QUOTE(limma @ 2013 03 07, 12:19)
tik vis baugina visu aplinkiniu zodziai: kaip tu sukudai, is taves nieko neliko...nu as gi viska valgau, jokiu dietu nesilaikau, sokoladai i trasa eina, net nakti kartais einu ka sukrimsti....vat tas tai neramina, gal kas tikrai negerai....ir taip pradejau gydytoju sezona, uzsirasiau pas dantiste, pas neurochirurga, siandien eisiu pas savo gydytoja krauja priduoti
jezau atsargiai tu. nesusizeiskit
jezau atsargiai tu. nesusizeiskit
Va va, mane irgi labai neramina visų pasakymai, kad aš labai sukūdau, nieko iš manęs neliko ir pan. Mano mama tai išvis perdeda juodai. Kartais net supykstu ant jos. Ji visiems giminėm pasakoja,kad aš jau kone anoreksikė,nieko nevalgau, perkarus ir dar vaiką maitinu. Jau šitaip tai žiauru. Tiesą sakant jaučiuosi geriau,nei prieš metus, nors tada svėriau 7kg daugiau. Ne svoryje esmė. Aišku sveikata mano nėra gera, bet nebepuola angina. Tik puola moteriškos bėdos...Erzina juodai. O kraujo tyrimo atsakymai irgi nedžiugina - per mažai leukocitų...Ir kaip juos pakelti neaišku...Gydytoja tik pasakė,kad reiktų mąstyti apie nujunkymą.Nu mąstau. Ir po biškį jaukinuosi šią mintį, jau ir pradedu kažką keisti. Bet čia juk ne kojines persimauti.To nepadarysi iškart.Nujunkymas - subtilus reikalas.