Sveikos
manau atlydys ir pilnatis veikia visus
Nieko gero ir aš apie savo paskutines pragyventas dienas negaliu pasakyt
Vaikai sloguoja, mažius naktim miega atsigulęs man ant pilvo
šeštadienį naktį buvo temperatūra užkilus - rytą atsikėlė jau be ir daugiau neužkilo... Piktas, verčia visus namus, prašosi ant rankų, cypia, rėkia, krenta ir t.t. Dičkis atsišnekinėja
Po tokių dienų norisi laukais eit ir kaukt
Darbo turim su vyru daug - vyro beveik nematau, reikalų nemažai...
Mažai kas juda į priekį taip kaip planuojam
abi dienas važinėjom ir ieškojom sklypų - arba kaina nenormali, arba po aukštos įtampos laidais arba šalia jų, arba vidurį laukų be kelio, arba be elektros, arba 6 arai be galimybės plėstis, arba mikrūškės nėr jokios 3 km atstumu
Pavargom abu - reikia mums truks pliš šiemet pradėt statybas, nes kuo toliau tuo mažiau bus laiko ir, manau, noro...du metai po truputį ieškom, o nuo lapkričio labai intensyviai ir šnipšas
(((
Mama mano skundžiasi irgi sveikatos pablogėjimu, o dirba dar 3 darbuos, plius statybos - kurios ačiū dievui jau į pabaigą, bet dar yra reikalų - dažymai, grindys ir baldai, seną namą reikia parduot, kad parduot - reikia sutvarkyt, kad sutvarkyt - reikia laiko, o laiko niekaip daugiau dienoj neatsiranda...sakau, kad mestų bent vieną darbą, o ji dar nenori
Šeštadienį buvo 9 metai kaip neturiu tėčio
Per visas nesąmones tai prisiminiau tik vakare
neaplankiau kapo, nenuėjau į bažnyčią - bloga aš dukra
(((( 2004 m. man buvo labai intensyvūs - ir skaudūs, ir svarbūs...
Ir dar jaučiuos blogai dėl vieno keisto dalyko - prieš visus svarbius sprendimus gyvenime sapnuodavau labai gražius sapnus su tėčiu ir močiute - ir savo viduje žinojau, kad jei geras gražus sapnas - einu teisingu keliu...Dabar nesapnuoju, o jei ir susapnuoju juos - rytą neatsimenu sapno....