QUOTE(Simuute @ 2013 03 25, 19:56)
3. Taigi tą ir darom savo pamąstymais, kad ir kartojasi jie kartais
va aš parašiau kaip naktinius valgymus sumažinau, kažkas dar kažką, jeigu ir neišeina jai pasinaudot patarimais, netinka, bet jau įkvėpimas turi ateiti, tikėjimas, kad va kažkam pavyko, man irgi turi pavykti
kažko tikrai čia kabinėjies, motera
va aš per pietus miegojau su Amelija ir atsikėliau blogos nuotaikos (nebuvo tokio gražaus sapno kaip Eddii
), tu irgi?
Aš tai nematau čia jokio blogo fono, viskas liuks! Aš net pasigendu, kai neparašai, kaip jums sekasi... Ginčuose gimsta tiesa, man patinka ir kitokių nuomonių paskaityt
Na ne tiesiog visos rašom ką daryt, kaip daryt..O meškiukė į tai ne "pabandysiu", o iškart "nesugebėsiu, aš silpna" ir pan...Ryžto moterie ryžto reikia, ne tokia tu silpna kaip čia vaizduoji
Pagimdei vaiką, esi stipri
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 26, 09:11)
Na sapnas tai tikrai super
Žiūrėk gal taip ir nutiks
O aš prieš gerą mėnesį sapnavau,kad Povilas man pasakė, jog jam būtinai reikia brolio
Net sapnuose teroristas jis
Simmute, tai va, kad aš vis pasipasakoju, nes galvoju,gal kam rūpi, gal kam taip buvo...Nenoriu tikrai gailesčio ar kažko panašaus, tiesiog vis išklausau, vis pasisemiu idėjų. Ir taip,Povilas jau per didelis,kad paimt ir neduot.Jis jau supranta labai daug ir staigus atėmimas gali traumuoti.Pratinu jį kasdien prie minties,kad to pienelio mažėja,kad vieną dieną visai neliks.Vakar vakare užmigo be pienelio, bet verkė dvi valandas. Pažadėjau,kad duosiu ryte, jei užmigs.Ir užmigo, atsibudo 4val ryto, tai daviau tą žadėtą pienelį.Paskui atsikėlė 7.30 su visam, tai sakyčiau,kad tikrai gera naktis.Bandysim ir šį vakarą taip pat. Bet kokia aš skysta, kai vaikas verkė, vos neapsiverkiau aš, šnibždėjau vyrui į ausį,kad neištversiu, neištversiu tokių jo ašarų.Man be proto skaudu, kai jis galvoja,kad neduodama pieno nemyliu jo.Jis guli mane apsikabinęs,aš jį glostau,sakau,kad labai myliu, o jis vistiek už vis labiau trokšta pienelio.Nežinau,kaip nepasiduoti, kai visa tai man kerta per giliausius jausmus.Aš vyrui vakar sakau - jei man reiks amžinai tverti tokias ašaras ir raudas,tai tada geriau žindau iki mokyklos. Žinau,kad negalima durninti vaiko, jei jau pradėjau,reikia eiti iki galo.Bet nervai mano ne plieniniai ir nežinau,kiek dar tvirtai galėsiu tverti jo graudžias ašaras...
Aš pernai dažiau su kaklaraiščiai, gavosi nerealiai gražiai.Bet kaklaraiščių nebeturiu
Visi medvilniniai arba kažkokie neaiškūs...Gal dar kokių įdomesnių dažymo būdų žinot? Apart paprasto dažymo dažais, svogūnų lukštais?
Taip ir toliau, nepasiduok manipuliacijoms..prisimink, kad už savaitės dviejų pasieksi savo tikslą
O dar suksim laikrodžius pasireguliuos laikas
QUOTE(Mimukas @ 2013 03 26, 09:42)
Labas rytas
papasakokit ir man tą negirdėtą kiaušinių dažymo būdą su kaklaraiščiais
http://virtuvesfejos...inti-silku.html
šilkas tai iš šilkinių kaklaraiščių..būtinai turi būti šilkiniai
p.s. dar apie meškiuke, nenoriu tavęs įžeist ir pan, esi jautrios natūros ir būk.Tiesiog jei stovėsi vietoj niekas nepasikeis..Tai norėjau pasakyt...Aišku, lengva man reguliuot čia aiškint, nes jau nebemaitinu...gal ir mano būtų įsisunkęs pastoviai..Aj ir dar jokio ten neigiamo fono nekuri..tiesiog tokį pesimistinį daugiau, jautrų liūdną...nebūtinai jis neteisingas