Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 02, 14:43)
nono.gif  nono.gif  nono.gif
Metai jau kiti.

irnesakyk.gif nusikaltimo jokio nedarau biggrin.gif as sneku apie nereiksminga suma, ne apie simtus ir tukstancius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 02 vasario 2013 - 17:08
QUOTE(Tučka @ 2013 02 02, 18:08)
irnesakyk.gif  nusikaltimo jokio nedarau  biggrin.gif as sneku apie nereiksminga suma, ne apie simtus ir tukstancius  smile.gif

ar maža, ar didelė suma, sąnaudų į leidžiamus atskaitymus negalėsi priskirti (jei vesi ankstesniais metais išrašytą sąskaitą į kitus metus).
PVM į atskaitą gali traukti sąskaitos gavimo mėnesį.
Atsakyti
sveikos, as cia biski ne i tema paklausiu , o tarkim jei as baigciau kursus kokius nors buhalteriu ir dabar as mokausi Finansus dieniniam pirmam kurse, ar imanoma butu poto susirasti koki darbeli? ar priimtu kas ten mazai patvarkyti buhalterija, nes as taip noreciau kaupti patirti, mokytis. ar taip nelabai kas nores priimti, nes dar ir ta darba poto su studijom turesiu derinti ... kaip manot ar taip imanoma butu ar tik svajonese?
arba kaip susirasti koki darbeli buhalteres padejeja ar panasiai, kad ir uz dyka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linckutis: 02 vasario 2013 - 23:32
QUOTE(Linckutis @ 2013 02 03, 00:28)
sveikos, as cia biski ne i tema paklausiu , o tarkim jei as baigciau  kursus kokius nors buhalteriu ir dabar as mokausi Finansus dieniniam pirmam kurse, ar imanoma butu poto susirasti koki darbeli? ar priimtu kas ten mazai patvarkyti buhalterija, nes as taip noreciau kaupti patirti, mokytis. ar taip nelabai kas nores priimti, nes dar ir ta darba poto su studijom turesiu derinti ... kaip manot ar taip imanoma butu ar tik svajonese?
arba kaip susirasti koki darbeli buhalteres padejeja ar panasiai, kad ir uz dyka biggrin.gif

Pirmame kurse tai labai abejoju ar įmanoma rasti darbą su buhalterija. Geriausiu atveju kai žiūrėdavau skelbimus ieškodavo absolventų, bet sakau geriausiu atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2013 02 03, 00:28)
sveikos, as cia biski ne i tema paklausiu , o tarkim jei as baigciau  kursus kokius nors buhalteriu ir dabar as mokausi Finansus dieniniam pirmam kurse, ar imanoma butu poto susirasti koki darbeli? ar priimtu kas ten mazai patvarkyti buhalterija, nes as taip noreciau kaupti patirti, mokytis. ar taip nelabai kas nores priimti, nes dar ir ta darba poto su studijom turesiu derinti ... kaip manot ar taip imanoma butu ar tik svajonese?

Pirmakursiu nelabai kas ims ir neuzsikraus sau ant galvos "pirmoko", kad paskui gaist laika klaidu tikrinimui ir t.t. Jums reiketu visu pirma bent 3 kursa ipuset 4u.gif O siaip tai galima veliau praktikos metu isiprasyt i kokia imone, pasitaiko, kad gerai pasirodzius ir idarbina smile.gif Bet pirmam kurse, kaip ir sakiau, buhalterinio darbo nelabai kas duos.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri trumpai man paaišintų žaliavų pirkimą, antkainio dėjimą ir paskui kiek mačiau yra PVM rezervas g.gif Čia maitinimo verslas. Nu suprantu perka žaliavas, 2 klasė, antkainis ir tas PVM mačiau eina į kreditą, o kaip suvaikšto viskas pardavus gaminį, kaip su savikaina, galybė klausimų blush2.gif Vedama ne kiekinė, o suminė apskaita, žodžiu likučiai sumom, o ne žaliavom.

Aš transporte visą gyvenimą, tai sunku susigaudyt
Atsakyti
aš ir su klausimu dėl vidutinio darbo užmokesčio..man mano protingasis centas nuo sodra DU už sausio mėn skaičiuoja nuo 1045 Lt, nes kaip suprantu, sausio VDU nesiekia minimalaus DU.. na žinojau, kad turi atostoginių VDU pritempt iki MDU.. bet dabar visai pasimečiau kaip elgtis..
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 03, 13:04)
Pirmakursiu nelabai kas ims ir neuzsikraus sau ant galvos "pirmoko", kad paskui gaist laika klaidu tikrinimui ir t.t. Jums reiketu visu pirma bent 3 kursa ipuset  4u.gif  O siaip tai galima veliau praktikos metu isiprasyt i kokia imone, pasitaiko, kad gerai pasirodzius ir idarbina smile.gif Bet pirmam kurse, kaip ir sakiau, buhalterinio darbo nelabai kas duos.

na taip, nebent pas kokia pazistama buhaltere pasedet kokius juodziausius darbus atlikt, na suvedinet ka nors ar irgi ne? biggrin.gif
Atsakyti
O kuri, kad ir pažįstama, norės apsikrauti? unsure.gif Bent jau aš nepriimčiau "pasėdėt" net geriausios draugės. Pats paprasčiausias sąskaitų suvedinėjimas reikalauja kruopštumo, atidumo ir žinojimo. Po to vis tiek turėsiu patikrinti, tikrai nepasitikėsiu, o susivesti pačiai man yra daug greičiau nei kažką tikrinti. Eina prekės, eina nurašymai, tiekėjai ir t.t., jei operaciją ar sąskaitą "čiupinėjau" pati, iškilus neaiškumams, žinosiu, apie ką kalbama, priešingu atveju sėkmingai grybausiu. Be to, laaabai nemėgstu, kai dirbant kažkas malasi aplink ar spokso ax.gif

Gulėjau kažkada porą savaičių ligoninėje, tai kelis lengvus darbus sugalvojo padaryt už mane, kad grįžus būtų mažiau darbo... Net kažkokią pažįstamą buhalterę pasikvietė. Kai po mėnesio kito pradėjo lįst nesąmonės ir pradangintos sąskaitos doh.gif Dėkoju savo šviesiam protui, kad niekada niekam nesu davusi kompiuterio slaptažodžio - įsivaizduoju, ką ten būčiau radusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 04, 07:14)

Aš irgi tokia pat esu, bjauri buhalterka doh.gif Man greičiau pačiai pasidaryti mirksiukas.gif , nei kitam aiškinti. doh.gif O ir turiu regimą atmintį, jei čiupinėjau sąskaitą ir ją mačiau, niekas kitaip ,man neįrodys biggrin.gif

Klausimukas mirksiukas.gif Nuo kada reikia pildyti pilną finansinę atskaitomybę, kokie turi būti reikalavimai? g.gif Pamiršau tuos kriterijus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 04 vasario 2013 - 08:20
Jei darbuotojas dirba puse etato, t.y. 4 val., ar reikia jam trumpinti 1 val. darbo laiką prieš vasario 16 d.?
Atsakyti
Taip, reikia trumpinti mirksiukas.gif
Šiandien gavau 2012 12 mėn kreditinę, prašyt kad perrašytų, ar tikslint PVM deklaraciją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 04 vasario 2013 - 09:11