sveikutes...
QUOTE(gintita @ 2013 03 12, 14:55)
ir dar pas maniske naujas etapas matyt atejo, pavadinkim ji "NE" . niu ka beprasytum, ka besakytum viskas ne... kaip pas jus su tuo ne????
o pas mus spjaudymosi etapas...pasakai kad negalima, atsisuka ir spjauna...kol nemokejo eme juokas, nes taip jaokingai gaudavosi, o daba visai nebejuokinga...aisku turi gera mokytoja
QUOTE(zabukas @ 2013 03 13, 08:23)
Aš savo vaiką į atskirą kambarį iškelsiu negreit...Nebent pats panorės su broliu gyvent
Bet dėl vaikų esu baisiai jautri - dičkis miega kitam kambary, o aš girdžiu kada naktį prabunda, kada vartosi ir t.t.
bet pasakyk kaip tas varo is proto...taip zmogus i durnyna gali iseiti...as tokia pati
pradejus nujunkyti maziuka, pagerejo maziuko miegas, istikruju pasirodo jam kazkas trukde miegoti. kazkas matyt pasamonej buvo, vis prasydavo. dabar nakti duodu tik du kartus, daugiau nepraso tfutfutfu....ir ziuriu, kad mano savijauta pagerejo, nebera taip sunku atsikelti ryte, biski daugiau pasnaudziau. siandien net vyras parejes i lova nakti klausia, ko nemiegi, gi vaikai ramiai miega? sakau- nu nezinau, kazkaip jau pasnaudziau atsibudau, nebeina uzmigti...man keista kad maziukas miega, laukiu kol prabus ir reiks aiskinti, kad didelis, pienuko nebera
nu durna as durna, bet o ka daryti kad organizmas savo daro....bet ir jam to miego ziuriu pradejo uztekti, atsikelia kaip laikrodukas 06.50 - 7 val
babyface, as pirmu dvieju vaikuciu susilaukiau 38.3 sav o maziukio pora dieneliu anksciau....taip kaip kad tu ryt susilauktu as turejau maziuka
oi tas laikas kaip bega greitai...tuoj supuosi maziuka, glausi prie krutines
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2013 03 12, 22:20)
Ir siaip Domukas labai irzlus paskutiniu metu - dantukai matyt dygsta - tai labai daug demesio reikalauja, nes jei tik kas nepatinka, tai iskart verkia, dudas paleidzia, pirstai is burnos neiseina.
o Domukas labai jaucia tavo pasikeitima, patikek, nes atrodo kad mes nesikeiciam, uzimtumas tas pats su vaiku, viskas lyg ir tas pats...bet vaikiukai jaucia tikrai...jie jaucia ateinanti maziuka broliuka....jaucia kazkokia konkurencija....galit nesutikti, bet tai irodyta psichologu...netikejau, kol pati to nepajutau
mamos hormonai keiciasi, ir vaikui daug kas keiciasi....