QUOTE(Renri3 @ 2013 03 07, 18:37)
Nu kai pradeda eit antstoliu rastai, tai kaip ziurkes ima lyst is visu pasaliu ir kiti Gavau antro antstolio rasta apie skolos isieskojima is musu darbuotojo, irgi raso 70 ir 20 proc. Bet gave pirmojo antstolio rasta issiuntem darbuotoja pas ji, nes darbuotojas turi 2 mazamecius vaikus ir lyg turetu pakeist procentus jam nuskaiciuojamos algos. Zodziu, klausimas : Turesiu pervedinet 2 antstoliams jo algos dali, tai jei vienam sakykim 50proc ir kitam 50, tai ka, darbuotojas liks be algos? Ka man daryt? Ar cia reikia man su antstoliais derint, kad viena men vienam, kita kitam? Kaip daroma tokiais atvejais?
"pagal kelis vykdomuosius dokumentus ne daugiau kaip 50 proc. išmokėtino darbo užmokesčio.
Iš darbo užmokesčio ir jam prilygintų išmokų ir davinių dalies, viršijančios Vyriausybės nustatytą MMA dydį, išskaitoma 70 proc. išmokėtino darbo užmokesčio, jeigu ko kita nenustato įstatymai ar teismas."
Aš turėjau vieną su 6 vykdomaisiais Taip taip būna ir taip, visom įmanomom kredito įstaigom, tai paskaičiuodavau 50proc minimalaus ir 70 proc kas virš minimalaus, tada tą sumą proporcingai skolos dydžio paskirstydavau visiems.