QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 12:42)
Na išties kaip čia tylu... FB perėmė vadeles
Aš mąstau mąstau ir nežinau, su kuo man savo mąstymais pasidalinti... Kaip jau minėjau, košė mano galvoje.Tą košę pabandžiau sudėti į tris slačiukus ir gavosi dar didesnė košė.
Pirmame stalčiukyje gyvena vaiko leidimas į darželį ir mokslai.
Kitame - vaiko leidimas į darželį ir darbas.
Trečiame - antras vaikelis.
Norėčiau, kad visi tie stalčiukai atsidarytų ir viskas įvyktų kuo sėkmingiau ir patogiau, tačiau žinau, kad galiu dabar rinktis tik vieną iš trijų, nes visų trijų vienu metu nepajėgčiau atidaryti.
Štai tokios mano mintys, štai tokia ta košė...
tikrai sunkus sprendimas taves laukia... vistiek kazkur turi pasikreipt, nemanau kad sedint namie taip ims ir viskas issipres... pati ilgai buvau panasioje situacijoje... reikejo staigiai kazka keist... ir bandziau... ir dabar bandau darau... jau aukle kaip ir susiradom, tiksliau turim kelis neblogus varijantus...
tad man jau lengviau kazkiek bent jau viduje
apsigalvok, gal is giminaiciu kazkas galetu vaika paziuret kol tu mokinsies, juk tik puse dienos...
kitas klausimas, ar gautum uz antra vaika ismokas? kaip ir vaiko auginimas uzsiskaito kaip stazas, tad ilgai nedvejok, issiaiskink ir kibkit i darbus, juk pinigeliai nepamaisys atsiradus antram vaikeliui... arba kitas varijantas ieskokis kazkokio bent darbelio, kad pusmetuka padirbus galetum planuotis leliuka...
mano patarimai... o spresti tik jums su vyru... sekmes
dar pagalvojau, kad gali ir neblogai butu jums dabar uzsiaugint du vaikelius, issiprestu laikui begant darzelio klausimas, ir tada paauginus vaikucius visa galva galetum nerti i karjera/mokslus