Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

QUOTE(limma @ 2013 03 07, 12:19)
tik vis baugina visu aplinkiniu zodziai: kaip tu sukudai, is taves nieko neliko...nu as gi viska valgau, jokiu dietu nesilaikau, sokoladai i trasa eina, net nakti kartais einu ka sukrimsti....vat tas tai neramina, gal kas tikrai negerai....ir taip pradejau gydytoju sezona, uzsirasiau pas dantiste, pas neurochirurga, siandien eisiu pas savo gydytoja krauja priduoti doh.gif
jezau atsargiai tu. nesusizeiskit 4u.gif

Va va, mane irgi labai neramina visų pasakymai, kad aš labai sukūdau, nieko iš manęs neliko ir pan. Mano mama tai išvis perdeda juodai. Kartais net supykstu ant jos. Ji visiems giminėm pasakoja,kad aš jau kone anoreksikė,nieko nevalgau, perkarus ir dar vaiką maitinu. Jau šitaip tai žiauru. Tiesą sakant jaučiuosi geriau,nei prieš metus, nors tada svėriau 7kg daugiau. Ne svoryje esmė. Aišku sveikata mano nėra gera, bet nebepuola angina. Tik puola moteriškos bėdos...Erzina juodai. O kraujo tyrimo atsakymai irgi nedžiugina - per mažai leukocitų...Ir kaip juos pakelti neaišku...Gydytoja tik pasakė,kad reiktų mąstyti apie nujunkymą.Nu mąstau. Ir po biškį jaukinuosi šią mintį, jau ir pradedu kažką keisti. Bet čia juk ne kojines persimauti.To nepadarysi iškart.Nujunkymas - subtilus reikalas.
Atsakyti
dbr aš pasiguosiu biggrin.gif
šiandien Amelijos aktyvumas ir išdykumas varo iš proto doh.gif tiesiog matosi, kaip netveria savo kailyje ir galvoja kur čia pasidavus ir ką čia dar iškrėtus... jau paskundžiau vyrui telefonu doh.gif o to aktyvumo rezultatas - sugalvojau iškepti vakarienei žemaičių blynus, bus ir vyrui į darbą ką nusinešti pietums. žodž, įdaras iškeptas, bulvės nuluptos, reikia sutrinti - trintuvės nėr. iškrausčiau visus kampus, kur galėjo nukišti, nėra niekur. mano kantrybė visai ant siūlo kabo. galės vyras neštis į darbą atskirai keptą faršą ir virtas bulves ir įsivaizduot, kad valgo žemaičių blynus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 07, 18:35)
šiandien Amelijos aktyvumas ir išdykumas varo iš proto  doh.gif tiesiog matosi, kaip netveria savo kailyje ir galvoja kur čia pasidavus ir ką čia dar iškrėtus... jau paskundžiau vyrui telefonu  doh.gif o to aktyvumo rezultatas - sugalvojau iškepti vakarienei žemaičių blynus, bus ir vyrui į darbą ką nusinešti pietums. žodž, įdaras iškeptas, bulvės nuluptos, reikia sutrinti - trintuvės nėr. iškrausčiau visus kampus, kur galėjo nukišti, nėra niekur. mano kantrybė visai ant siūlo kabo. galės vyras neštis į darbą atskirai keptą faršą ir virtas bulves ir įsivaizduot, kad valgo žemaičių blynus biggrin.gif

Na nepasakyčiau, kad labai aktyvi hihihi.gif
Na dar spėsi gal susisukti, nesikrimsk wink.gif
Atsakyti
šiandien Amelijos aktyvumas ir išdykumas varo iš proto  doh.gif tiesiog matosi, kaip netveria savo kailyje ir galvoja kur čia pasidavus ir ką čia dar iškrėtus... jau paskundžiau vyrui telefonu  doh.gif o to aktyvumo rezultatas - sugalvojau iškepti vakarienei žemaičių blynus, bus ir vyrui į darbą ką nusinešti pietums. žodž, įdaras iškeptas, bulvės nuluptos, reikia sutrinti - trintuvės nėr. iškrausčiau visus kampus, kur galėjo nukišti, nėra niekur. mano kantrybė visai ant siūlo kabo. galės vyras neštis į darbą atskirai keptą faršą ir virtas bulves ir įsivaizduot, kad valgo žemaičių blynus biggrin.gif

biggrin.gif Ar atsirado trintuve? Ar vyrui teko atskirus produktus valgyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 03 07, 19:35)

saunuole Amelija... kiek gi cia galima but auksiniu vaiku biggrin.gif reikia duot mamai pajust kad augina vaika, o ne atostogauja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

speju maniskei iltiniai parvaro virsui, nes jau kelinta diena trydalioja, naktis su verksmais... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su mūsų diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 08, 10:29)

speju maniskei iltiniai parvaro virsui, nes jau kelinta diena trydalioja, naktis su verksmais...  doh.gif

su kaip ten sakoma, su tulpių diena lotuliukas.gif

sveikos 4u.gif

Gintita o kaip dabar tavo mergytės sveikata, kaip kosuliai naktį ar dar būna g.gif
Atsakyti
Su moterų švente mamulytės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 03 08, 11:29)
su kaip ten sakoma, su tulpių diena lotuliukas.gif

sveikos 4u.gif

Gintita o kaip dabar tavo mergytės sveikata, kaip kosuliai naktį ar dar būna g.gif

nzn gera atrodo ta sveikata... sianakt pakosejo, praeitas kazkiek n naktu visai nekosejo... nakciai drekinam miegamaji, nzn gal tas padejo... kovo gale vaziuosim pas alerogologa, ziuresim ka sakys smile.gif
Atsakyti
sveikutes...

visas su sia diena....

QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 07, 15:22)
Ir po biškį jaukinuosi šią mintį, jau ir pradedu kažką keisti. Bet čia juk ne kojines persimauti.To nepadarysi iškart.Nujunkymas - subtilus reikalas.

jungiuosi ta u i kompanija ir draugiskai sito imames....bus lengviau....as siandien nuimsiu dienini maitinima, bandysiu pakeisti i buteliuka supylus savo pienuka, gal gers...nes reikia ir man del sveikatos pradet nujunkyma....o kiek ilgai zaist galesiu neaisku, kaip pasakys gydytojai verysad.gif

tai cia menkniekis....pas mus istisai ko nors nerasi, istisai viskas istampyta, ismetyta....siandien vyras einant sako, ***** reiks nestis ir siupele iskart kad prasikasti kelia tarp zailsu batu puodu ir popieriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 08, 12:28)
nzn gera atrodo ta sveikata... sianakt pakosejo, praeitas kazkiek n naktu visai nekosejo... nakciai drekinam miegamaji, nzn gal tas padejo... kovo gale vaziuosim pas alerogologa, ziuresim ka sakys smile.gif

svarbiausia rasti priežasti kodėl koso, nes negerai, kai naktį koso yra nnn priežaščių, o kai rasit galėsit su tuom kovoti, sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 03 08, 10:12)
biggrin.gif Ar atsirado trintuve? Ar vyrui teko atskirus produktus valgyti? biggrin.gif

Nu žinokit kai parašiau čia, pasėdėjau ramiai, pakvėpavau giliai ir atradau tą trintuvę biggrin.gif

QUOTE(limma @ 2013 03 08, 12:37)

tai cia menkniekis....pas mus istisai ko nors nerasi, istisai viskas istampyta, ismetyta....siandien vyras einant sako, ***** reiks nestis ir siupele iskart kad prasikasti kelia tarp zailsu batu puodu ir popieriu lotuliukas.gif

tai ji irgi ištampo viską po namus, bet aš paprastai greit vėl viską sukišu atgal ir niekas nepasimeta smile.gif
Mamamvika, o tai ko tu nori iš miegančio vaiko biggrin.gif bet kai grįžom namo, tai ir prasidėjo doh.gif šiandien vyras jau skambino ir klausė kaip vaikas, ar klauso manęs biggrin.gif

Su kovo 8-ąja 4u.gif Mes jau spėjom su autiku iki kito miesto galo nuvažiuot ir atgal parvaryt, tai dauguma su tulpėm, taip gražu smile.gif
Atsakyti