Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Rudaake2 @ 2013 02 01, 21:05)
gal Rivilė geresnė programa nei STEKAS, nes aš dirbu su STEKU, bet visada sudėlioju rankiniu būdų FA, nes nepasitikiu... Plius pas mane pelno mokestį neteisingai paskaičiuoja, jeigu yra  neleidžiamų atskaitymų...

Rivile taip pat netobula. Jei spausdinti PNA forma is riviles, tai tikrai kartais ne viskas suvaiksto gerai. Tai as visada spausdinuosi bandomojo balanso forma ir tada rankytem susidelioju 5 ir 6 klases smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 02, 08:53)

Nu jau bent valandą rašykit, nesicirkinkit. Įdomu, koks čia darbas, kad dėl 100 litų per mėnesį kasdien pusvalandžiui eit/ važiuot? Juodais mokėsit, viskas ir taip aišku. Neieškokit problemų.

Realiai žmogus atvažinės į savaitę ar į 2 savaites sykį, jam tikrai nemokės niekas daugiau, už sakykim kompiuterių apžiūrą, aš tik galvoju kaip protingiau darbo grafiką sudėliot, nes nežinau nei kada jis atvažinės, nei kokiu dažnumu
Atsakyti
Tai tada ir rašyk, kad 1-os darbo dienos savaitė, 2 ar 3 valandų darbo diena. Juk ir durniui aišku, kad nevažinės dėl pusvalandžio. O kada ir kaip - apkalbėkit bent truputį, kaip taip visai iš oro?
Atsakyti
Nu čia nauja firma tai nežinau dar, direktorius tariasi, aš paskutinė sužinau, o senojoj firmoj budavo taip, kad kai turi laiko prasuka, apžiūri kaip kas veikia, ar neturim kokių klausimų ir išlekia kavos atsigėręs, po to pasirodo po 2 savaičių, kartais jei kas sugenda išsikviečiam kada reikia, nu toks lakstantis tas grafikas, bet bandysim aptart
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 02 02, 10:55)
Nu čia nauja firma tai nežinau dar, direktorius tariasi, aš paskutinė sužinau, o senojoj firmoj budavo taip, kad kai turi laiko prasuka, apžiūri kaip kas veikia, ar neturim kokių klausimų ir išlekia kavos atsigėręs, po to pasirodo po 2 savaičių, kartais jei kas sugenda išsikviečiam kada reikia, nu toks lakstantis tas grafikas, bet bandysim aptart

Gali surašyt pvz., 5 valandos per mėnesį. O tas 5 valandas išdėliosit realiai kaip jis atvyks.

Dirbu šian smile.gif kepu pirmąjį balansą.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 02, 11:18)
Gali surašyt pvz., 5 valandos per mėnesį. O tas 5 valandas išdėliosit realiai kaip jis atvyks.

Dirbu šian smile.gif kepu pirmąjį balansą.

Aš su tavimi, kepu antrąjį šiandien drinks_cheers.gif
Atsakyti
mielosios, gavau šiandien praeitų metų sąskaitą.. ką jūs darote, ar traukiate pirkimus į kitus metus, ar į praeitus?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 02 02, 12:03)
mielosios, gavau šiandien praeitų metų sąskaitą.. ką jūs darote, ar traukiate pirkimus į kitus metus, ar į praeitus?

Aš tai traukiu į praeitus.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 02 02, 12:03)

Traukiu į praeitus, juk balansai dar nepriduoti, viską galima keist.
Atsakyti
na taip smile.gif tik tas PVM tikslinimas manęs nežavi.. jaučiu palauksiu, jei daugiau sąskaitų atsiras ir viską trauksiu į gruodį ir tikslinsiu..
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 02 02, 13:40)
na taip smile.gif tik tas PVM tikslinimas manęs nežavi.. jaučiu palauksiu, jei daugiau sąskaitų atsiras ir viską trauksiu į gruodį ir tikslinsiu..

Jei suma nera kazkokia labai didele, tai traukiu i ta menesi, kuri gaunu saskaita 4u.gif Nemegstu as tikslinti PVM schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 02, 14:02)
Jei suma nera kazkokia labai didele, tai traukiu i ta menesi, kuri gaunu saskaita  4u.gif

nono.gif nono.gif nono.gif
Metai jau kiti.
Atsakyti