QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 23, 14:45)
meskiuke_mini, 23 Kov 2013 - 14:45, parašė:
meskiuke_mini, 23 Kov 2013 - 14:45, parašė:
Išsikankinam taip iki 24val. vakaro ir galiausiai tenka duoti pienelį,
Išsikankinam taip iki 24val. vakaro ir
galiausiai tenka duoti pienelį,
ir as savo trigrasi ikisiu

jau esu n kartu sakiusi, kad vaikai yra puikus manipuliatoriai ir jie puikiai jaucia, kad nusileisi, nes nusileidai vakar. man atrodo, kad turi buti tvirtesne. net ir paciam vaikui bus geriau, jei tures tvirta mama su tvirtu "ne", stabiliau jausis gyvenime ir pats is taves mokysis to tvirtumo. as tavo vietoj su savo vaiku daryciau taip: pazadeciau ka nors vietoj pieno, pavyzdziui, pasakyciau, kad gaus jo ryte (ar kada jis dar labiausiai megsta ji gauti, nezinau.). atsikelus ryte, (ar dar kada nors), duok pieno ir pasakyk "matai, vakar tau zadejau, kad duosiu ryte ir daviau). ir taip gal po truputi atpras jis nuo vakariniu maitinimu, o prie rytiniu jis bus ne taip sitpriai priprates. cia titoks budas, manau, tiktu mano vaikui. del Povilo - nezinau, bet pasidalinau mintimis, gal kazkas pravers.
dar kazkada skaiciau, kad geriausias budas atjunkyti yra kazkur isvaziuoti tuo metu, kai laikas gerti piena. o vyras galetu uzmigdyti. taip vaikas nepatiria streso "mama manes nebemyli", juk baisu pagalvoti, kas vaikui tuo metu galvoje sukasi, kai mama pieno neduoda. man tai butu tolygu, kad "kodel vyras manes nebebuciuoja, tikriausiai, nebemyli", o kai ner vyro namie, tai naturalu, kad nebuciuoja

na, supratai minti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 23, 19:44)
meskiuke_mini, 23 Kov 2013 - 19:44, parašė:
meskiuke_mini, 23 Kov 2013 - 19:44, parašė:
Na stipriausias palaikymas iš vyro pusbrolio žmonos, kuri savo mažėlį ilgai maitino.
Su Kurtinaitiene dar nesusisiekiau. Dėl seminaro,tai labai noriu, bet šią akimirką labai nekas su pinigėliais...Tarsiuos su vyru, ar galiu sau tai leisti...Žiūrėsiu...
Na stipriausias palaikymas iš
vyro pusbrolio žmonos, kuri savo mažėlį ilgai maitino.
Su Kurtinaitiene dar nesusisiekiau. Dėl seminaro,tai labai noriu, bet šią akimirką labai nekas su pinigėliais...Tarsiuos su vyru, ar galiu sau tai leisti...Žiūrėsiu...
cia ta, pas kuria gyvenot?
QUOTE(Mimukas @ 2013 03 25, 11:10)
Mimukas, 25 Kov 2013 - 11:10, parašė:
Mimukas, 25 Kov 2013 - 11:10, parašė:
Labas rytas mamytės
1.atsimenu, kad rudenį kažkurios mamytės diskutavo apie tai, jog rudenį yra negerai nujunkyti vaiką, bet vat nepamenu kodėl
Parašykite ką dar kartą, man tai aktualu darosi
Meškiuke, viskam ateina SAVAS laikas. 2.Anot protingų knygų, žindyti reikia tiek ilgai kiek to reikalauja pats vaikas. Deja... Tavo vietoje aš laukčiau to laiko... Gal vasarą jums pavyks? Galės išsidūkti lauke, pavargti ir užmigti ilgu saldžiu miegeliu
KANTRYBĖS tau

Labas rytas mamytės
1.atsimenu, kad rudenį kažkurios mamytės diskutavo apie tai, jog rudenį yra negerai nujunkyti vaiką, bet vat nepamenu kodėl

Parašykite ką dar kartą, man tai aktualu darosi
Meškiuke, viskam ateina SAVAS laikas. 2.Anot protingų knygų, žindyti reikia tiek ilgai kiek to reikalauja pats vaikas. Deja... Tavo vietoje aš laukčiau to laiko... Gal vasarą jums pavyks? Galės išsidūkti lauke, pavargti ir užmigti ilgu saldžiu miegeliu

KANTRYBĖS tau
1. neva del to, kad arteja ligu sezonas, o piene daug antikunu. bet, mano nuomone, svarbiau ziureti ne i metu laika, o i pati vaika...
2. o del tu "protingu knygu", is pradziu kazkaip skeptiskai paziurejau... bet dabar kilo mintis: zindyk arba iki tol, kol vaikas nesupranta ir nesugretina mamos meiles su (.) arba, jei manai, kad 6-9men yra per trumpas laiko tarpas, tada zindyk iki kol paciam vaikui to reikes... bet cia tik MANO pasvarstymai...
QUOTE(zabukas @ 2013 03 25, 11:43)
zabukas, 25 Kov 2013 - 11:43, parašė:
zabukas, 25 Kov 2013 - 11:43, parašė:
1.girdėjus kažkokį prietarą esu, kad nujunkyti negalima paukščiams išskrendant ir sugrįžtant...Ir dar per kažkokį mėnulį negalima 
2.O kad vaikas pats atsisakys - netikiu
bet čia tik mano nuomonė....
1.girdėjus kažkokį prietarą esu, kad nujunkyti negalima paukščiams išskrendant ir sugrįžtant...Ir dar per kažkokį mėnulį negalima
2.O kad vaikas pats atsisakys - netikiu

bet čia tik mano nuomonė....
1.
2.vaikas nepries ir nepasakys "mama, gana". man atrodo, kad cia tureta galvoje, jog svarbu pamatyti ta momenta ir mazinti maitinimu skaiciu, o galiasiai nutraukti. man taip ir buvo - pamaciau ir nutraukiau be streso mums abiems
QUOTE(Simuute @ 2013 03 25, 12:19)
Simuute, 25 Kov 2013 - 12:19, parašė:
Simuute, 25 Kov 2013 - 12:19, parašė:
Aš norėjau, meškiuke, parašyt tą patį ką Mamamvika. mūsų gudruoliukai puikiai žino kaip manipuliuot, todėl jei kartą nusileidai, tai kitąkart nesitikėk, kad lengvai užmigs be papulio. tuo labiau, jei prieš naktį dar žaidžiat, knygeles skaitot tuo metu, kai jau į lovą eit laikas
Stiprybės tavo sprendimuose
Tik tau pačiai spręst dėl savo sveikatos būklės, jeigu nėr labai blogai, tai aš irgi nedaryčiau staigaus nujunkymo, gal tikrai palaukt vasaros galima, prieš miegą duot vaikui kieme palakstyt, kad nuvargtu ir t.t.
Aš norėjau, meškiuke, parašyt tą patį ką Mamamvika. mūsų gudruoliukai puikiai žino kaip manipuliuot, todėl jei kartą nusileidai, tai kitąkart nesitikėk, kad lengvai užmigs be papulio. tuo labiau, jei prieš naktį dar žaidžiat, knygeles skaitot tuo metu, kai jau į lovą eit laikas

Stiprybės tavo sprendimuose

Tik tau pačiai spręst dėl savo sveikatos būklės, jeigu nėr labai blogai, tai aš irgi nedaryčiau staigaus nujunkymo, gal tikrai palaukt vasaros galima, prieš miegą duot vaikui kieme palakstyt, kad nuvargtu ir t.t.
prie manipuliavimo papasakosiu, kaip siandien mano mazius apsiramino. buvom mieste tvarkyti reikalu. o jis uzsimane eiti ne ten, kur reikia. pakele dideli skandala, kad negalima eiti ten, kur nori. skandalino, ant zemes nukrito. as tada sakau "tu per savo trumpa gyvenimeli dar nesupratai, kad manes tavo skandalai neveikia?". patempe lupyte, atsistojo ir nuejo paskui mane