Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(limma @ 2013 03 08, 11:37)
tai cia menkniekis....pas mus istisai ko nors nerasi, istisai viskas istampyta, ismetyta....siandien vyras einant sako, ***** reiks nestis ir siupele iskart kad prasikasti kelia tarp zailsu batu puodu ir popieriu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai, aš būna praspardau viską, kad praeit lotuliukas.gif
Atsakyti
Cha cha cha cha - dabar paerzinsiu biggrin.gif

Maniskis, kai kur nors uzsimano (pvz., laukas, maudytis, pas mociute), tai pats zaislus susirenka lotuliukas.gif thumbup.gif

Kita vertus, pas mus nelabai daug zailsu, tai as laikas nuolaiko ir pati greitai namus pratvarkau. Virtuvej irgi, kol jis zaidzia su puodais, tai as irankius surenku ir pan. O jeigu ko nerandam, tai zaislu dezej ieskom - vyro atsuktuvai visada zaislu dezej gyvena blush2.gif
Atsakyti
o tai kaip man atpratinti saviski nuo vezimo? jis jeigu ir eina pats, tai tik ten, kur nori pats. o jei ir ikalbinu eiti man reikiama kryptimi, tai eina labai letai, daznai nukreipia demesi i aplinka ir atsistoja. o jei tokiu atveju as einu, tai tada jis priesinga kryptimi bega.

Ingiote, gero laukimo wub.gif

Babyface, as taip pat buvau nuo laiptu nusiridenusi, kai laukiausi. vasaros pradzioje... svarbiausia, kad viskas gerai.
Atsakyti
Edii man atrodo tu nori, kad tavo vaikas elgtusi kaip mazdaug 3 metu vaikai elgiasi biggrin.gif Maniskis irgi eina tik ten, kur jam reikia ir tokiu tempu, kokiu jam norisi. Labai retai kada pavyksta iskalbinti elgtis pagal mano norus. Pvz., i parduotuve, kuri yra tik per gatve mes einam apie valanda ar pusantros. Jeigu as kazkur turiu tiksla, imu ji ant ranku ir nesuosi, nes jis vezime nesedi. Man rudeni reikdavo ir ji nesti ir dar vezima stumtis. Per didele prabanga lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba laba...
kaip gyvuojat? kaip ilgaji savaitgali praleidot?
mes visai neblogai... pasibuvom pas senelius, buvom ir gimtadienyje tam zaidimu kambaryje. tai vaikui nerealiai patiko, tiek davesi, tiek jai ispudziu, pirma karta buvom ten... smile.gif smagu... o dar dvejojom ar vesti... kazkaip man ten atrodo daug bacilu visokiu... unsure.gif
ar jus vedat vaikus i tuos vaiku kambarius?

ir dar pas maniske naujas etapas matyt atejo, pavadinkim ji "NE" . niu ka beprasytum, ka besakytum viskas ne... kaip pas jus su tuo ne???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 12, 15:55)
Laba laba...
mes visai neblogai... pasibuvom pas senelius, buvom ir gimtadienyje tam zaidimu kambaryje. tai vaikui nerealiai patiko, tiek davesi, tiek jai ispudziu, pirma karta buvom ten... smile.gif smagu... o dar dvejojom ar vesti... kazkaip man ten atrodo daug bacilu visokiu...  unsure.gif

ir dar pas maniske naujas etapas matyt atejo, pavadinkim ji "NE" . niu ka beprasytum, ka besakytum viskas ne... kaip pas jus su tuo ne????  g.gif

Labutis,
Mano savaitgalis toks šiaip sau. Šeštadienį pasveikinom vyro sesę su gimtadieniu, sekmadienį netikėtai sulaukėm svečių, o pirmadienį buvo baisi darbo diena. Ir liūdna, kad nė kiek nepasistūmėjau su atjunkymu. Kaip griebti man tą jautį už ragų, kai tiesiog neina klausyti vaiko verkimo...
Dėl žaidimų kambario, tai mes kaip tik su vyru perkalbėjom, kad reiktų kurią dieną bent puvalandukui Povilą nuvesti išsidūkti, kada vaikų mažiau. Esam buvę du kartus, pirmąjį Poviliukas buvo dar labai mažas, tad jis ten tik verkė ir labai bijojo visų garsų, o antrą kartą jau didesnis, bet dar nevaikštantis buvo, tačiau labai labai jam patiko, tiek nusikalė, kad ir be papulio užmigo tąsyk. Išties ne paslaptis, kad ten turbūt visai nesunku pasigauti kokį virusiuką, bet kur jų nepasigausi...Prekybcentriai, viešos vietos, vaikų žaidimų kambariai, mokyklėlės ir baseinai - visur gi gali pasigauti kokią bacilą. Bet juk tai nereiškia, kad dabar turim iki gyvenimo galo lindėt namie. Viską reikia daryti sveiku protu. Nuolatinis lankymasis per epidemijas nieko gero, bet visiškas užsidarymas irgi žaloja. Aš visad stengiuosi rinktis aukso viduriuką. =]
O apie "NE" etapą, tai galiu pasakyti taip - Povilas šia "Ne" liga susirgo prieš kalėdas ir jau sveiksta biggrin.gif Kokius du mėnesius buvo viskas ne, valgyt ne, miegot ne, praustis ne, netgi į lauką eiti ne, važiuoti irgi ne, ateiti ne, ne ne ir dar kartą ne. Dabar jau mažiau tų ne ir labiau pamąsto prieš sakydamas. Bet dabar mums baisesnis etapas - rankom mosikuoja. Ta prasme jei aš jam pasiūlau valgyti, o jis nenori, tai ne tik, kad ne, bet dar ir užsimoja su ranka į tą bliūdą ir visa sriuba ar košė tėškiasi ant žemės. Tas pats ir su gėrimu, rengimusi ar kažko darymu, jeigu nenori.Būtinai bando man tą daiktą išmušti iš rankų biggrin.gif Drausminu, bet jaučiu tai praeis taip pat savaime,kaip ir visi kiti raidos etapai.
Atsakyti
Maniskis jau gera savaite miega vienas atskirai savo kambaryje thumbup.gif Nes tetis su vyru sumeistravo salione atskira nisa lovai - ale musu miegamaji, tai mes ten miegam, o vaikui uzleidom visa kambari smile.gif Tai atsibudes jis nakti vis pasikviecia, tai mane, tai vyra ir reikia tuomet pabut salia jo, kol jis vel uzmiega. Bet jau daug geriau ir pati issimiegu kai vaikas atskirai, o tai anksciau kai jis miegodavo tam paciam kambary, tai kiekviena jo krebzdesi isgirsdavau ir ziuredavau, ar neatsiklojes, ar neatsibudes ir pan. Tai tas nuolatinis atsibudinejimas labai vargindavo. O dabar galima sakyt issimiegu kaip zmogus, nepaisant to nepatogumo del pilvo biggrin.gif Bet cia laikina biggrin.gif
Atsakyti
Laba laba...
mes visai neblogai... pasibuvom pas senelius, buvom ir gimtadienyje tam zaidimu kambaryje. tai vaikui nerealiai patiko, tiek davesi, tiek jai ispudziu, pirma karta buvom ten... smile.gif smagu... o dar dvejojom ar vesti... kazkaip man ten atrodo daug bacilu visokiu...  unsure.gif

ir dar pas maniske naujas etapas matyt atejo, pavadinkim ji "NE" . niu ka beprasytum, ka besakytum viskas ne... kaip pas jus su tuo ne????  g.gif

Kaip smagiai jūs thumbup.gif Mes ir svečiuose buvom, Amelija su bendraamže mergina pabendravo, įsistatė fanarą prie akies doh.gif Vakar pas tėvus mano šventėm nepriklausomybę lithuania.gif
Dėl žaidimų kambario - esam buvę kartą, po to apsirgom visi trys. Kadangi šventėm ten giminaitės mergaitės gimtadienį, tai ir jos šeimynoje ne vienas sirgo, o tarp kitų dalyvių buvo ir su komplikacijom doh.gif Tai kažin ar eičiau ten dar su vaiku, nebent vasarą. Bet vasarą lauke smagiau smile.gif
O dėl NE, tai būna, kad paNEksi, bet aš nekreipiu dėmesio. Praeis wink.gif

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 12, 16:44)
Labutis,
Bet dabar mums baisesnis etapas - rankom mosikuoja.

Ir šitas būna pas mus drinks_cheers.gif Juokingiausia, kai bėga nuo manęs rankom mosuodama biggrin.gif

QUOTE(babyface @ 2013 03 12, 16:56)
Maniskis jau gera savaite miega vienas atskirai savo kambaryje thumbup.gif Nes tetis su vyru sumeistravo salione atskira nisa lovai - ale musu miegamaji, tai mes ten miegam, o vaikui uzleidom visa kambari smile.gif Tai atsibudes jis nakti vis pasikviecia, tai mane, tai vyra ir reikia tuomet pabut salia jo, kol jis vel uzmiega. Bet jau daug geriau ir pati issimiegu kai vaikas atskirai, o tai anksciau kai jis miegodavo tam paciam kambary, tai kiekviena jo krebzdesi isgirsdavau ir ziuredavau, ar neatsiklojes, ar neatsibudes ir pan. Tai tas nuolatinis atsibudinejimas labai vargindavo. O dabar galima sakyt issimiegu kaip zmogus, nepaisant to nepatogumo del pilvo biggrin.gif Bet cia laikina biggrin.gif

Oho, savo erdvę turit, kaip fainiai smile.gif Mėgaukis ramybe, kol gali smile.gif
P.S. Kaskart, kai pamatau, kad babyface parašė, jau taip ir suvirpa viduje - o gal jau? wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 12, 16:44)
Labutis,

Dėl žaidimų kambario, tai mes kaip tik su vyru perkalbėjom, kad reiktų kurią dieną bent puvalandukui Povilą nuvesti išsidūkti, kada vaikų mažiau. Esam buvę du kartus, pirmąjį Poviliukas buvo dar labai mažas, tad jis ten tik verkė ir labai bijojo visų garsų, o antrą kartą jau didesnis, bet dar nevaikštantis buvo, tačiau labai labai jam patiko, tiek nusikalė, kad ir be papulio užmigo tąsyk. Išties ne paslaptis, kad ten turbūt visai nesunku pasigauti kokį virusiuką, bet kur jų nepasigausi...Prekybcentriai, viešos vietos, vaikų žaidimų kambariai, mokyklėlės ir baseinai - visur gi gali pasigauti kokią bacilą. Bet juk tai nereiškia, kad dabar turim iki gyvenimo galo lindėt namie. Viską reikia daryti sveiku protu. Nuolatinis lankymasis per epidemijas nieko gero, bet visiškas užsidarymas irgi žaloja. Aš visad stengiuosi rinktis aukso viduriuką.
O apie "NE" etapą, tai galiu pasakyti taip - Povilas šia "Ne" liga susirgo prieš kalėdas ir jau sveiksta  biggrin.gif  Kokius du mėnesius buvo viskas ne, valgyt ne, miegot ne, praustis ne, netgi į lauką eiti ne, važiuoti irgi ne, ateiti ne, ne ne ir dar kartą ne. Dabar jau mažiau tų ne ir labiau pamąsto prieš sakydamas. Bet dabar mums baisesnis etapas - rankom mosikuoja. Ta prasme jei aš jam pasiūlau valgyti, o jis nenori, tai ne tik, kad ne, bet dar ir užsimoja su ranka į tą bliūdą ir visa sriuba ar košė tėškiasi ant žemės. Tas pats ir su gėrimu, rengimusi ar kažko darymu, jeigu nenori.Būtinai bando man tą daiktą išmušti iš rankų  biggrin.gif  Drausminu, bet jaučiu tai praeis taip pat savaime,kaip ir visi kiti raidos etapai.

tai va kad mes nelaikom vaiko izoliave nuo visu bacilu, juk einam ir i mokyklele ir bendraujam su vaikais, kurie yra darzelinukai, tai bet kokiu atveju bacilu prisigaudom, aisku ir paserga turbut dazniau nei kiti nelankantys nieko vaikai... bet toks musu pasirinkimas, tad ir srebiam kose kai reikia... g.gif
Maniskis jau gera savaite miega vienas atskirai savo kambaryje thumbup.gif Nes tetis su vyru sumeistravo salione atskira nisa lovai - ale musu miegamaji, tai mes ten miegam, o vaikui uzleidom visa kambari smile.gif Tai atsibudes jis nakti vis pasikviecia, tai mane, tai vyra ir reikia tuomet pabut salia jo, kol jis vel uzmiega. Bet jau daug geriau ir pati issimiegu kai vaikas atskirai, o tai anksciau kai jis miegodavo tam paciam kambary, tai kiekviena jo krebzdesi isgirsdavau ir ziuredavau, ar neatsiklojes, ar neatsibudes ir pan. Tai tas nuolatinis atsibudinejimas labai vargindavo. O dabar galima sakyt issimiegu kaip zmogus, nepaisant to nepatogumo del pilvo

vauuu... net pavyduuuu... as vasara galvoju toki plana igyvendint smile.gif

QUOTE(Simuute @ 2013 03 12, 17:41)

Dėl žaidimų kambario - esam buvę kartą, po to apsirgom visi trys. Kadangi šventėm ten giminaitės mergaitės gimtadienį, tai ir jos šeimynoje ne vienas sirgo, o tarp kitų dalyvių buvo ir su komplikacijom  doh.gif Tai kažin ar eičiau ten dar su vaiku, nebent vasarą. Bet vasarą lauke smagiau smile.gif
O dėl NE, tai būna, kad paNEksi, bet aš nekreipiu dėmesio. Praeis wink.gif
Ir šitas būna pas mus  drinks_cheers.gif Juokingiausia, kai bėga nuo manęs rankom mosuodama biggrin.gif
Oho, savo erdvę turit, kaip fainiai smile.gif Mėgaukis ramybe, kol gali smile.gif
P.S. Kaskart, kai pamatau, kad babyface parašė, jau taip ir suvirpa viduje - o gal jau?  wub.gif smile.gif

ohooo... o tai apsirgot kuo? roto, noro? ar tiesiog apsinuodijot maistu? g.gif

o man kaip tik suvirpa, kai matau kad ji nepasijungus biggrin.gif siand jau kirbejo skelbt babyface paieska biggrin.gif galvoju gal jau isvaziavus i susitikima wub.gif
Atsakyti
Laba laba...

i vaiku kambarius vedu ir nieko baisaus. tik rotu buvo uzsikretes, bet manau, kad sia liga visi nepaskiepyti praserga... o del "ne" nieko patarti negaliu, nes is vis nekalba biggrin.gif
Papildyta:
O dabar galima sakyt issimiegu kaip zmogus, nepaisant to nepatogumo del pilvo biggrin.gif Bet cia laikina biggrin.gif

po to bus kita priezastis neissimiegojimo biggrin.gif
skaitau ir galvoju, ko cia tau tas paieskas anksciau laiko skelbti nori... ogi kovo vidurys mega_shok.gif ka tik spalis buvo, o jau kovas...
o man iki kovo 31 apsiprasti su spss, ka nors rasti ir parasyti tezes lotuliukas.gif smaikstuole as...
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 12, 16:41)
P.S. Kaskart, kai pamatau, kad babyface parašė, jau taip ir suvirpa viduje - o gal jau?  wub.gif smile.gif

Reiks pabandyt imesti nuotraukele i FB, ka vyrai sumeistravo, bet dar ne iki galo viskas pabaigta. Truksta kai kuriu detaliu dar, kuriu laukiame, kol atves.

QUOTE(gintita @ 2013 03 12, 16:59)
o man kaip tik suvirpa, kai matau kad ji nepasijungus biggrin.gif siand jau kirbejo skelbt babyface paieska biggrin.gif  galvoju gal jau isvaziavus i susitikima  wub.gif

QUOTE(Eddii @ 2013 03 12, 22:05)
po to bus kita priezastis neissimiegojimo biggrin.gif
skaitau ir galvoju, ko cia tau tas paieskas anksciau laiko skelbti nori... ogi kovo vidurys  mega_shok.gif ka tik spalis buvo, o jau kovas...

Liko 2 savaiteles pagal termina. Doma gimdziau 5 dienom anksciau, tai ziuresim kaip bus su antruoju smile.gif Laikas greitai praleke, net nesitiki, kad jau tuoj tuoj susitiksiu su mazuoju wub.gif O prie kompo isties reciau beprisedu, nes kai pertvarkas namie pasidarem, tai kompas nebeturi savo vietos biggrin.gif tai ir nebeprisedu taip daznai kaip anksciau. Ir siaip Domukas labai irzlus paskutiniu metu - dantukai matyt dygsta - tai labai daug demesio reikalauja, nes jei tik kas nepatinka, tai iskart verkia, dudas paleidzia, pirstai is burnos neiseina.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pas mus irgi prieštaravimo etapas prasidėjęs sad.gif Bet nesako ne, o labai pyksta, jei kas jam netinka - rėkia, daužo duris doh.gif

Babyface - laukiu nesulaukiu ir aš smile.gif Toks malonus jausmas smile.gif

Į prekybcentrius, vaikų kambarius, svečius, mokyklėlę, valstybines įstaigas - visur einam, jei tik reikia ir esam sveiki 4u.gif Jei sirguliuojam, tai į vaikų kambarius, svečius ir mokyklėlę neinam, bet reikalus vis tiek tvarkom, nes nėr kitos išeities ax.gif Nepasakyčiau, kad daugiau serga nei kiti, gal net mažiau, lyginant su tais, kuriuos tėvai labai saugoja ax.gif Va dabar sirguliuojam visi, bet mūsų šeimynoj visada kovas toks ligų maišas būna sad.gif

Vakar Povilas susirado draugą kokių 50 metų rusą biggrin.gif Laukėm eilės pas notarą, tai juokėsi visi, kas matė kaip chebrytė bendravo - dėdė rušiškai pakalbina, Povilas savo kalba atsako, pamosikuoja parodo biggrin.gif

Aš savo vaiką į atskirą kambarį iškelsiu negreit...Nebent pats panorės su broliu gyvent smile.gif Bet dėl vaikų esu baisiai jautri - dičkis miega kitam kambary, o aš girdžiu kada naktį prabunda, kada vartosi ir t.t. doh.gif
Atsakyti