sveikutes
ingiote, sveikinimai
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 06, 19:34)
Aš vis dažniau pagaunu save galvojant, kad gal ir nenumirčiau, jei imčiau lauktis antrojo vaikelio...Bet veju tas mintis staigiai staigiai, nes pirmiau reikia nujunkyti, pamiegoti ir gal dar ką nuveikti
as irgi taip galvojau, jei auginti, tai geriau du iskart, jei kelsis prie vieno nebus sunku ir prie antro....nu galiu pasakyti, nieko panasaus, sunku keltis prie antro, kai prie vieno puse nakties prasedejai, praliuliavai. va butu vienas, padejai galva ir miegi, o ziurek turi eiti prie antro...ne ne, daugiau taip nebegalvociau. aisku siai dienai jau gerai viskas, neber bedos, nes mergina galima sakyti miega, bet kai prisimenu pirma menesi po maziuko gimimo, tai sulyginu su saves palaidojimu, viskas tik juoda, po trecio men jau lengviau, bet dziaugsmo nera dar visai....kazkoks dziaugsmas ir ramybe i mano kuna atejo po PIRMUJU metu...isties, kai prisimenu pirmus metus, matau tik juoda, nes as ziauriai pavargau per juos....aisku ir dabar sunku, bet palyginus tai baika su pirmu menesiu....o jei nebutu buve vyro, jei butu ejes i darba, turbut buciau jau palaidota....aisku ir dabar noriu kartais save palaidoti, nes buna siaubingu dienu ir naktu...bet jau gyvenimas sviesesnis

tik vis baugina visu aplinkiniu zodziai: kaip tu sukudai, is taves nieko neliko...nu as gi viska valgau, jokiu dietu nesilaikau, sokoladai i trasa eina, net nakti kartais einu ka sukrimsti....vat tas tai neramina, gal kas tikrai negerai....ir taip pradejau gydytoju sezona, uzsirasiau pas dantiste, pas neurochirurga, siandien eisiu pas savo gydytoja krauja priduoti
QUOTE(babyface @ 2013 03 06, 22:00)
O as si vakara atsistodama nuo sofos sugebejau issidrebti ant zemes ant sono

Buvau ziauriai issigandusi, nes kokias 10min niekaip negalejau isjudinti pilvelio gyventojo

Panika uzejo, asaros bega, vyras darbe, nezinau, ka daryt. Paskui po truputi pilvelis pradejo banguoti, tai palengvejo... Tikiuosi maziukui nieko neatsitiko, nes dabar tai juda kruta pilve intensyviai...
jezau atsargiai tu. nesusizeiskit