Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

Labas
O mus užvakar prajuokino. Pakeitė sauskelnes vyras, o D jam ir sako "Ačiū" ir juokias sau lotuliukas.gif Arba kai pasičiaudo aš sakau į sveikatą, jis atliepia ačiū biggrin.gif Tipo mandagus užaugs?? lotuliukas.gif

Simuute, motin, saugok ir savęs, pamažu tikrai gali retint wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 22 kovo 2013 - 09:52
QUOTE(Mamamvika @ 2013 03 22, 09:51)
Labas
O mus užvakar prajuokino. Pakeitė sauskelnes vyras, o D jam ir sako "Ačiū" ir juokias sau lotuliukas.gif Arba kai pasičiaudo aš sakau į sveikatą, jis atliepia ačiū biggrin.gif Tipo mandagus užaugs?? lotuliukas.gif

Oho, koks saunuolis bigsmile.gif Maniskis pats kanors duodamas pasako "ač" biggrin.gif Tipo ačiū (kad paemei) biggrin.gif Nors isties dar nesupranta, kad duodant reikia sakyti prasom, o gaunant - aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 21, 20:26)

maniske irgi dainuoja aaa pupa... aaa pupa ir taip n kartu biggrin.gif dar bajeris naujas: "noriu syyysiu, noriu syyysiu" nusimauna kelnes ir stovi prie tuliko... na pasodinam, ir sedi patenkinta, sako siiiiii... ir tai ji vadina kad sisioja biggrin.gif na kaip isaiskint kad netik pasedet reikia, reikia ir padaryt kazka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

su tuo aa pupa, tai ir pas mus tas pats drinks_cheers.gif reiks kada paslapčiom įrašyt smile.gif
bet klausyk, jau pradžia draugystės su puoduku thumbup.gif

Fainuoliukai dabar darosi, tuoj kaip pradės šnekėt, griūsim iš juoko smile.gif Amelija irgi ačiū sako duodama, o kai paskutinįsyk buvom pas gydytoją, davė jai lipduką, bet nepadėkojo, o paskui kai paklausiau ką čia turi, tai sako ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 03 22, 10:28)
Oho, koks saunuolis bigsmile.gif Maniskis pats kanors duodamas pasako "ač" biggrin.gif Tipo ačiū (kad paemei) biggrin.gif Nors isties dar nesupranta, kad duodant reikia sakyti prasom, o gaunant - aciu smile.gif

Tai jo drinks_cheers.gif ir maniškiui ačiū biggrin.gif Duoda man sausainį ir sako ači...Duodu kokią šiukšlę nunešt į šiukšlių dėžę(čia jam ne katorga, o atrakcija lotuliukas.gif ) irgi grįžęs sako ači biggrin.gif

Jo jo Simuute, jau kelis jo "žodžius" įrašiau į pirmąją knygą, bus paskui pažvengt biggrin.gif Pvz mano dukrą vadina Ašyše biggrin.gif (Aušrytė) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 22 kovo 2013 - 14:40
Keletas zodziu is maniskio zodyno:
Tetije - traktorius;
Babije - balionas
Kakaja - kakava;
Aka - ranka;
Atiniai - akiniai;
Sučiu - sultys.
Atsakyti
Labas mielosios 4u.gif
atradau, kad Zbitkutė jau turi 19 dantų bigsmile.gif Be to, pastebėjau, kad ji turi tokią sunkiai man suvokiamą reakciją į mamos nebuvimą. Pirmadienį važiavom į Vilnių ir kad jos netampyti palikau mamai pažiūrėti. Ir ką gi - antradienį nuo pačio ryto temperatūra 39,6 C, naktį - 40 C, pradėjo nevalingai rankytės traukuliuot, trečiadienį pakilo tempa tik vakare ir tik 38,6 C, ketvirtadienį jau buvo sveika. Kai nėščia gulėjau ligoninėj ir kitus kartus, kai patirdavo stresą buvo tas pats. Esu pasimetus g.gif
QUOTE(babyface @ 2013 03 22, 15:05)
Tetije - traktorius;
Babije - balionas
Kakaja - kakava;
Aka - ranka;
Atiniai - akiniai;
Sučiu - sultys.

biggrin.gif
Man labai sunku kartais suprasti ką ji sako smile.gif Pvz.
Diugam - du gaideliai
Tygn - įjunk
kartais tenka net porą savaičių aiškintis ką ji sako biggrin.gif

Babyface, man jau baisu, o tau? Bijai?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 03 22, 16:05)

Ir čia tik keletas? bigsmile.gif aš irgi sunkiai aiškinuosi kas ką reiškia, pvz pastaruoju metu vis sako apisi biggrin.gif nu ir niekaip nesuprantu, klausinėjau, prašiau, kad parodytų tą apisi, bet nerodo, tai gal koks veiksmažodis čia g.gif Bet ji viską sunkiai rodo, jei pvz skaito knygutę ir prašau parodyt kur šuo, nors puikiai žino, nerodys, kol pati neužsimanys. Užsispyrus į mamą biggrin.gif

QUOTE(Mimukas @ 2013 03 22, 16:23)
Labas mielosios 4u.gif
atradau, kad Zbitkutė jau turi 19 dantų  bigsmile.gif Be to, pastebėjau, kad ji turi tokią sunkiai man suvokiamą reakciją į mamos nebuvimą.

Su nauju dantuku 4u.gif Tikrai įdomu. O negali būti tiesiog sutapimas? g.gif

Aj dėl to maitinimų mažinimo smile.gif Vakar kai ėjom miegot, gulim abi lovoj, pienuko Amelija jau pavalgius pradėjo ir vėl prašyt, nu ir pradėjau aš jai pasakot, kad jau tu didelė, tau tiek daug nereikia, ir papasakojau kaip aš jaučiuosi, kai ji dažnai naktį keliasi, ir kad pati nepailsi ir t.t. Rezultatas - šiąnakt du kartai thumbup.gif žiūrėsim ar ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 22, 16:23)
sutapimas?  g.gif

bandau tik spėlioti g.gif nesuprantu kas išprovokuoja tokius tempos uždidėjimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 03 22, 15:23)
Babyface, man jau baisu, o tau? Bijai?

Turi omeny, del gimdymo? biggrin.gif Kolkas nebaisu biggrin.gif Nors jau antra vakara paruosiamieji kankina smile.gif Esu nusiteikusi optimistiskai, kad viskas ivyks labai sklandziai, greitai ir lengvai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 21, 20:26)
labuka... kaip ir sloguojam visi... kaip ir ne... biggrin.gif keistai visi nei tai sergam nei sveiki, nesuprasi... bet jauciuos lengvai dauzta, nakti mazai miego, vaikas bludijo...  doh.gif

maniske irgi dainuoja aaa pupa... aaa pupa ir taip n kartu biggrin.gif dar bajeris naujas: "noriu syyysiu, noriu syyysiu" nusimauna kelnes ir stovi prie tuliko... na pasodinam, ir sedi patenkinta, sako siiiiii... ir tai ji vadina kad sisioja biggrin.gif na kaip isaiskint kad netik pasedet reikia, reikia ir padaryt kazka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o pati parodyti nemeginai? biggrin.gif gal tada suprastu...
QUOTE(Mamamvika @ 2013 03 22, 10:51)
Labas

kaip juokingai biggrin.gif o mes vis dar nebylus...
Atsakyti
Ai, dar maniskis sako "aipaja" - iPad'as biggrin.gif
Atsakyti
Puikūs žodynėliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aj o lempa jam - papa biggrin.gif
Atsakyti