Labas
O mus užvakar prajuokino. Pakeitė sauskelnes vyras, o D jam ir sako "Ačiū" ir juokias sau Arba kai pasičiaudo aš sakau į sveikatą, jis atliepia ačiū Tipo mandagus užaugs??
Simuute, motin, saugok ir savęs, pamažu tikrai gali retint
QUOTE(Mamamvika @ 2013 03 22, 09:51)
Labas
O mus užvakar prajuokino. Pakeitė sauskelnes vyras, o D jam ir sako "Ačiū" ir juokias sau Arba kai pasičiaudo aš sakau į sveikatą, jis atliepia ačiū Tipo mandagus užaugs??
Oho, koks saunuolis Maniskis pats kanors duodamas pasako "ač" Tipo ačiū (kad paemei) Nors isties dar nesupranta, kad duodant reikia sakyti prasom, o gaunant - aciu
QUOTE(gintita @ 2013 03 21, 20:26)
maniske irgi dainuoja aaa pupa... aaa pupa ir taip n kartu dar bajeris naujas: "noriu syyysiu, noriu syyysiu" nusimauna kelnes ir stovi prie tuliko... na pasodinam, ir sedi patenkinta, sako siiiiii... ir tai ji vadina kad sisioja na kaip isaiskint kad netik pasedet reikia, reikia ir padaryt kazka
su tuo aa pupa, tai ir pas mus tas pats reiks kada paslapčiom įrašyt
bet klausyk, jau pradžia draugystės su puoduku
Fainuoliukai dabar darosi, tuoj kaip pradės šnekėt, griūsim iš juoko Amelija irgi ačiū sako duodama, o kai paskutinįsyk buvom pas gydytoją, davė jai lipduką, bet nepadėkojo, o paskui kai paklausiau ką čia turi, tai sako ačiū
QUOTE(babyface @ 2013 03 22, 10:28)
Oho, koks saunuolis Maniskis pats kanors duodamas pasako "ač" Tipo ačiū (kad paemei) Nors isties dar nesupranta, kad duodant reikia sakyti prasom, o gaunant - aciu
Tai jo ir maniškiui ačiū Duoda man sausainį ir sako ači...Duodu kokią šiukšlę nunešt į šiukšlių dėžę(čia jam ne katorga, o atrakcija ) irgi grįžęs sako ači
Jo jo Simuute, jau kelis jo "žodžius" įrašiau į pirmąją knygą, bus paskui pažvengt Pvz mano dukrą vadina Ašyše (Aušrytė)
Keletas zodziu is maniskio zodyno:
Tetije - traktorius;
Babije - balionas
Kakaja - kakava;
Aka - ranka;
Atiniai - akiniai;
Sučiu - sultys.
Tetije - traktorius;
Babije - balionas
Kakaja - kakava;
Aka - ranka;
Atiniai - akiniai;
Sučiu - sultys.
Labas mielosios
atradau, kad Zbitkutė jau turi 19 dantų Be to, pastebėjau, kad ji turi tokią sunkiai man suvokiamą reakciją į mamos nebuvimą. Pirmadienį važiavom į Vilnių ir kad jos netampyti palikau mamai pažiūrėti. Ir ką gi - antradienį nuo pačio ryto temperatūra 39,6 C, naktį - 40 C, pradėjo nevalingai rankytės traukuliuot, trečiadienį pakilo tempa tik vakare ir tik 38,6 C, ketvirtadienį jau buvo sveika. Kai nėščia gulėjau ligoninėj ir kitus kartus, kai patirdavo stresą buvo tas pats. Esu pasimetus
Man labai sunku kartais suprasti ką ji sako Pvz.
Diugam - du gaideliai
Tygn - įjunk
kartais tenka net porą savaičių aiškintis ką ji sako
Babyface, man jau baisu, o tau? Bijai?
atradau, kad Zbitkutė jau turi 19 dantų Be to, pastebėjau, kad ji turi tokią sunkiai man suvokiamą reakciją į mamos nebuvimą. Pirmadienį važiavom į Vilnių ir kad jos netampyti palikau mamai pažiūrėti. Ir ką gi - antradienį nuo pačio ryto temperatūra 39,6 C, naktį - 40 C, pradėjo nevalingai rankytės traukuliuot, trečiadienį pakilo tempa tik vakare ir tik 38,6 C, ketvirtadienį jau buvo sveika. Kai nėščia gulėjau ligoninėj ir kitus kartus, kai patirdavo stresą buvo tas pats. Esu pasimetus
QUOTE(babyface @ 2013 03 22, 15:05)
Keletas zodziu is maniskio zodyno:
Tetije - traktorius;
Babije - balionas
Kakaja - kakava;
Aka - ranka;
Atiniai - akiniai;
Sučiu - sultys.
Tetije - traktorius;
Babije - balionas
Kakaja - kakava;
Aka - ranka;
Atiniai - akiniai;
Sučiu - sultys.
Man labai sunku kartais suprasti ką ji sako Pvz.
Diugam - du gaideliai
Tygn - įjunk
kartais tenka net porą savaičių aiškintis ką ji sako
QUOTE(babyface @ 2013 03 22, 16:05)
Ir čia tik keletas? aš irgi sunkiai aiškinuosi kas ką reiškia, pvz pastaruoju metu vis sako apisi nu ir niekaip nesuprantu, klausinėjau, prašiau, kad parodytų tą apisi, bet nerodo, tai gal koks veiksmažodis čia Bet ji viską sunkiai rodo, jei pvz skaito knygutę ir prašau parodyt kur šuo, nors puikiai žino, nerodys, kol pati neužsimanys. Užsispyrus į mamą
QUOTE(Mimukas @ 2013 03 22, 16:23)
Labas mielosios
atradau, kad Zbitkutė jau turi 19 dantų Be to, pastebėjau, kad ji turi tokią sunkiai man suvokiamą reakciją į mamos nebuvimą.
atradau, kad Zbitkutė jau turi 19 dantų Be to, pastebėjau, kad ji turi tokią sunkiai man suvokiamą reakciją į mamos nebuvimą.
Su nauju dantuku Tikrai įdomu. O negali būti tiesiog sutapimas?
Aj dėl to maitinimų mažinimo Vakar kai ėjom miegot, gulim abi lovoj, pienuko Amelija jau pavalgius pradėjo ir vėl prašyt, nu ir pradėjau aš jai pasakot, kad jau tu didelė, tau tiek daug nereikia, ir papasakojau kaip aš jaučiuosi, kai ji dažnai naktį keliasi, ir kad pati nepailsi ir t.t. Rezultatas - šiąnakt du kartai žiūrėsim ar ilgam.
QUOTE(Simuute @ 2013 03 22, 16:23)
sutapimas?
bandau tik spėlioti nesuprantu kas išprovokuoja tokius tempos uždidėjimus
QUOTE(Mimukas @ 2013 03 22, 15:23)
Turi omeny, del gimdymo? Kolkas nebaisu Nors jau antra vakara paruosiamieji kankina Esu nusiteikusi optimistiskai, kad viskas ivyks labai sklandziai, greitai ir lengvai
QUOTE(gintita @ 2013 03 21, 20:26)
labuka... kaip ir sloguojam visi... kaip ir ne... keistai visi nei tai sergam nei sveiki, nesuprasi... bet jauciuos lengvai dauzta, nakti mazai miego, vaikas bludijo...
maniske irgi dainuoja aaa pupa... aaa pupa ir taip n kartu dar bajeris naujas: "noriu syyysiu, noriu syyysiu" nusimauna kelnes ir stovi prie tuliko... na pasodinam, ir sedi patenkinta, sako siiiiii... ir tai ji vadina kad sisioja na kaip isaiskint kad netik pasedet reikia, reikia ir padaryt kazka
o pati parodyti nemeginai? gal tada suprastu...
QUOTE(Mamamvika @ 2013 03 22, 10:51)
Labas
kaip juokingai o mes vis dar nebylus...
Ai, dar maniskis sako "aipaja" - iPad'as
Puikūs žodynėliai
Aj o lempa jam - papa
Aj o lempa jam - papa