QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 12, 16:44)
Labutis,
Dėl žaidimų kambario, tai mes kaip tik su vyru perkalbėjom, kad reiktų kurią dieną bent puvalandukui Povilą nuvesti išsidūkti, kada vaikų mažiau. Esam buvę du kartus, pirmąjį Poviliukas buvo dar labai mažas, tad jis ten tik verkė ir labai bijojo visų garsų, o antrą kartą jau didesnis, bet dar nevaikštantis buvo, tačiau labai labai jam patiko, tiek nusikalė, kad ir be papulio užmigo tąsyk. Išties ne paslaptis, kad ten turbūt visai nesunku pasigauti kokį virusiuką, bet kur jų nepasigausi...
Prekybcentriai, viešos vietos, vaikų žaidimų kambariai, mokyklėlės ir baseinai - visur gi gali pasigauti kokią bacilą. Bet juk tai nereiškia, kad dabar turim iki gyvenimo galo lindėt namie. Viską reikia daryti sveiku protu. Nuolatinis lankymasis per epidemijas nieko gero, bet visiškas užsidarymas irgi žaloja. Aš visad stengiuosi rinktis aukso viduriuką.
O apie "NE" etapą, tai galiu pasakyti taip - Povilas šia "Ne" liga susirgo prieš kalėdas ir jau sveiksta
Kokius du mėnesius buvo viskas ne, valgyt ne, miegot ne, praustis ne, netgi į lauką eiti ne, važiuoti irgi ne, ateiti ne, ne ne ir dar kartą ne. Dabar jau mažiau tų ne ir labiau pamąsto prieš sakydamas. Bet dabar mums baisesnis etapas - rankom mosikuoja. Ta prasme jei aš jam pasiūlau valgyti, o jis nenori, tai ne tik, kad ne, bet dar ir užsimoja su ranka į tą bliūdą ir visa sriuba ar košė tėškiasi ant žemės. Tas pats ir su gėrimu, rengimusi ar kažko darymu, jeigu nenori.Būtinai bando man tą daiktą išmušti iš rankų
Drausminu, bet jaučiu tai praeis taip pat savaime,kaip ir visi kiti raidos etapai.
tai va kad mes nelaikom vaiko izoliave nuo visu bacilu, juk einam ir i mokyklele ir bendraujam su vaikais, kurie yra darzelinukai, tai bet kokiu atveju bacilu prisigaudom, aisku ir paserga turbut dazniau nei kiti nelankantys nieko vaikai... bet toks musu pasirinkimas, tad ir srebiam kose kai reikia...
QUOTE(babyface @ 2013 03 12, 16:56)
Maniskis jau gera savaite miega vienas atskirai savo kambaryje
Nes tetis su vyru sumeistravo salione atskira nisa lovai - ale musu miegamaji, tai mes ten miegam, o vaikui uzleidom visa kambari
Tai atsibudes jis nakti vis pasikviecia, tai mane, tai vyra ir reikia tuomet pabut salia jo, kol jis vel uzmiega. Bet jau daug geriau ir pati issimiegu kai vaikas atskirai, o tai anksciau kai jis miegodavo tam paciam kambary, tai kiekviena jo krebzdesi isgirsdavau ir ziuredavau, ar neatsiklojes, ar neatsibudes ir pan. Tai tas nuolatinis atsibudinejimas labai vargindavo. O dabar galima sakyt issimiegu kaip zmogus, nepaisant to nepatogumo del pilvo
vauuu... net pavyduuuu... as vasara galvoju toki plana igyvendint
QUOTE(Simuute @ 2013 03 12, 17:41)
Dėl žaidimų kambario - esam buvę kartą, po to
apsirgom visi trys. Kadangi šventėm ten giminaitės mergaitės gimtadienį, tai ir jos šeimynoje ne vienas sirgo, o tarp kitų dalyvių buvo ir su komplikacijom
Tai kažin ar eičiau ten dar su vaiku, nebent vasarą. Bet vasarą lauke smagiau
O dėl NE, tai būna, kad paNEksi, bet aš nekreipiu dėmesio. Praeis
Ir šitas būna pas mus
Juokingiausia, kai bėga nuo manęs rankom mosuodama
Oho, savo erdvę turit, kaip fainiai
Mėgaukis ramybe, kol gali
P.S. Kaskart, kai pamatau, kad babyface parašė, jau taip ir suvirpa viduje - o gal jau?
ohooo... o tai apsirgot kuo? roto, noro? ar tiesiog apsinuodijot maistu?
o man kaip tik suvirpa, kai matau kad ji nepasijungus
siand jau kirbejo skelbt babyface paieska
galvoju gal jau isvaziavus i susitikima