Įkraunama...
Įkraunama...

2011 liepinukai

Babyface, pažiūrėjau į tavo liniuotę ir šiurpuliukas kūnu nubėgo. KAIP JAU GREITAI wub.gif thumbup.gif clap.gif Kiek emocijų užplūdo...
Atsakyti
Kažkam geriau su miegais, kažkam blogiau... Nėr teisybės console.gif Aš irgi būčiau pikta, jei 7 keltųsi. ne mano dienos ritmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 02 25, 16:50)
Babyface, pažiūrėjau į tavo liniuotę ir šiurpuliukas kūnu nubėgo. KAIP JAU GREITAI  wub.gif  thumbup.gif  clap.gif Kiek emocijų užplūdo...

Aha, jau greit wub.gif Net nesitiki, kad neuzilo busiu dvieju vaikuciu mama rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
Štai ir prabėgo mano gimtadieninis savaitgalis. Šeštadienį ėjom į kavinę, paskui į "Valentinas vienas", buvo ir gėda, ir juokinga biggrin.gif Sumoj - gerai pavykęs filmas. smile.gif Na o sekmadienį buvo svečių diena - krikšto mama su šeima, vyro tėvai ir seneliai. Ir tai spėjau pavargti. Bet visgi ramus gimtadienis buvo, kokio ir norėjau.
O kalbant apie miegus, aš jau geriau nė nekalbėsiu. Kartais pakalbu su drauge apie jos vaikų miegus, ir kai aš jai imu pasakoti apie savo vaiko miegą ,ji nesupranta. Jai labai labai blogai, kad jos 6 mėn mažylė keliasi vieną kartą naktį. O taip miega nuo 21 iki 9val. Diena irgi miega du tris kartus. Neverkia, miega atskirai ir pan. Tai žodžiu ji sakė, kad blogai miega jos vaikas. Tad aš kai pasisakau, ji sako, kad nesupranta manęs ir mano vaiko. Tai žodžiu nutariau sakyti, kad mes miegam tobulai, esam geri it angelai ir niekuo nesiskundžiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 02 25, 17:53)
Kažkam geriau su miegais, kažkam blogiau... Nėr teisybės  console.gif Aš irgi būčiau pikta, jei 7 keltųsi. ne mano dienos ritmas  drinks_cheers.gif

niu vakar jums pasiskundziau ir vaikas pasitaise biggrin.gif pietuku ismiegojo dvi su puse valandos biggrin.gif o siand ryte 8val. kaip laikrodukas atsikele smile.gif jauciuosi netgi pailsejus, ir vel gyvenimas nusvito naujomis spalvomis.

QUOTE(babyface @ 2013 02 25, 22:22)
Aha, jau greit wub.gif Net nesitiki, kad neuzilo busiu dvieju vaikuciu mama rolleyes.gif  wub.gif

man irgi siurpuliukai nubega pamacius kiek nedaug tau jau liko smile.gif thumbup.gif

buvom lauke, oras pasakiskas biggrin.gif vaikas issivarte po visas balas g.gif
Atsakyti
mes ir buvome lauke, tik mano kai bijo sniego tai ėjo takeliu lotuliukas.gif paskui pasiskoloino vaikiška leliukų vežimuka ir parsistūmė namo, visa murzina nes krito, bet ai, kiek vaikui džiaugsmo buvo lotuliukas.gif po piet varysime iki gydytojos ir pėstute, sakau gal ne perdaug mažylei po tiek dienų sėdėjimo namie, ką manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 26, 14:15)
mes ir buvome lauke, tik mano kai bijo sniego tai ėjo takeliu lotuliukas.gif paskui pasiskoloino vaikiška leliukų vežimuka ir parsistūmė namo, visa murzina nes krito, bet ai, kiek vaikui džiaugsmo buvo lotuliukas.gif po piet varysime iki gydytojos ir pėstute, sakau gal ne perdaug mažylei po tiek dienų sėdėjimo namie, ką manot g.gif

man zinok irgi toks nerimas yra, kad tik vel nepasaltu, kaip cia aprengt, kaip nepersibut tam lauke... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintita @ 2013 02 26, 14:49)
man zinok irgi toks nerimas yra, kad tik vel nepasaltu, kaip cia aprengt, kaip nepersibut tam lauke... doh.gif

dėl rengimo kažkaip nebijau, jei aš su vienu megztuku radvile su dviem rengiu. sakiau po truputuka ilginsiu pasivaikščiojimus, šiandiena neisiu, kad nebūtų per daug ryt eisime vėl ilginsiu po 15 min savo astmutei lauka.
Atsakyti
O as norejau paklausti - mano mazgiui isbere kojas ir pilvo apatine dali. Berimas laikozi jau virs savaites, neplinta, neniezti, temp nekyla, jokiu kitu pozymiu. Cia gali buti alerginis berimas? Jeivu taip, tai neisivaizduoju kokiam produktui... Jau viska galinti alergizuoti isemiau. Grisim is sveciu pas mociute, sodinsiu ant absoliucios valancios dietos ir tada ziuresiu... I poliklinika baisu tist delbacilu
Atsakyti
Mamukus ir mažiukus su pavasariu clap.gif vacation4.gif kad ir su sniegais šiandien, bet jau šiluma netoli bigsmile.gif

Ingiote, žiūriu, kad niekas tau neatsakė, aš irgi nežinau ar tai gali būti alergija. Kaip dabar reikalai?
Atsakyti
su pavasariu visas 4u.gif

tik ta pavasario diena ilgam isimins, nes teko apsilankyti ligoninej doh.gif

ingiote, maziukui irgi beria tokiais ale plemais...nu nezinau kaip pasakyti, kaip pasausejusi odele, tai gydytoja sake, kad tai alerginis berimas, o ypac tu vaistu visokiom sirupinem dalim...taip kad nusprendem mes geriau tabletes trinsim ir gersim kai sirgsim, bet tikiuosi greit nesirgti....tai vat manau gali buti alerginis ir jums 4u.gif

meskiuke, as irgi kai paklausau, kai kitom mamom tenka keltis po 1-2 kart per nakti, ir jos mirsta, atsiprasau jei pas mus tokiu yra, nieko nenoriu izeisti, bet kai sese taip kalba, ir po 3 naktu jau nori nusisauti, as tyliu....vat tu ir esi teisi, sakydama, kad "mes tobulai miegam, esam superiniai miegotojai ir issiilseje"
Atsakyti
kaip jums su pasivaiksciojimu ne vezimelyje? maniskis minimaliai pasivaiksto. noretusi tokiam amziui, kad jau daugiau galetu nueiti...
Atsakyti