Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

user posted image

Siemet moterims numatyta ilga svente - juk net pirmadienis laisvas biggrin.gif Tai sveskim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ar imanoma kad VMI grazintu arba uzskaitytu zymini mokesti?

Su kovo 8!!!
Atsakyti
Laba diena,

Ieskoma buhalterė papildomam darbui, saskaitu per menesi 50 vnt dirbs 1 zmogus. imones veikla auto dalys. laukiu jusus pasiulymu

Atsakyti
Su musu svente brangiosios moterys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BirNav @ 2013 03 08, 10:30)
Laba diena,

Ieskoma buhalterė papildomam darbui, saskaitu per menesi 50 vnt dirbs 1 zmogus. imones veikla auto dalys. laukiu jusus pasiulymu

Labas rytas,

Koks miestas? Ar su programa ir kokia dirbama?
Atsakyti
Miestas Vilnius. Programa - Jūsų.
Atsakyti
Velniop darbą,velniop vyrą!
Šiandien mūsų diena yra!
Gerkim šampą, gerkim vyną,
Pabučiuokime kaimyną.
Pamirksėkim svetimam,
Šiandien viskas mums bim bam.
Su kovo 8 mielosios

QUOTE(MeSsS @ 2013 03 08, 09:34)
nu ką, brangiosios kad tulpės šiandien pas kiekvieną žydėtų  mirksiukas.gif

Renri kaip pavyksta lankyt daržą? mes va sveikom sveikom, atrodo pasveikom, trys dienos ir vėl daina iš naujo mad.gif

Nesijausk vienisa, mano nuo gruodzio 15d sirgo, isejo sausio pradzioj 1sav. i darza ir iki dabar dar vis namie sedim, serga. Nes 2men. vedziojau po visus daktarus, niekas nerado kodel vis koseja, tipo viskas gerai, ko jus cia ieskot ligu. Tai kol nenuveziau i ligonine tol, neatrado diagnozes. Tai dabar tikiuosi gal jau baigsis visos ligos ir bedos ir pagaliau lankys darza, nes jau nuprotet galima, nei padirbt normaliai gali, o darbai vis kaupias. Nors visi guodzia, kad pirmi metai darze dazniausiai tokie ir buna, po to vaikai igauna imuniteta ir maziau tos ligos puola.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 08 kovo 2013 - 13:08
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 08, 10:34)
nu ką, brangiosios kad tulpės šiandien pas kiekvieną žydėtų  mirksiukas.gif

Renri kaip pavyksta lankyt daržą? mes va sveikom sveikom, atrodo pasveikom, trys dienos ir vėl daina iš naujo mad.gif

Tfu tfu tfu, einam va sia savaite...pirma po ligu. Pradejau duot as jai tokiu rupuzes zirniuku (taip ir paprasiau vaistinej, bet ju bent pas mus tik Valerijono vaistinej yra). Kiek kas vartojo, tai sake labai geras dalykas ir vaikai maziau slogom, kosuliais ir panasiom bedom serga. Ant buteliuko parasyta : BUFO D6 ; Lietuvos sveikatos mokslu universiteto vaistine.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 08, 14:07)
Nesijausk vienisa, mano nuo gruodzio 15d sirgo, isejo sausio pradzioj 1sav. i darza ir iki dabar dar vis namie sedim, serga. Nes 2men. vedziojau po visus daktarus, niekas nerado kodel vis koseja, tipo viskas gerai, ko jus cia ieskot ligu. Tai kol nenuveziau i ligonine tol, neatrado diagnozes. Tai dabar tikiuosi gal jau baigsis visos ligos ir bedos ir pagaliau lankys darza, nes jau nuprotet galima, nei padirbt normaliai gali, o darbai vis kaupias. Nors visi guodzia, kad pirmi metai darze dazniausiai tokie ir buna, po to vaikai igauna imuniteta ir maziau tos ligos puola.

tai ir jums linksma blink.gif
man dar dičkis kaip dičkis bet mazoji stojas visur doh.gif turiu gaudyt o jai tai dzin svarbu stovėt doh.gif tai mano darbai irgi dulkėja blush2.gif

QUOTE(Renri3 @ 2013 03 08, 15:02)
Tfu tfu tfu, einam va sia savaite...pirma po ligu. Pradejau duot as jai tokiu rupuzes zirniuku (taip ir paprasiau vaistinej, bet ju bent pas mus tik Valerijono vaistinej yra). Kiek kas vartojo, tai sake labai geras dalykas ir vaikai maziau slogom, kosuliais ir panasiom bedom serga. Ant buteliuko parasyta : BUFO D6 ; Lietuvos sveikatos mokslu universiteto vaistine.

reikės pabandyt, o kokioj vaistinėj pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 08, 15:15)
tai ir jums linksma  blink.gif
man dar dičkis kaip dičkis bet mazoji stojas visur  doh.gif turiu gaudyt o jai tai dzin svarbu stovėt  doh.gif tai mano darbai irgi dulkėja  blush2.gif
reikės pabandyt, o kokioj vaistinėj pirkai?  ax.gif

As pirkau Siauliuose, Valerijono vaistinej, o kituose miestuose nezinau kur ju turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 03 08, 15:18)
As pirkau Siauliuose, Valerijono vaistinej, o kituose miestuose nezinau kur ju turi smile.gif

nu va, gal kokioj medikanoj bus g.gif
Atsakyti
Kai klientai uz paslaugas susimoka grynais, israsau sask. ir KPO. Dabar noreciau, kad vairuotojai su savim turetu KPO blankus, nes ne visada galima is anskto pasakyt tikslia pervezimo kaina, del km ir kitu detaliu. Zodziu jei as nuperku KPO blankus, jau sunumeruotus, tai man reikia VMI pranest, kad naudoju juos ar uztenka issileist isakyma, kad i apskaita ivedami KPO blankai nuo tokio iki tokio nr ir jie priduodami tokiems ir tokiems vairuotojams? Nes dabar 272 eina KPO 1,2,3 ir t.t., o atsirastu ir koks BLB123456....
Atsakyti