Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

Sveikos
Apsikuopiau pagaliau tai prisėdau pasveikinti su pavasarėliu!!!!!Pagaliau jau atėjo, už mėnesio jau tikrai turėtų jaustis biggrin.gif
O dėl ėjimo, gal reikia pratint?Maniškis irgi prie tinginių, patipena po kiemą, o tada kelia rankas, kad neščiau..
Dėl bėrimų net nežinau, nebuvo taip, tik pastebėjau, kad galvytė sausoka..Reiks kokiu aliejum pamakot.
Atsakyti
Kovo 1d. maniskiui pirmas iltinukas prasikale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2013 03 01, 21:25)
kaip jums su pasivaiksciojimu ne vezimelyje? maniskis minimaliai pasivaiksto. noretusi tokiam amziui, kad jau daugiau galetu nueiti...

mano ir neina schmoll.gif paeina ir apa arba į vėžima. sakau gal rūbai ar batai pas mus nepatogūs ir nelengvi batai g.gif

QUOTE(babyface @ 2013 03 02, 10:02)
Kovo 1d. maniskiui pirmas iltinukas prasikale thumbup.gif

sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
Kažkaip laiko vis maža parašyti viskam, ko norėtųsi...Tad parašysiu, ką prisimenu =]
Klausėt dėl vaikščiojimo lauke, tai vežimėlio mes nenaudojam jau nuo rudens, vaikas visad vaikšto pats tiek lauke, tiek parduotuvėj, tiek visur kitur, na nebent su dviratuku lauke pavažinėdavo.Bet jau 4 mėnesius ant jo nesėdėjo vaikas, tai nežinia, ar jau ir sės, nes dabar jam jėga bėgti nuo mamos į lankas, balas ir klonius biggrin.gif
Babyface, sveikinam su iltinukais! Povilui prieš savaitę prasimušė abiejų viršutinių iltinukų viršūnėlės, bet pakolkas daugiau nejuda į priekį. Ir matyt, kad didieji skausmai praėjo, nes miega vėl geriau naktimis.
O aš pati po stomatologės...Tris dienas iš eilės man blombavo dantis. 5 sugedę blink.gif blink.gif blink.gif Negalėjau patikėti, kai pasakė. Na mačiau, kad protinis papuvo ir jaučiau valgant saldainius kažką viršuje, o pasirodo neveltui jaučiau. Tai palikau tokią riebią pinigų sumelę ir pakolkas esu su visais sveikais. Tai aš noriu paklausti, kame reikalas, kad šitaip genda dantys? Gal kas susidūrėt su tuo? Prieš metus buvo sveiki, per metus sugedo penki. Aišku tie sugedimai ne patys baisiausiai, gydyt nereikėjo, iškart užbliombavo, bet vistiek...Na man visą gyvenimą tie dantys kreivi, šleivi ir dar gendantys, bet tokiais tempais dar niekad negedo. Stomatologė sakė, kad kaltas žindymas, kad visas medžiagas atiduodu vaikui, nesąžiningai geriu vitaminus, trūksta kalcio ir kenčia dantys.Tai iš to streso nusipirkau kalcio ir prie bendrų dar jį naudoju. Tik bėda,kad tų maitinančioms skirtų vitaminų neina ištisai gerti, nes man baisiai negerai skrandžiui nuo jų būna...
Atsakyti
QUOTE(meskiuke_mini @ 2013 03 04, 14:08)
Sveikos gyvos,
Kažkaip laiko vis maža parašyti viskam, ko norėtųsi...Tad parašysiu, ką prisimenu =]
Klausėt dėl vaikščiojimo lauke, tai vežimėlio mes nenaudojam jau nuo rudens, vaikas visad vaikšto pats tiek lauke, tiek parduotuvėj, tiek visur kitur, na nebent su dviratuku lauke pavažinėdavo.Bet jau 4 mėnesius ant jo nesėdėjo vaikas, tai nežinia, ar jau ir sės, nes dabar jam jėga bėgti nuo mamos į lankas, balas ir klonius  biggrin.gif
Babyface, sveikinam su iltinukais! Povilui prieš savaitę prasimušė abiejų viršutinių iltinukų viršūnėlės, bet pakolkas daugiau nejuda į priekį. Ir matyt, kad didieji skausmai praėjo, nes miega vėl geriau naktimis.
O aš pati po stomatologės...Tris dienas iš eilės man blombavo dantis. 5 sugedę  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Negalėjau patikėti, kai pasakė. Na mačiau, kad protinis papuvo ir jaučiau valgant saldainius kažką viršuje, o pasirodo neveltui jaučiau. Tai palikau tokią riebią pinigų sumelę ir pakolkas esu su visais sveikais. Tai aš noriu paklausti, kame reikalas, kad šitaip genda dantys? Gal kas susidūrėt su tuo? Prieš metus buvo sveiki, per metus sugedo penki. Aišku tie sugedimai ne patys baisiausiai, gydyt nereikėjo, iškart užbliombavo, bet vistiek...Na man visą gyvenimą tie dantys kreivi, šleivi ir dar gendantys, bet tokiais tempais dar niekad negedo. Stomatologė sakė, kad kaltas žindymas, kad visas medžiagas atiduodu vaikui, nesąžiningai geriu vitaminus, trūksta kalcio ir kenčia dantys.Tai iš to streso nusipirkau kalcio ir prie bendrų dar jį naudoju. Tik bėda,kad tų maitinančioms skirtų vitaminų neina ištisai gerti, nes man baisiai negerai skrandžiui nuo jų būna...

meskiuke, kaip jau issiaiskinom viskas cia del sekso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 04, 14:59)
meskiuke, kaip jau issiaiskinom viskas cia del sekso biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif Net rasydama zinojau, kad sunku bus kazka pasakyti, bet issikalbejus juk lengviau smile.gif Uzsirasiau 5dieniui pas gydytoja, jei nepraeis, tai vaziuosim. Neduodu visai apelsinu, siandien lyg maziau paberta, ir dar bepantenu patepu, jei nepades, tai ir nepakenks smile.gif

Vezimo mes nuo rudens nenaudojam, nesedi. Vaiksto ir vartosi lauke, jau koki menesi ir ant ranku nebeipraso. Atpratinau, su pykciais, bet susitarem. Nes nesiojant labai pilva paskui skaudedavo, nenorejau anksciau rugsejo pagimdyti, dar siltnami noriu pasistatyti ir pomidoru rudeniui prisiauginti, kad galeciau ant dietos vel sesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 03 04, 15:52)
Aciu uz atsakymus smile.gif Net rasydama zinojau, kad sunku bus kazka pasakyti, bet issikalbejus juk lengviau smile.gif Uzsirasiau 5dieniui pas gydytoja, jei nepraeis, tai vaziuosim. Neduodu visai apelsinu, siandien lyg maziau paberta, ir dar bepantenu patepu, jei nepades, tai ir nepakenks smile.gif

Vezimo mes nuo rudens nenaudojam, nesedi.  Vaiksto ir vartosi lauke, jau koki menesi ir ant ranku nebeipraso. Atpratinau, su pykciais, bet susitarem. Nes nesiojant labai pilva paskui skaudedavo, nenorejau anksciau rugsejo pagimdyti, dar siltnami noriu pasistatyti ir pomidoru rudeniui prisiauginti, kad galeciau ant dietos vel sesti biggrin.gif

Pala pala, rugsėjį gimdysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 03 04, 14:52)
Vezimo mes nuo rudens nenaudojam, nesedi.  Vaiksto ir vartosi lauke, jau koki menesi ir ant ranku nebeipraso. Atpratinau, su pykciais, bet susitarem. Nes nesiojant labai pilva paskui skaudedavo, nenorejau anksciau rugsejo pagimdyti, dar siltnami noriu pasistatyti ir pomidoru rudeniui prisiauginti, kad galeciau ant dietos vel sesti biggrin.gif

Ar as kazka praleidau, ar ir jusu seima laukia seimos pagausejimo? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif FB tiek pasipyle nauju nestukiu, kad jau nebespeju sekti naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
kas cia per detektyvas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 03 04, 15:31)
kas cia per detektyvas? biggrin.gif

"Paslapčių namai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 03 04, 18:42)
"Paslapčių namai" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti