Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

Aš irgi dar nedažau kiaušinių, paliksiu tą reikalą savaitės pabaigai, bet va ardau, žiūriu, ar visko užtenka smile.gif
Šiandien per gydytojus prasinešiau, gavau nurodymų laikytis dietos doh.gif Tai jau nuo pietų saldumynų nevartoju, lomkės prasideda biggrin.gif Meškiuke, tau irgi taip reikia, ane? Jokių saldumynų, baltų duonų, pieno produktų... Nežinau ką reiks bevalgyt, nes dar ir dėl skrandžio gavau nurodymų kitokių.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 03 26, 19:38)
ryt reiks gal eiti i pigucius kaklaraisciu prikti...

o nuo ko jam pakiles tas bilirubinas...jezau kaip as jo bijau...neziaskit su juo, mes gi jo turejom paidinto, taigi cia geltos pozymiai... doh.gif

bilirubino yra tik pėdsakai, nesakė dėl ko gali pakilt sad.gif ketvirtadienį vešim naują tyrimą ax.gif O šiaip tai kažkaip galvoju, kad kažką savo vaike pražiūrėjau ar nedadariau sad.gif bet gal čia tik šiaip užplaukė...Bet po ligų pradėsim rimtą sveikatos patikrinimą...Abiejų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 26, 20:55)
Aš irgi dar nedažau kiaušinių, paliksiu tą reikalą savaitės pabaigai, bet va ardau, žiūriu, ar visko užtenka smile.gif
Šiandien per gydytojus prasinešiau, gavau nurodymų laikytis dietos  doh.gif Tai jau nuo pietų saldumynų nevartoju, lomkės prasideda biggrin.gif Meškiuke, tau irgi taip reikia, ane? Jokių saldumynų, baltų duonų, pieno produktų... Nežinau ką reiks bevalgyt, nes dar ir dėl skrandžio gavau nurodymų kitokių.

Aha, man tą patį prisakė, bet spėk ar sąžiningai laikausi? biggrin.gif Vakar va draugė į svečius atėjo, šokolado atsitempė, suėdėm, dar sausainių ant viršaus, kavos ,arbatos... O šiaip tai stengiuosi tuos saldumynus pakeisti džiovintais vaisiais, riešutais, jogurtais, galiausiai juodą duoną su sviestu kemšu,kai jau visai negerai,kažkodėl padeda numušti saldumynų norą. Saldumynai kaip narkotikai. Po vakar jaučiu, kad priaugau 20 kg, matyt sąžinėje tiek priaugau biggrin.gif Bet svoris dzin, labiau neramina visokios pienligės. Jau prasideda man kažkokios paranojos,kad jau lyg niežti, lyg ne, lyg skauda,lyg ne...Žodžiu, nervus man pirmiau reik susitvarkyti. Vakar jau atiturėjau psichologijos seansą vairavimo instruktoriaus mašinoje.Kalbėjosi jis su manimi tol, kol galiausiai prisipažinau,kad nevairavau tiek laiko ne dėl to, kad negalėjau, o dėl to, kad bijojau ir pati ieškojau priežasčių nevairuoti, galiausiai ta baimė tik didėjo.O dabar papraščiausiai jau nebemoku vairuoti. Viskas iš naujo. Bet tikiuosi, kad dabar pradėsiu ir nesustosiu.Nes instruktorius geras, spirs man į šikną ir bus viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Šimtas metų. Gal kas nenusipirko dar pavasariui batukų. Parsisiuntėm mažokus.. neperšlampami (kas aktualu labai), per kojų sulenkimą paminkštinta oda ir lengvas pado sulenkimas. jei įdomu - į až.

23 dydis, 14,9 vidpadis, idealiausia matyt 13,5 kojytei.

http://www.tevu-darz...=2#post-5422461
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krembriule: 27 kovo 2013 - 09:57
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 26, 13:52)
Aš jau šimtą metų savęs klausiu, kodėl visur deda blogesnius dalykus,nei galėtų dėti...O kilogramais tikrai negauna, po vieną į dieną, ir vaistininkė sakė,kad tikrai nieko blogo. Aš beabejo manau, kad kur kas sveikiau gerti tiesiog žuvies taukus, natūraliu pavidalu, nu bet jeigu vaikas spjaudosi po to ir klykia vien buteliuką pamatęs,tai ieškojau kitokių būdų tuos žuvies taukus suduoti.

as per akcija esu nupirkus apelsiniu skonio zuvies taukus. gal jam tiks. bet gaila pinigus isleist jei ir jie netiks..
QUOTE(limma @ 2013 03 26, 20:38)

o nuo ko jam pakiles tas bilirubinas...jezau kaip as jo bijau...neziaskit su juo, mes gi jo turejom paidinto, taigi cia geltos pozymiai... doh.gif

negasdinkit zmoniu biggrin.gif

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 27, 10:56)
Vakar jau atiturėjau psichologijos seansą vairavimo instruktoriaus mašinoje.Kalbėjosi jis su manimi tol, kol galiausiai prisipažinau,kad nevairavau tiek laiko ne dėl to, kad negalėjau, o dėl to, kad bijojau ir pati ieškojau priežasčių nevairuoti, galiausiai ta baimė tik didėjo.O dabar papraščiausiai jau nebemoku vairuoti. Viskas iš naujo. Bet tikiuosi, kad dabar pradėsiu ir nesustosiu.Nes instruktorius geras, spirs man į šikną ir bus viskas gerai  biggrin.gif

nebeapleisk jau antra karta, nes gi pinigu svaistymas gaunasi. tuo labiau, kai ju ir taip nera daug. (cia motyvacija tokia, kodel negalima apleisti vel smile.gif )
Atsakyti
Sveikos,

100metu nesilankiau cia:)
Mes irgi kol kas velykom nesiruosem,bet ryt nedirbsiu, tai galvoju gal reik uzsiimt su mazuoju dazymais:)
Gal kas kokiu ideju idomesniu turit? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mamukai biggrin.gif rodos pavasarine ziema pamazu baigiasi, tai gal pratestumeme senaja tradicija ir surengtumeme meeta po Velyku? Visas Vilniaus mamas kvieciu uzsukti i Vilnieciu temuke - http://www.supermama...0#entry55634718, pabandysime susitarti del datos wink.gif
P.S. visoms skaniu kiausiniu ir smagiu Velyku! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 03 27, 16:55)

negasdinkit zmoniu biggrin.gif

negasdinu, tiesiog patirtis yra ir baime tam reikalaui doh.gif
Atsakyti
As tai pasidariau baisiai nervuota nuo tos dietos doh.gif

Siandien uzrasiau Amelija i privatu darzeli. Buvom abi kartu nuvaziave, vaikams buvo pietu miegas tuo metu, tai ir grupej pabuvo, ir su auklyte pabendravo, nenorejo iseiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 28, 21:31)
As tai pasidariau baisiai nervuota nuo tos dietos  doh.gif

Siandien uzrasiau Amelija i privatu darzeli. Buvom abi kartu nuvaziave, vaikams buvo pietu miegas tuo metu, tai ir grupej pabuvo, ir su auklyte pabendravo, nenorejo iseiti biggrin.gif

Teoriskai potrauki saldumynams mazina grikiu kose, briuselio kopustai, brokoliai, juoda duona. Praktiskai (bent jau man) - priklauso nuo nuotaikos. Jei prasta nuotaika - geriausiai padeda laukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 28, 21:31)
As tai pasidariau baisiai nervuota nuo tos dietos  doh.gif

kiek kainuoja dabar privatus darzeliai?

QUOTE(ingiote @ 2013 03 28, 22:13)
Teoriskai potrauki saldumynams mazina grikiu kose, briuselio kopustai, brokoliai, juoda duona. Praktiskai (bent jau man) - priklauso nuo nuotaikos. Jei prasta nuotaika - geriausiai padeda laukas  cool.gif

man potrauki saldumynams mazina tik saldumynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 03 29, 14:31)
*kiek kainuoja dabar privatus darzeliai?
**man potrauki saldumynams mazina tik saldumynai biggrin.gif

*įvairių yra, nuo 550 iki 1500, o gal yra ir prabangesnių, apie kuriuos neteko girdėti smile.gif

** man irgi drinks_cheers.gif nors juoda duona su sviestu padeda, kai jau visai blogai.
Atsakyti