Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Simuute @ 2013 03 29, 15:14)
*įvairių yra, nuo 550 iki 1500, o gal yra ir prabangesnių, apie kuriuos neteko girdėti smile.gif

** man irgi  drinks_cheers.gif nors juoda duona su sviestu padeda, kai jau visai blogai.

Kokį išsirinkot?

Įdomu, kiek telebimbam darželis kainuoja biggrin.gif Gal kainų lyderis biggrin.gif

O šiaip sakoma, kad česnakas turi gesinti 5 norus skonių( skoniai:saldus, sūrus, kartus, aitrus...), nes jame telpa 5 skoniai iš 6, o 6 turi kažkoks indiškas vaisius ar daržovė, pamiršau jau..Tai vat wink.gif. Tai va teoriškai užvalgius česnako nebesinorėtų saldumynų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 30 kovo 2013 - 19:38
QUOTE(Roga @ 2013 03 25, 10:42)
babyface dideliausi mėlyniausi sveikinimai pagaliau susitikus su savo pilvinuku wub.gif ramų naktelių ir daug pienelio wub.gif

Aciu dar karteli uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Su švemtėm jūs brangiosios, sveikatos,s tiprybės šilumos jūsų šeimoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 03 30, 22:44)
Aciu dar karteli uz sveikinimus wub.gif

Sveikinimai dideliausi, nuosirdziausi smile.gif)))
Jatau, kaip seniai bebuvau cia uzsukusi smile.gif
Mano Povilelis jau du menesiukai atjunkytas, jau pamirsau ta etapa smile.gif nors jis nebuvo labai jau sunkus, tikejausi, kad bus sunkiau smile.gif)) dabar miega geriausiai smile.gif dar subunda, atropoja pas mus i lova, na nepriestaraujam, jeigu vaikui reikia tevu smile.gif
Atsakyti
sveikutes....na ir tyluma cia.....as jau galvojau gal tema uzdaryta....o jus tylit....
Atsakyti
Na išties kaip čia tylu... FB perėmė vadeles biggrin.gif
Aš mąstau mąstau ir nežinau, su kuo man savo mąstymais pasidalinti... Kaip jau minėjau, košė mano galvoje.Tą košę pabandžiau sudėti į tris slačiukus ir gavosi dar didesnė košė.
Pirmame stalčiukyje gyvena vaiko leidimas į darželį ir mokslai.
Kitame - vaiko leidimas į darželį ir darbas.
Trečiame - antras vaikelis.
Norėčiau, kad visi tie stalčiukai atsidarytų ir viskas įvyktų kuo sėkmingiau ir patogiau, tačiau žinau, kad galiu dabar rinktis tik vieną iš trijų, nes visų trijų vienu metu nepajėgčiau atidaryti.
Štai tokios mano mintys, štai tokia ta košė...
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 11:42)
Na išties kaip čia tylu... FB perėmė vadeles  biggrin.gif
Aš mąstau mąstau ir nežinau, su kuo man savo mąstymais pasidalinti... Kaip jau minėjau, košė mano galvoje.Tą košę pabandžiau sudėti į tris slačiukus ir gavosi dar didesnė košė.
Norėčiau, kad visi tie stalčiukai atsidarytų ir viskas įvyktų kuo sėkmingiau ir patogiau, tačiau žinau, kad galiu dabar rinktis tik vieną iš trijų, nes visų trijų vienu metu nepajėgčiau atidaryti.

jei tau duoda dar akademiniu, tada atidaryciau antra stalciuka, o poto daryciau trecia...as mokslus baigiau su pirmagymiu ant ranku, diploma ejom pasiimti kartu, nes universiteta baigem kartu.....studentu vaikas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Laba dienukė 4u.gif
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 11:42)

Siūlyčiau minčių nekaupti stalčiukuose, paleisk jas plaukti pasroviui mirksiukas.gif Gyvenimas pats viską sudėlioja į vietas 4u.gif

P.S. Aš pastojau 1 kurse. Tada mečiau mokslus, auginau vaiką namie iki jam suėjo 3 m., tada susiradau darbą, grįžau į mokslus, juos pabaigiau. Taigi įmanomos visokios stalčiukų turinio kombinacijos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 04 11, 13:24)
jei tau duoda dar akademiniu, tada atidaryciau antra stalciuka, o poto daryciau trecia...as mokslus baigiau su pirmagymiu ant ranku, diploma ejom pasiimti kartu, nes universiteta baigem kartu.....studentu vaikas buvo  biggrin.gif

Jei nuo šio rugsėjo priimtų kas vaiką į darželį, tai tęsčiau mokslus.Bet nuo šio rugsėjo labai labai labai maža tikimybė,kad priims.Netgi sunku pasakyti,ar nuo 2014 rugsėjo bus paprasta patekti. Nes kolkas kiek kur rašau ir skambinu, tai eilės 3-4 metai blink.gif Ką tik gimusius užrašę negauna vietų lopšeliuos, tai ką kalbėti apie mus...
Aš išties galvoju, kaip man sako ir vyras, kad visgi plaukti pasroviui...Gyvenimas sudėlios viską į vietas, o kad stresuosiu ir drąskysiuos nei lengviau, nei geriau nebus. Man vyras liepia nusiraminti, įsivaižiuoti į gyvenimą pamažu.Šiais metais lankyti visokias mokyklėles su vaiku,stengtis daugiau vairuoti, nes įvaldžiusi vairavimą galėsiu daug patogiau lakstyti į mokslus ar į darbą. Be kitų metų niekas nepajudės (iš tiesų dar ir nenoriu,kad pajudėtų, noriu dar tokia kasdienybe ir ramybe pasimėgauti)...
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 12:55)
Jei nuo šio rugsėjo priimtų kas vaiką į darželį, tai tęsčiau mokslus.Bet nuo šio rugsėjo labai labai labai maža tikimybė,kad priims.Netgi sunku pasakyti,ar nuo 2014 rugsėjo bus paprasta patekti. Nes kolkas kiek kur rašau ir skambinu, tai eilės 3-4 metai blink.gif  Ką tik gimusius užrašę negauna vietų lopšeliuos, tai ką kalbėti apie mus...
Aš išties galvoju, kaip man sako ir vyras, kad visgi plaukti pasroviui...Gyvenimas sudėlios viską į vietas, o kad stresuosiu ir drąskysiuos nei lengviau, nei geriau nebus. Man vyras liepia nusiraminti, įsivaižiuoti į gyvenimą pamažu.Šiais metais lankyti visokias mokyklėles su vaiku,stengtis daugiau vairuoti, nes įvaldžiusi vairavimą galėsiu daug patogiau lakstyti į mokslus ar į darbą. Be kitų metų niekas nepajudės (iš tiesų dar ir nenoriu,kad pajudėtų, noriu dar tokia kasdienybe ir ramybe pasimėgauti)...

na va pati i daug klausimu atsakei. as labai dziaugiausi galedama auginti pirma vaika iki 3m. visada svajojau, ir ispildziau.....dabar jau noriu kur nors save realizuoti, bet tas realizavimas irgi bus tik minimalus tokia seima turint, bet namie jau uzteks sedeti.....bet tikiu kad dar sedesiu, nes maziukas kad ir eis i darza, vistiek sirgs ir niekur daug nenupulsiu....o del darzeliu, turbut beveik visuose taip yra. paskambinus i bet koki darzeli telefonu pasakys ta pati......vietu nera.....mes mergina uzrasem kai jai buvo tiek kiek musu maziukams, ir prieme, bet ejom i darzeli pas direktore......
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 12:42)

tikrai sunkus sprendimas taves laukia... vistiek kazkur turi pasikreipt, nemanau kad sedint namie taip ims ir viskas issipres... pati ilgai buvau panasioje situacijoje... reikejo staigiai kazka keist... ir bandziau... ir dabar bandau darau... jau aukle kaip ir susiradom, tiksliau turim kelis neblogus varijantus... smile.gif tad man jau lengviau kazkiek bent jau viduje smile.gif

apsigalvok, gal is giminaiciu kazkas galetu vaika paziuret kol tu mokinsies, juk tik puse dienos...
kitas klausimas, ar gautum uz antra vaika ismokas? kaip ir vaiko auginimas uzsiskaito kaip stazas, tad ilgai nedvejok, issiaiskink ir kibkit i darbus, juk pinigeliai nepamaisys atsiradus antram vaikeliui... arba kitas varijantas ieskokis kazkokio bent darbelio, kad pusmetuka padirbus galetum planuotis leliuka...
mano patarimai... o spresti tik jums su vyru... sekmes 4u.gif

dar pagalvojau, kad gali ir neblogai butu jums dabar uzsiaugint du vaikelius, issiprestu laikui begant darzelio klausimas, ir tada paauginus vaikucius visa galva galetum nerti i karjera/mokslus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 04 11, 12:42)

jei mokslai ir darbas gali palaukti ir tikrai norisi antro vaiko tai as uz tai buciau, pati katik taip padariau, o poto kadangi trecias nenusimato planuose, tai isleisiu abu i darzeli ir atsidesiu darbams rimtai ir mokslams tolimesniems.o tau gi kiek pamenu dar ir darzelis nelabai svieciasi tai ir taip Poviliukas lieka kaip ir namie
Atsakyti