Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(babyface @ 2013 03 12, 23:20)

Liko 2 savaiteles pagal termina. Doma gimdziau 5 dienom anksciau, tai ziuresim kaip bus su antruoju smile.gif Laikas greitai praleke, net nesitiki, kad jau tuoj tuoj susitiksiu su mazuoju wub.gif O prie kompo isties reciau beprisedu, nes kai pertvarkas namie pasidarem, tai kompas nebeturi savo vietos biggrin.gif  tai ir nebeprisedu taip daznai kaip anksciau. Ir siaip Domukas labai irzlus paskutiniu metu - dantukai matyt dygsta - tai labai daug demesio reikalauja, nes jei tik kas nepatinka, tai iskart verkia, dudas paleidzia, pirstai is burnos neiseina.

jeckau kaip greitai wub.gif turi mano telefona ir brukštelk, nes iš smalsumo galima ir numirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 03 13, 08:43)
jeckau kaip greitai wub.gif turi mano telefona ir brukštelk, nes iš smalsumo galima ir numirti blush2.gif

Butinai pranesiu karsciausias naujienas smile.gif
Atsakyti
sveikutes...

QUOTE(gintita @ 2013 03 12, 14:55)

ir dar pas maniske naujas etapas matyt atejo, pavadinkim ji "NE" . niu ka beprasytum, ka besakytum viskas ne... kaip pas jus su tuo ne????  g.gif

o pas mus spjaudymosi etapas...pasakai kad negalima, atsisuka ir spjauna...kol nemokejo eme juokas, nes taip jaokingai gaudavosi, o daba visai nebejuokinga...aisku turi gera mokytoja doh.gif

QUOTE(zabukas @ 2013 03 13, 08:23)

Aš savo vaiką į atskirą kambarį iškelsiu negreit...Nebent pats panorės su broliu gyvent smile.gif Bet dėl vaikų esu baisiai jautri - dičkis miega kitam kambary, o aš girdžiu kada naktį prabunda, kada vartosi ir t.t. doh.gif

bet pasakyk kaip tas varo is proto...taip zmogus i durnyna gali iseiti...as tokia pati doh.gif

pradejus nujunkyti maziuka, pagerejo maziuko miegas, istikruju pasirodo jam kazkas trukde miegoti. kazkas matyt pasamonej buvo, vis prasydavo. dabar nakti duodu tik du kartus, daugiau nepraso tfutfutfu....ir ziuriu, kad mano savijauta pagerejo, nebera taip sunku atsikelti ryte, biski daugiau pasnaudziau. siandien net vyras parejes i lova nakti klausia, ko nemiegi, gi vaikai ramiai miega? sakau- nu nezinau, kazkaip jau pasnaudziau atsibudau, nebeina uzmigti...man keista kad maziukas miega, laukiu kol prabus ir reiks aiskinti, kad didelis, pienuko nebera doh.gif nu durna as durna, bet o ka daryti kad organizmas savo daro....bet ir jam to miego ziuriu pradejo uztekti, atsikelia kaip laikrodukas 06.50 - 7 val doh.gif

babyface, as pirmu dvieju vaikuciu susilaukiau 38.3 sav o maziukio pora dieneliu anksciau....taip kaip kad tu ryt susilauktu as turejau maziuka wub.gif oi tas laikas kaip bega greitai...tuoj supuosi maziuka, glausi prie krutines wub.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2013 03 12, 22:20)
Ir siaip Domukas labai irzlus paskutiniu metu - dantukai matyt dygsta - tai labai daug demesio reikalauja, nes jei tik kas nepatinka, tai iskart verkia, dudas paleidzia, pirstai is burnos neiseina.

o Domukas labai jaucia tavo pasikeitima, patikek, nes atrodo kad mes nesikeiciam, uzimtumas tas pats su vaiku, viskas lyg ir tas pats...bet vaikiukai jaucia tikrai...jie jaucia ateinanti maziuka broliuka....jaucia kazkokia konkurencija....galit nesutikti, bet tai irodyta psichologu...netikejau, kol pati to nepajutau rolleyes.gif mamos hormonai keiciasi, ir vaikui daug kas keiciasi....
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 12, 17:59)

ohooo... o tai apsirgot kuo? roto, noro? ar tiesiog apsinuodijot maistu?  g.gif

ne, maistas ne prie ko - slogos, temperatūros, ligoninės ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 03 13, 12:57)
sveikutes...
o pas mus spjaudymosi etapas...pasakai kad negalima, atsisuka ir spjauna...kol nemokejo eme juokas, nes taip jaokingai gaudavosi, o daba visai nebejuokinga...aisku turi gera mokytoja doh.gif 

jooo??? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif jau??? eina sau... maniske spjaudosi, bet ne ant zmoniu, jai siaip uzeina, palenkia galva zemen ir dando spjaut biggrin.gif
tai galk cia ji sese primokino, gal ji taip daro? g.gif

QUOTE(Simuute @ 2013 03 13, 13:06)
ne, maistas ne prie ko - slogos, temperatūros, ligoninės ir t.t.  doh.gif

mmm... nekas tada doh.gif

laba diena...
mes po mokykleles...
vaikas lyg ir turetu migdytis, bet sprendziant pagal garsus is miegamojo, vyksta kazkas kita biggrin.gif
Atsakyti
Mes is Povilop jau tyciojames: sakom "moki pasakyti "ne"?. Tai jeigu buna uzsizaides, vis atsako - "ne" ir pats susiraukia biggrin.gif

Povilui irgi piktas menulis nuo vakar. Oziuojasi, niekaip neina nukalbinti. Siandien mano pasetus augaliukus i laisve paleido, tai teko atgal kurdinti. Tikliuosi isgyvens.
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 13, 13:16)
jooo???  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif jau??? eina sau... maniske spjaudosi, bet ne ant zmoniu, jai siaip uzeina, palenkia galva zemen ir dando spjaut biggrin.gif
tai galk cia ji sese primokino, gal ji taip daro?  g.gif

na spiceliai nemokino, bet prisiziurejo doh.gif sakau kad mes mokytoja turim visiems galams...
Atsakyti
nu kaip apsiryjau tu zagareliu...siaubas...reik eiti daba kalmaru daryti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus vis dar uzgavenes biggrin.gif

user posted image

Siandien nupirkau savo pipiraui batus pavasariui, Norfoje 40 proc nuolaida. Mano pipiriuko koja 15.5 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 03 13, 11:57)

bet pasakyk kaip tas varo is proto...taip zmogus i durnyna gali iseiti...as tokia pati doh.gif

tai jau tikrai sad.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nu kaip gyvena mažučiai liepinukai?
Amelija tai mėgsta padainuot lopšines: aaa pupa arba aaa liuli, katyte uli thumbup.gif
O šiaip tai šiąnakt nusprendžiau, kad laikas mažinti maitinimų skaičių ir tai matyt bus nujunkymo pradžia. Nes visad keldavosi per naktį 1-2 kartus, tik kai dantys dygdavo, tada kelios naktys sunkesnės būdavo. O dabar jau kokią savaitę keliasi N kartų, kas valandą ar panašiai doh.gif Dar matyt mano skydliaukė šposus krečia, tai būna dienų, kai visai pažeme slenku be jėgų verysad.gif Reik pasiruošt morališkai ir imtis darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 21, 17:20)
Labas  4u.gif
Nu kaip gyvena mažučiai liepinukai?
Amelija tai mėgsta padainuot lopšines: aaa pupa arba aaa liuli, katyte uli  thumbup.gif
O šiaip tai šiąnakt nusprendžiau, kad laikas mažinti maitinimų skaičių ir tai matyt bus nujunkymo pradžia. Nes visad keldavosi per naktį 1-2 kartus, tik kai dantys dygdavo, tada kelios naktys sunkesnės būdavo. O dabar jau kokią savaitę keliasi N kartų, kas valandą ar panašiai  doh.gif Dar matyt mano skydliaukė šposus krečia, tai būna dienų, kai visai pažeme slenku be jėgų  verysad.gif Reik pasiruošt morališkai ir imtis darbo smile.gif

labuka... kaip ir sloguojam visi... kaip ir ne... biggrin.gif keistai visi nei tai sergam nei sveiki, nesuprasi... bet jauciuos lengvai dauzta, nakti mazai miego, vaikas bludijo... doh.gif

maniske irgi dainuoja aaa pupa... aaa pupa ir taip n kartu biggrin.gif dar bajeris naujas: "noriu syyysiu, noriu syyysiu" nusimauna kelnes ir stovi prie tuliko... na pasodinam, ir sedi patenkinta, sako siiiiii... ir tai ji vadina kad sisioja biggrin.gif na kaip isaiskint kad netik pasedet reikia, reikia ir padaryt kazka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti