Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 04, 17:24)
Aš pušenu po tavo makliavas  doh.gif Iš principo ten beveik gerai, bet taaaaip viskas suvelta, kad iš pirmo žvilgsnio atrodo taip, kaip atrodė mums šeštadienį vakare doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif aš ir dar kiek žiejau, tai nebe taip atrodo kaip šeštadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 04, 17:25)
doh.gif  aš ir dar kiek žiejau, tai nebe taip atrodo kaip šeštadienį  lotuliukas.gif

Nieko, susitvarkysi pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jo, svarbu dabar susidėliot gerai galus pradžiai...

O dabar dar kokį galvosūkį turiu darbe: nu pradėjau dirbt žalia, kažkaip dar nežinojau ką kur tikrintis ir etc. O dabar pastebėjau, kad atsargų likučiai analitiniai neina su DK. DK suma didesnė, kaip pasiūlytumėt suktis?
Atsakyti
Labas vakaras, damos. Norėjau pasiteirauti, ką žymite tabelyje, kai darbuotojas komandiruotės metu nedirba, ta prasme ilsisi, P raidę ?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2013 02 04, 19:24)
Labas vakaras, damos. Norėjau pasiteirauti, ką žymite tabelyje, kai darbuotojas komandiruotės metu nedirba, ta prasme ilsisi, P raidę ?

Jei komandiruotė trumpa, tai žymiu K ir paskui duodu išeiginę. Šiaip ar taip, žmogus iškomandiruotas. O va jei dirba ten komandiruotėj pastoviai, tai tada žymiu P.
Atsakyti
Su viena įmone niekaip nesusitariam dėl apmokėjimo. Kažin, kur geriau kreiptis, ar į skolų išieškotojus, ar į advokatą, ruošti dokumentus teismui? Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
Manau, kad į išieškotojus - jie nežaidžia ir pigiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 05, 18:06)

Dėkui, aš irgi labiau linkus kreiptis į išieškotojus.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 04, 19:27)
Jei komandiruotė trumpa, tai žymiu K ir paskui duodu išeiginę. Šiaip ar taip, žmogus iškomandiruotas. O va jei dirba ten komandiruotėj pastoviai, tai tada žymiu P.

As zymiu K raide ir rasau 8val, nesvarbu kad jis ta diena nevaziavo, o poilsiavo. Taip ir darbo inspekcija rekomenduoja zymet, nes realiai jis sedi masinoj, negali jos palikt be prieziuros tai is dalies skaitosi kaip ir dirba.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 02 05, 19:29)
As zymiu K raide ir rasau 8val, nesvarbu kad jis ta diena nevaziavo, o poilsiavo. Taip ir darbo inspekcija rekomenduoja zymet, nes realiai jis sedi masinoj, negali jos palikt be prieziuros tai is dalies skaitosi kaip ir dirba.

Na taip, su vairuotojais gal kiek kitaip. Bet tai jūs tas dienas, per kurias realiai jis ilsisi, o žymite po 8 val., atidavinėjate grįžus iš komandiruotės? g.gif
Mano atveju, tai darbuotojas ne vairuotojas, todėl jam ilsintis kažin ar būtina žymėti K, kuomet nieko nedirba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 05 vasario 2013 - 18:56
QUOTE(salutvera @ 2013 02 05, 18:55)
Na taip, su vairuotojais gal kiek kitaip. Bet tai jūs tas dienas, per kurias realiai jis ilsisi, o žymite po 8 val., atidavinėjate grįžus iš komandiruotės?  g.gif 
Mano atveju, tai darbuotojas ne vairuotojas, todėl jam ilsintis kažin ar būtina žymėti K, kuomet nieko nedirba  g.gif

Sveikos 4u.gif
ar priimsit į būrį????
nesenai temą radau, tai vis paskaitau.....

kažkada aiškinausi dėl žymėjimo... tokiu atveju žymiu dviem eilutėmis, jei komandiruotės metu dirbo, žymiu 8 ir K, jei poilsiavo P ir K, juk jei komandiruotė būna savaitgalį, negali gi dirbti šeštadienį ir sekmadienį, nes bus viršytos 48 val
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2013 02 05, 19:31)
Sveikos  4u.gif
ar priimsit į būrį????
nesenai temą radau, tai vis paskaitau.....

kažkada aiškinausi dėl žymėjimo... tokiu atveju žymiu dviem eilutėmis, jei komandiruotės metu dirbo, žymiu 8 ir K, jei poilsiavo P ir K, juk jei komandiruotė būna savaitgalį, negali gi dirbti šeštadienį ir sekmadienį, nes bus viršytos 48 val

O tai tada kaip su dienpinigiais? Uz tas dienas, kur poilsiavo komandiruoteje nemokami? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 05, 17:06)

Del vienos imones mes buvom kreipesi i teisma, tai skola atgavome ir dar sumokejo advokato islaidas ta imone, tai kaip ir nepraradom nieko, bet cia tik tuo atveju tinka, kai imone yra moki tik nenori moket skolos, jei bus bankrotas imonei, tai nepades jokie teismai smile.gif
Atsakyti