigai laimes neatnesa, atnesa ju kiekis lotuliukas.gif

P.S. man atrodo Mamavika labai teisingai pastebejo Meskuikes_Mini situacija. Tik as nedrisau tokiais trumpais sakiniais surasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 04 13, 14:31)
Iš tavo rašliavų supratau, kad tu nori turėti antrą vaikiuką ir namie sėdėti..Į darbą visai nenori, o nei į mokslus...Taip, kad atsakymas kaip ir aiškus...O tavo vyras persirašęs ant savęs antrų metų išmokas?Vis šiokie tokie pinigėliai..

Na pagaliau mergytės pavasaris, jau vakar ėjau su pavasarine striuke...jėėėė, bet vis tiek perkaitau parduotuvėje..Dar jie nesusireguliavo savo šildymų.. lotuliukas.gif

Labutis,
Nea, su nuomone niekad nevėlu biggrin.gif Mano vyras buvo pasiėmes pirmus metus išmokas ant savęs, 100proc. Tuo metu namą pastatė =]
Papildyta:
QUOTE(ingiote @ 2013 04 13, 14:42)

As auginu ukinyyyyyykaaaa  lotuliukas.gif

Mano migdymo metodas toks: atsigulu i lova ir apsimetu, kad miegu, kartais taip ir nuluztu  blush2.gif  Siandien guliu lovoje, Povilas nuejo "per langa paziureti". Ir kalbasi su savimi: "sitas? Ne. Sitas? Taip". Ir taip kuri laika. O pas mane ant palanges auga tagetes, ankstyvu kopustu daigai ir zemuoges. Nubundu. Povilas jau miega salia manes. Einu uztraukti roleta, kad nesviestu saule i veida ir man akys ant kaktos. Pasirodo jis ten dizaineriavo. Isroves visus mano kopustu daigus ir sudeliojes i kitus indelius. Su tagetem ta pati padares. Eisiu is naujo seti  lotuliukas.gif

Beje, pinigai laimes neatnesa, atnesa ju kiekis  lotuliukas.gif
P.S. man atrodo Mamavika labai teisingai pastebejo Meskuikes_Mini situacija. Tik as nedrisau tokiais trumpais sakiniais surasyti  blush2.gif

Tikrai, kad ūkininkas biggrin.gif
Aš bijau sodinti ant palangių, nes nujaučiu, kad niekas neužaugtų =D Lauksiu dar kokią gerą savaitę ir mėginsiu bent salotas ir krapus į uošvių šiltnamį pasisodinti, nes MB man dar nesukalė nuosavo šiltnamiuko...=]
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 12:42)
Na išties kaip čia tylu... FB perėmė vadeles  biggrin.gif
Aš mąstau mąstau ir nežinau, su kuo man savo mąstymais pasidalinti... Kaip jau minėjau, košė mano galvoje.Tą košę pabandžiau sudėti į tris slačiukus ir gavosi dar didesnė košė.
Pirmame stalčiukyje gyvena vaiko leidimas į darželį ir mokslai.
Kitame - vaiko leidimas į darželį ir darbas.
Trečiame - antras vaikelis.
Norėčiau, kad visi tie stalčiukai atsidarytų ir viskas įvyktų kuo sėkmingiau ir patogiau, tačiau žinau, kad galiu dabar rinktis tik vieną iš trijų, nes visų trijų vienu metu nepajėgčiau atidaryti.
Štai tokios mano mintys, štai tokia ta košė...

jeigu dabar isidarbinsi, galesi po keliu menesiu pastoti. uz uzdirbtus pinigus pasisamdysi aukle, o po metu jau gims vaikelis ir gausi pinigeliu uz ji. o nera galimybes pas mama vaika nuvezti? pvz 2 sav samdai aukle, 2 sav pas mama. tada dvigubai pigiau gautusi. nu cia tokie pasvarstymai.
tavo situacijoje apie mokslus svarstyciau, jei tikrai tas dalykas domina ir jei butu galima surasti darba pagal specialybe ne uz 800lt/men.

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 15:32)
nes pastojau pirmame kurse, niekur nedirbau.

as maniau, kad mes viename kurse mokemes. g.gif as pastojau 3-ame. g.gif

QUOTE(Mamamvika @ 2013 04 13, 14:31)

nu gal dar nepastojo meskiuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 04 13, 14:42)

As auginu ukinyyyyyykaaaa  lotuliukas.gif

Mano migdymo metodas toks: atsigulu i lova ir apsimetu, kad miegu, kartais taip ir nuluztu  blush2.gif  Siandien guliu lovoje, Povilas nuejo "per langa paziureti". Ir kalbasi su savimi: "sitas? Ne. Sitas? Taip". Ir taip kuri laika. O pas mane ant palanges auga tagetes, ankstyvu kopustu daigai ir zemuoges. Nubundu. Povilas jau miega salia manes. Einu uztraukti roleta, kad nesviestu saule i veida ir man akys ant kaktos. Pasirodo jis ten dizaineriavo. Isroves visus mano kopustu daigus ir sudeliojes i kitus indelius. Su tagetem ta pati padares. Eisiu is naujo seti  lotuliukas.gif

Beje, pinigai laimes neatnesa, atnesa ju kiekis  lotuliukas.gif
P.S. man atrodo Mamavika labai teisingai pastebejo Meskuikes_Mini situacija. Tik as nedrisau tokiais trumpais sakiniais surasyti  blush2.gif

Visus juos prie žemės darbų traukia biggrin.gif Aš irgi pasisėjau našlaičių, pasidėjau ant palangės, nuėjo kada čia jis į virtuvę, tylu tylu, neramu, nueinu sėdi sau ant palangės, o mano tas indelis žemėj ir visur žemių primėtyta...šiandien palaisčiau augaliukus savo, matyt mažai, nemokėjau, vaikas pripylė tiek, kad ir grindys šlapios buvo biggrin.gif ir lyg niekur nieko... doh.gif

QUOTE(Eddii @ 2013 04 16, 14:52)
jeigu dabar isidarbinsi, galesi po keliu menesiu pastoti. uz uzdirbtus pinigus pasisamdysi aukle, o po metu jau gims vaikelis ir gausi pinigeliu uz ji. o nera galimybes pas mama vaika nuvezti? pvz 2 sav samdai aukle, 2 sav pas mama. tada dvigubai pigiau gautusi. nu cia tokie pasvarstymai.
tavo situacijoje apie mokslus svarstyciau, jei tikrai tas dalykas domina ir jei butu galima surasti darba pagal specialybe ne uz 800lt/men.
as maniau, kad mes viename kurse mokemes.  g.gif as pastojau 3-ame. g.gif
nu gal dar nepastojo meskiuke  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif jei gautų darbą ir padirbėtų, kad užtektų išmokai, tai būtų super...bet matyt ne taip lengva rasti darbelį, sukti galvą, kur padėti vaiką, kol dirbi..ak kad koks darbelis etatinis namuose...
Atsakyti
Sveikos gyvos,
Va va, aš ir turiu galvoje idėją, kad įsidarbint ir samdyti auklę arba vesti į privatų darželį.Nors auklė turbūt geriau tuo atveju, kad kartais ir su sergančiu galėtų pabūti, o į darželį sergančio vaiko nevesi. Na kolkas viskas pamąstymų lygyje.O ta spec., į kurią aš įstojau, nuoširdžiai sakant teoriškai man įdomi, praktiškai - neturiu tokios kantrybės ir stirpių nervų dirbti tokį darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 16, 15:52)
O ta spec., į kurią aš įstojau, nuoširdžiai sakant teoriškai man įdomi, praktiškai - neturiu tokios kantrybės ir stirpių nervų dirbti tokį darbą  biggrin.gif

as ta pati baigiau....pinigai sukisti i bala......bet man buvo labai idomu, ir praktika labai patiko, bet turint vaiku, seima, o ypac mazu, sunku suderinti, nes kiek papildomos medziagos reik ruosti namie doh.gif o siais laikais ir vaikai kokie sudetingi....cia ne musu maziai nervus gadina.....as kai paklausau savo vaikino kaip kas, tai sunkiai mokytojai, o ypac tikybos, muzikos doh.gif
Atsakyti
Labutis,
Na ką, buvom šiandien pirmoje Yamaha muzikos pamokėlėje, tai pasipasakosiu įspūdžius.
Apie pačias pamokas susidariau ganėtinai teigiamą įspūdį, mokytoja labai draugiška ir nuolat besišypsanti, puikiai bendrauja su vaikais, nėra pernelyg griežta.Dainelės gražios, priemonės šaunios.Kaina nėra maža, kaip už 4 pamokėles per mėnesį.Plius stojamasis mokestis ir reikia įsigyti knygelę su kompaktais,kuri irgi ne pigiai kainuoja. Na bet visumoj viskas tinka.
Povilo reakcija..."Viešpatie šventas, suteik man jėgų" - skambėjo galvoje visą valandą.Tik įėjus į klasę Povilas pradėjo bliaut.Ir ne šiaip bliaut, o su krokodilo ašarom ir užsimerkęs.O kai taip bliauna, tai jau rimta. Net nebandė žiūrėti į leles.Na šiaip ne taip nusirengėm,apsiraminom.Susėdom ratukus.Paleido muziką ir pradėjo dainuoti - Povilas bliaut dar garsiau.Išėjom į koridorių.Pastovėjom 10min.Muzika nutilo,grįžom, pažiūrfėjom,ką veikia vaikai.Kai pradėjo dainuot,vėl išėjom. Parėjm po 15min, pabalndėm pabarškint su barškalais.Leido pasilikti vieną, nors visi vaikai atidavė, tai pabuvo ramus. Bet visą tą laiką buvom man ant rankų (16kg), negalėjau nė sėdėt, nes imdavo klykti.O kaip tik šiandien mmm man prasidėjo, tai jaučiuosi lyg gimdydama dabar. Reziume - vaikas visą valandą su retom pertraukom verkė arba kniaukė įsikibęs man į atlapus ir prašė važiuot namo. Mokytoja sakė,kad būna taip, vieniems užtenka vienos pamokėlės psiprasti,kitiems ir mėnesio negana.Tai dabar esu giliuose apmąstymuose, ar verta mėnesį laiko prastovėti koridoriuje ir mokėti už tai pinigus, o paskui, duok D, normaliai dalyvauti pamokėlėse, ar verčiau luktelti...Nors nujaučiu,kad luktelėjimas tik dar daugiau baimių jam užaugins.Šiaip, po tokios pirmos patirties, nebenoriu niekur važiuoti, nes buvo tikrai sunku,ir fiziškai, ir emociškai.Tačiau vaikas kažkada keliaus į darželį ir ši mokyklėlė būtų jam puikios pratybos prieš darželį. Gal aš pati kalta, per daug užsisėdėjom namie.Iš kitos pusės, ką aš kalta,kad kaime nėra vaikų(yra tik kitam gale,o susibendrauti taip ir nepasitaiko progų).Žiemos metu važinėti po būrelius nenorėjau,kad neprisigaudyt ligų.O praeitą pavasarį man jis atrodė per mažas visokiems būreliams. Pasitarsiu su vyru ir galvosim kažką.
O dar kita naujiena - šiandien pirmą kartą vairavau viena,be vyro pašonėj.Buvo tikrai baisoka, širdis akrobatinius veiksmus krūtinėje atilikinėjo.Bet ištvėriau.Grįžti buvo dar lengviau.O kai įvažiavom į namus,pasijutau tokia didelė ir galinga, kad aš tai padariau biggrin.gif
Tai va tokios šnekos šiandieną...Povilas parpia,aš valgau ir mąstau.
Geros jums dienelės!
Atsakyti
Meškiuke, sveikinu įveikus save bigsmile.gif thumbup.gif toliau bus tik lengviau ir smagiau smile.gif
O dėl mokyklėlės - buvo pas mus toks vaikas verkiantis, tik įeina pro duris ir pradeda verkti... Mama bandė jį kelias pamokėles pratinti, bet paskui mokytoja sakė padaryti pertrauką ilgesnę ir nebedaryti vaikui streso. Bent jau aš tai nevesčiau Amelijos, jei taip verktų schmoll.gif
Atsakyti
Tai va, man dabar ir yra didžiausia dilema, ar pratintinti, ar nepratinti. Dar kitas dalykas, kad iškart reikia sumokėti už visą mėnesį, nesvarbu ar eisi, ar neisi. Tai būtų gaila pinigėlių, jei nelankytumėm.Tad reikia nuspręsti iki kito trečiadienio. Iš tiesų galvoju, ar nepadarysiu tik blogiau vesdama ten vaiką...Na jeigu jam iš tiesų kažkodėl baisu, jis ten verkia ir ropščias ant manęs, tai gal ne laikas, gal netinkama vieta...Bet tada kas jam tiktų?Juk visur tas pats, visur yram okytoja ir kitų vaikų bei mamų. Į darželį vadinasi dabar dar būtų baisiai anksti, nes jeigu net pas mane ant rankų jam baisu ir ašaros rieda...
Atsakyti
Meskiuke... oho kokia reakcija taviskio... g.gif
as gal dar karta pabandyciau nuvest ir jeigu irgi taip pat verktu, tai jauciu nevesciau, geriau jau bandyk i kokias vaiku zaidomo aikstutes nuvest, kad po truputi pratintusi prie zmoniu, prie vaiku ir naujos aplinkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 04 17, 16:03)
Meskiuke... oho kokia reakcija taviskio...  g.gif
as gal dar karta pabandyciau nuvest ir jeigu irgi taip pat verktu, tai jauciu nevesciau, geriau jau bandyk i kokias vaiku zaidomo aikstutes nuvest, kad po truputi pratintusi prie zmoniu, prie vaiku ir naujos aplinkos  smile.gif

Tai aš irgi noriu dar kartą nuvesti, bet jeigu nuvesiu dar kartą, turėsiu sumokėti už visą mėnesį ir vienkartinį stojimo mokestį.Ir dar sutartyje yra punktas, kad nutraukti sutartį galima tik praėjus trims mėnesiams po pirmos pamokos (t.y. pradėjus lankyti reikia lankyti tris mėnesius). Keistas man tas punktas, bet jis manau yra dėl finansinių priežasčių, kad būtų susikrautas pelnas.
Tai man dėl to vieno karto mokėti arti 100lt kažkaip labai gaila, nes pinigų ir taip nėra.
Atsakyti