Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(liepsnelee @ 2013 02 04, 11:04)
Kaip nereikia?
Juk išleidžia į rinką. Jei perparduoda supakuotą ar eksportuoja - nereikia..
Tik jei iki 0,5 t. išleidžiat, tai nereikia mokėti.

Tarsos mokesti moka tik gamintojai ir importuotojai, kurie isleidzia pakuote i LT rinka smile.gif

Papildyta:

Ūkininkas nera nei gamintojas, nei importuotojas tu maiseliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 04 vasario 2013 - 16:00
QUOTE(Tučka @ 2013 02 04, 17:00)
Tarsos mokesti moka tik gamintojai ir importuotojai, kurie isleidzia pakuote i LT rinka  smile.gif
Papildyta:
Ūkininkas nera nei gamintojas, nei importuotojas tu maiseliu  smile.gif

aš irgi aiškinaus šitą klausimą ir likau nesupratus vieni sako kad reikia mokėt jeigu įpakuoji savo prekę kiti kad ne, o tai kur ta teisybė taip ir likau nesupratus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 04, 16:00)
Tarsos mokesti moka tik gamintojai ir importuotojai, kurie isleidzia pakuote i LT rinka  smile.gif
Papildyta:
Ūkininkas nera nei gamintojas, nei importuotojas tu maiseliu  smile.gif

Nu kaip tai negamintojas smile.gif
Gamintojas - ne visada bus fabrikas smile.gif
O parduodamas turguj, jis išleidžia į LT rinką.
Papildyta:
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 04, 16:02)
aš irgi aiškinaus šitą klausimą ir likau nesupratus vieni sako kad reikia mokėt jeigu įpakuoji savo prekę kiti kad ne, o tai kur ta teisybė taip ir likau nesupratus  doh.gif

RAAD paskambinkit, pasakys visą teisybę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 04 vasario 2013 - 16:05
QUOTE(Tučka @ 2013 02 04, 16:00)

Va ir klaidinate, ponička miela smile.gif Taip, šį mokestį turi mokėti gamintojai ir importuotojai, bet įstatymas gamintoją apibrėžia kaip įregistravusį veiklą asmenį, kuris pakuoja gaminius į pakuotę, net jeigu pakavimo paslaugas pagal susitarimą atlieka kitas asmuo. Tad absoliučiai visi žemės ūkio subjektai tampa gamintojais, jei pakuoja ar perpakuoja bet kokius gaminius, prekes, žaliavas ir kt. į pakuotę.
O ar ūkininkas sunaudos tų maišelių 0,5 tonos - čia jau kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 04, 16:08)
Va ir klaidinate, ponička miela smile.gif Taip, šį mokestį turi mokėti gamintojai ir importuotojai, bet įstatymas gamintoją apibrėžia kaip įregistravusį veiklą asmenį, kuris pakuoja gaminius į pakuotę, net jeigu pakavimo paslaugas pagal susitarimą atlieka kitas asmuo. Tad absoliučiai visi žemės ūkio subjektai tampa gamintojais, jei pakuoja ar perpakuoja bet kokius gaminius, prekes, žaliavas ir kt. į pakuotę.
O ar ūkininkas sunaudos tų maišelių 0,5 tonos - čia jau kitas klausimas.

Gal ir tavo tiesa ponicka, apie ukininkus seminare nesnekejom biggrin.gif
Persiprasau, ka suklaidinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 04, 16:25)
Gal ir tavo tiesa ponicka, apie ukininkus seminare nesnekejom  biggrin.gif 

Tai liečia ne tik ūkininkus, o visus, kas naudoja pakuotės medžiagas.
Atsakyti
Įsivaizduojat, pamiršau, kad prasidėjo naujas mėnuo sad.gif iš mano šios dienos planų gavos pusiau šnipštas - teko algas skaičiuot. Et... O jau norėjau dar vieną naštą susitvarkyt...
Atsakyti
Ačiū mergytės, tik likau nesupratus tai reikia teikt deklaraciją ar nea? biggrin.gif Ten nei 50 kg nesunaudojo... Tas pakavimas toks, kad morką į maišelį pirkėjui įdeda, kad runkenuko nesupurvintų biggrin.gif
Papildyta:
Agree, aš ir šiandien su algom prasižaidžiau, diena lėkte pralėkė ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 04 vasario 2013 - 16:48
Nereikia teikt biggrin.gif
http://ard.am.lt/VI/index.php#a/769
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 04, 16:49)
Ačiū mergytės, tik likau nesupratus tai reikia teikt deklaraciją ar nea?  biggrin.gif 

NEREIKIA
Atsakyti
Ačiū, aš kaip į pušį atsitrenkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 04, 17:18)
Ačiū, aš  kaip į pušį atsitrenkus  biggrin.gif

Aš pušenu po tavo makliavas doh.gif Iš principo ten beveik gerai, bet taaaaip viskas suvelta, kad iš pirmo žvilgsnio atrodo taip, kaip atrodė mums šeštadienį vakare doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti