Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Renri3 @ 2013 03 07, 18:37)
Nu kai pradeda eit antstoliu rastai, tai kaip ziurkes ima lyst is visu pasaliu ir kiti  doh.gif Gavau antro antstolio rasta apie skolos isieskojima is musu darbuotojo, irgi raso 70 ir 20 proc. Bet gave pirmojo antstolio rasta issiuntem darbuotoja pas ji, nes darbuotojas turi 2 mazamecius vaikus ir lyg turetu pakeist procentus jam nuskaiciuojamos algos. Zodziu, klausimas : Turesiu pervedinet 2 antstoliams jo algos dali, tai jei vienam sakykim 50proc ir kitam 50, tai ka, darbuotojas liks be algos?  g.gif  Ka man daryt? Ar cia reikia man su antstoliais derint, kad viena men vienam, kita kitam? Kaip daroma tokiais atvejais?

"pagal kelis vykdomuosius dokumentus – ne daugiau kaip 50 proc. išmokėtino darbo užmokesčio.
Iš darbo užmokesčio ir jam prilygintų išmokų ir davinių dalies, viršijančios Vyriausybės nustatytą MMA dydį, išskaitoma 70 proc. išmokėtino darbo užmokesčio, jeigu ko kita nenustato įstatymai ar teismas."

Aš turėjau vieną su 6 vykdomaisiais bigsmile.gif Taip taip būna ir taip, visom įmanomom kredito įstaigom, tai paskaičiuodavau 50proc minimalaus ir 70 proc kas virš minimalaus, tada tą sumą proporcingai skolos dydžio paskirstydavau visiems.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 07, 20:12)
"pagal kelis vykdomuosius dokumentus – ne daugiau kaip 50 proc. išmokėtino darbo užmokesčio.
Iš darbo užmokesčio ir jam prilygintų išmokų ir davinių dalies, viršijančios Vyriausybės nustatytą MMA dydį, išskaitoma 70 proc. išmokėtino darbo užmokesčio, jeigu ko kita nenustato įstatymai ar teismas."

Aš turėjau vieną su 6 vykdomaisiais  bigsmile.gif  Taip taip būna ir taip, visom įmanomom kredito įstaigom, tai paskaičiuodavau 50proc minimalaus ir 70 proc kas virš minimalaus, tada tą sumą proporcingai skolos dydžio paskirstydavau visiems.

doh.gif nu ir pribrenda zmones kartais...paskui kiek vargo kas menesi...Nu ka padarysi aisku. Aciu uz atsakyma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 07, 17:31)

O as su durnu klausimu. Jei darbuotojas 2sav biuletenyje, tai reik ir savaitgalius tabelyje zymet L raide ar P palikt. (savaitgaliai jam ne darbo dienos) blush2.gif  blush2.gif

Toks durnas klausimas, kad nei viena neatsakot doh.gif Nu man visai galva nedirba, pasigailekit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 07, 20:20)
Toks durnas klausimas, kad nei viena neatsakot  doh.gif Nu man visai galva nedirba, pasigailekit  ax.gif

As tai suzymiu visas dienas L smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 07, 20:20)
Toks durnas klausimas, kad nei viena neatsakot  doh.gif Nu man visai galva nedirba, pasigailekit  ax.gif

aš žymiu visas ligos dienas L.
Atsakyti
A koks skirtumas, kaip sužymėsi? Juk nusikaltimo nebus.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 03 07, 19:24)
As tai suzymiu visas dienas L smile.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 07, 19:35)
aš žymiu visas ligos dienas L.

Aciu, as ir taip padariau, bet po to galvoju gal ne taip reikejo, kai pervargsti tai prisigalvoji visokiu nesamoniu ir kyla kruvos klausimu. Reik eit issimiegot tai tada nekils durnu klausimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2013 03 07, 19:38)
A koks skirtumas, kaip sužymėsi? Juk nusikaltimo nebus.

Nusikaltimo ne, bet VDI tai prie kiekvieno sudo prisikabins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 03 07, 19:37)
Nu kai pradeda eit antstoliu rastai, tai kaip ziurkes ima lyst is visu pasaliu ir kiti  doh.gif Gavau antro antstolio rasta apie skolos isieskojima is musu darbuotojo, irgi raso 70 ir 20 proc. Bet gave pirmojo antstolio rasta issiuntem darbuotoja pas ji, nes darbuotojas turi 2 mazamecius vaikus ir lyg turetu pakeist procentus jam nuskaiciuojamos algos. Zodziu, klausimas : Turesiu pervedinet 2 antstoliams jo algos dali, tai jei vienam sakykim 50proc ir kitam 50, tai ka, darbuotojas liks be algos?  g.gif  Ka man daryt? Ar cia reikia man su antstoliais derint, kad viena men vienam, kita kitam? Kaip daroma tokiais atvejais?

Pirmiausia turite išskaičiuoti alimentus. O antstoliui, kuris bando išieškoti kitas sumas, turite išsiųsti raštą, kad pagal jo vykd. dokumentą daryti išskaitymų negalite, nes yra gautas vykd. raštas dėl alimentų. O daugiau nei 50 proc. algos išskaityti negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 07 kovo 2013 - 21:16
Renri3 - kokie gražūs mūsų nauji namučiai blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 07, 16:00)
Sakykit jei įmonė turi dvi veiklas, tai kaip pildosi FR0600, ten rašosi pagrindinės veiklos kodas ar yra iš vis tokia kaip pagrindinė, nes sugalvojo direktorius dar plius kita veikla užsiimti

aš rašau tik pagrindini mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

nusaliau zandus ir nosi kol nuvedziau mergina i darzeli ir dar paskui suni pavedziojau pioneer.gif
Atsakyti
nu ką, brangiosios kad tulpės šiandien pas kiekvieną žydėtų mirksiukas.gif

Renri kaip pavyksta lankyt daržą? mes va sveikom sveikom, atrodo pasveikom, trys dienos ir vėl daina iš naujo mad.gif
Atsakyti