Tai tegul buna, rami galva bus. Svarbu ten niekas neplepetu, kol sita nesibaigs
NAUJA TEMA
Nekantruolė
Nu kaip man šiandien nesidirbaaaaaaa
Nu kaip man šiandien nesidirbaaaaaaa
Imuosi visokios veiklos, kad tik galva butu uzimta kazkuo kitu, nei galvojimu...
Man paskutinė diena šiandien Irgi stumiu laiką
Renri3, stiprybes tau
Man siandien viska skauda - vakar persisportavau baseine o dar mm pareina
Darbo daugiau nei reikia, stengiuosi vadovautis kadaise gautu patarimu: valgom drambli - kasdien padarom gabaleli naudingu darbu. Taigi ir trecias balansas eina i pabaiga.
Man siandien viska skauda - vakar persisportavau baseine o dar mm pareina
Darbo daugiau nei reikia, stengiuosi vadovautis kadaise gautu patarimu: valgom drambli - kasdien padarom gabaleli naudingu darbu. Taigi ir trecias balansas eina i pabaiga.
Labutis, skaičiukų mylėtojoms
Pagaliau pavyko atiduoti ataskaitas auditui , liko tik smulkmenos
Jau noriu poilsio, o tai nuo skaičiukų ir popierių
Pagaliau pavyko atiduoti ataskaitas auditui , liko tik smulkmenos
Jau noriu poilsio, o tai nuo skaičiukų ir popierių
QUOTE(Tepaluota @ 2013 03 07, 09:29)
Man paskutinė diena šiandien Irgi stumiu laiką
Man ir šiandien paskutinė darbo diena. Yra tų darbelių smulkių visokių, bet nesidirba visiškai....
Noriu atostogų musiau
Papildyta:
Gi vat klausimas dabar toks, niekad neturėjus pajamų natūra. Tai jas pliusuoju prie DU, pritaikau NPD, paskaičiuoju proc. ane? O tai kažkur deklaruot reikia?
As siandien nutariau nedirbt, paplavinejau mieste biski po senelio lankymo, pageriau kavos, masina nuvariau nuplaut, eisiu dabar po laukus su suniu pavarlinet. Vedinu galva zodziu Galvojau gal reikia moteriskai nervus apramint - nusipirkt koki rankinuka Nu bet arba visi grazus kainuoja kosmosa arba negrazus, netinka prie rubu ir t.t. Vadinas ne pirkiniu metas dabar man.
Lauke vesoka, bet saulute kompensuoja, vis tik pavasario kvapas jau atsklinda
Lauke vesoka, bet saulute kompensuoja, vis tik pavasario kvapas jau atsklinda
Sveikutės, skaičiuotojos...
Ateinu pas Jus su klausimukais...
Sakykit, jei esu vaiko priežiūros atostogose (2 metai, pagal naują tvarką, kur 2-ais metais galima eit į darbą) ir noriu grįžt į darbą (buhalterės pareigoms), bet ne į įmone kur pirmaeilėse pareigose dirbau, bet į įmone, kur dirbau antraeilėse pareigose...
Kokią formą turiu pateikti sodrai? ir kokie dar yra formalumai apart to, kad įmonei turiu pranešti jog grįžtu...
Toliau dar domina, jei grįžusi į tą darbą, direktorius pasiūlo kelias valandas per savaitę padirbėti dar pagal vieną darbo sutartį toje pačioje įmonėje. Tai kaip čia tą visą reikalą įforminti? Nauja darbo sutartis, o kaip su pranešimu sodrai jei jau ten dirbu toje įmonėje? Gal kvailas klausimas, bet pirmą kartą susiduriu su tokiu atveju...
Ir dar noriu tokio dalyko paklausti...
Parduotuvėje dirba dvi pardavėjos pagal darbo grafiką (4 dirba, 4 laisvos), bet sumažėjus perkamąjai galiai norim palikti tik vieną pardavėją. Ją apiforminti pilnu etatu... ir mokėti minimalią mėnesinę algą.
Darbas yra pagal grafiką, darbas nuo pirmadienio iki šeštadienio (6 d.d.), per savaitę gaunasi 56 darbo valandos. Tai planuojama, kad dirbs priklausančias to mėnesio valandas, o tas kitas valandas, kad nenokėt viršvalandžių, eisiu dirbt aš, pagal tą antraeilių pareigų sutartį...
Ar čia viskas gerai? Kaip Jums atrodo?
Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite į mano klausimus
Ateinu pas Jus su klausimukais...
Sakykit, jei esu vaiko priežiūros atostogose (2 metai, pagal naują tvarką, kur 2-ais metais galima eit į darbą) ir noriu grįžt į darbą (buhalterės pareigoms), bet ne į įmone kur pirmaeilėse pareigose dirbau, bet į įmone, kur dirbau antraeilėse pareigose...
Kokią formą turiu pateikti sodrai? ir kokie dar yra formalumai apart to, kad įmonei turiu pranešti jog grįžtu...
Toliau dar domina, jei grįžusi į tą darbą, direktorius pasiūlo kelias valandas per savaitę padirbėti dar pagal vieną darbo sutartį toje pačioje įmonėje. Tai kaip čia tą visą reikalą įforminti? Nauja darbo sutartis, o kaip su pranešimu sodrai jei jau ten dirbu toje įmonėje? Gal kvailas klausimas, bet pirmą kartą susiduriu su tokiu atveju...
Ir dar noriu tokio dalyko paklausti...
Parduotuvėje dirba dvi pardavėjos pagal darbo grafiką (4 dirba, 4 laisvos), bet sumažėjus perkamąjai galiai norim palikti tik vieną pardavėją. Ją apiforminti pilnu etatu... ir mokėti minimalią mėnesinę algą.
Darbas yra pagal grafiką, darbas nuo pirmadienio iki šeštadienio (6 d.d.), per savaitę gaunasi 56 darbo valandos. Tai planuojama, kad dirbs priklausančias to mėnesio valandas, o tas kitas valandas, kad nenokėt viršvalandžių, eisiu dirbt aš, pagal tą antraeilių pareigų sutartį...
Ar čia viskas gerai? Kaip Jums atrodo?
Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite į mano klausimus
Vienu žodžiu išsiaiškinau vieną klausimą...
sodrai reikia pateikti 9SD atšaukimą iš vaiko priežiūros atostogų, o darbuotoja turi sodroje parašyti prašymą nebetaikyti NPD, tada NPDN ir PNPD galės taikyti darbdavys...
sodrai reikia pateikti 9SD atšaukimą iš vaiko priežiūros atostogų, o darbuotoja turi sodroje parašyti prašymą nebetaikyti NPD, tada NPDN ir PNPD galės taikyti darbdavys...
QUOTE(Joll@ @ 2013 03 07, 15:10)
išsiaiškinau vieną klausimą...
Žinom, kitur skaitėm, kad išsiaiškinai
Ir pasirodo blogai išsiaiškinau
O akip man su tom darbo valandom parduotuvėj daryti?
Gal kas turit minčių kokių?
O akip man su tom darbo valandom parduotuvėj daryti?
Gal kas turit minčių kokių?