QUOTE(Simuute @ 2013 03 26, 20:55)
Aš irgi dar nedažau kiaušinių, paliksiu tą reikalą savaitės pabaigai, bet va ardau, žiūriu, ar visko užtenka

Šiandien per gydytojus prasinešiau, gavau nurodymų laikytis dietos

Tai jau nuo pietų saldumynų nevartoju, lomkės prasideda

Meškiuke, tau irgi taip reikia, ane? Jokių saldumynų, baltų duonų, pieno produktų... Nežinau ką reiks bevalgyt, nes dar ir dėl skrandžio gavau nurodymų kitokių.
Aha, man tą patį prisakė, bet spėk ar sąžiningai laikausi?

Vakar va draugė į svečius atėjo, šokolado atsitempė, suėdėm, dar sausainių ant viršaus, kavos ,arbatos... O šiaip tai stengiuosi tuos saldumynus pakeisti džiovintais vaisiais, riešutais, jogurtais, galiausiai juodą duoną su sviestu kemšu,kai jau visai negerai,kažkodėl padeda numušti saldumynų norą. Saldumynai kaip narkotikai. Po vakar jaučiu, kad priaugau 20 kg, matyt sąžinėje tiek priaugau

Bet svoris dzin, labiau neramina visokios pienligės. Jau prasideda man kažkokios paranojos,kad jau lyg niežti, lyg ne, lyg skauda,lyg ne...Žodžiu, nervus man pirmiau reik susitvarkyti. Vakar jau atiturėjau psichologijos seansą vairavimo instruktoriaus mašinoje.Kalbėjosi jis su manimi tol, kol galiausiai prisipažinau,kad nevairavau tiek laiko ne dėl to, kad negalėjau, o dėl to, kad bijojau ir pati ieškojau priežasčių nevairuoti, galiausiai ta baimė tik didėjo.O dabar papraščiausiai jau nebemoku vairuoti. Viskas iš naujo. Bet tikiuosi, kad dabar pradėsiu ir nesustosiu.Nes instruktorius geras, spirs man į šikną ir bus viskas gerai