Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(Simuute @ 2013 03 25, 19:56)

Nu einu kaklarasčių ardyt, šiandien nusipirkau baltų kiaušinių, prasideda pasiruošimas Velykoms  cool.gif O jūs ar ruošiatės?  4u.gif

As irgi prispirku, bet dazysiu sestadieni.

Nujunkymo tema nieko nepasisakysiu, nes baigiau maitinti 7 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 03 25, 19:04)
viskas ok su tavimi biggrin.gif ir ner cia baisiu diskusiju  4u.gif
as duodu vit D su kalciu guminuku pavidalu. jam patinka toks skanus kasdienis ritualas.

beje! koki sapna sapnavau siandien! atseit mano vaikas jau eina i darzeli ir dar sneketi nemoka, visi labai stebisi, siulo vesti pas gydytojus, gasdina. o vaikas (2 metuku) mamos dienos proga man padare atviruka ir uzrase "mama, as tave myliu"  biggrin.gif

Na sapnas tai tikrai super thumbup.gif Žiūrėk gal taip ir nutiks biggrin.gif O aš prieš gerą mėnesį sapnavau,kad Povilas man pasakė, jog jam būtinai reikia brolio biggrin.gif Net sapnuose teroristas jis biggrin.gif

QUOTE(Simuute @ 2013 03 25, 20:56)

Nu einu kaklarasčių ardyt, šiandien nusipirkau baltų kiaušinių, prasideda pasiruošimas Velykoms  cool.gif O jūs ar ruošiatės?  4u.gif

Simmute, tai va, kad aš vis pasipasakoju, nes galvoju,gal kam rūpi, gal kam taip buvo...Nenoriu tikrai gailesčio ar kažko panašaus, tiesiog vis išklausau, vis pasisemiu idėjų. Ir taip,Povilas jau per didelis,kad paimt ir neduot.Jis jau supranta labai daug ir staigus atėmimas gali traumuoti.Pratinu jį kasdien prie minties,kad to pienelio mažėja,kad vieną dieną visai neliks.Vakar vakare užmigo be pienelio, bet verkė dvi valandas. Pažadėjau,kad duosiu ryte, jei užmigs.Ir užmigo, atsibudo 4val ryto, tai daviau tą žadėtą pienelį.Paskui atsikėlė 7.30 su visam, tai sakyčiau,kad tikrai gera naktis.Bandysim ir šį vakarą taip pat. Bet kokia aš skysta, kai vaikas verkė, vos neapsiverkiau aš, šnibždėjau vyrui į ausį,kad neištversiu, neištversiu tokių jo ašarų.Man be proto skaudu, kai jis galvoja,kad neduodama pieno nemyliu jo.Jis guli mane apsikabinęs,aš jį glostau,sakau,kad labai myliu, o jis vistiek už vis labiau trokšta pienelio.Nežinau,kaip nepasiduoti, kai visa tai man kerta per giliausius jausmus.Aš vyrui vakar sakau - jei man reiks amžinai tverti tokias ašaras ir raudas,tai tada geriau žindau iki mokyklos. Žinau,kad negalima durninti vaiko, jei jau pradėjau,reikia eiti iki galo.Bet nervai mano ne plieniniai ir nežinau,kiek dar tvirtai galėsiu tverti jo graudžias ašaras...

Aš pernai dažiau su kaklaraiščiai, gavosi nerealiai gražiai.Bet kaklaraiščių nebeturiu doh.gif Visi medvilniniai arba kažkokie neaiškūs...Gal dar kokių įdomesnių dažymo būdų žinot? Apart paprasto dažymo dažais, svogūnų lukštais?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

papasakokit ir man tą negirdėtą kiaušinių dažymo būdą su kaklaraiščiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 25, 19:56)
3. Taigi tą ir darom savo pamąstymais, kad ir kartojasi jie kartais smile.gif va aš parašiau kaip naktinius valgymus sumažinau, kažkas dar kažką, jeigu ir neišeina jai pasinaudot patarimais, netinka, bet jau įkvėpimas turi ateiti, tikėjimas, kad va kažkam pavyko, man irgi turi pavykti smile.gif kažko tikrai čia kabinėjies, motera smile.gif va aš per pietus miegojau su Amelija ir atsikėliau blogos nuotaikos (nebuvo tokio gražaus sapno kaip Eddii biggrin.gif), tu irgi? wink.gif
Aš tai nematau čia jokio blogo fono, viskas liuks! Aš net pasigendu, kai neparašai, kaip jums sekasi... Ginčuose gimsta tiesa, man patinka ir kitokių nuomonių paskaityt smile.gif

Na ne tiesiog visos rašom ką daryt, kaip daryt..O meškiukė į tai ne "pabandysiu", o iškart "nesugebėsiu, aš silpna" ir pan...Ryžto moterie ryžto reikia, ne tokia tu silpna kaip čia vaizduoji rolleyes.gif Pagimdei vaiką, esi stipri lotuliukas.gif

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 26, 09:11)
Na sapnas tai tikrai super  thumbup.gif Žiūrėk gal taip ir nutiks  biggrin.gif  O aš prieš gerą mėnesį sapnavau,kad Povilas man pasakė, jog jam būtinai reikia brolio biggrin.gif Net sapnuose teroristas jis  biggrin.gif
Simmute, tai va, kad aš vis pasipasakoju, nes galvoju,gal kam rūpi, gal kam taip buvo...Nenoriu tikrai gailesčio ar kažko panašaus, tiesiog vis išklausau, vis pasisemiu idėjų. Ir taip,Povilas jau per didelis,kad paimt ir neduot.Jis jau supranta labai daug ir staigus atėmimas gali traumuoti.Pratinu jį kasdien prie minties,kad to pienelio mažėja,kad vieną dieną visai neliks.Vakar vakare užmigo be pienelio, bet verkė dvi valandas. Pažadėjau,kad duosiu ryte, jei užmigs.Ir užmigo, atsibudo 4val ryto, tai daviau tą žadėtą pienelį.Paskui atsikėlė 7.30 su visam, tai sakyčiau,kad tikrai gera naktis.Bandysim ir šį vakarą taip pat. Bet kokia aš skysta, kai vaikas verkė, vos neapsiverkiau aš, šnibždėjau vyrui į ausį,kad neištversiu, neištversiu tokių jo ašarų.Man be proto skaudu, kai jis galvoja,kad neduodama pieno nemyliu jo.Jis guli mane apsikabinęs,aš jį glostau,sakau,kad labai myliu, o jis vistiek už vis labiau trokšta pienelio.Nežinau,kaip nepasiduoti, kai visa tai man kerta per giliausius jausmus.Aš vyrui vakar sakau - jei man reiks amžinai tverti tokias ašaras ir raudas,tai tada geriau žindau iki mokyklos. Žinau,kad negalima durninti vaiko, jei jau pradėjau,reikia eiti iki galo.Bet nervai mano ne plieniniai ir nežinau,kiek dar tvirtai galėsiu tverti jo graudžias ašaras...

Aš pernai dažiau su kaklaraiščiai, gavosi nerealiai gražiai.Bet kaklaraiščių nebeturiu  doh.gif  Visi medvilniniai arba kažkokie neaiškūs...Gal dar kokių įdomesnių dažymo būdų žinot? Apart paprasto dažymo dažais, svogūnų lukštais?

Taip ir toliau, nepasiduok manipuliacijoms..prisimink, kad už savaitės dviejų pasieksi savo tikslą thumbup.gif O dar suksim laikrodžius pasireguliuos laikas

QUOTE(Mimukas @ 2013 03 26, 09:42)
Labas rytas  4u.gif

papasakokit ir man tą negirdėtą kiaušinių dažymo būdą su kaklaraiščiais  bigsmile.gif

http://virtuvesfejos...inti-silku.html
šilkas tai iš šilkinių kaklaraiščių..būtinai turi būti šilkiniai

p.s. dar apie meškiuke, nenoriu tavęs įžeist ir pan, esi jautrios natūros ir būk.Tiesiog jei stovėsi vietoj niekas nepasikeis..Tai norėjau pasakyt...Aišku, lengva man reguliuot čia aiškint, nes jau nebemaitinu...gal ir mano būtų įsisunkęs pastoviai..Aj ir dar jokio ten neigiamo fono nekuri..tiesiog tokį pesimistinį daugiau, jautrų liūdną...nebūtinai jis neteisingas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 26 kovo 2013 - 10:00
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 25, 17:09)
A6 kaip visada sukeliu diskusijas... Ir tokias ne visada teigiamo fono... doh.gif  Negerai su manimi kažkas,nu bet nesvarbu.
Ačiū už patarimus,ačiū už palaikymus, už komentarus ir visą kitą. Pasistengsiu susilaikyti nuo tolesnių dejonių.
Norėjau paklausti,ar kas duodat vaikams žuvų taukus guminukų pavidalu?

nesuk galvos wink.gif diskusijos gerai - tema nemiršta 4u.gif

Žuvų taukus duodu paprastus 4u.gif

Velykom dar nesiruošiu sad.gif nes dar nesam visai sveiki sad.gif Gaila, bet dovanėlių nespėjau prigamint ir namų idealiai susitvarkyt sad.gif ir net kaklaraiščių nenusipirkau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zabukas @ 2013 03 26, 11:10)
nesuk galvos wink.gif diskusijos gerai - tema nemiršta  4u.gif

Žuvų taukus duodu paprastus  4u.gif

Velykom dar nesiruošiu sad.gif nes dar nesam visai sveiki sad.gif Gaila, bet dovanėlių nespėjau prigamint ir namų idealiai susitvarkyt sad.gif ir net kaklaraiščių nenusipirkau sad.gif

Aš Povilui pradėjau duoti guminukų pavidalo žuvies taukus,nes gydytoja sakė,kad jei nevalgo žuvies,tai tikrai reikia.O žuvies jis vyras visai nemėgsta. schmoll.gif Rašo ant jų, kad nuo trijų metų tik duoti, bet vaistininkė sakė,kad jei vaikas sugeba sukramtyti, tai nesvarbu,kokio jis ten amžiaus.
O dėl ruošimosi velykoms, tai aš irgi stoviu vietoje. Kaip tyčia nugarą kaži ko susuko, pasitempiau gal, nes Povilą naktim tąsiau.Tai namų tvarkyti net nepajėgiu, tik pasilenkiu - rėžia per strėnas kaip reikalas... Kiaušiniai dar nepirkti, dažų neturiu..Gal šiandien reiks apsiprekint.
O kaio jūsų sveikatėlė dabar? Ar išsikapstėt iš tų temperatūrų?
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 26, 11:42)
Aš Povilui pradėjau duoti guminukų pavidalo žuvies taukus,nes gydytoja sakė,kad jei nevalgo žuvies,tai tikrai reikia.O žuvies jis vyras visai nemėgsta. schmoll.gif  Rašo ant jų, kad nuo trijų metų tik duoti, bet vaistininkė sakė,kad jei vaikas sugeba sukramtyti, tai nesvarbu,kokio jis ten amžiaus.

cia is tikruju ne del sugebejimo sukramtyti, o del pridetu saldikliu (aspartamas, ksilitolis). nesuprantu, kodel gamintojai gliukozes negali ideti... g.gif bet neduodi gi kilogramais tu guminuku
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 26, 10:42)
Aš Povilui pradėjau duoti guminukų pavidalo žuvies taukus,nes gydytoja sakė,kad jei nevalgo žuvies,tai tikrai reikia.O žuvies jis vyras visai nemėgsta. schmoll.gif  Rašo ant jų, kad nuo trijų metų tik duoti, bet vaistininkė sakė,kad jei vaikas sugeba sukramtyti, tai nesvarbu,kokio jis ten amžiaus.
O dėl ruošimosi velykoms, tai aš irgi stoviu vietoje. Kaip tyčia nugarą kaži ko susuko, pasitempiau gal, nes Povilą naktim tąsiau.Tai namų tvarkyti net nepajėgiu, tik pasilenkiu - rėžia per strėnas kaip reikalas... Kiaušiniai dar nepirkti, dažų neturiu..Gal šiandien reiks apsiprekint.
O kaio jūsų sveikatėlė dabar? Ar išsikapstėt iš tų temperatūrų?

Aš tai kiaušinių ir dažų turiu. Bet namai šiemet liks be generalinės tvarkos iki velykų, dovanėlių neturiu ir nežinau ar iš vis kur noriu važiuoti...
Iš temepratūrų išsikapstėm, bet Povilo šlapimo tyrimas nėra labai geras - yra baltymų ir bilirubino pėdsakų - geriam arbatas ir tikimės, kad nereiks antibų smile.gif
O šiaip dabar labiausiai darbas nervina - nežinau ką daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 03 26, 12:25)
cia is tikruju ne del sugebejimo sukramtyti, o del pridetu saldikliu (aspartamas, ksilitolis). nesuprantu, kodel gamintojai gliukozes negali ideti...  g.gif bet neduodi gi kilogramais tu guminuku

Aš jau šimtą metų savęs klausiu, kodėl visur deda blogesnius dalykus,nei galėtų dėti...O kilogramais tikrai negauna, po vieną į dieną, ir vaistininkė sakė,kad tikrai nieko blogo. Aš beabejo manau, kad kur kas sveikiau gerti tiesiog žuvies taukus, natūraliu pavidalu, nu bet jeigu vaikas spjaudosi po to ir klykia vien buteliuką pamatęs,tai ieškojau kitokių būdų tuos žuvies taukus suduoti.
Atsakyti
Meskiuke_ mini - asaros nesibaigs, vaikui augant, o ju tik dauges, jeigu tu neturesi tvirtos nuomones. Manau, tai gali patvirtinti bet kuri mamyte, auginanti vyresnius vaikus. Prasides parduotuves, pirkiniai, neapagristi norai ir pan. Su vaiku reikia kalbetis, bet reikia ir ribas brezti, nes gyvendamas tik "noriu" pasaulyje jis bus kur kas nelaimingesnis, nes nesupras, kodel, pvz., aukletoja, mokytoja, draugai, nereaguoja i jo asaras. Tada jam bus didesnis stresas.
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 26, 12:52)
Aš jau šimtą metų savęs klausiu, kodėl visur deda blogesnius dalykus,nei galėtų dėti...

Aš irgi stebiuosi, ypač prekėse, skirtose vaikams ir kūdikiams sad.gif
Aš tai duodu vis dar d3 jei nepamirštu arba žuvų taukų, bet nuryja nesispjaudo

QUOTE(ingiote @ 2013 03 26, 14:00)
Meskiuke_ mini - asaros nesibaigs, vaikui augant, o ju tik dauges, jeigu tu neturesi tvirtos nuomones. Manau, tai gali patvirtinti bet kuri mamyte, auginanti vyresnius vaikus. Prasides parduotuves, pirkiniai, neapagristi norai ir pan. Su vaiku reikia kalbetis, bet reikia ir ribas brezti, nes gyvendamas tik "noriu" pasaulyje jis bus kur kas nelaimingesnis, nes nesupras, kodel, pvz., aukletoja, mokytoja, draugai, nereaguoja i jo asaras. Tada jam bus didesnis stresas.

Žinai pritariu, bet man net būna kad matosi, kad tuščiai kalbu.Tai geriau veiksmu viską daryt ir rodyt...

Ir dar prisiminkit, kad dar mūsų mažiukai nelabai ką ilgam atsimena...Jų atmintis trumpalaikė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 26 kovo 2013 - 15:42
QUOTE(zabukas @ 2013 03 26, 11:53)
Aš tai kiaušinių ir dažų turiu. Bet namai šiemet liks be generalinės tvarkos iki velykų, dovanėlių neturiu ir nežinau ar iš vis kur noriu važiuoti...
Iš temepratūrų išsikapstėm, bet Povilo šlapimo tyrimas nėra labai geras - yra baltymų ir bilirubino pėdsakų - geriam arbatas ir tikimės, kad nereiks antibų smile.gif
O šiaip dabar labiausiai darbas nervina - nežinau ką daryt sad.gif

ryt reiks gal eiti i pigucius kaklaraisciu prikti...

o nuo ko jam pakiles tas bilirubinas...jezau kaip as jo bijau...neziaskit su juo, mes gi jo turejom paidinto, taigi cia geltos pozymiai... doh.gif
Atsakyti